Suotenniemellä tapahtuu

Anonyymi-ap

Hahahahahahahhahahaaa, että on nauru maittanu :) :)
Ei sen tähden niinkää että sinne kuulema joku kukkakauppa avattu, mutta ollaa vaimon kans naurattu eilisestä asti paikkakunnan virkistävän supliikkipersoonan juttuja. On se hauska :) :) kyllä huomaa on kirjailija.

Emäntä oli kuullu, tos Häijääs ämmät puhunu, olis kukkakauppaa johki kelasenrantaan laitettu. Tulin kysässeeks lumotun puutarhan Naomilta, kun meillä tosa vähän yhteistä projektia ollu, onko hänen kukkakaupan sivuhaaraliike. Kesällä hain hältä komiat orvokit, kukkii muuton osa vieläkin.
Sano että kun ei vaaan häntä kukaan vahingossakaan moiseen sekottasi, että menee pian maine hän on semtään ammattilaine eikä muutonkaa palvele suoteelasia vaikka koko muuta suomee kyllä. hahahahahaaaa
Meinas että monta ammattifloristiaki ny laittanu ovet kiinni, että kun häntä on haukuttu kylähulluks mutta etttä hullu saa olla kunei ole tyhmä.

Kysyin sitte että miten nii haukkuu, nii puuskahti että no ei olis kyllä varaa!
Joku kuulema kanniskelee kuttuja sylisänsä pitkin kyliä ja toiset kanniskeleva koiranpaskoja lapiosa ovellensa ja ihmettelevä mitä niille pitäs tehdä. ja muu väki muuten vaa käyttäytyy kun olis jostai karannee, meinas että jostai lähistön suulista ainaki kun kauemmas ei ole koskaan kylästä osannee.

Jotai loppuunmyyntie ennätyksiä rikkonutta puljua on hälle kuulema koitettu kymmeniä vuosia kaupata muttei huolinu. Oli kuulema suurta pesämunaa hältä puljusta pyydetty oli käskeny hankkia suuret munansa muualta. Haahhhhaahhhaaa. :)

Meinas että kohta sielä varmaan joku majussi perustaa kiropraktiikan. Että tuntuu olla muoris että ilman minkäälasta alan ammattitaito olevat perustelee ny kukkakauppoja ja liikkeitä. No tämäki kukkakauppa mikä täälä häijääs on, nii ei näy kyllä väentunkua. Muistasin jostai lukeneeni että ihan eri alalta alko pitää.

Kyllä se ourolta tuntus, jos omanki alan ammattia alakas joku harjottaa ilman minkän valtakunna koulutusta saati että puljun pystyttäs. On sielä suoteela kova tohotus päällä, kai ne sen uimahalliki sinne jonkun isäntäköörin toimesta vääntää. Sitä varrotesa.

34

1480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onpa sitten hyvä että asumme kylän ulkopuolella, saanen häneltä jatkossakin kimppuja ja kukkia tilata :D

      Naomihan on hauska ja räväkkä persoona, toden totta, ja jos minulta kysytään, sanon että tekee kyllä kiistatta Sastamalan kauneimmat kimput ja asetelmat.

      Tuosta aloituksesta muistui mieleen tapaus muutamien vuosien takaa. Olin tilaamassa häneltä pöytäasetelmaa isän juhliin, ja höösäsin sitten huolissani, että kestäähän sellainen asetelma nyt varmasti kauniina koko pitkän päivän.
      Naomi vakuutti että freesinä ja kauniina säilyy ja on sitä vielä päivän jälkeenkin, ja neuvoi miten sitä tulee kastella.
      Kertoi sitten, miten oli eräästä kukkakaupasta, useita vuosia ennen omaa valmistumistaan, tilannut haudalle laskettavaa kimppua.

      Sanoi että epäilykset heräsivät jo siinä jo kimppua vastaanottaessa, se oli pakattu sellofaaniin, mutta oli kiire ja vasta perille kirkkomaalle päästyään, totesi että kaikki siinä kimpussa oli kuolleempaa kuin itse hautaan saateltava vainaja.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä, ovat ihan omaa luokkaansa.. Olen varsinainen kukkien suurkuluttaja. Naomiin tutustuin kun oli töissä kukkakaupassa, jossa tapanani oli asioida, ennen kuin se lopetti.
        Ihastuin hänen hersyvään nauruunsa ja huumoriinsa ja on sittemmin ollut sellainen hovihankkijani, tietää uskomattoman paljon kasveista ja puutarhanhoidosta yleensä ja se hänen taiteellinen puolensa näkyy kyllä niissä asetelmissaan.

        Mieheni työn vuoksi kotimme on ns. edustuskoti, ei nyt kaiken aikaa, mutta toisinaan kun tulee vieraita, on kaiken oltava tiptop.
        Kyllä itsekin hankin toisinaan, arkeen, niitä markettienkin kimppuja, mutta muutoin tunnustan, olen aika vaateliaskin.


    • Anonyymi

      Opettele ensin kirjoittamaan, jos sinulla on sanottavaa.

    • Anonyymi

      Kuulin että siittä on nyt jo vedonlyönti meneillää, montako viikkoo on auki. Meinaa eihän se oikei anna kanatustaan jos kylän muutamat eläkemummut käy ja sitten ne muutki kun tämä "kukkakauppias", kylän kauneinta puutarhuria Naomia, kateuksissaa kyöränneet muijat, jotka vyöryy sinne ovet ryskyen ny nämät ensiviikot toteemaan että me ei anakaan osteta Naomilta.... ai niin, kun eihän se meille myykän... mutta siltikään me ei siltä osteta kun me ollaan sukua vaa keskenää.

      Meinaan kun Citttarista saa säällisiä kimppuja 5- 15 euroo, mitä olen naisväelle kotiin toisinaan ostanu, nii ihmetellä tosiaa täytyy miten erilailla joku ihan eri alan ihminen saa ne kukat väänneltyä että on kannattavaa.

      • Anonyymi

        Toivottavasti on hyvin paalutettu kuistinalunen. Määki luulin että on oikein kauppa johonkii tullut mutta sehän on jonkun mökin sisällä, ilmesesti muutama pelakuu tuotuna.
        Ulkoset puitteet ei ainakaan anna mitään haikuakan mistään kaupasta.
        Oisko siinä kyseesä kuitenkii joku nykyaikanen versio jostakin mammojen ompeluseurasta tai harrastepiiristä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti on hyvin paalutettu kuistinalunen. Määki luulin että on oikein kauppa johonkii tullut mutta sehän on jonkun mökin sisällä, ilmesesti muutama pelakuu tuotuna.
        Ulkoset puitteet ei ainakaan anna mitään haikuakan mistään kaupasta.
        Oisko siinä kyseesä kuitenkii joku nykyaikanen versio jostakin mammojen ompeluseurasta tai harrastepiiristä.

        Siis misson ja ketä pitää?? Jossain Suodenniemen Kelarannas?? Höh, en ole missään nähnyt minkäänlaista ilmoitusta.
        Jotain höpinää asiasta viikonloppuna kuulin ja kuvittelin olisi sitten ehkä sen ``puunkaatajan` joku sivubisnes mutta sitten ettei taida ollakkaan ??

        Kukkakaupat on paljon vähentynyt täältä Vammalastakin, tätini piti pääkaupunkiseudulla vuosia ja lopetti sitten, sanoi ettei mitään järkeä, marketeista saa melkein ilmaiseksi että sieltä ne kukkasensa ostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis misson ja ketä pitää?? Jossain Suodenniemen Kelarannas?? Höh, en ole missään nähnyt minkäänlaista ilmoitusta.
        Jotain höpinää asiasta viikonloppuna kuulin ja kuvittelin olisi sitten ehkä sen ``puunkaatajan` joku sivubisnes mutta sitten ettei taida ollakkaan ??

        Kukkakaupat on paljon vähentynyt täältä Vammalastakin, tätini piti pääkaupunkiseudulla vuosia ja lopetti sitten, sanoi ettei mitään järkeä, marketeista saa melkein ilmaiseksi että sieltä ne kukkasensa ostaa.

        Saakos muuta seuraa nykyään ?ennen sai kun osti kukkia ja euroja


      • Anonyymi

        Juur jossain kattelin oli jotain callunoita semmoseen euron- kahden hintaan. Nykysin pienet putiikit ja kivijalkamyymälät, varsinki jossain pikkukylillä, menee tasan niin kauan kun sukulaiset jaksaa tukemismielessä käydä.
        Harva lähtee johonkin sivukylille kymmenien kilometrien päähän kenenkää yritystoimintaa taikka harrastustoimintaa tukemaan.
        Vaikka haluaisikin, niin kyllä nyt on talousasiat Suomes menos siihen suuntaan, että ainakin itse katson tavallisen tarkkaan mitä ostan ja millä hintaa. Hinta ratkasee.

        No en tarkota nyt tosiaan jotain spessua lahjakkuutta omaavia, kuin juuri tuota Naomia. Hänen enkelitaulut ja muu taide jo tiedetään, on jo niin pitkään toiminu. Meitä asiakkaita on ympäri maata ja hänen kunniaks on kyllä sanottava, että tekee liiankin halvalla.


    • Anonyymi

      Hänellä on kyllä sana hallussaan. Olen taiteilija itsekin ja sitä kautta tutustuttiin, silloin kun vielä asustelin täällä Sastamalassa.
      Nykyisin tulee lähinnä porukoita käytyä tapaas, Suodenniemellä olen käynyt tasan kaks kertaa, juurikin Naomin kans jutskaas.
      Käyn hänen julkaisuja lukees Fasessa ja niille saa kyllä nauraa. On yks niitä harvoja ketä tunnen, jotka uskaltaa sanoo asiat juurikin kuin ne on, ja sanoo usein kyllä hyvin humoristiseen sävyyn.

    • Anonyymi

      Naomi ei ole ainoa kummajainen tässä kylässä. Itseasias löytyy paljon oudompiakin hiippareita. Kuljetaan ja kolpataan yöt läpeensä kasvot peiteltyinä ja päivät nukutaan niinkuin kunnon sossukelapummit konsanansa.

      • Anonyymi

        Niin, kertoo paljon kylän väestä, jos ihan normi taiteilijoita yleensä, pidetään jonain kummajaisina tai outoina. Eikös juuri se erityisyys ja tapa tarkastella asioita hieman laajemmistakin näkökulmista, ole sitä luovuuden ilmentymää.? Tällä meilläpäin taiteilijoita ja kädentaitajia, kovastikin arvostetaan, siksi näille nykyisille asuinsijoilleni, aikoinaan asetuinkin.

        Taitaa olla vähän sellainen kyylääjien ja kateellisten kylä. Sellaisiahan on Suomessa toki paljon. Eikös se ole ihan jokaisen oma asia, miten paljon kasvonsa peittelevät, tai milloin nukkuvat? Käydäänkö siellä ihan ikkunoista kurkkimassa asuntoihin sisälle, vai mistä tiedetään, että nukkuvat?

        Näin itse, paljonkin maailmalla kiertäneenä, ja monissakin paikoissa asuneena, olen moninaisiin asioihin ja asumiskulttuureihin törmännyt, koin kyllä varsinaisen ahaa -elämyksen, kun kyseisen taiteilija-kirjailijan kirjan, melko pian sen ilmestyttyä itselleni hankin ja luin. Vieläpä kirjailijan omistuskirjoituksella varustettuna.
        Mitään vastaavaa, en ollut koskaan enkä missään itse kokenut, enkä moisesta edes kuullut. Ettei ihmisen, joka ei tiettävästi koskaan, eikä missään, ole kenellekään tehnyt mitään pahaa, anneta asua ja elää rauhassa, valitsemallaan paikkakunnalla.

        Myöhemmin kuulin vielä eräältä kylässä tuolloin asuneelta tuttavaltani, että joku tuohon kummalliseen touhuun osallistunut, oli kuulemma ihan kiertänyt ihmisten ovilla pyytämässä mukaan kärhämöimään, tuota taiteilijaa kohtaan järjestettyyn ajojahtiin.

        Että siltä pohjalta sanoisin, että kylässä asuva väestö, tai ainakin jokin osa siitä, on melko jäävi arvioimaan, kuka on kummajainen tai outo. Nimimerkillä taiteen tekijä itsekin.


      • Anonyymi

        No ei varmasti ole ei. Kyllä ne kummajaiset ja oudot hiipparit on ihan se muu sakki mikä siinä kummallisessa kummajaiskylässä asuksii, kuin Naomi.
        Hänen siellä olonsa oikein korostaa niitten muutten kummallisuutta. Näin on näreet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, kertoo paljon kylän väestä, jos ihan normi taiteilijoita yleensä, pidetään jonain kummajaisina tai outoina. Eikös juuri se erityisyys ja tapa tarkastella asioita hieman laajemmistakin näkökulmista, ole sitä luovuuden ilmentymää.? Tällä meilläpäin taiteilijoita ja kädentaitajia, kovastikin arvostetaan, siksi näille nykyisille asuinsijoilleni, aikoinaan asetuinkin.

        Taitaa olla vähän sellainen kyylääjien ja kateellisten kylä. Sellaisiahan on Suomessa toki paljon. Eikös se ole ihan jokaisen oma asia, miten paljon kasvonsa peittelevät, tai milloin nukkuvat? Käydäänkö siellä ihan ikkunoista kurkkimassa asuntoihin sisälle, vai mistä tiedetään, että nukkuvat?

        Näin itse, paljonkin maailmalla kiertäneenä, ja monissakin paikoissa asuneena, olen moninaisiin asioihin ja asumiskulttuureihin törmännyt, koin kyllä varsinaisen ahaa -elämyksen, kun kyseisen taiteilija-kirjailijan kirjan, melko pian sen ilmestyttyä itselleni hankin ja luin. Vieläpä kirjailijan omistuskirjoituksella varustettuna.
        Mitään vastaavaa, en ollut koskaan enkä missään itse kokenut, enkä moisesta edes kuullut. Ettei ihmisen, joka ei tiettävästi koskaan, eikä missään, ole kenellekään tehnyt mitään pahaa, anneta asua ja elää rauhassa, valitsemallaan paikkakunnalla.

        Myöhemmin kuulin vielä eräältä kylässä tuolloin asuneelta tuttavaltani, että joku tuohon kummalliseen touhuun osallistunut, oli kuulemma ihan kiertänyt ihmisten ovilla pyytämässä mukaan kärhämöimään, tuota taiteilijaa kohtaan järjestettyyn ajojahtiin.

        Että siltä pohjalta sanoisin, että kylässä asuva väestö, tai ainakin jokin osa siitä, on melko jäävi arvioimaan, kuka on kummajainen tai outo. Nimimerkillä taiteen tekijä itsekin.

        <<<että joku tuohon kummalliseen touhuun osallistunut, oli kuulemma ihan kiertänyt ihmisten ovilla pyytämässä mukaan kärhämöimään, tuota taiteilijaa kohtaan järjestettyyn ajojahtiin.<<<

        Tiedän tapauksen, täysseko myrkyn paskan levittäjä, mistä lie alkujaan edes karannu. Oli mun tuttavalleki alkanu aukoon päätään. On kuulemma vaihtanu maisemaa, tais alkaa paikat kuumottaa.


      • Anonyymi

        "Naomi ei ole ainoa kummajainen tässä kylässä. Itseasias löytyy paljon oudompiakin hiippareita. Kuljetaan ja kolpataan yöt läpeensä kasvot peiteltyinä ja päivät nukutaan niinkuin kunnon sossukelapummit konsanansa"

        Siis vittu täh?!?!?
        Siis mikä Vitun "kummajainen" on Naomi?!?! Tunnettu taiteilija ja Suomalainen julkisuuden HENKILÖ! Näkijänainen, josta on ollut haastatteluja ties kuinka monissa lehdissä ja vaikka missä, ja jolla on asiakkainaan tunnettuja Suomalaisia julkkiksia, poliitikkoja ja merkkihenkilöitä. Tikahdutko kateuteen, kummajainen?

        Tai "outo hiippari".
        Jumalauta, oli meidän kokouksessa Tampereella, kunniavieraana luennoimassa tulevaisuuden puutarhanhoidon haasteista muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa. Ja siitä oli vittu oudot hiipparit kaukana, oli hieno luento se! Asiaa ja tietämystä joka sana. Jotkut perämettien pierutuhnuhiipparitko, jotka ei paskaakan tiedä mistään, kertoo ketkä on outoja hiippareita?

        Keskenäs olet kummajainen ja outo hiippari. Sekö tekee ihmisestä kummajaisen tai oudon hiipparin, että luonnosta ja luonnonsuojeluasioista kiinnostunut ihminen on muuttanut asumaa sinne "lähietäsyyksien naimakauppojen seurauksien peräjumilaan?

        jo tuo "Kuljetaan ja kolpataan yöt läpeensä kasvot peiteltyinä ja päivät nukutaan niinkuin kunnon sossukelapummit konsanansa." kertoo kyllä sikäläisestä kansasta ja tuon lainausmerkkeihin poimitun kirjoittaneen kirjoittajan mielenterveydestä ja harrastuksista, otaksun.
        Ilmesesti yöt läpeensä kuleksii ja kolppaa kavereineen siellä kasvot peiteltynä vahtimassa mitä muut tekevä. ja päivät ollaan sitten niin poikki ettei jakseta töihin vaan heittäyvytään sossupummeiksi.

        Toisinaan kuulee jollekin sanottavan, että hanki apua. Sanoisin sen nyt tuossa muodossa, mutta joudun toteamaan, koska olen ymmärtänyt, että kyse on nyt yksilöä suuremmasta ongelmasta, vähintään kylän kokoisesta globalisaatiosta:: Hankkikaa apua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Naomi ei ole ainoa kummajainen tässä kylässä. Itseasias löytyy paljon oudompiakin hiippareita. Kuljetaan ja kolpataan yöt läpeensä kasvot peiteltyinä ja päivät nukutaan niinkuin kunnon sossukelapummit konsanansa"

        Siis vittu täh?!?!?
        Siis mikä Vitun "kummajainen" on Naomi?!?! Tunnettu taiteilija ja Suomalainen julkisuuden HENKILÖ! Näkijänainen, josta on ollut haastatteluja ties kuinka monissa lehdissä ja vaikka missä, ja jolla on asiakkainaan tunnettuja Suomalaisia julkkiksia, poliitikkoja ja merkkihenkilöitä. Tikahdutko kateuteen, kummajainen?

        Tai "outo hiippari".
        Jumalauta, oli meidän kokouksessa Tampereella, kunniavieraana luennoimassa tulevaisuuden puutarhanhoidon haasteista muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa. Ja siitä oli vittu oudot hiipparit kaukana, oli hieno luento se! Asiaa ja tietämystä joka sana. Jotkut perämettien pierutuhnuhiipparitko, jotka ei paskaakan tiedä mistään, kertoo ketkä on outoja hiippareita?

        Keskenäs olet kummajainen ja outo hiippari. Sekö tekee ihmisestä kummajaisen tai oudon hiipparin, että luonnosta ja luonnonsuojeluasioista kiinnostunut ihminen on muuttanut asumaa sinne "lähietäsyyksien naimakauppojen seurauksien peräjumilaan?

        jo tuo "Kuljetaan ja kolpataan yöt läpeensä kasvot peiteltyinä ja päivät nukutaan niinkuin kunnon sossukelapummit konsanansa." kertoo kyllä sikäläisestä kansasta ja tuon lainausmerkkeihin poimitun kirjoittaneen kirjoittajan mielenterveydestä ja harrastuksista, otaksun.
        Ilmesesti yöt läpeensä kuleksii ja kolppaa kavereineen siellä kasvot peiteltynä vahtimassa mitä muut tekevä. ja päivät ollaan sitten niin poikki ettei jakseta töihin vaan heittäyvytään sossupummeiksi.

        Toisinaan kuulee jollekin sanottavan, että hanki apua. Sanoisin sen nyt tuossa muodossa, mutta joudun toteamaan, koska olen ymmärtänyt, että kyse on nyt yksilöä suuremmasta ongelmasta, vähintään kylän kokoisesta globalisaatiosta:: Hankkikaa apua!

        Mikä niitä auttais:) Pienesä kyläsä pyörritää ympyrää ja nii hirvee tarve sopia samaan sakkii ettei käsnätä ite olevansa niitä outoja kummajasia ja hiippareita :) Jännittävin kokemus kun on peruskoulusta selvitty suunnilleen luokka per vuos. Sitten tulee kylään jotain normaalei, sivistyneitä, joillon oma elämä ja siinä sisältönä muu kun syömine ja juaruaminen, ja joite elämäntehtävänä ei olekkaa muitten vahtimine, nii onhan se selviö että kriissi on valmis!
        Verrataa sitte jotakuta ittee ja huomataa, hei, se on erilailla kun me muut, se ei piereskele ääneensä ja kaivele nenäänsä ja täytä istuessaan kolmen paikkaa, on kyllä outo!
        Vielä kun ei niitä hiippareita huolita, nii löytöjä kun ton mainitun valosa olisivat, vaa kumppani katellaa mualta nii miten net sellasesta toipus. Mummolan kirjahyllysä oli ja luin sellasia kirjoja kun Hölnmöläisten tarinat ja Kiljusen herrasväki nii mistä noi ny tuliki mielee :)


    • Anonyymi

      Miten ne hiipparit ja oudot kuleksijat löytääki aina suoteelle?

      • Anonyymi

        Saako rahalla vielä seuraa tänä päivänä joskus sai


      • Anonyymi

        Hyvä kysymys, että olisko ne kuitennii niitä ihan tavallisia ihmisiä joita )kantaväestö) kattelee karsaasti. Ehkeivä ole ymmärtänee, että ihmiset jotka ostaa tai vuokraa asunnon jostakii päin suomee, vaikka ny jostai käsittämättömästä syystä sitten sieltä suodenniemen perämettiltä, on ihan yhtä oikeutettuja siellä asuksiin ja tekeen mitä lystää, kun nekii, jotka on kyläsä syntyny;;; kuten justiinsa kaikki niite naapurit, serkut ja sukulasetkii.
        Että ei niitten kylään muuttaneide varmaan tartte kantaväestöltä kysyä lupaa, millon menevä nukkumaa tai miten naamansa peittelevä, tai missä tiellä millonkii kulkeva.

        Niinko ny juuri tälle ketjusa mainitulle taiteilijalle oli kuulema lähestymiskieltoja hankkinee, ei yhtä vaa useampia, kun oli kylän halki kulkevaa tietä lenkkeillessä kulkenu ja autollansa yleisillä teillä ajellu. Eikös toi suomen tieverkosto ole ihan kaikille kulkijoille yhtenen?
        kuulema helvetilline puskaradiorumpa aina alkanu tekstiviesteillä, misä oli "tarkansilmänvartijat" toisillee infonneet ,misä millonki oli autoonsa tankkaamasa tai kaupan pihasa tai jos poltti roskia tontillaa. Kylä aikas saatana hämärää ja kipeetä sakkia jos multa kysytää, että varmaan aika moni kyllä muuttonsa suuntaaa harkittee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kysymys, että olisko ne kuitennii niitä ihan tavallisia ihmisiä joita )kantaväestö) kattelee karsaasti. Ehkeivä ole ymmärtänee, että ihmiset jotka ostaa tai vuokraa asunnon jostakii päin suomee, vaikka ny jostai käsittämättömästä syystä sitten sieltä suodenniemen perämettiltä, on ihan yhtä oikeutettuja siellä asuksiin ja tekeen mitä lystää, kun nekii, jotka on kyläsä syntyny;;; kuten justiinsa kaikki niite naapurit, serkut ja sukulasetkii.
        Että ei niitten kylään muuttaneide varmaan tartte kantaväestöltä kysyä lupaa, millon menevä nukkumaa tai miten naamansa peittelevä, tai missä tiellä millonkii kulkeva.

        Niinko ny juuri tälle ketjusa mainitulle taiteilijalle oli kuulema lähestymiskieltoja hankkinee, ei yhtä vaa useampia, kun oli kylän halki kulkevaa tietä lenkkeillessä kulkenu ja autollansa yleisillä teillä ajellu. Eikös toi suomen tieverkosto ole ihan kaikille kulkijoille yhtenen?
        kuulema helvetilline puskaradiorumpa aina alkanu tekstiviesteillä, misä oli "tarkansilmänvartijat" toisillee infonneet ,misä millonki oli autoonsa tankkaamasa tai kaupan pihasa tai jos poltti roskia tontillaa. Kylä aikas saatana hämärää ja kipeetä sakkia jos multa kysytää, että varmaan aika moni kyllä muuttonsa suuntaaa harkittee.

        No meillä ainakin vaikutti muuttopäätökseen. Siis yleensäkin, mitä olimme kyseisen kylän meiningeistä kuultu ja luettu.
        Oli yhtenä vaihtoehtona, kun mietittiin, mihin asetuttaisi asumaan, kun pikkuväki alkoi itsestään ilmoitella.

        Löytyi aivan ihana koti maaseudulta, ja meidät on onneksi otettu todella hyvin vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No meillä ainakin vaikutti muuttopäätökseen. Siis yleensäkin, mitä olimme kyseisen kylän meiningeistä kuultu ja luettu.
        Oli yhtenä vaihtoehtona, kun mietittiin, mihin asetuttaisi asumaan, kun pikkuväki alkoi itsestään ilmoitella.

        Löytyi aivan ihana koti maaseudulta, ja meidät on onneksi otettu todella hyvin vastaan.

        Hienoa että löysitte hyvän asuinpaikan, kyllä se niin tärkeää on, että saa rauhassa olla ja asua ja tuntea olonsa tervetulleeksi.
        Kyllä niin uskomattomia olen itsekin kuullut, tässä topicissa mainittuun liittyen.
        Tokkopa olisin edes todeksi uskonut, ellen olisi omin silmin nähnyt. Suuri kansiollinen jos jonkinlaista istuntopaperia! Luonaan niitä näin, joku siitä asiasta kun kysyi, niin näytti meille ja sanoi vielä että osa oli jo päätynyt silppuriin!

        Että kun tuollaista, auttamistyötä ikänsä tehnyttä, tuolla tavoin kohdellaan ja omassa asuinkunnassa! Olen häneltä itsekin niin suuret avut saanut, ja tiedän on moni muu.

        Kyllä sen hyökkimisen alulle laittaneen tiiän, kenet mainitti. Hänestä vaikka mitä uskoisi mutta että millä ne muut sinne mukaan lähti.
        On siellä sellaisiakin nimiä mukana, että ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen. Niin ollaan sitten kunnon kansalaista olevinaan ja ystävällistä esitetään ja hymyt huulilla. Hävetä saisivat mokomat.


      • Anonyymi

        Samaa miettiny. Ja ne hemmetin rumat ämmät. Toinen toistaan rumempia ja paksumpia marttoja pitää keskenää jotain kyläkinkereitä. On siinä äijäväellä kuntosalia kerraksee jos niitten kansa jotai mahtaa. Kyllä hattua nostan ketä mahtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa miettiny. Ja ne hemmetin rumat ämmät. Toinen toistaan rumempia ja paksumpia marttoja pitää keskenää jotain kyläkinkereitä. On siinä äijäväellä kuntosalia kerraksee jos niitten kansa jotai mahtaa. Kyllä hattua nostan ketä mahtaa.

        Mistä puheenolleen, mitä sen yhdenki pärstätaulu siellä Suoeen puskiksesa vielä länkyttää,?
        Elettii jo toivos se tosiaa maisemaa kuulemma vaihto että olis sitte kansa lähteny kylliltä hulahelvettii hämmentämästä ihmisten asioisa. Mitä se täältä vielä tarvii?


    • Anonyymi

      Sekasia tuntuu olevan koko kylä : ( Välillä kyllä ihmettelee, että miten ne edes kehtaa :(

      Kertoi yhdestäkin "paskantärkeestä", jolle on sulaa ystävällisyyttään muutamankin kerran kukkia ja kasveja antanut ilmaiseksi. Sitten tulee kuulemma kylillä vastaan ja kävelee nokka pystyssä ohi eikä edes tervehdi. Koskaan. :( Että mitä ne sielä kuvittelee oikeen olevansa?

      Joku oli sitten mennyt ovelleen selittämään, joksikin shamaaniksi ittensä esitellyt, ja kertonut heittäneensä jonkin kirouskiven hänen ovensa vierustalle.
      Että tuollasillako tosiaan varaa haukkua muita oudoiksi tai hulluiksi :(

      Ite en kyllä tollasen sakin seassa viihtys sen viikkoo kauemmi. Sanoin hällekin että muuttais pois mutta totes vaan että sekös heille varmaan sopis mutta ei ole heidän asiansa päättää. Meni vielä sen jälkeen ja osti kyliltä tontin! Respektii!

    • Anonyymi

      Onko uusi kukkakauppias floristi? Suodenniemellä ei ole ollut floristia paikallisessa puljussa. Eikä myöskään uusia ideoita 40 vuoteen. Ei ole moukkulas eikä Häijäässä.

      Siksi Naomi. Raikas ja idearikas.

      • Anonyymi

        Noin on! Naomi is rock and roll!
        Hänen työnsä puhuvat kyllä puolestaan. Kauniimpia ei tee Sastamalassa kukaan eikä kyllä ihan lähitienoolla muuallakaan. Kyllä ammattilainen on aina ammattilainen.

        Mutta missä siellä joku uusi kukkakaupias siis toimii? Ja onko se toinen putiikki siis lopultakin lopettanut? Mimmoistakaan ilmoitusta en ole missään nähnyt. Kylän kautta viimeksi ajaessa näin jonkun lankusta väsätyn kyltin osoittamassa johonkin järven suuntaan?


      • Anonyymi

        Jos olis, nii eiköhän se lukis jossai kissankokosilla kirjaimilla.

        Hämistä että noita kukkakauppojaki tuntuu että laitellaa sinne ja tänne ilman mitään alan koulutusta.


      • Anonyymi

        Minusta se on vähintäänkin asiakkaiden aliarvioimista, että kaikenlaiset >>>>itseoppineet ja usein tuntuu, että enimmäkseen jostakin netistä >>>tietonsa ja taitonsa hankkineet, perustelee kukkakauppoja, ja yleensäkin kauppoja joiden palvelut edellyttäisivät hyvinkin vankkaa ammattitaitoa.

        Se on vähän sama kuin jos joku perustaisi leipomon, vaikka olisi itsekseeen, sitä ennen vain muutaman kakon tai kakun leiponut.

        Pitäisikö meidän asiakkaiden tyytyä saamaan mitä vaan tuotteita? Kyllä itse ainakin olen sen verran laatutietoinen, että valitsen tarkkaan, mistä palvelut ja tuotteet hankin. Tänä päivänä erityisesti, kun muutenkin kaikki maksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta se on vähintäänkin asiakkaiden aliarvioimista, että kaikenlaiset >>>>itseoppineet ja usein tuntuu, että enimmäkseen jostakin netistä >>>tietonsa ja taitonsa hankkineet, perustelee kukkakauppoja, ja yleensäkin kauppoja joiden palvelut edellyttäisivät hyvinkin vankkaa ammattitaitoa.

        Se on vähän sama kuin jos joku perustaisi leipomon, vaikka olisi itsekseeen, sitä ennen vain muutaman kakon tai kakun leiponut.

        Pitäisikö meidän asiakkaiden tyytyä saamaan mitä vaan tuotteita? Kyllä itse ainakin olen sen verran laatutietoinen, että valitsen tarkkaan, mistä palvelut ja tuotteet hankin. Tänä päivänä erityisesti, kun muutenkin kaikki maksaa.

        Täysin samaa mieltä olen sehän on sellanen on paitti asiakkaitten aliarvioittemista, myös alan ammattilaisten työn ja ammattitaidon väheksymistä. Itte en ainakaan moisisa putiikeisa asioisi.


    • Anonyymi

      Mä kuulin jostain HaliKukasta, toivottavasti ei liity halisevan porukkaan mitenkään.

    • Anonyymi

      Melko autiolta näytti sen vanhan kukkakaupan kohdalla että on varmaan lopettanut. En ole kyllä nähnyt missään mitään ilmoitusta. Eikös noissa ole yleensä ollut tapana jotenkin kiittää asiakkaita kuluneista vuosista.

    • Anonyymi

      On kyllä, poikkesin kyläkauppas hakemasa evästä mökkille ja meinasin kompastua tauluun misä oli jostaki joulunalustuksesta. Naomin nimee ei näkyny kunon joskus ollu nii otin luuuria naomin suuntaa että missei ole mukana nii nauro ja sano että jaa hän menis sinne katteleen miten <<Paksuberrtat kääntelee hälle paksuja selkiänsä perseitänsä ja tahkoo toistensa kimpusa< Mainitti omista <laatuleidien pikkujouluistansa nii kysäsin että nyttes kun tuli perssauksistakii puhetta että mahtasikos meikä sinne kutsun saada. Sano että unelmoi kultaseni unelmoi! Kyllähän se ny vähän joulumieltä madaltaa....... ettei miehiä huolita lainkaa mukaa.

    • Anonyymi

      Faces kuva uuden kukkakaupan tekeleistä. Ei ammattilaisen tekemiltä vaikuttaneet.

      • Anonyymi

        No ei ihan tosiaan. Nyt ymmärrän mitä paikallinen puutarhuritaiteilija on tarkoittanut, kun oli sanonut että kun ei vaan häneen kukaan sekottaisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei ihan tosiaan. Nyt ymmärrän mitä paikallinen puutarhuritaiteilija on tarkoittanut, kun oli sanonut että kun ei vaan häneen kukaan sekottaisi.

        Siinä jää sikäläiset nyt vähän paitsioon kun eivät saa hänen taidokkaista asetelmistaan nauttia.
        Luulin ensinnä, että se oli jokin vitsi, ettei palvelisi sikäläisiä, mutta onkin kuulemma aivan totta. Kysyin, onko taideteoksiaan jossakin siellä paikkakunnalla esillä, mutta sanoi että ei varmastikaan ole, että hän ei sikäläisiä palvele ollenkaan, ja että muutoinkin tekee lähinnä tilaustöitä.

        Naomi toteuttaa meille tänäkin jouluna jouluasetelmat. Annan taas vapaat kädet hänen tehdä, ja odotamme mielenkiinnolla, mitä sukulaisetkin tykkää. On meidän vuoro tehdä joulua, olemme vähän sisarusten kanssa vuorotelleet ja nyt he tulevat luoksemme Vammalaan.
        Viime vuoden asetelmakin on vielä tallessa, kuivakukka-asetelmana kaapin päällä. Oli niin kaunis ei sitä hennonut laittaa pois. Siinä on pieni joulumaa, pientä lampea myöden, jonka päällä pieni peura. Kuin satukirjasta konsanaan. En ole mitään vastaavia missään nähnyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe