Esko Ahon valkopesu se vaan jatkuu

Anonyymi-ap

Esko Aho yrittää epätoivon vimmalla selittää 90 luvun seloiluaan parhain päin. Kirjoja suoltamalla ja media ulostuloillaan hän ilmeisesti yrittää paluuta suomen pesteihin kun venäjän pitopöytä kellahti. Nyt Aho selittää olleensa väärässä venäjän suhteen. Eipä hän kuitenkaan sano olleensa väärässä 90 luvulla vaan kiittelee Koivistoa . Siis KOIVISTOA!!! Eikö hän ollut väärässä tukiessaan Koiviston konklaavia joka määräsi pankit voittamaan tuomioistuimissa. Ei ole sekoilu loppunut Putinin pankin luottomieheltä.

24

1356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asko Eho oli vain Kannuksen elinkeinoasiamies! Ei hänellä ollut kuin sulkaperseesä kun sinkoili 90 luvulla pankkisalista toiseen Koiviston määräyksistä. Koiviston vävyn sukelusvenekaupat laina rahalla oli ykkös prioriteetti pelastaa. Nut on omanahka pelastettava.

    • Anonyymi

      Esko Aho pitää kiinni linjastaan:Uusisuomi:Esko Ahon Kiina-ratkaisu hämmästyttää: ”Aho tekee useita virheitä”

      • Anonyymi

        onkohan kaikkien aikoje suurin LUIKURI ja sutki. Mutta tuota kannuksen elinkeinokikkailijaa jäi varmaan vituttamaan kun meni se hiihtoliiton homma pieleen, ei tullut kovia korvauksia ja Esko Ahon maine jäi elämään ja sitä nyt sitten kirjojen muodossa koittaa hioskella, että aina voi tavallinen ihminen tuosta sutkista kirjoittaa ja muisteluksi a laatia ja niitä jakaa, että kiitsos tolle kusipäälle kun itse hyppi ohjaksiin ja suuntaa näyttää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suurimman uhan aiheuttaa suomen viides kolonna ja niitähän riittää.

    • Anonyymi

      "...voipi olla jopa niin, että Suomen aseidenvienti, jos sitä on ollut WTC: n aikana on syypää W
      TC iskuihin Osama bi Laden oli hyvissä väleissä suomalaisen rakennusfirman kanssa jossain arabimaassa, kun hän tarkasteli katseellaan rakennustyömiehiä, katseet kohtasivat Oululaisen rakennusmestarin kanssa. Molemmat hymyilivät humoristisesti. Yhdysvallat leimaa jonkun aina syylliseksi, vaikka ei olisikaan:" Jokainen ihminen toimii yksityisesti, niin riitoja ei tule." Jos Esko Aho on ollut samassa pelihallissa arabien kanssa, niin pelikone katkeroittaa, vaikka hän itse ei katkeroittaisikaan Bostonissa; Valkopartaiset ovat USA: n mukaan syyllisiä -Mutta jos Biden katsoo itseään peiliin ja huomaa että hänellekin kasvaisi vaalea parta

    • Anonyymi

      Esko Ahon pitäisi ymmärtää jättäytyä pois kaikista yhteiskunnallisista toimista, niin työpaikasta kuin kaikesta muustakin! Emme tarvitse epäluotettavia ihmisiä mihinkään.

    • Anonyymi

      milloin se Aho malttaa palata hiihtiliiton muisteluksiin ?

      • Anonyymi

        jostakin olen lukenut kun tuo samainen Aho pyrki saman satojen tuhansien korvukset kunniansa loukkauksesta. Tuo Ahon vaatimus aikanaan oli täysin valepohjalle rakentuva vaatimus ja väite. Huonosti kävi näille muillekkin , mutta Aho kiemmurreltiin irti ettei tullut tuhansia, mutta ei jotuntu myöskään valheista korvaamaan. Aho on vieläkin käärmeisään kun siltä menee joku ksymään hiihtoliiton mainekorvauksista. Mksihän kannuksen kenedi vieläkin ottaa niin itseensä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jostakin olen lukenut kun tuo samainen Aho pyrki saman satojen tuhansien korvukset kunniansa loukkauksesta. Tuo Ahon vaatimus aikanaan oli täysin valepohjalle rakentuva vaatimus ja väite. Huonosti kävi näille muillekkin , mutta Aho kiemmurreltiin irti ettei tullut tuhansia, mutta ei jotuntu myöskään valheista korvaamaan. Aho on vieläkin käärmeisään kun siltä menee joku ksymään hiihtoliiton mainekorvauksista. Mksihän kannuksen kenedi vieläkin ottaa niin itseensä?

        Esko on aina ollut rahanahne uhkapeluri.


    • Anonyymi

      Eikö nyt olla siirretty jo Jauho Sannan aikaan. Yks hailee mitä 1900 luvulla yli neljännesvuosisata sitten touhuttiin. Faari hoitelee Kiinan suhteita ja teollisuus maksaa todennäköisesti siitä kivan korvauksen. Kuten maksoi Venäläinen pankkikin ennen sitä.

      Presidenttiys ymv. ovat äänestäjien käsissä. Jos kansa "päättää" niin he valitsevat Ahon pressaksi. Demokratia on sellaista. Jyräsihän SAK Rinteestä pääministerin. Ja loppu on historiaa, Jauho Sannaa muistellaan kauan kun köyhät maksaa hänen aiheuttamaa laskuaan. Rikkaita maksut eivät koske, heiltä ei mitään saa. Pelimiehet ja naiset hallitsevat rahapelit kyllä. Mahdollisuuksia on monia..

    • Anonyymi

      Nuori esko.90 luvulla. Heti pukkas yleislakkoa.sosialisti junttasivat sekasortoa!
      Nyt.missä ay liike.? lakot ,mielenosoitukset ! Palkalla ei saa mitään.
      Mutta kun tuo Sanna..eihän sitä nyt lähetä rettelöimään...haukutaan äärioikeistoa ja trumppia vaan!
      Ja Sipilän kikyä!

    • Anonyymi

      Niin kauan kuin Koiviston konklaavin dokumentit on salattu on turha odottaa muutosta.
      Kansa joka ei ruodi menneitä rikoksiaan toistaa ne. 90 luvun sosaialismin romahduksen sekoilu aiheuttaa tämän päivän hölmöilyn jatkumisen.Seuraavan hallituksen on vihdoinkin aloitettava rakennemuutos eli perestroika suomeksi ja sen lisäksi perattava koko suomettumisen historia.

    • Anonyymi

      Sipilistikepulien kierous on onneksi näyttänyt ruman luonteensa ja kukaan valveutunut suomalainen ei voi olla sitä näkemättä.

    • Anonyymi

      Jos ei pääse kansalaisten hyväksymänä pestiin, niin kepulaiset työntävät keittiön oven kautta varmistamaan kepulaisten tahdon onnistumista.

    • Anonyymi

      Aho ei myönnä tienanneensa venäjän pesteillään. Jos hän on toiminut omallakustannuksellaan edistäessään venäjämielistä sanomaa on se vieläkin tuomittavampaa.

    • Anonyymi

      KEPU pettää aina.

    • Anonyymi

      En millään iljennyt katsoa perjantain Perjantai-ohjelmaa, kun Aho oli sinne roudattu valehtelemaan. Jo eläkeikäinen gubbe ja yhä hamuaa valtaa. Niin kovapalkkaisissa palkkioviroissa ollut, että ökyeläkkeen saa, toisin kuin minä 44 v hoitajana ollut.

      • Anonyymi

        Siis oon 70 v ja 44 v tein hoitajan työtä, en siis 44:n iässä jäänyt eläkkeelle. Eläke on pieni, mutta pärjään, kun osaan laskea menot tarkkaan.


      • Anonyymi

        on ihmisellä erikoinen oikeudenmukaisuuden käsite. Muistatteko tuon jätkän hiihtoliiton aikaiset jutut . .Ja vielä ilkeää mennä turpaansa näyttämään julkiseen TV tilaisuuten ja puhumaan paskaa. Kun on nuo hiihtoliiton aikaiset valehtelutkin käymättä läpi.


    • Anonyymi

      Hesari tänään:Ahon mielestä häntä arvostelevat eivät ymmärrä asioita.

      Ei Eskoseni. Sinä olet se joka ei ymmärrä.

      • Anonyymi

        rahanvallan renki ja aikojen suurin valehtelija ja "nirppanokka". Mitä enemmän jätkä huseeraa niin sitä enemmän jäljet jää haisemaan. Ja olishan se kunniallista syyttömiä kohtaan, että lopulta myöntäisi ne hiihtoliiton ketkuilut ja pyytäsi syyttömiltä anteeksi


    • Anonyymi

      Yksi skoda riittikin .....

    • Anonyymi

      Lehdet tänään:OECD:ltä jääkylmä ukaasi korruptiontorjunnasta: Suomi ei ole tehnyt mitään parantaakseen tilannettaTaloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD toteaa olevansa ”erittäin pettynyt” siihen, ettei Suomi ole ”tehnyt mitään” tai edes kertonut, mitä ja milloin aikoo tehdä korruptiontorjunnan puutteiden korjaamiseksi.Meillä korruptio on rakenteissa, ja se onkin jo paljon vaikeampi havaita, käsittää ja tiedostaa. Joukko eturivin korruptiorikossyyttäjiä yhtyy emeritusprofessori Pekka Viljasen esittämään kritiikin tuomioistuimista korruption torjunnan ongelmana Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      311
      3700
    2. 208
      3019
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2574
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      171
      1355
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe