EN KOMPPAA HULLUA PUTINIA MITENKÄÄN, PÄINVASTOIN

Ukrainan voitto on myös meidän voittomme!
Seuraavana olisi Moldova ja sitten Suomi, jos hullua ei saada aisoihin! Suomessa on ollut sosialidemokraatteja ja kansandemokraatteja, joiden sisällä neukkuja ihannoivia kommunisteja. Aika paljon. Asuntoja rakennetaan ja niihin sai halpakorkoista lainaa. Työlainsäädäntö on kohdallaan, työterveydestä on huolehdittu. Ei meillä lapset tee töitä. Lämmintä vettä hanasta melkein kaikille. Sähköä seinästä. Kaupassa on ruokaa. Saa tehdä koulutustaan vastaavaa työtäoMA MAANVILJELYS PITÄÄ NOSTAA KORKEALLE JALUSTALLE, on kansankunnan ehto pärjätä.

Vaikka jotkut yrittää varastaa 'isänmaan', väitän että työtä tekevät ja työtä tehneet ovat ne pilarit, joilla maa makaa. Raskaimman työn tehneet sotaveteraanit alkaa olla kohta mullissa, jotka takasi itsenäisyytemme tulla ja olla maailman huippuvaltioita.

Tämä johtuu siitä että vihervassut ovat pettyneet Venäjään kun se ei tarjoa sitä kulttuurimarxilaista unelmaa jonka tarjosi neukku. Nyt sen tarjoaa uusneukku EU.
Yliväpeli Orhonen on tuolla kannalla myös, minusta EU meni liian pitkälle punavihreitten ojennuksessa. Neuvostoliito on vaihtunut EU:hun, joka on aiempaa pahempi. Siksi vanhat kommunistit ja myös samppanjasosialistit sun muut vihervassarit ihannoivat EU:ta. Bolsevikit vaihtoivat välinevaltakuntaa saatanallisiin tarkoituksiinsa. jo 1918 yrittivät meitäkin orjikseen, kansa torjui senkin.

Tässä eurostoliitossa politbyroo nauttii syytesuojaa, täsmälleen samalla tavalla kuin neukkulassa oli. Järkyttävää että jokainen ei ole samanarvoinen mitä tulee rikoksten tekemisiin ja niistä tuomitsemisiin? Yleensä on niin että jos päättäjä tekee rikoksen, hän joutuu siitä vastaamaan. Näin ekommunistisen puolueen pääsihteeriksii ole kommunistisessa järjestelmässä. Vihervassut huutaa tasa-arvoa, mutta tässä asiassa se ei yhtäkkiä pädekään. Kommarit kanjanattavat demokratiaa vain niin kauan kun kaikki menee niiden tahdon mukaan. Sen ulkopuolella, muut ovat ammuttavaa roskaa, jos saavat vallan. Jokaisen maan on pidettävä ensisijaisesti omista syntyperäisistä asukkaastaan huolta. Ei Globalisti psykopaattien tavoitteita ajaen.

30-luvun saksalaiset kansallissosialistit olivat myös kovia poikia, joista Putinottanut oppia, kun sanonut sen että olisikommunistisen puolueen pääsihteeriksi aika palauttaa Neuvotoliiton rajat. Putinilla vain nyt ihmeelliset apurit, kun mm Irankin siinä mukana, Kiinakin jossa vain kommunistinenpuolue on sallittu, ja elinikäinen presidentti valittu, kommunistien puheenjohta, kommunistisen puolueen pääsihteeriksi. Vuosina 1958–1959 Kiinan ja Neuvostoliiton suhteet kärjistyivät, kun Kiina syytti Nikita Hrustsovin Neuvostoliittoa liian oikeistolaiseksi. Neuvostoliitto lopetti Kiinan ydinaseohjelman auttamisen ja suunnitteli jopa ydiniskua Kiinaan estääkseen Kiinaa saamasta ydinaseen. Yhdessä Neuvostoliiton ja Kiinan välisissä kiistoissa, Kiina marssitti joukkonsa 150 kilometriä Intian puolelle 1962 saadakseen tahtonsa läpi. Vuonna 1966 aloitettiin ”kulttuurivallankumous”, jonka päämäärä oli ”päästä eroon liberaaleista porvareista” ja jatkaa Liu Shaoqin hidastamaa luokkataistelua. 11 miljoonaa punakaartilaista lähetettiin jahtaamaan jäljellä olevia porvareita ja valvomaan, että porvarismia ”kritisoidaan” kaikkialla. Ylemmät kouluasteet lopetettiin ja monet hengissä olevat koulutetut teloitettiin. Porvarillisiksi epäillyt vanhat kirjoitukset, taide, museot, temppelit ja muu perintö tuhottiin.

6

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pankkiksen perussuomalaisuus tulee päivä päivältä yhä selvemmin esille. Kepulaisuutensa on kuopattu, RIP!

    • Siinä YliväpeliOrhosen pikakirjoitus kaikkine virheineen. Tee itse parempi jos ei kelpaa, kun vähän hypin aiheissa, saada ne sovitettua samaan kirjoitukseen.

    • Anonyymi

      Miksi on sääntöjen vastaista kertoa faktaa että venäjä on saanut alkunsa ukrainasta ja aluksi oli kiovan venäjä?

      Faktaa on myös että kiovan venäjää hallitsi rossijan veljekset, josta nämä rossija kansat ovat saaneet nimensä.

      Täysin faktaa on myös on että neuvostoliiton 44. valiodivisioona yritti talvisodassa katkaista Suomen kapeimmasta kohdasta, mutta eivät onnistuneet vaikka heitä oli kymmenkertainen määrä. Tämä taistelu tunnetaan Raatteentien taisteluna.

    • Anonyymi

      Työn arvostus menetään punavihreitten myötä, se ei hyvää lupaa yhteiskunnalle.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1788
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1178
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      1007
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      901
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe