Kremlin äänitörppö Maria Zaharova irvailee Suomen itärajan aidalle:

Anonyymi-ap

”Suosittelen tehdasta...”. Varmaan hän noita tehtaita suositteleekin, koska silloin aita ei koskaan valmistuisi. Parempi tehdä aita Gulag-leirillä käytetystä ja koetusta piikkilangasta. Silläkö tehdään aita, niin kukaan venäläinen ei tule lähesty Suomen rajaa edes unissaan.

8

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saattoi olla väärinymmärrys. Eiköhän tuo hkilö puhunut Laatokan ympäri rakennettavasta aaltopeltiaidasta, joka monia metrejä korkea. Kestää jopa paksummatkin Laatokan jäälautat.

    • Anonyymi

      Kremlin ääni ei ole koskaan puhunut muuta kui Kremlin unelmia. Tiedetään kuinka venäläinen pers räpätin toimii. Aina jonka ei pitäis toimia saati olla toiminnasa on Gulkkien leirit. Ja ne toimivat hyvin- Joten olisin kiitrollinen, jos Kremlin torvi Zaharova lähettaisiyksityiskohtaiset tiedot niistä.

    • Anonyymi

      Miekalla piirretyn rajan alueella suomalaisilla oli Itä-Karjalassa keskitysleirit jonne laitettiin venäläiset lapsineen . Alue joka koskaan ennen Hitlerin sotaa ei ole ollut Suomen aluetta.
      Ja suomalaisten sotilaitten vangiksi saamia venäläisiä kuoli piikkilangan sisällä vankileireillä 20 000 tuhatta. ((karkureina ammuttuja oli jonkin verran ja tekijöistä osa todettiin syyntakeettomiksi oikeudessa)
      Joten piikkilangan käyttö voisi olla raja-aitana suomalaisille tuttua tavaraa, ei muuta kuin tuumasta toimeksi.

      • Anonyymi

        Siis osa vartijoina toimineista sotilaista todettiin syyntakeettomiksi!


    • Anonyymi

      Luotan täysin venäläisten aidanrakennustaitoon. 100 vuoden vanki- ja työleirikokemusta ei pidä vähätellä.

    • Anonyymi

      Jos jollakulla vielä on ystäviä Venäjällä, tuo ääliömäinen ihminen osallistuu kiitettävästi niidenkin vähäisten suhteiden tuhoamiseen.

      Ja vieläpä diplomaatin tytär. Kovin on huonosti kotona opetettu tapoja.

      No mitäs. Irvailkoon nyt aikansa, sillä edessä on uusia haasteita, jopa tuolle mölyapinalle.

    • Anonyymi

      Venäjä on iso maa, joka siirtää kaikessa vastuun kuulijalle. Koska itsestä ei ole vastuun kantajaksi. Valitettavaa todeta samalla, että huonosti johdettu maa synnyttää vastuuttomuutta myös kansalaisissaan. On helppoa syyttää muita omista virheistä, hyvää on se, että fiksummat ymmärtävät sillä myös heidän tavan ajatella asioita ja toimia sen mukaan. Samalla fiksummat toimivat sen mukaan heitä vastaan.

      Huonolla käytöksellä, tuskin saa koskaan hyvää aikaan, huonokäytöksiset aina syyttää muita omista virheistään, sellaisten kanssa vaikea toimia ymmärtävästi, koska liika ymmärrys huonoa käytöstä kohtaan antaa väärän vaikutelman molemmille osapuolille. Luottamus toiseen kärsii samalla.

      Siksi Venäläiset pelaavat omalla toiminnallaan vain omaa tilannetta entistä huonommaksi, ymmärtämättä sitä itsekkään, koska elävät siinä omassa harhaisessa mielikuvamaailmassa, miten heidän mielestä on historiassa ennenkin toimittu ja tuntunut heistä toimivalta tavalta. Ainakin Venäjän toiminnasta vastuun kantajat vastuuttomuudellaan.

      Eivät ymmärrä sitä, että maailma on muuttunut läpinäkyvämmäksi. Maailmasta on tullut järkevämpi toimipaikka, jossa ymmärretään enemmän oikeudenmukaisia tapoja toimia ja vääryyden negatiiviset vaikutukset, jotka ei ole kenellekään hyväksi. Pelisääntöjen oltava reiluja ja oikeudenmukaisia, niiden takana on seisottava vahvana, muuten maailma häviää taistelun pahuutta vastaan.

      Venäjä on ajamassa itseään vain syvemmälle menneisyyden kiroihin, jotka eivät ole kannustavia, eikä motivaatiota lisääviä kansalaisia kohtaan vaan enemmänkin passivoivia ja negatiivisia asioita tukevia. Paha ruokkii pahaa, sen luulisi tyhmempikin tajuavan, Venäjän parempi osaiset eivät halua ymmärtää, koska heillä olisi vain enemmän menetettävää silloin.

      • Anonyymi

        Lisäys/ korjaus. ...kenellekään hyväksi, on pahasta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2803
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      73
      2576
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2121
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1449
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1413
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe