Pyyntö hallitukselle

Anonyymi

Pistäkää nyt se raja kiinni !!

Marin sanoi, ettei voi. Voi hyvänen aika. Oletteko te hyvä hallitus nyt vasemmistoliito talutusnuorassa, vai oletteko te ihan tosissanne?

Taja kiinni ja heti ! Mitä te pelkäätte.

6

84

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vasemmistovetoinen hallituksemme on täysin käsittämätön venäläisten suhteen! Presidenttiä myöten suomalaiset suorastaan vaativat rajojemme sulkemista venäläisiltä. Sanna Marinin johtamana allituksemme haraa myös EU-liittolaistemme linjaa vastaan, jonka se on hyväksynyt. Sanna Marin julisti EU-parlamentin kokouksessa venäläisiin kohdistuvien pakotteiden kiristämisestä ja pari päivää myöhemmin hän puolusti venäläisten matkustusoikeutta eduskunnan kyselytunnilla!!!
   Johtamistaidoiltaan vitsi, Ulkoministeri Pekka Haavisto oli just sattumalta matkoilla, eikä näin ollut puolustamassa venäläisten viisumeita. Nykyisen hallituksen toiminta tosiaan herättää kysymyksiä. Miksi se piiloutuu vastuutaan ja suosii siviilejä raukkamaisesti teurastavia venäläisiä? Miksi se piiloutuu jonkin rauhan ajan lakipykälän taakse euroopassa sotaa käyvän venäjän eduksi? Miksi se hyväksyy Ukrainsssa meneillään olevat hirvittävät rikokset ihmisyyttä vastaan? Eikä yli tuhannen ukrainalaisen lapsen surmaaminen umpimähkäisesti ohjuksin myöskään juuri hetkauta tätä kyvyiltään heikkoa nykyistä hallitusta.
   Myös arvelluttava vetoaminen "asiantuntijaan" joka on julistanut, että ei mielipuolinen putinin venäjä uhkaa suomalaisia, lähentelee suoranaista valehtelua Suomen kansallisen turvallisuuden kustannuksella. Täysin arvailua on venäläisten seuraavat siirrot naapurimaissa. Agressiiviset venäläiset ovat hyökänneet viiteen eri naapurimaahan! Eikö se riitä aivan pihalla riskeistä olevalle hallituksellemme?
   Vasemmistohallituksen toiminta on pöyristyttävää ja kaksinaismoralismissaan häpeällistä.
   Raja heti kiinni. Sehän vuotaa muidenkin pakotteiden osalta.

  • Anonyymi

   No raja kini,kun Viro ja Zelenski käskee juoksupoikaa!

  • Anonyymi

   Vahvistamattomia tietoja Ukrainan sodasta tulee mediasta "tuutin täydeltä". Kovin on yksipuolista tiedottamista. Kuka on Ukrainan ulkoministeri ja kuka vastaa oikeasta ja totuudenmukaisesta informaatiosta, sodan kulusta ja siitä miten rauhaa yritetään saada tai miksi ei edes yritetä, entä onko korruptio Ukrainassa loppunut?

   Huonotkin rauhanehdot, jos rauha saadaan, ovat aina paremmat kuin vuosikausia jatkuva, tuhoava sota, joka saattaa pahimmassa tapauksessa eskaloitua jopa ydinsodaksi.

   Suomi on sotansa käynyt: talvisota ja jatkosota. Rauhan ehdot olivat kovat. Karjala menetettiin ja suuret sotakorvaukset tulivat kalliiksi nälkäänäkevässä Suomessa. Viipuri oli esimerkiksi pommitettu maan tasalle.

   Rauhan tultua Suomessa aloitettiin rauhantyö, perustettiin Suomi-Neuvostoiitto-ystävyysseuroja ja ystävyyskaupunkeja. Matkustettiin puolin ja toisin. Luotiin hyvät kauppasuhteet, mikä hyödytti erikoisesti suomalaisia muuten niin ankeina sodan jälkeisinä aikoina.

   Ukrainan ja Venäjän väliset suhteet ovat olleet eriasteista "vihanpitoa" jo kahdeksan vuodenajan. Ukrainan separatistiset, venäjänkieliset alueet ovat olleet kiistan kohteina, mikä kärjistyi Krimin valtaukseen.
   Miten paljon, miten kauan ja millä hinnalla EU-maat tukevat Ukrainaa sekä Venäjän sanktioilla että myös sota-asein ja varustein? Minkälainen tulee sotilasliitto Naton rooli jatkossa olemaan — vai eikö Nato olekaan yhtä kuin sen jäsenmaat?

   Miten pitkälle ja suureksi Ukrainan sodan annetaan eskaloitua ennenkuin rauhanneuvottelut aloitetaan ja mitä rauhanneuvottelujem aloittaminen ja tukeminen Euroopan mailta edellyttää?

   • Anonyymi

    Pitäis nousta rähmältään Usan edestä??


  • Anonyymi

   Ai niin. En huomannutkaan, että täällä on noita Venäjän trolleja. Onhan niitä, kun tänne tullaan niin kuin hollitupaan. Tervetuloa. Opiskelupaikkoja löytyy ja kaupoista löytyy tavaraa. Teillä kun on sitä rahaa ostaa.
   Omalla väellä kun tuo ostovoima on tipahtanut, niin onhan se mahtava, että kauppa käy.

   Sellaista sarkasmia siinä..

  • Anonyymi

   EIhän tämä hallitus saa edes tätä tehtyä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   454
   5800
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   3809
  3. Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."

   Räppäri on kertonut Instassa olevansa Minnesota-hoidossa päihderiippuvuuden takia. Vain elämää -ohjelmassa Redrama paljastaa, että päihderiippuvuus te
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   3597
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   316
   3059
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   2228
  6. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   67
   1584
  7. Nordstream sabotaasi todennäköisesti Yhdysvaltojen työtä

   Kuten koko Ukrainan sodan provosointi, niin jenkit ovat taas asialla. Kaikessa on lopulta kyse petrodollarin tuomasta valta-aseman säilyttämisestä kei
   Maailman menoa
   448
   1576
  8. Olit ihastunut minuun

   Tiedän sen vain.
   Ikävä
   71
   1452
  9. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   227
   1364
  10. Paavo Väyrynen tietää mitä pitää nyt tehdä

   Paavo Väyrynen on lopulta Keskustan pelastus - paluuna kotiin! ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009092830.html - , näin Ilta-Sanomat otsikoi ai
   Maailman menoa
   547
   1284
  Aihe