Kangasalan lastensuojelua!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi-ap

Kangasalan lastensuojelusta‼️‼️

Lähivanhempi pyysi apua alle 12-vuotiaalle lapselleen. Lapsi pääsi lastensuojelun asiakkaaksi alkuvuodesta 22. Tämä tapahtui lähivanhemman pyynnöstä.

Lapsi on kärsinyt vanhempiensa vuosia sitten tapahtuneen eron jälkeen, etävanhemman käytöksestä. Etävanhemman oman elämän ongelmat ovat kasaantuneet myös lapsen harteille, joiden vuoksi lapsi oireilee monella eri tavalla.

Lapsi on kantanut kohtuuttoman vastuun etävanhemmasta. Etävanhemmalla mm. Vaikea alkoholismi, mielenterveyden sairaus ja ongelmia elämänhallinnassa. Etä ei myöskään noudata kasvatuskumppanuutta, ei rajoita häiriökäytöksestä kärsivää lastaan, ei hyväksy arestia ja kävelee jatkuvasti lähin asettamien rajojen ylitse. Lapsen ja etän suhde on epänormaali, lapsen kantaessa kohtuutonta huolta etävanhemmastaan.

Lähivanhempi on hakenut apua lapselleen myös perheneuvolasta. Onneksi apua saanutkin. Perheneuvola tukenut lasta juuri etävanhemman ongelmien takia, joista lapsi kovasti kärsinyt.

Lähivanhemman sääntöjä lapsi ei suostu noudattamaan. Lapsi karkaa etän luokse jos lähi yrittää asettaa lapselle rajoituksia huonon/väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Tästä syystä lapsi kärsii vielä enemmän, koska lähi rajoittaa ja etä ei.

Kangasalan lastensuojelu on kertonut lähille, ettei heillä ole mitään keinoja puuttua tilanteeseen. Lapsi saa siis kulkea etän luokse miten häntä itseään huvittaa. Tapaamissopimusta ei noudateta lainkaan vaikka lähi näin toivoisi lapsen elämän säännöllisyyden takia.

Tällä hetkellä tilanne on kärjistynyt lastensuojelun kanssa. Lastensuojelu on alkanut tehdä oletuksia lähivanhemman perheestä. Lähivanhemman perheessä kaikilla muilla ovat asiat hyvin, paitsi tällä yhdellä lapsella. Tätä ei lastensuojelu hyväksy, että lähivanhemman perheessä ovat asiat hyvin. Perhe on hyvinvoiva ja onnellinen. Lastensuojelu määritteli lähivanhemman rangaistukset liian koviksi (oletuksien perusteella)" Kovia" siis puhelimen ja pelikoneen takavarikointi ja viikon aresti.
Katsoi myös, että vakava väkivaltainen teko, joka kohdistui toiseen lapseen oli vain siitä johtuvaa, koska lasta syytetään joka paikassa turhasta ja "kun se toinen lapsi oli aloittanut". Näitä väkivaltaisia tekoja on useita. Mistä lähtien sanelee lastensuojelu sen millaiset rangaistukset jokaisen kotona säädetään.

Lapsen kotona riitatilanteessa lähivanhempi joutui fyysisesti estämään sisarusten fyysisen riitatilanteen. Tämän seurauksena teki lastensuojelu lähivanhemmasta rikosilmoituksen poliiseille. Lähivanhemmalla ei ole asian suhteen huolta, hän ei ole vahingoittanut lapsiaan.

Kaikki apu mitä on lapselle haettu, on kääntynyt lastensuojelussa lähivanhempaa ja perhettä vastaan. Tämä on hyvin erikoista ja uskomatonta. Lapselle avun saaminen lapsen käytöshäiriöihin, valehteluun ja väkivaltaiseen käytökseen lastensuojelusta on täysi 0. Lähivanhempi ilmoitti lastensuojeluun julkaisevansa asian, niin lastensuojelun vastaus oli, että "uhkailetko" !!

27

2312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi miten kamalaa lapselle.

    • Anonyymi

      Tämä oli toisen osapuolen näkemys.Totuus voi olla jotain muuta.

      • Anonyymi

        Sepä se, kun tämä on totuus. Eikö kuulostakin absurdilta?


    • Anonyymi

      Kuulostaa oudolta. Oletko ihan varma ettei taustalla ole muutakin? Onko kuvioissa uusia kumppaneita tms jotka voivat myös vaikuttaa tilanteeseen?
      Uusperhekuviotkin ovat haastavia ja lapsi voi etsiä paikkaansa.
      Harvemmin lastensuojelu puuttuu noin jos perheessä kaikki on hyvin.
      Miten tähän tilanteeseen on jouduttu? Siis alkanut lasun puolelta nämä epäilyt?
      Ero sattunut vuosia sitten ja edelleen noin voimakkaasti oireilee? Oletko ihan varma ettei ole tapahtunut jotain muutakin?
      Jos lapsella on yksi tasapainoinen koti niin jotenkin kuulostaa oudolta että oireet johtuisi pelkästään tästä toisesta vanhemmasta.
      Miksi lapsi lähtee tämän toisen vanhemman luo jos kotona on hyvä olla?
      Millainen ilmapiiri kotona on?
      Onko rangaistukset kuitenkin liian kovia tai epäreiluja?
      Anteeksi kysymykset ja epäilyt mutta hyvin harvoin on tilanne jolloin lasu on huolissaan täysin syyttä. Lasun asiakkaiden puolelta vaan monesti on tätä että lastensuojelu puuttuu vaikkei heidän mielestä olisikaan puututtavaa.

      • Anonyymi

        Siellä on nyt lasun täti itse kommentoimassa.


      • Anonyymi

        hyvin harvoin on tilanne jolloin lasu on huolissaan täysin syyttä.

        Niin, ainahan sen huoli sanan voi keksiä mukaan. Aville on kyllä lähdössä kantelu. Tässä on kyse vaitiolovelvollisuudesta jota lastensuojelun työntekijä on rikkonut.


    • Anonyymi

      Lapsi lähtee siksi, koska toinen vanhempi ei rajaa menoa eikä kiellä mitään. Alkoholistin lapsi yleensä kantaa päihdengelmaisesta vanhemmasta vastuuta. Lapsen väkivaltainen käytös koulussa ja koulun ulkopuolella ovat pahentuneet. Lastensuojeluilmoituksia on tullut ilkivallasta ja varastelusta. Eikä lapsi ole kärsinyt yhtäkään rangaistusta kotonaan, kun karkaa. Mitä pahemmaksi päihdeongelmaisen vanhemman tilanne menee. Seuraa lapsen käytös perässä.

    • Anonyymi

      Pitäisi tutkia jokaisen mielivaltaisen sossun mielenterveys. Pelottavaa mikä valta heillä voi olla.

    • Anonyymi

      Sinulle sossun täti terveisiä. Jos olet leiponut täydellisiä korvapuusteja jo vuosikymmeniä, niin kuuntelisitko leivontavinkkejä ihmiseltä, joka on lukenut kirjasta kuinka leivotaan. Älä tule opettamaan vanhemmuutta ihmiselle joka on kasvattanut lapsia jo vuosikymmeniä. Sillä parhaita ovat neuvomaan ne joilla ei omia ole 🤭

      • Anonyymi

        Tarkoitit ilmeisesti minua joka kyseenalaistin sinua? En ole sosiaalialalla mutta läheltä seurannut yhtä tapausta jossa perhe ei näe omaa tilannettaan vaan syyttelee muita. Ovat siis myös lasun asiakkaita ja vika on aina muissa paitsi itsessä.
        Osaa kertoa muille asiat niin että kuulostaa siltä kuin sossu toimisi täysin mielivaltaisesti.
        Uskoo varmaan itsekin niin tai ainakin uskottelee itselleen asioiden olevan niin.
        Sillä kyseenalaistan kaikki yksipuoliset kertomukset sossusta ja sen toimista.
        Toki varmasti myös sossun puolelta tulee ylilyöntejä mutta harvemmin on savua ilman tulta. Joku siellä taustalla on.
        Voihan olla että kertomasi on totta ja silloin kannattaakin ottaa yhteyttä ylemmille tahoille.
        Tsemppiä joka tapauksessa taisteluun ja toivottavasti lapsen asiat selkiytyy. Sehän se pääasia on eikä syyllisten löytäminen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      tietääkö kukaan sinikeltaiseen takkiin pukeutunutta miestä joka kulkee 42 bussi linjalla? Hän käyttäytyy välillä hyvin sekavasti agressiivisesti kangasalla. Olen vain seurannut sivusta mutta hän selvästi ahdistaa nuoria.

    • Anonyymi

      Hän asuu minun naapurissa.

    • Anonyymi

      Voikukkia toimintaan kannattaa tutustua.

    • Anonyymi

      Sossujen pelko on viisauden alku.On turha luulla että he ovat ystäviäsi päin vastoin he ovat kieroja kuin vladimir putin.Kaikki mitä sanot tai teet niin nämä kääntävät sinua vastaan nimimerkillä kokemusta on.Vuosia taistelin heidän kanssaan että lopulta luovuttivat ja uskoivat onneksi oli ulkopuolista apua.He perustavat toimintansa olettamuksiin ei faktoihin ja näiden olettamuksien eli heidän mielikuvituksen kumoamiseen voi tuhraantua vuosien todistelu syyttömyydestäsi.Luota siihen että lopulta oikeus voittaa ja totuus tulee ilmi, mutta hinta voi olla kova omalle hyvinvoinnillesi ja luottamuksellesi viranomaisiin.Homman tekee todella vaikeaksi kun oma sos työntekijä vaihtuu jokaisella tapaamiskerralla.

    • Anonyymi

      Älkää vain päästäkö lapsia Kangasalan näkötorniin jos se pysyy pystyssä maalin voimalla vaikka Sirkku Marvialan mielestä näkötornin sulkeminen on liiottelua.

    • Anonyymi

      Miten sinne taas haetaan työntekijöitä? Monesko kerta tämä on lyhyen ajan sisällä?

      • Anonyymi

        Ei siä viihdy kukaan. Huonoo johtamista ja ilmapiiri. Sossut vaihtuu kokoajan. Sais lähtee se yks itteensä täynnä oleva ohjaajakin kuka puhuu kokoaja


    • Anonyymi

      Kannattaa äänittää jokainen keskustelu. Hillitsee kummasti sossujen puheita.

      • Anonyymi

        Samaa neuvo, Avilta ohjeistettiin nauhoittamaan kaikki keskustelut.. Hyvän maun rajoissa olisi suotavaa ilmoittaa asiasta, omalla kohdallani se ylitettiin heidän toimesta aikoja sitten.. Kyseessä julkisen sektorin työntekijät, toisekseen parempi ettei ilmoita asiasta niin eivät osaa olla varuillaan.. Aville ja Aviralle kannattaa osoittaa valitukset ja kantelu, yhtä tyhjän kanssa sinne suoraan laittaa kun saavat pyyhittyä maton alle..


    • Anonyymi

      Sote uudistuksen vuoksi ei enää oikein kunnissa hoideta asioita. Että kuinkahan kummankin osapuolen mahtaa käydä esim. Teidän asioissa ?

    • Anonyymi

      Lastensuojelu lähtee aina vanhemmista,
      laittakaa vanhempien pää kuntoon, siinä ainoa toimiva ratkaisu,
      joskus liian myöhäistä, kun on monessa sukupolvessa jätetty väliin.

      - Et ymmärrä , ettet ymmärrä.

    • Anonyymi

      Meillä ollut vuosia ongelmia kangasalan lastensuojelun kanssa.. Tällä hetkellä ulkomaalaistaustainen työntekijä jonka kanssa kielimuuri ja jatkuvia ristiriita tilanteita tästä johtuen.. Eivät myöskään saavu sovittuihin tapaamisiin tai ilmoita etteivät pääse.. saati sitten vastaa sähköposteihin tai puheluihin ja toimineet muutenkin lain vastaisesti useampaan otteeseen.. Suosittelen ottamaan yhteyttä Aviin ja tekemään valituksen, ainut keino että joku taho puuttuisi heidän toimintaan.. Ittelle ja lapselleni ovat aiheuttaneet niin paljon vahinkoa että mulla mahdollisuus näillä perusteilla vaihtaa lastensuojelun palvelut Tampereelle.. Ja jos tekee Aville ilmoituksen niin kannattaa vaihtaakin, viimeisimmän ilmoituksen jälkeen tekivät kiusaa ja kun lasta kuului kotiuttaa niin ei järjestetty assua vasta kun 10 kk päästä ja vaihdettiin työntekijät että nyt aloitetaan puhtaalta pöydältä!? Miltä helvetin puhtaalta pöydältä ku sotkeneet koko pöydän? Kaikkien jotka joutuvat lastensuojelun kanssa tekemisiin kannattaa tutustua netissä sivustoon jossa on lastensuojelu vanhempien oikeudet sivustoon jotta tietää ja pysyy itte mukana omissa oikeuksissa ku niillä ei itselläkään helvetinkään hajua asiasta.. Tsemppiä!

    • Anonyymi

      Yleensä kaikki lähtee vanhemmista,
      he tarvitsee apua,
      et kuitenkaan ymmärrä ,
      ettet ymmärrä.

    • Anonyymi

      Mitä rikkaampi ja öykkäröivämpi perhe sitä varmemmin seinien sisällä asuu kauhujen kabinetti ja luurankoja löytyy. Onneksi Kangasalla ei pelätä vaan tutkitaan ja hoidetaan asioita
      Lasu ei liioittele vaan on lasten puolella. Vanhemmat ovat poikkeuksetta sekasin.

    • Anonyymi

      Totta. Monesti juurikin näin.

    • Anonyymi

      Joko sait äiskän nukkumaan

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe