Miksi vl-ihmiset haluavat aikuisena piiskaa?

Anonyymi

Tuolla lestadiolaisuus -chatissa on paljon kirjoittelijoita, jotka haluavat aikuisena piiskaa, se liittyy seksiin. Kun olen kysynyt miksi haluaa piiskaa, niin heitä on lapsena piiskattu.
Voisiko olla niin, että kun isä antaa piiskaa lapselleen, niin hän tuntee siinä seksuaalista kiihotusta, sitten lapsi aikuisena haluaa tulla piiskatuksi.
Muuta selitystä en keksi tähän outoon piirteeseen

9

216

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Miten IHMEESSÄ ENNEN SANOTTIIN POLIISI AUTOSTA PIISKA AUTO ????? Sieltä se piiska tulee. Joutuu koppiin jos ei ole kunnolla tarkoitti purkaa tai hullujen huonetta. Lahkot uskonnot. Kehitysvammalaitokset on täynnä uskontojen hulluja.


  • Anonyymi

   Ei ne kiihotu hakkaamisesta vaan ne ei tunne mitään kun niiden äidit on hakannut niitä ja isät koko lapsuuden ajan. Koulukaverit sisarukset myös. Raiskaajat joka reikään. Niitä on piiskattu niin että on mennyt tunto. Koulukaverit kourinut ja naapurit raiskaillut. Eri heimoiset uskontoiset ei vain lestat myös ilkeyttä on eri uskonnoissa. Henkistä ilkeyttä.Niinku monet riidan halusta käyttää uskontoa. Kuten taas yksi mies kertoi yksin huoltajan poika isä häipynyt että hän katseli kun miehet nai äitiä siksi hän pukeutuu naisten vaatteisiin. Hylättyjen ongelmia.Lestat vetää niinkuin hellarit vaparit synagogat jehovat muslimit sinne siinaille puhuu siionista onkin Siinain lakiviha uskonnossa.Hellarimiehet sikailee myös lähiöissä koulussa huoraa makaa juopottelee huumeita huumekuskeina.Turha kuvitella jotain uskontoa hyvien ihmisten paikaksi.Ne on pahojen ihmisten paikkoja missä osassa opetetaan väärin osassa pelotellaan osassa kerrotaan että taivaassa on toisin.Jeesus puhuu rakkaudesta ihmiset vihasta.Ihan lesta nainen oli joskus joka halusi että joku hakkaa koska häntä lapsena hakattiin. Mielisairaalassa on paljon lestojen kiroamia. Hellareiden vapareiden jne. Mitä luulet mistä uskonnosta nämä raiskaajat on entä rosvot entä ne kun väärin rahasta takaisin.

  • Anonyymi

   Me nukuttiin joskus yötä Jehova perheessä niiden vartiotorni lehtien seassa. Akka pelkäsi ikkunasta tulevia tulipalloja pallosalamoita ja sitten maailmanloppua. Lapset menee kouluun maailman loppu tulee tänään ajatuksin.

  • Anonyymi

   Tietysti jos sitä isää on piiskattu sekin piiskaa. Ennen sentään lapsia piiskattiin reissulle ja pyllyyn ulkomailla nähty ne lyö oikein kepillä ruoskalla tai laudan pätkällä. Siksi ne käyttää huumeita ettei ne tunne mitään kun lyödään kidutetaan syytetään ne vaan puree huumekasveja ja huumesiemeniä opiumia.

  • Anonyymi

   ei siellä chatissa montakaan uskovaista ole, hulluja siellä on jotka tulee seksichateista.

   • Anonyymi

    Ne, joiden kanssa olen jutellut siellä, kertovat, että saivat lapsena piiskaa, haluava, että heidät sidotaan ja piiskataan.


  • Anonyymi

   Toivottavasti vain piiskaa. Tosin onhan sekin kidutusta jossain mielessä. Sota on meneillään lähellä.

  • Anonyymi

   Löytyykö täältä piiskaajaa jolla kokemusta. Nainen joka käyttää nahka hametta on hyvä. Voi myös kuulustella. Korvaus hyvä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   222
   1791
  2. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   87
   953
  3. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   21
   850
  4. Hetkeäkään en ole epäröinyt

   Runo vaatimaton sulle syysillaksi Sitä odotellessa et otat mut omaksi Ja sua saan edessäs sanoa rakkaaksi Ennen sitä tunnen oloni vain puolikkaaksi S
   Romantiikka
   146
   848
  5. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   43
   771
  6. kohta on venäjä suomen vallannut

   tuhansia kymmeniä tuhansia nuoria miehiä saapuu joka päivä venäjältä suomeen,näin ilmansotaa putin valtaa suomen.
   Ylivieska
   86
   769
  7. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   53
   766
  8. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   26
   757
  9. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   22
   748
  10. Kansalaisten luottamus YLE uutisiin on romahtanut täysin Sanna Marinin sekoilujen myötä

   Myös YLE toimittajat ovat osoitautuneet patoloogisiksi valehtelijoiksi monet. Eikö uutistenlukijoita hävetä kertoessaan valheita mitä valehtelijat läh
   Maailman menoa
   254
   739
  Aihe