Ensimmäinen ryhmäseseksi kokemukseni

Anonyymi-ap

Millaisia kokemuksia muilla on ollut ryhmäseksistä, itse ensimmäinen kerta oli melkoinen kokemus ja lopussa sainkin vierasta parrua sisääni "metrikaupalla".
Mieheni oli usein ehdotellut että joskus osallistuisimme ryhmäseksiin ja lopulta suostuin, vaikka en oikein ollut siitä kiinnostunut, mutta suostuin lopulta miellyttääkseni miestäni.
En tiedä mistä äijäni oli saanut tiedon ryhmäseksistä joka tapahtuisi etelässä eri kaupungissa, sinne siis viikonloppuna menimme ja kyllä jännitti kovasti etukäteen, mutta mieheni sai puhuttua, ettei mun pitänyt suostua mihinkään pakolla.
Tapahtumapaikkana oli isohko vuokramökki jonne saavuimme ja aluksi jokaiselle tarjottiin alkupaloja ja katettua pöytää jossa oli melkoinen ilmainen tarjoilu viinistä väkeviin, otin melkoiset paukut ja mieheni vähän toppuutteli juomistani.
Pikkuhiljaa ilta parani ensijykkyydestä ja aluksi oli pariskunta joka halusi esittää livenä naimista ja siinä noin 20:ppinen tyttä meni jalat levllään pöydälle ja toisesta huoneesta asteli vanhempi mies isohko kalu jäykkänä ja valmiina siementämään nuoren tytön.
Heti mentiin asiaan ja panin merkille kuinka tytön nuori pillu kiilteli kiimasta ja parkaisi kun kulli alkoi hitaasti avartamaan pimppiä, se oli todellista eläimellistä naimista ja sekös muita alkoi kiihoittamaan ja tunsin kuinka pimppiänikin alkoi kutiamaan, oli se niin erikoista kun en koskaa ollut livenä nähnyt toisten naimista.
Välillä mies vetäisi nopeasti kalun ulos ja konttasi kulli märkänä antaen sitä tytön suuhun ja taas sisään ja nopeasti pillusta ulos, oli se melkoinen maiskahdus kun nuori pillu teinipillu luovutti ison herkkutatin, tiukka pillu sulkeutui välittömästi oli se melkoisen kiihoittavaa katsella ja lopulta äijä laski melkoisen lastin tytön teinipillun sisään. Paksua spermaa valahti pöydälle kullin luovuttaessa pillun ja tästä yksi mies oli niin kiimoissaan ja oli jo riisunut itsensä ja tahtoi ja naida, mutta tyttö kieltäytyi.
Katsoin vasemmalle ja huomasin kuinka pariskunta oli ja täydessä touhuissa lattialla siinä tikattiin niin nopeasti että kuului vaan mäiskintä kun isot pussit hakkasivat peppuvakoa, oli se tosi kiihoittavaa. Nyt oli jo kaikki alasti ja seisovii kulleja heilui joka puolella huonetta, aloin ja ujosti riisutumaan kun mieheni sitä ehdotti.
Mutta sitten yksi alkoi jakamaan lappusia joihin piti kirjoittaa oma etunimi arvontaa varten, ihmettelin miksi, mutta pianhan se selvisi kun hän selitti, että illan pääpalkinto arvotaan kohta taisin voittaa kun maljasta vedettiin mun lappuni.
En tajunnut mitä olin voittanut, kunnes huoneeseen raahattiin jonkinlainen viritelmä joka asetettiin isolle pöydälle ja valojen himmentämisen jälkeen mut asetettiin siihen.
loin mieheeni peloittavia katseita, mutta rauhoituin kun hän nyökkäili että suostuisin menemään siihen laatikkoon polvilleni ja vain pieni peppuni jäi siitä ulkopuolelle, pelotti pirusti. Olin siinä peppu pystyssä ja pilluni oli siinä näytillä kunnes kuulin kuinka taas arvottiin ja kohtahan se selvisi miksi. Olin melkoisen kiihoittunut siitä nainti esityksestä ja pimppini oli melkoisen märkänä ja tunsin kuinka sinne alkaa työntymään vieraan miehen kulli ja lopultahan tajusin palkintoni, nyt siis alkavat kaikki miehet naimaan mua takaapäin toisten katsellessa kiimaisena.
Kyllä ensin jännitti ja mietin kuinka miehenikin siinä katselee kuinka vieras kulli alkaa työntymään sisääni, ei ollut mieheni kulli, tunsin sen paksuudesta, jalkani pikkuisen vapisivat, mutta tilanne olkin niin kiihoittava että rauhoituin ja kun alkoi tuntumaan tosi hyvältä miehen kiihdyttäessä tahtiaan.
Hengäsyneenä kysyi, saanko laskea sisään lastini, myönsin ja hetihän alkoi tulla vierasta siementä sisääni, oli se melkoisen erikoista, kun mietin kuinka mieheni katselee takaapäin kun äijän paksu siemenputki alkaa nytkähedllä tahdissa kun spermaa pumpataan sisääni. Avoimesta pillustani valui melkoinen puro äijän spermaa joka kuuluvasti mäiskähti lattialle, mutta tuskin pimppini ehti sulkeutua, kun jo seuraava kulli oli jo tunkeutumassa sisääni, en ensijännityksestä ollut päässyt orkkuun asti, mutta nyt rentouduin ja aloin hengästyneenä ulista orgasmin alkaessa tulemaan.
Oli se melkoisen kiihoittavaa kun taas alkoi tulla sisääni vierasta kuumaa spermaa sykkien ja minun piti saada selville kuka miehistä oli se oma mieheni, en nähnyt lainkaan kuka mua takaapäin parhaillaankin nai.
Muut taputtivat takanani käsiään aina kun lastit oli tyhjennetty sisääni sperman tullessa välittömästi ulos lattialle, tunsin neljännen kullin jälkeen kuinka pilluni oli melkoisen turvonnut ja nytkähteli pumpate lastia ulos.
Olin hemmetin kiihoittunut tilanteesta ja suorastaan odotin jo seuraavaa kullia kun toinen vetäytyi sisältäni ja varsinkin kun tiesin oman mieheni katselevan kun saan vierasta kullia märkään pilluuni, en kyllä mitenkään eroittanut mieheni kullia joukosta, varmaan pilluni oli jo niin turtana ja vasta kotona kun katselimme tilanteesta videoitua pätkää oli mieheni ollut viimeisenä, millaisia muilla on.

6

1706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sadan kilon siika silliviivalla se taas jaksaa jauhaa paskaa

      • Anonyymi

        Jaahas taas tuo kylähullu.Tuotahan sä jauhat pitkin kylänraittia kulkiessasi.Tuttu juttu paikallisiile.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas taas tuo kylähullu.Tuotahan sä jauhat pitkin kylänraittia kulkiessasi.Tuttu juttu paikallisiile.

        Ai totako se mutisee.en ole kaikesta saanut selvää.Sama mutina sillä on päällä kun sen isolla kirkolla näkee.


    • Anonyymi

      Tuo on tullut paristi koettua. Vieraita on ollut useampi ja lastit on laskettu sisään takaapäin. Kun edellinen on hommansa hoitanut, uusi tulee heti sisään. Yleensä vuorot eivät ole pitkiä ennenkuin vieras laukeaa. Vaimo ei näe eikä tiedä kuka panee eikä välitä. Se tykkää vaan saada paljasta kyrpää sisäänsä. Se on parasta pornoa mitä voi katsella. Minä otan aina viimeisen vuoron. Pillu on silloin liukkain ja vaimo kiimaisin. Oma vuorokin jää aina lyhyeksi.

      • Anonyymi

        Voi jessus sentään taas näitä speden löpinöitä


      • Anonyymi

        Mikäs parempaa.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      611
      16586
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      52
      14978
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      389
      9344
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      47
      5582
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      12
      4639
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      174
      3255
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      118
      1925
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1379
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      96
      1315
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1247
    Aihe