Suomen kommunistit kannattivat Venäjän hyökkäystä Ukrainaan.

Anonyymi-ap

Mutta pitävät nyt turpansa kiinni kun Venäjä tuhoaa itsensä.

Läntinen demokratia laajenee jälkeen rauhanomaisesti.

16

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen Kommunistinen Puolue ei tuominnut Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittamaa hyökkäyssotaa Ukrainassa ja Ukrainan Krimin miehitystä. Sen sijaan SKP yritti kaikin tavoin vierittää syyn siitä muiden kuin Moskovan fasistijuntan kontolle.

      Kommunistinen Työväenpuolue ja Kommunistien liitto olivat ja ovat edelleen Moskovan fasistijuntan pikkuapulaisia ja juoksupoikia, ja vaikka SKP tuomitsi viime helmikuussa Venäjän jo kahdeksan vuotta jatkaman hyökkäyssodan eskaloinnin, teki puolue sen luultavasti vain siksi että Vladimir Putin moitti puheessaan Vladimir Leniniä, kommunistien pyhimystä ja hengellistä johtajaa.

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus taas jatkaa Venäjän puolustelua ja muiden syyllistämistä se tekemistä rikoksista, vaikka on kyllä itsekin myöntänyt sen olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

      • Anonyymi

        "SKP tuomitsi viime helmikuussa Venäjän jo kahdeksan vuotta jatkaman hyökkäyssodan eskaloinnin, teki puolue sen luultavasti vain siksi että Vladimir Putin moitti puheessaan Vladimir Leniniä, kommunistien pyhimystä ja hengellistä johtajaa."

        Kuulostaa uskottavalta, onhan kommunisteille Leninin arvostelu pyhäinhäväistys, jota ei anneta anteeksi edes sellaisen tahon johtajalle, jossa aikoinaan kehittyi ensimmäinen kommunistinen maa ja jonka toivotaan vielä palaavan "kansallistamisella" kommunismiin.

        Jos Putin olisi voittanut Ukrainan sodan, en yhtään ihmettelisi, vaikka hän jonain päivänä olisi ilmoittanut oligarkkikaveriensa omaisuuden kansallistamisesta saadakseen vielä suoremman kontrollin kaikkeen merkittävään omaisuuteen. Sen vuoksihan diktaattorit ovat niin ihastuneita sosialismiin. Myös Hitlerin puolueen ohjelmassa oli merkittävän yksityisomistuksen kansallistaminen, vaikka hän ei käytännössä lähtenytkään sitä laajasti toteuttamaan, vaan päinvastoin teki diilin yksityisen suurpääoman kanssa. Samaa kaavaa on toistaiseksi noudatellut Putinkin, vaikka varmasti olisi tehnyt mieli riisua omaisuutta muiltakin kuin vain Hodorkovskilta.


    • Aloitus esittää raskaan sarjan valehtelua.

      Läntinen demokratia laajenee sodan avulla, jos laajenee. Millainen demokratia voi kehittyä sodan ahjosta!
      SKP on ainoita puolueita Suomessa, joka on vaatinut lakkauttamista.
      "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle. Suomen kommunistinen puolue ei hyväksy näitä Venäjän toimia Ukrainassa. Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä.
      Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona.
      Euroopassa on välittömästi kutsuttava koolle kansainvälinen kokous, jossa Natosta ja Yhdysvalloista riippumatta aletaan valmistella rauhanneuvotteluja Venäjän, Ukrainan ja Naton välillä. Nyt tarvitaan rauhanaloitteita ja uskottavia suurvaltapolitiikkaan sitoutumattomia maita. Naton on myös kannettava vastuunsa vastakkainasettelun voimistamisesta, ja pidättäydyttävä pahentamasta tilannetta omilla toimillaan. Emme halua, että imperialistien välinen vastakkainasettelu muuttuu enää yhtään sotaisammaksi ja vahingollisemmaksi kuin se nyt on.
      Tällä hetkellä kaikkein tärkeintä on suojella siviiliväestöä etulinjan molemmin puolin. Tarvittaessa Suomen on valmistauduttava ottamaan vastaan alueelta pakenevat pakolaiset, jotka tarvitsevat turvapaikkaa, ja toimittaa Ukrainaan humanitaarista apua.
      Asevienti Suomesta Ukrainaan ei tule kyseeseen. Suomi ei voi olla uskottava rauhan rakentaja, jos se aseistaa Ukrainaa. "
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota

      Kaikki suomalaiset porvaripuolueet tukevat porvarillisen Ukrainan sotaa porvarillista Venäjää vastaan. Ne eivät vaadi neuvotteluratkaisua. Ne vaativat neuvottelun sijasta aseellista ratkaisua. Valitettavasti demarit ja Vasemmistoliitto yhtyivät porvarien sotarintamaan sekä natorintamaan.

      • Anonyymi

        Ukraina on täysin syytön aloitettuun sotaan, Venäjän hyökkäys Ukrainaan on ollut täysin rikollinen, jossa Venäjän tavoite oli valloittaa koko Ukraina. Ukraina rauhantahtoisena maana joutuu puolustamaan itsenäisyyttään. Jos länsi lopettaisi Ukrainalle sotilaskaluston antamisen, Venäjä valtaisi Ukrainan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukraina on täysin syytön aloitettuun sotaan, Venäjän hyökkäys Ukrainaan on ollut täysin rikollinen, jossa Venäjän tavoite oli valloittaa koko Ukraina. Ukraina rauhantahtoisena maana joutuu puolustamaan itsenäisyyttään. Jos länsi lopettaisi Ukrainalle sotilaskaluston antamisen, Venäjä valtaisi Ukrainan.

        Hienoa, että ymmärrätte, että valehtelu on poliittinen rikos.
        USA on toistanut useasti, että Ukrainan sota on naton ja Venäjän välinen sota. Sota ilme esiintyy porvarillisen maailman maailmansotana. Yhdet porvarit tukevat yhtä, toiset toista.
        SKP ei tue mitään porvarien osapuolta. Sota on rikos ihmisyyttä vastaan.
        Jos olisitte rehellinen, vaatisitte itse aloituksen poistamista. Sodasta voi tietenkin vaihtaa mielipiteitä mutta tulee pysyä totuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa, että ymmärrätte, että valehtelu on poliittinen rikos.
        USA on toistanut useasti, että Ukrainan sota on naton ja Venäjän välinen sota. Sota ilme esiintyy porvarillisen maailman maailmansotana. Yhdet porvarit tukevat yhtä, toiset toista.
        SKP ei tue mitään porvarien osapuolta. Sota on rikos ihmisyyttä vastaan.
        Jos olisitte rehellinen, vaatisitte itse aloituksen poistamista. Sodasta voi tietenkin vaihtaa mielipiteitä mutta tulee pysyä totuudessa.

        Skp tukee Venäjän kommunistien osallisuutta Ukrainan hyökkäyssotaan. Venäjän kommunisteilla on samat päämäärät kuin Putinin hallinnolla.
        Ukrainan oikeutta puolustaa omaa maataan ei ole mitään rikollista, sen sijaan se olisi anteeksi antamaton rikos, jos Ukraina sanoisi hyökkääjälle, ottakaa vain kaikki ja viekää kunhan rauha tulee.
        Kommunistit puolustaa vääryyttä ihmisyyttä vastaan.
        Ajatelkaa vähän jos yleensä osaatte, kommunistit.


      • Anonyymi

        "Läntinen demokratia laajenee sodan avulla, jos laajenee."

        Pääasiassa läntinen demokratia perustuu länsimaiden kansalaisten tahtoon. Demokratiaa vastustavat äärivasemmistolaiset ja äärioikeistolaiset liikkeet ovat onneksi pieniä marginaaliryhmiä useimmissa monipuoluedemokratiamaissa. Ääriryhmien toimintaa on vuosien ajan tuettu Venäjältä. Kuvaavaa on, että Vladimir Putinin tehtävänä KGB:ssä 1980-luvun jaetussa Saksassa väitetään olleen Länsi-Saksan äärivasemmiston ja äärioikeiston tukeminen - siis ryhmien, jotka olisivat voineet uhata maltillista ja rauhanomaista demokratiaa, jollainen Länsi-Saksasta kehittyi toisen maailmansodan katastrofin jälkeen.

        Ukrainasta kehittyy läntinen demokratia ukrainalaisten tahdosta. Ukrainalaisten tahdosta ensin hyökkääjä ajetaan pois ja katkaistaan vuosisatojen alistumissuhde Venäjään. Venäjä on siinä vienyt, Ukraina vikissyt. Tämä sota on itsenäisyyssotaan verrattava sota Ukrainalle. Vasta tämän sodan jälkeen Venäjällä loppuvat puheet, ettei Ukraina ole mikään oikea valtio. Ukrainalaiset ovat oma kansa - ukrainalaisia eivätkä "vähävenäläisiä". Historiassa useimmat kansat ovat joutuneet todistamaan olemassaolonsa itsenäistymissodalla, esim. amerikkalaiset 1776 - 82, suomalaiset 1918. Norjalaiset itsenäistyivät 1905 ilman sotaa, samoin Ukraina 1991. Venäjällä sitkeästi eläneestä päähänpinttymästä johtuen Ukrainan itsenäisyyttä ei ole kunnolla hyväksytty.

        "Millainen demokratia voi kehittyä sodan ahjosta!"

        Historian perusteella varsin hyviä esimerkkejä löytyy, mm. USA ja Suomi. Suomen 1918 kapinan jälkipyykki oli tosi rumaa, mutta sen jälkeen maastamme lähti kehittymään mallivaltio lähes kaikilla mittareilla. Minulla ei ole epäilyjä, etteikö läntisiin organisaatioihin integroituvasta Ukrainasta kehittyisi länsimainen monipuoluedemokratia, markkinatalousjärjestelmä ja oikeusvaltio, kunhan Venäjän miehitysjoukot on ajettu maasta pois.

        Ukraina ei 2014 puolustanut käytännössä Krimiä, eikä ollut valmistautunut ryöstöretkeen. Minkä opimme tästä? Puolustautumatta jättäminen on signaali pistimellä kokeilijalle: täällä on vielä pehmeää, työnnä niin kauan, kunnes tuntuu kovaa, vedä vasta sitten pois. Tämä on sen suuren balsamoidun faaraonne viisaus. Valloitusyrityksen kohteeksi joutunut voi oppia: jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan. Suomi on kommunistien aseistariisumisvaatimuksista piittaamatta ollut valmiina vuodesta 1945 ja potentiaalinen hyökkääjä on kerran toisensa jälkeen asiaa fundeerattuaan joutunut toteamaan: tuonne ei kannata kokeilla pistimellä, näkee jo selvästi etukäteen, että on kovaa. Kovuus kasvaa, kun saadaan Naton ydinsateenvarjo!


      • Anonyymi

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus näyttää jostain syystä jälleen unohtavan sen tosiasian, että Venäjän fasismidiktatuuri aloitti hyökkäyssotansa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jo vuonna 2014, eikä suinkaan vasta 24. helmikuuta 2022.

        Miksi Suomen Kommunistinen Puolue pidättäytyi kritiikistään Venäjän fasismidiktatuuria kohtaan kahdeksan vuotta kieltäytyen sinä aikana tuomitsemasta sen hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, vaikka se oli sinä aikana yhtälailla imperialismia ja isovenäläisyyttä uhoavaa kuin se on nytkin?

        https://yle.fi/uutiset/3-7161714

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000838688.html

        https://um.fi/ajankohtaista/-/asset_publisher/gc654PySnjTX/content/ulkoministeri-haaviston-lausunto-krimin-laittoman-liittamisen-vuosipaivana

        Suomen Kommunistisen Puolueen venäläinen toveripuolue, Venäjän federaation kommunistinen puolue on tukenut vuodesta 2014 lähtien Vladimir Putinin Moskovan fasistijuntan imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, eikä SKP näe edelleenkään tarpeelliseksi tuomita kommunistitoveriansa Gennadi Zjuganovia & kumppaneita heidän kanssarikollisuudestaan sotaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Läntinen demokratia laajenee sodan avulla, jos laajenee."

        Pääasiassa läntinen demokratia perustuu länsimaiden kansalaisten tahtoon. Demokratiaa vastustavat äärivasemmistolaiset ja äärioikeistolaiset liikkeet ovat onneksi pieniä marginaaliryhmiä useimmissa monipuoluedemokratiamaissa. Ääriryhmien toimintaa on vuosien ajan tuettu Venäjältä. Kuvaavaa on, että Vladimir Putinin tehtävänä KGB:ssä 1980-luvun jaetussa Saksassa väitetään olleen Länsi-Saksan äärivasemmiston ja äärioikeiston tukeminen - siis ryhmien, jotka olisivat voineet uhata maltillista ja rauhanomaista demokratiaa, jollainen Länsi-Saksasta kehittyi toisen maailmansodan katastrofin jälkeen.

        Ukrainasta kehittyy läntinen demokratia ukrainalaisten tahdosta. Ukrainalaisten tahdosta ensin hyökkääjä ajetaan pois ja katkaistaan vuosisatojen alistumissuhde Venäjään. Venäjä on siinä vienyt, Ukraina vikissyt. Tämä sota on itsenäisyyssotaan verrattava sota Ukrainalle. Vasta tämän sodan jälkeen Venäjällä loppuvat puheet, ettei Ukraina ole mikään oikea valtio. Ukrainalaiset ovat oma kansa - ukrainalaisia eivätkä "vähävenäläisiä". Historiassa useimmat kansat ovat joutuneet todistamaan olemassaolonsa itsenäistymissodalla, esim. amerikkalaiset 1776 - 82, suomalaiset 1918. Norjalaiset itsenäistyivät 1905 ilman sotaa, samoin Ukraina 1991. Venäjällä sitkeästi eläneestä päähänpinttymästä johtuen Ukrainan itsenäisyyttä ei ole kunnolla hyväksytty.

        "Millainen demokratia voi kehittyä sodan ahjosta!"

        Historian perusteella varsin hyviä esimerkkejä löytyy, mm. USA ja Suomi. Suomen 1918 kapinan jälkipyykki oli tosi rumaa, mutta sen jälkeen maastamme lähti kehittymään mallivaltio lähes kaikilla mittareilla. Minulla ei ole epäilyjä, etteikö läntisiin organisaatioihin integroituvasta Ukrainasta kehittyisi länsimainen monipuoluedemokratia, markkinatalousjärjestelmä ja oikeusvaltio, kunhan Venäjän miehitysjoukot on ajettu maasta pois.

        Ukraina ei 2014 puolustanut käytännössä Krimiä, eikä ollut valmistautunut ryöstöretkeen. Minkä opimme tästä? Puolustautumatta jättäminen on signaali pistimellä kokeilijalle: täällä on vielä pehmeää, työnnä niin kauan, kunnes tuntuu kovaa, vedä vasta sitten pois. Tämä on sen suuren balsamoidun faaraonne viisaus. Valloitusyrityksen kohteeksi joutunut voi oppia: jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan. Suomi on kommunistien aseistariisumisvaatimuksista piittaamatta ollut valmiina vuodesta 1945 ja potentiaalinen hyökkääjä on kerran toisensa jälkeen asiaa fundeerattuaan joutunut toteamaan: tuonne ei kannata kokeilla pistimellä, näkee jo selvästi etukäteen, että on kovaa. Kovuus kasvaa, kun saadaan Naton ydinsateenvarjo!

        "Ukraina ei 2014 puolustanut käytännössä Krimiä, eikä ollut valmistautunut ryöstöretkeen. Minkä opimme tästä? Puolustautumatta jättäminen on signaali pistimellä kokeilijalle: täällä on vielä pehmeää, työnnä niin kauan, kunnes tuntuu kovaa, vedä vasta sitten pois."

        Ukrainan armeija oli vuonna 2014 vielä hyvin heikossa kunnossa ja maan poliittinen järjestelmä ja turvallisuuskoneisto armeijan ja muun osalta hyvin pitkälle Venäjän fasismidiktatuurin soluttama.

        Kun Venäjän fasismidiktatuuri valtasi Ukrainan Krimin ja pakkoliitti sen itseensä, uhkasi fasistijohtaja Vladimir Putin ydinaseilla mikäli se yritetään vallata takaisin.

        Toinen erittäin paha asia on se, että vaikka Euroopan Unioni ja Yhdysvallat asettivat Venäjän fasismidiktatuurille pakotteita sen suorittamasta Krimin laittomasta pakkoliitosta valtioalueeseensa, olivat nuo asetetut sanktiot ja muut reaktiot aivan liiana lepsuja ja se vain rohkaisi Moskovan fasistijunttaa jatkamaan sotaansa, nyt koko Ukrainan valtaamiseksi ja sen itsenäisyyden lakkauttamiseksi.

        Nord Stream 2 -kaasuputken rakennusluvan myöntäminen vuonna 2015, vain vuosi Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainan Krimin valtauksen ja pakkoliiton jälkeen, oli tyrmistyttävän typerä päätös ja käytännössä palkinto fasistijohtaja Putinille, ja nyt tämä typeryys myönnetään jo Saksassa ja Suomessakin.

        Venäjän fasismidiktatuurin uhkailu ydinaseilla, jos sen miehittämiä ja omaan valtioalueeseensa pakkoliittämiä Ukrainan alueita aletaan vallata takaisin, on selvä esimerkki siitä kuinka tärkeää Nato-jäsenyys on Suomelle, sillä Venäjän fasismidiktatuuri tietää kohtaavansa koko suuren puolustusliiton voiman, ydinaseineen, mikäli se alkaisi suunnittelemaan Suomen alueiden miehittämistä.

        Venäjän fasismidiktatuuri lupauksiin ja sen tekemiin sopimuksiin ei voi luottaa enää lainkaan, se on nähty sen hyökkäyssotatoimissa Ukrainassa yhdeksän vuodena ajan ja se on valmis rikkomaan tekemänsä sopimukset heti kun näkee vastapuolen heikoksi.


      • Anonyymi

        Linkitätkö meille tuon mainitsemasi SKP:n kannanoton lisäksi muutaman Tiedonantajan jutunkin, jotka käsittelevät Venäjän hyökkäystä Ukrainaan 24. helmikuuta 2022 jälkeen. Kiitos.

        Minä lienen huono etsimään, sillä en ole kuluneen reilun seitsemän kuukauden aikana löytänyt kuin yhden Tiedonantajan jutun viime maaliskuulta, jossa SKP:n entinen puheenjohtaja Yrjö Hakanen yksityishenkilönä moitti Venäjän federaation kommunistista puoluetta sen tuesta Vladimir Putinin hallinnon hyökkäyssodalle Ukrainassa.

        Kai Tiedonantaja on sentään jotain muutakin kirjoittanut noinkin merkittävästä asiasta kuin Euroopasta riehuvasta Venäjän hyökkäyssodasta, joka SKP:n mukaankin - "asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle."?
        Vai eikö ole kirjoittanut mitään muuta??


      • Anonyymi

        ..pitkähän tuo oli kirjoitus , vaan eipä saanut kusetettua vaikka yritystä kyllä on..mikä se semmoinen puolustus muka on että "paita hampaissa " odotetaan hyökkääjän lopettavan agressionsa ..koko kirjoitus on naurettavinta ja valheellisinta propagandaa joka tuskin menee täydestä missään missä ajatus vähänkään kulkee normaaleja latuja... eivoi olla ajattelematta niitä tuskaisia ilmeitä vasemmistosenaattorien tuomitessa "Putlerin" hyökkäystä ,repliikkejä jotka oli tarkoitettu niille tulevien vaalien äänestäjille jotka olivat avaamassa silmiään tämän itämaan aloittaman valloitusoperaation takia..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa, että ymmärrätte, että valehtelu on poliittinen rikos.
        USA on toistanut useasti, että Ukrainan sota on naton ja Venäjän välinen sota. Sota ilme esiintyy porvarillisen maailman maailmansotana. Yhdet porvarit tukevat yhtä, toiset toista.
        SKP ei tue mitään porvarien osapuolta. Sota on rikos ihmisyyttä vastaan.
        Jos olisitte rehellinen, vaatisitte itse aloituksen poistamista. Sodasta voi tietenkin vaihtaa mielipiteitä mutta tulee pysyä totuudessa.

        ..vaan kerropas missä ne toistot ja "useat kerrat" ovat kun ei ole ainakaan mun koneellani ruutuun tullut eikä postilaatikosta tulleihin painettu.. tosin sitä Tiedonantajaa ei meidän laatikosta ole löytynyt vaan tuskin sitä olisin uskonutkaan , sen puoleen


    • Anonyymi

      Maat jotka eivät ole tuominneet Venäjän hyökkäystä Ukrainaan kehottavat osapuolia vihollisuuksien lopettamiseen, ja diplomatian tielle. Venäjä vain lisää paineita jatkaa sotaa ja haluaa pitää valloittamansa alueet itsellään.
      Intiakin joka ei ole tuominnut Venäjän hyökkäystä toteaa, että sota ei ole nykypäivää ja jättäytyi pois YK:n turvallisuusneuvostosta äänestyksistä jossa tuomittiin Venäjän toimet jotka koskivat Venäjän laittomia alueliitoksia.
      Sanna Marinin suora kommentti Venäjän suuntaan; Tie ulos konfliktista, että Venäjä poistuu Ukrainasta,.
      Ei miellyttänyt palstan kommunistia.

    • Aloitus on valheellinen.
      SKP ei tue Ukrainan sotaa. Kaikki eduskuntapuolueet tukevat Ukrainan sotaa, porvaripuolueet sekä SDP ja Vasemmistoliitto, kapitalistisen Ukrainan puolesta kapitalistista Venäjää vastaan.
      SKP ei ole minkäänlainen sodan osapuoli. Se vaatii, on vaatinut, järjettömän sodan lopettamista. Porvarien toisiaan lahtaaminen on järjetöntä.

      Ukrainan sota edustaa kapitalismin rappiota ja kyvyttömyyttä ratkaista keskinäisiä erimielisyyksiä rauhanomaisesti. Raha ja valta sokaisee kapitalismia siellä ja täällä aseellisiin konflikteihin.
      Putinin ja Zelenskyin tulee lopettaa sota. Mitä pidemmälle sotaa jatketaan, sitä suuremmat vauriot kummallekin valtiolle muodostuu.

      Työväenluokan kannalta asia on yksinkertainen. He häviävät aina, voittipa sodan mikä osapuoli tahansa.
      Ukrainassa ja Venäjällä proletaarien tulisi ottaa aloite omiin käsiin. Ilman heidän toimia sotatuhot kohoavat pilviin. Molemmissa maissa työväen vallankumous yhtä aikaa, sotaan syylliset porvarilliset tahot tiilenpäitä lukemaan joksikin aikaa ja alkaa rauhanomainen jälleenrakennustyö.

      Venäjä, Ukraina, nato ja EU vihan vimmalla runtelevat toisiaan, yhdet sotimalla, toiset aseistamalla. Sodan pääosapuolet ovat nato ja Venäjä. Suomen hallitus aseistaa Ukrainaa ja on siten käytännössä sodassa mukana.

      SKP ei synnyttänyt Ukrainan sotaa, ei tue sitä, on tuominnut hyökkääjän, ei tue minkään osapuolen sotatoimia.
      Aloituksen tekijä on normaali porvarillinen valehtelija, kapitalistidiktatuurin edustaja. Hän asettaa puurot ja vellit sekaisin ja lopulta putkauttaa omiensa sodan
      täysin syyttömien niskaan.

      • Anonyymi

        Venäjän fasismidiktatuuri ja sitä tukeva Valko-Venäjän fasismidiktatuuri ovat hyökkäyssotijoita Ukrainaa ja sen kansaa vastaan. Ukrainalaiset puolustavat maataan, kotejaan ja kanssaukrainalaisia hyökkäävää Venäjän fasismidiktatuuria ja Valko-Venäjän fasismidiktatuuria sekä niin ikään tuota imperialistista sotaa tukevaa Venäjän federaation kommunistista puoluetta vastaan.
        Tämä on tosiasia, joka ei pala tulessakaan, ja kommunistien on turha muuta valehdella.

        Oiotaanpa sitten kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen valehteluja.
        Aloituksessa ei puhuta SKP:stä erikseen mitään.

        Sinun kommunistitoverisi Kommunistien liitossa, Kommunistisessa Työväenpuolueessa ja Suomen Kommunistisessa Puolueessa, ovat tukeneet Venäjän fasismidiktatuurin vuodesta 2014 jatkunutta imperialistista sotaa Ukrainassa aina viime helmikuuhun asti, jolloin näistä kolmesta SKP lopulta rohkeni tuomita sen, ja sinä itse olet niin ikään näinä vuosina aina viime helmikuuhun asti puolustellut Moskovan fasistijuntan Ukrainan Krimin miehitystä, joka oli kansainvälisen oikeuden mukaan sotatoimi ja pakkoliittoa omaan valtioalueeseensa, sekä pyrkinyt kaikin tavoin syyllistämään Ukrainaa, Natoa, Yhdysvaltoja, länttä yleensä siitä, että Venäjän fasismidiktatuuri soti Ukrainan maaperällä ja miehitti sen alueita.
        Luuletko sinä, että me olemme jo unohtaneet nuo sinun Kremlin edessä konttaamisesi?
        Kommunistien liitto jatkaa fanaattisella Moskovan fasistijunttaa tukevalla linjallaan ja yhtälailla niin KTP:ssä kuin SKP:ssäkin on niitä, jotka ovat Kremlin edessä konttaajia edelleen.

        Jos ihmisen kotiin hyökätään, on kodin omistajien oikeus puolustaa itseään, ja kutsua poliisi paikalle poistamaan vaikka sitten voimaa käyttäen tunkeutujat ja turvaamaan siten kotirauha, ja yhtälailla jos maahan hyökkää vieraan vallan armeija, on hyökkäyksen kohteena olevalla maalla oikeus käyttää voimaa hyökkäävän armeijan poistamiseksi maastaan, ja jälleen turvaamaan rauhan palauttaminen koko valtioalueelle. Kansainvälisen oikeuden mukaan valtioaluettaan toisen valtion hyökkäykseltä puolustavalla valtiolla on oikeus pyytää apua puolustustaisteluunsa ja muilla mailla on yhtälailla oikeus sitä sille tarjota.

        Olisiko Suomen pitänyt kieltäytyä Ruotsin ilmavoimien ja joukkojen avusta talvella 1939-1940, kun Neuvostoliiton puna-armeija Otto Ville Kuusisen pyytämänä hyökkäsi Suomeen, ja olisiko Neuvostoliiton pitänyt kieltäytyä ottamasta vastaan ja Yhdysvaltain kieltäytyä antamasta Lend-Lease -ase- ja muuta apua vuosina 1942-1945, jonka avun Josif Stalin sanoi Franklin Rooseveltille Teheranissa vuonna 1943 olleen elintärkeää?

        Puolustaisitko sinä, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, kotiasi, perhettäsi ja itseäsi, jos väkivaltainen rosvojoukko hyökkäisi teille, ja soittaisitko peräti poliisin paikalle, vai alkaisitko vain rauhanmerkkiä näkyvästi huiskutellen käymään neuvotteluja siitä keitä perheenjäseniä ja mikä määrä omaisuutta siirtyy tunkeutujien käyttöön?
        Tuota jälkimmäistä sinä nimittäin vaadit ukrainalaisten Ukrainassa tekevän, ja meidän muidenkin vielä hyväksyvän sinun vaatimuksesi siitä. Ei tule kauppoja, hölmö voit kyllä olla aivan itseksesi.

        Kuinka monta miljoonaa ukrainalaista sinä, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, olet tällä kertaa valmis luovuttamaan Moskovan fasistijuntan ja sitä tukevien toveriesi, Venäjän federaation kommunistisen puolueen, sotasaaliiksi, ilman muuta vain välietappisellaisiksi, sillä kuten Vladimir Putin on toistuvasti puheissaan sanonut, Ukrainalla ei ole oikeutta olla itsenäinen valtio eikä ukrainalaisten kansakuntana? Kuinka monta miljoonaa?

        Venäjän fasismidiktatuurin johtaja Vladimir Putin on Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin kasvattina Leninsä lukenut:

        - Kokeilkaa pistimellä. Jos kohtaatte pehmeää, työntäkää lisää.
        Jos kohtaatte kovaa, vetäytykää?

        Vladimir Iljitsh Lenin

        Ukrainan kansalle on annettava niin paljon kovaa, että hyökkääjän pistimet tulevat tuntemaan sen selvästi - Vetäytykää - muuten on edessä ukrainalaisten orjuus sen maan alamaisuudessa, jonka sinä Partacus olet itsekin myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", Venäjän.


    • Anonyymi

      Kommunistit ovat aina esiintyneet kansojen" vapaustaistelijoiden" puolesta puhujina, tuohan tiedetään historiasta. Mutta kun vapaustaistelijat ovat väärän värisiä, tuki loppuu. Ukrainalaiset vapaustaistelijat eivät edusta kommunisteja, eihän sellaisia voi tukea ja ovat vielä "natsejakin" eli ovat itse syyllisiä sotaan.
      Onneksi maailmasta kommunismi on kokenut täystuhon ja maailmasta on tullut rauhallisempi paikka elää yhden ihmiskunnan suuren ja pelottavan vitsauksen jäädessä 1900 luvun murheellisina muistoina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8895
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1237
    Aihe