Sisäministerin mukaan itärajalla kaikki hyvin.

Anonyymi

Sisäministerin mukaan Suomen itärajalla kaikki on hyvin. Kaikki tulijat ehditään päästämään maahan. Poishan nuo eivät ole enää lähdössä joten Suomi saa lisää elätettäviä. Vihreiden tavoitteet avoimesta itäsrajasta ovat toteutuneet mutta onneksi Suomesta löytyy vielä järkeä esim arvotetulta presidentiltämme ja persuilta joten rajaa ollaan lopultakin sulkemassa sotarikollisten shoppailu- ja lomamatkustamiselta.

https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-109882

Hävetkää vihreät. Missä olisimme jos vihreät saisivat yksin päättää? Ei olisi ydinvoimaa, ei olisi turvevoimaa, ei olisi itärajaa, ei olisi itsenäistä Suomea se olisi lahjoitettu jo Putinin koneistolle.

20

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missä olisimme jos vihreät saisi päättää? Hankaisimme varmaan keppejä metsässä jotta saisimme tulta aikaiseksi tai siitähän tulisi savua... no metsässä kuitenkin saisimme juoksennella ja järvissä uiskennella... siis ainakin kesällä jos sinne saakka olisimme hengissä.

  • Anonyymi

   Näil on kakki hyvin vaikka taivas putoais niskaan.

  • Anonyymi

   SDP, VIHREÄT, VASEMMISTOLIITTO JA KESKUSTA! Tämä hallitus on mahdollistanut massiivisen venäläisten Suomeen vyörymisen kyvyttömyydellään. Tämä katastrofi on täysin pääministeri Sanna Marinin hallituksen aiheuttama. Sisäministeri Krista Mikkosen ja ulkoministeri Pekka Haaviston avittamana. Tämän kaksikon pakoilu vastuunottamisesta johtuu yksinkertaisesti kyvyttömyydestä tehdä päätöksiä ja heikosta johtamisesta. Vasemmistohallituksen aivan pöyristyttävät kommentit venäläisten oikeuksista, kiistäen mielummin suomalaisten oikeuden sulkea itäraja. Piiloutumalla lain tulkintojen ja "asiantuntijoiden" arvioiden selän taakse väittäen, että rajaa ei voida sulkea!!!. Jestas, mielipuoliset venäläiset käyvät veristä hyökkässotaa! Oikeuskanslerimme onneksi oikaisi tämän tahallisesti paikkaansapitämättömän lausunnon rajan sulkemisen suhteen.
   Suomeen on tunkeutunut nyt viikonlopun aikana n. 20 000 venäläistä. Tämä johtuu Ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) vakavalla naamalla julistamista RADIKAALEISTA RAJOITUKSISTA venäläisten Suomeen tunkeutumisen suhteen. Ei voi olla mahdollista, että Pekka Haavisto voi jatkaa ulkoministerinä!!!
   Hän on yksiselitteisesti epäpätevä hoitamaan luottamustehtäviään ja siksi siirrettävä syrjään hyvin tärkeästä tehtävästä. Ihan Suomen kansallisen turvallisuuden kannalta.
   Myös Krista Mikkosen (vihr.) saamattomuus sisäpolitiikassa on hyvin suosiollista venäläisille, jotka surutta käyttävät hänen saamattomuuttaan ja kyvyttömyyttä hyväkseen!
   Tämä vasemmistohallitus on erittäin haitallinen Suomelle ja suomalaisille.
   Venäläisten rajanylitykset ulkoministeri Pekka Haaviston mukaan vähenee ihan minimiin. Miten hän voi olla noin irrallan todellisuudesta. Viikonlopun aikana ne on NELINKERTAISTUNEET. Tämä on lähtenyt täysin lapasesta. Kansanmurhaa Ukrainassa masinoivia venäläisiä myötäilevä vasemmistohallituksemme on otettava vastuu jatkuvista tyrimisistään ja erottava pikimmiten.

  • Anonyymi

   Tyypillistä Suomi propagandaa ja suoranaista valetta. Kohta se maskisotku professori ilmestyy selittämään että itärajalla ei ole kymmeneen vuoteen liikkunut kukaan.

  • Anonyymi

   Mites vihreiden teenkeittotaidot kun he pitävät itärajan auki kaikille tulijoille. Käyttävätkö he samofaareja, vedenkeittimiä vai kattiloita veden lämmittämiseksi.

   Kävisivät joskus keittämässä teetä oman maan vanhuksille jotka kuolevat jo koteihinsa kun yhteiskunnan resursit laitetaan ulkomaalaisten hyväksi ja jätetään oman maan kansalaiset heitteille.

   • Anonyymi

    Keittävätkö vihreät tulijoille pelkästään vihreää teetä vai onko muut laadut sallittuja? Vihreät ovat varmaan jo ihan kosteina kun rajan yli lappaa lähes 10000 nuorta miestä joka päivä.


   • Anonyymi

    Niille ei tarvi antaa mitään ketä tulee maahan ne varastelee kaikkea ja niillä on rahaa sekä ne tekee kultahampaita varastetusta koruista. Varastetut kengät jalassa.


  • Anonyymi

   Örkki totes tänään A-studiossa että NYT EI ole näköpiirissä mitään sellaista että rajalle tulisi tilanne jossa se pitäisi sulkea ja estää maahanpääsy!

   Millähän ansioilla tääkin "jätkä" on hoidellut jopa ministerinpostia?

  • Anonyymi

   Tätä minäkin olen miettinyt. Mikä olisi Suomen tilanne jos viher-vasemmistolaisilla ei olisi vastavoimaa. Suomalaiset olisi Suomessa etninen vähemmistö. Irakilaisista ja afganistanilaisista muodostettu hallitus päättäisi Suomen asiat. Etnisillä suomalaisilla olisi syrjitty osa maassa. Suomi taantuisi 10 vuodessa Irakin ja Afganistanin tasolle. Hottentotit omisivat valtion varat ja suomalaisista tehtäisiin 9 euron työn orjia omassa entisessä maassaan. Geopoliittisesti Suomi olisi puolustusvoimia ja rajoja vailla oleva hollitupa vailla joka vain odottaisi ottajaansa. Hottentotit eivät muutu tuottaviksi yhteiskunnan jäseniksi sillä että ne tuodaan Suomeen valtion maksamilla tilauslennoilla. Miksi moniosaajien lähtömaat ovat kehitysmaita? Millaiset ihmiset, sellainen maa.

  • Anonyymi

   Sisäministeri ei tiedä mistä puhuu mutta ainahan kansa on narrinsa ansainnut.Tässä tapauksessa vihreät eivät edes olisi ansainneet äänestystuloksen mukaan hallituspaikkaa mutta niin vain nämä takinkääntäjä petturit siellä istuvat.Joten kansaa on kusetettu oikein kunnolla.

  • Anonyymi

   Sanna Marinin vasemmistohallitus, sisäministeri Krista Mikkonen(vihr.) ja ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) ovat epäonnistuneet perinpohjaisesti. Itäraja vuotaa hallituksen ja kyseisten henkilöiden viivyttelyn ja vastuun välttelyn johdosta. Tuhansia ylittäjiä! Vasemmistohallitus jakoi perätöntä tietoa Suomen laeista ja oikeudesta sulkea raja. Tämä lauma näennäisjohtajia profiloitui venäläisten oikeuksien puolustajina, vain välttääkseen Suomelle tärkeiden päätösten tekemistä ja toimeenpanoa. Onko pöyristyttämpää tyrimistä ihan suomalaisten turvallisuudenkin kannalta. Vieläkään rajaa ei saada kiinni. Ulkoministeri Haavisto selvittää parisuhdettansa mediassa mielellään ja halu tehdä joain itärajan suhteen on kova. Häneltä on lähtenyt rajakysymys täysin hallinnasta jo pari kuukautta sitten ja nyt suomalaiset voivat vain ihmetellä maahamme kohdistuvaa venäläisten virtaa. Siis saman maan kansalaisia jotka käyvät veristä hyökkäyssotaa Ukrainassa ja tehtailevat kansanmurhaa joukkohautoineen! Silti nämä pölvästit suojelevat venäläisten oikeuksia vielä ihan omin virallisin lausunnoin!!
   Vastoin vasemmustohallituksen "asiantuntijouden" ennustuksia on venäläisten vyöry Suomeen vain kiihtynyt. Miten paikkaansa pitävää on hallituksemme "asiantuntijoiden " veikkaukset kansallisen turvallisuuden suhteen? Nyt näiden ennustajien mukaan ei ole mitään riskiä. Jestas mitä soopaa!

  • Anonyymi

   No mitä sitä aitaa rakentamaan kun ei ole mitään ongelmaakaan...

   Taitaa olla poliitikot taas, kuten yleensäkkin, aivan pihalla maailman menosta.

   • Anonyymi

    Ja EU myös.


  • Anonyymi

   Suomen poliittinen propagandamyllä on pahempi kuin venjäjällä ja pohjois-koreassa yhteensä.

   Ero on vain siinä, että täällä poliitikot ovat aivan pihallla aivan kaikesta ja suoltavat kaikenlaista soopaa säilyttääkseen kasvonsa. Esim. maskisotkun professeori.

  • Anonyymi

   Tumpelp hallitus sai vihdoinkin vähennettyä liikennettä itä-rajalla, koska se saadaan täysin loppumaan. Ei ainakaan jauhojengin johdolla koska ministerit eivät pysy tajuissaan edes tiedotustilaisuudessa, valitkaa vaalikarja Andy Maccoi eduskuntaan se on aina tajuissaan vaikka ei sitä huomaakaan.

  • Anonyymi

   Mitenkä Suomen sisäministeri voi tietää onko kaikki hyvin kun on TAJUTTOMANA. Onko kuulunut jauhojengiin pitkäänkin, puhui hanhi parkeistakin ihan tosissaan uskoen sen olevan totta-toimiva. Ei ilmekään värähtänyt ja silmät seisoi päässä. Voihan P....kele.

  • Anonyymi

   Sisäministeri on täysin ulkona tapahtumista Suomessa tai muissa maissa. Avustajat kirjoittavat lunttilapun ja sitten ollaan niin viisaita. Idioottikin voi näyttää viisaalta.

   • Anonyymi

    Kokeile laittaa aitaa Sallan itärajalle .


  • Anonyymi

   Sotilaita sotilas passin kanssa muut laittomia tai väärennettyjä. Kiitos kaikkien puolesta.

  • Anonyymi

   Turvetta voidaan käyttää . ✝️Jeesus on poika.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   5398
  2. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   3659
  3. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   507
   2445
  4. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   103
   1645
  5. Taas se nähtiin. USA on itse piru

   Miksi Venäjää syyllistetään omien kaasuputkiensa räjäyttämisestä, ja miksi radioon päästetään paskiaisia syyllistämään Venäjää, kun mitään ei ole todi
   Kokkola
   150
   1380
  6. Jari Sillanpää paljastaa huumearjen kiroista: "Kauanko voin ottaa, ennen kuin lähden..."

   Karua... Ex-tangokuningas jäi kiinni auton ratista metamfetamiinin eli kristallihuumeen vaikutuksen alaisena v. 2017. Hän sai tuomion ja ehdollista v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1034
  7. Taas kerran, anteeksi

   Anteeksi että turhaan huolestuin Vain koska mua aiemmin kaipasit Siitä mun pitäisi tajuta olla onnellinen Mut kiusaajan valheisiin takerruin Ja ihan o
   Romantiikka
   173
   1017
  8. Miksi media haluaa ylläpitää valheellista kuvaa Martinan urheilullisesta tasosta

   Martina on nätti ja sanavalmis ihminen, mutta urheilijana aivan kuntotasoa. Hyvän kuvan Martinan tasosta antaa hänen aikansa ja sijoituksensa tänä vuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   1014
  9. Venäjästä tulee hitaasti mutta varmasti supervalta

   Venäjä on pikkuhiljaa palautumassa samaan tilaan kuin Neuvostoliiton kulta-aikoina viime vuosisadan puolivälissä. Putin on täydellinen kapteeni ohjaam
   Maailman menoa
   342
   998
  10. Tuijotan yhden ihmisen

   wa-kuvaa ja tekisi mieli kirjoittaa sinne pieni viaton viesti: Hyvää viikonloppua X! Tässähän se menee mitä varmimmin väärään osoitteeseen ja laitan s
   Ikävä
   42
   950
  Aihe