Valheiden kanala ja hautomo

Anonyymi-ap

Rikotaan ihmisten koteja, kotirauhaa ja yksityisyyttä eli kansalaisen perustuslaillisia oikeuksia. Törkeillä valheilla mustamaalataan ihmisen nimi loppuiäksi. Tällaisen pahanteon ja pirullisuuden parissa Parkanon terveyskeskuksen väki siis mielellään toimii. Lienee turha edes mainita että lahkolaisia ovat.

36

3503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      10 vuotta samaa katkeruutta?

      • Anonyymi

        Yeah,and still going strong! Sekös sinua mahtaa vituttaa.


    • Anonyymi

      Vai vahvasti menee😂. Paremminkin tuo kuulostaa hiiren vikinältä kaapin takaa.

    • Anonyymi

      Tämä sivusto sensuroi kaikki voimakkaammat ilmaisut joten teksti on pidettävä hiiren vikinänä vaikka todellisuudessa mielessä on aivan muut toimenpiteet. Muistetaan kuitenkin että lääkärin tekstin sävy on hyvin ilkeä , suorastaan vihamielinen. Lahkolaisuusko tällaista tuottaa? Mainittakoon vielä että kaiken tämän kuran kirjoittanut lääkäri ei edes koskaan ole tavannut valheidensa kohdetta mutta silti hän on muka tietävinään kaiken tästä henkilöstä.

    • Anonyymi

      Poliisin rikollinen toiminta ihmetyttää. Käydään väkivalloin (siis kotia rikkomalla) vanhan kaikessa rauhassa kotonaan asuvan henkilön kimppuun. Mitään rötöksiä ei elämän varrelta ole, ei edes ylinopeussakkoja. Poliisi on varmaan noin polleaa poikaa kun on kyseessä rutiköyhä ihminen. Pankinjohtajille yms. eivät varmasti uskaltaisi tehdä moista, mokomat vellihousut.

    • Anonyymi

      Mitä mahtaa Parkanon terveyskeskuksen lääkärin aivoisssa (jos niitä nyt hänellä on?) liikkua kun hän kirjoittaa henkilön terveystietoihin henkilön juuri remontoidusta kotitalosta mm. "asuinkelvottomassa kunnossa". Erittäin tärkeä pointti tässä asiassa on vielä se että kyseinen lääkäri ei ole koskaan tavannut valehtelunsa uhria eikä myöskään nähnyt tämän kotitaloa. Millähän oikeudella tämä lääkäri kirjoittaa tällaista kuraa ihmisten terveystietoihin ja näin vimmalla yrittää mustamaalata henkilöä? Mikä tässä pahanteossa todellisuudessa on takana. Pitää ilmeisesti palkata osaava henkilö selvittämään tämän valehtelevan pirulaisen alkuperä. Se jossain kyy povellaan lymyävä nilviäinen.

    • Anonyymi

      No onkos sinusta sitte oikein, että ite teet maksusta testamentteja.? Todistajat kyllä ok. Sitte sulle maksetaan väärästä todistuksesta . Eikö sulla yhtään oo kunnioitusta vainajia kohtaan. Oot heiltä rahat ottanut testamentin teosta. Vaikka sulta koikkala revittäs sydän irti. Nii oot sen ansainnut. Älä perkele tää poraa hulluuttas. Ei sua turhaa poliisit viäny

      • Anonyymi

        Hei hei, nyt kyllä haukut väärää puuta. En ole koskaan tehnyt mitään testamenttia. Sekoitat johonkin toiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei hei, nyt kyllä haukut väärää puuta. En ole koskaan tehnyt mitään testamenttia. Sekoitat johonkin toiseen.

        Kirjoittaja sekoitti sinut ikaalislaiseen homomieheen.


    • Anonyymi

      Oliko uusi tai vanha testamentti mikä on tehty? Jeesus herramme ottaa käsittelyyn nämä testamentit ja langettaa tuomion sille joka on mennyt väsäämään omasta päästä testamentteja.

      • Anonyymi

        En kuuntele edes Testament- yhtyettä vaikka 70- luvun brittiläisestä bluespohjaisesta hard rockista kovasti pidänkin. Lahkolaisnaapurit vaan eivät pidä rockäijistä joten lähdetään naapurikunnan terveyskeskukseen tekemään perättömiä ilmiantoja. Kahjot naapurit ovat se maalla asumisen pimeä puoli.


    • Anonyymi

      Valehtelu on oopiumia lahkolaisille.

      • Anonyymi

        Eikö perus kokaiini enää riitä?


    • Anonyymi

      Lahkolaisille ei mikään valehtelu riitä.

    • Anonyymi

      Ja lapsiin kiinni käyrää. mut ku siitä tehrää kantelu, nii sit lapset voivat tehdä siittä aikanaan kantelun ja rikosilmotuksen. Siittä sit kuses moni virkaintoilija. Mustaa valkosella.

    • Anonyymi

      Juu ja noi sossus töis paikkakunnan lapset"perhetyöntekijänä". Omaa krupusakkia sukulaiset. Ollaan nii virkaintosia. Käyvät uhkailemassa. Onneksi tehty Aviin ilmoitus . ite olleet heitteillä lapsena. (Ovat vielä kamalasti vastuussa, kun nuori tekee rikosilmoituksen )

    • Anonyymi

      Tuota perätöntä ilmiantoa koskien on todella masentavaa huomata että Parkanon terveyskeskuksen lääkärit ja poliisit keskittyvät suurella innolla valehteluun ja pahantekoon kansalaisia kohtaan. Edes vanhan ihmisen ei anneta asua rauhassa kotonaan. On ihan pakko tulla hakkaamaan säpäleiksi toisen kotia jota on minimitulolla yrittänyt remontoida. Sen jälkeen nöyryyttää raahaamalla hänet väkivallan uhalla Taysiin muka mielentilatutkimukseen. Kova on näköjään into viranomaisilla tehdä pahaa.

    • Anonyymi

      Voisiko johtua perättömät ilmiannot siitä että ei pysty seksitteleen joten ei pelit seiso tai sitten kauneimman sukupuolen haluttomuudesta ja jonkin asteisesta kuivuudesta. Herramme jeesus nämäkin asiat laittaa kuntoon kun ensin on kulunut tarpeeksi aikaa kärsien.

    • Anonyymi

      Pääepäilty on kyllä tässä asiassa psyykkisesti sairas naapuri joka on jo aikaisemin käynyt uhrin kimppuun tämän pihassa, tekee ilkivaltaa hänen maillaan ja herjaa varkaaksi. Mysteeri on miksi Parkanon terveyskeskuksen lääkäri uskoo tällaista harhaista valehtelijaa joka ainakin Kihniöllä on hyvin monen inhoama. Ehkä hän on käyttänyt jotain ns. yksinkertaista henkilöä välikätenä. Lääkärillä on kuitenkin myös vastuu että kaikkia höpöhöpöpuheita ei oteta todesta. Pitäisi ensin tarkastaa faktat eikä vain kirjoitella "sivullinen henkilö on kuulemma kuullut..." "määrittämättömät harhat" jne. Eli itse asiassa ei mitään faktaa mistään. Valehtelun uhrin kimppuun käydään kuitenkin kuin hän olisi joku suurrikollinen. Poliisi tulee hakkaamaan hänen kotiaan säpäleiksi jne..

    • Anonyymi

      Pauli "Juudas" Maijala. Parkanon terveyskeskuksen valheita sepittävä lääkäri.

    • Anonyymi

      Pate ei taida tietää että valheiden levittely on laitonta ja rikollista hommaa.

    • Anonyymi

      Herramme jeesus kristus on tällaiset asiat ottava huomioon päivänä jolloin hän alkaa tutkimaan ja selvittämään kuka on alun alkaen alkanut valehtelemaan ja juoruamaan. Heiltä kristus ottaa seksuaalisen halun pois ja tyäntää naiset toisen miähen hoitoon. Miähiltä jotka kristus syyllisiksi katsoo otetaan seisominen pois ja he eivät kelpaa kenellekkään seksikkäälle naiselle.

    • Anonyymi

      Olisi mielenkiintoista tietää mitä tämän jeesusjuttuja kirjoittelevan päässä liikkuu. Ei ainakaan mitään järkevää.

    • Anonyymi

      Kirjoitteleppa sinä järkevä omat ajatuksesi julki. Sano jotain muutakin kuin tukiaisten ja avustuksien saamisesta. Sano muutakin kuin että teet töitä paljon enemmän kuin muut. Sano ny sitte jotain järkevää??

    • Anonyymi

      Tiedoksi, että kyseinen lääkäri ei ole tk. ssa ollut töissä moneen vuoteen, joten eiköhän tämä jauhanta saa nyt vihdoinkin jo loppua.

    • Anonyymi

      Tiedetään kyllä että "Juudas" on hipsinyt maisemista mutta eihän se asia todellakaan saa tehtyä tekemättömäksi. Valehtelijat ovat yhä rankaisematta. Pitää maksaa ja paljon kun aletaan valheilla herjata ihmisiä "pommimiehiksi" ja "erakoiksi". Näitä valheita sitten käytetään hävyttömään pahantekoon, nöyryyttämiseen ja ihmisten maineen mustamaalaamiseen. Parkanon terveyskeskuksen lääkärit ja poliisi ilmeisesti luulevat että heillä ei ole mitään vastuuta teoistaan.

    • Anonyymi

      Kun kerran uhri sai tästä elinikäisen stigman eli kaikki kura ja valheet ovat ilmeisesti hänen Oma kannassaan niin kyllä toki tämä valehtelijalääkäri ja pahantekijäpoliisit ovat myös ansainneet elinikäisen stigman. He välttyisivät tältä jos pääpiru eli perättömän ilmiannon tekijä saataisiin oikeuden eteen tuomittavaksi.

    • Anonyymi

      Kristus meidän herramme on tähän asiaan perehtynyt ja hän on ottava sielun rauhan pois väärintekijöiltä. Kristus lisää pahaa miältä ja muuta vastoinkäymistä väärintekijöille.

    • Anonyymi

      Ei kuule paljon lohduta koska tuota mainitsemaasi fantasiahahmoa ei ole olemassa. Eli höpö höpö!

    • Anonyymi

      Meidän Herramme Metal God kyllä rankaisee valehtelijalääkäreitä. Ei auta vaikka yrittää kadota kuin pieru Saharaan.

    • Anonyymi

      Jope lauloi "Ollaan enkeleitä toisillemme". Perättömiä ilmiantoja tekevät hellarit laulavat "Ollaan piruja toisillemme".

    • Anonyymi

      Poliisien toiminta on ala- arvoista.

    • Anonyymi

      Ainakin häneltä puuttuu täysin kunnioitus kansalaisia kohtaan.

    • Anonyymi

      Kauheeta kuivuutta ja katkeruutta on jo huomattavissa heillä jotka ovat pahansuopaisesti valehdelleet. Heillä on päivissä enemmän harmia ja pahaa oloa kuin ennen. Herramme jeesus on varmaankin puuttunut tähän asiaan.

    • Anonyymi

      No sun harmis tuntuu ainakin olevan tuo fantasiahahmo jeesus josta jatkuvasti höpötät.

    • Anonyymi

      Poliisin päävelvollisuuksiin kuuluu vanhojen, kaikessa rauhassa kotonaan asuvien ihmisten vainoaminen. Perusteettomia kotietsintöjä, hakataan säpäleiksi koteja perättömien ilmiantojen perusteella jne. Mitään korvauksia ei tietenkään makseta. Sehän olisi katastrofi, fiasko ja skandaali.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7506
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4342
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1695
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1639
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe