Pyyntö hallitukselle

Anonyymi-ap

Pistäkää nyt se raja kiinni !!

Marin sanoi, ettei voi. Voi hyvänen aika. Oletteko te hyvä hallitus nyt vasemmistoliito talutusnuorassa, vai oletteko te ihan tosissanne?

Taja kiinni ja heti ! Mitä te pelkäätte.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasemmistovetoinen hallituksemme on täysin käsittämätön venäläisten suhteen! Presidenttiä myöten suomalaiset suorastaan vaativat rajojemme sulkemista venäläisiltä. Sanna Marinin johtamana allituksemme haraa myös EU-liittolaistemme linjaa vastaan, jonka se on hyväksynyt. Sanna Marin julisti EU-parlamentin kokouksessa venäläisiin kohdistuvien pakotteiden kiristämisestä ja pari päivää myöhemmin hän puolusti venäläisten matkustusoikeutta eduskunnan kyselytunnilla!!!
      Johtamistaidoiltaan vitsi, Ulkoministeri Pekka Haavisto oli just sattumalta matkoilla, eikä näin ollut puolustamassa venäläisten viisumeita. Nykyisen hallituksen toiminta tosiaan herättää kysymyksiä. Miksi se piiloutuu vastuutaan ja suosii siviilejä raukkamaisesti teurastavia venäläisiä? Miksi se piiloutuu jonkin rauhan ajan lakipykälän taakse euroopassa sotaa käyvän venäjän eduksi? Miksi se hyväksyy Ukrainsssa meneillään olevat hirvittävät rikokset ihmisyyttä vastaan? Eikä yli tuhannen ukrainalaisen lapsen surmaaminen umpimähkäisesti ohjuksin myöskään juuri hetkauta tätä kyvyiltään heikkoa nykyistä hallitusta.
      Myös arvelluttava vetoaminen "asiantuntijaan" joka on julistanut, että ei mielipuolinen putinin venäjä uhkaa suomalaisia, lähentelee suoranaista valehtelua Suomen kansallisen turvallisuuden kustannuksella. Täysin arvailua on venäläisten seuraavat siirrot naapurimaissa. Agressiiviset venäläiset ovat hyökänneet viiteen eri naapurimaahan! Eikö se riitä aivan pihalla riskeistä olevalle hallituksellemme?
      Vasemmistohallituksen toiminta on pöyristyttävää ja kaksinaismoralismissaan häpeällistä.
      Raja heti kiinni. Sehän vuotaa muidenkin pakotteiden osalta.

    • Anonyymi

      No raja kini,kun Viro ja Zelenski käskee juoksupoikaa!

    • Anonyymi

      Vahvistamattomia tietoja Ukrainan sodasta tulee mediasta "tuutin täydeltä". Kovin on yksipuolista tiedottamista. Kuka on Ukrainan ulkoministeri ja kuka vastaa oikeasta ja totuudenmukaisesta informaatiosta, sodan kulusta ja siitä miten rauhaa yritetään saada tai miksi ei edes yritetä, entä onko korruptio Ukrainassa loppunut?

      Huonotkin rauhanehdot, jos rauha saadaan, ovat aina paremmat kuin vuosikausia jatkuva, tuhoava sota, joka saattaa pahimmassa tapauksessa eskaloitua jopa ydinsodaksi.

      Suomi on sotansa käynyt: talvisota ja jatkosota. Rauhan ehdot olivat kovat. Karjala menetettiin ja suuret sotakorvaukset tulivat kalliiksi nälkäänäkevässä Suomessa. Viipuri oli esimerkiksi pommitettu maan tasalle.

      Rauhan tultua Suomessa aloitettiin rauhantyö, perustettiin Suomi-Neuvostoiitto-ystävyysseuroja ja ystävyyskaupunkeja. Matkustettiin puolin ja toisin. Luotiin hyvät kauppasuhteet, mikä hyödytti erikoisesti suomalaisia muuten niin ankeina sodan jälkeisinä aikoina.

      Ukrainan ja Venäjän väliset suhteet ovat olleet eriasteista "vihanpitoa" jo kahdeksan vuodenajan. Ukrainan separatistiset, venäjänkieliset alueet ovat olleet kiistan kohteina, mikä kärjistyi Krimin valtaukseen.
      Miten paljon, miten kauan ja millä hinnalla EU-maat tukevat Ukrainaa sekä Venäjän sanktioilla että myös sota-asein ja varustein? Minkälainen tulee sotilasliitto Naton rooli jatkossa olemaan — vai eikö Nato olekaan yhtä kuin sen jäsenmaat?

      Miten pitkälle ja suureksi Ukrainan sodan annetaan eskaloitua ennenkuin rauhanneuvottelut aloitetaan ja mitä rauhanneuvottelujem aloittaminen ja tukeminen Euroopan mailta edellyttää?

      • Anonyymi

        Pitäis nousta rähmältään Usan edestä??


    • Anonyymi

      Ai niin. En huomannutkaan, että täällä on noita Venäjän trolleja. Onhan niitä, kun tänne tullaan niin kuin hollitupaan. Tervetuloa. Opiskelupaikkoja löytyy ja kaupoista löytyy tavaraa. Teillä kun on sitä rahaa ostaa.
      Omalla väellä kun tuo ostovoima on tipahtanut, niin onhan se mahtava, että kauppa käy.

      Sellaista sarkasmia siinä..

    • Anonyymi

      EIhän tämä hallitus saa edes tätä tehtyä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe