Ei ketään tässä elämässä

Anonyymi-ap

Mulla ei ole täällä elämässä ketään! Siis oikeesti... Ei sukulaisia. Äiti ja isä kuollut eikä muita sukulaisia joiden kanssa tekemisissä. Ei puolisoa tai lapsia. Ja oon vasta 25v... Ei täällä elämässä pärjää kun ei oo ketään.. Haluan vaan kuolla.

9

329

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei,

   Missä päin asut? Kuinka olet selvinnyt tähän saakka elämässäsi? Voisitko hieman kertoa taustastasi. Sinun pitäisi kyllä saada apua tilanteessa pikaisesti. Oletko yrittänyt saada apua jostakin.

  • Anonyymi

   netissä on sivusto josta voi hakea ystäviä.mutta täällä ei saa mainostaa.

  • Anonyymi

   Elämä on kuolemista. sitä kohden mennään. Jotkut onnekkaat löytävät henkisiä sukulaisia, ehkä osaavat etsiä ja tietävät mistä. Toisille riittävät kirjat ja tiedon etsiminen.

  • Anonyymi

   Ymmärrän huolesi mutta ei se suku aina onnea tuo .Sukulaisia ei voi valita mutta ystävät voi.Olet tosi nuori ja elämä edessä mahdollisuudet on vaikka mihin.Meitä yksinäisiä on paljon joskus se on valinta mut jos se ei ole niin asialle pitää tehdä jotain.

   • Anonyymi

    Älä vaivu epätoivoon. Tämä nykyaika on todella itsekeskeistä. Sun kannattaa keskittyy vaikka löytään harrastuksia josta tykkäät ja kehittää itseäsi ja käy vaikka pitkällä lenkillä. Älä jämähdä liikaa omiin ajatuksiin. Mäkin oon yksinäinen.


   • Anonyymi

    Ei ystäviäkään voi valita. Mistä valintatalosta niitä muka saa.


  • Hei,

   Saitkin jo hyviä vastauksia, mutta vastaan vielä minäkin. Laitan tiedoksi muutaman linkin, josta voi saada vertaistukea sekä myös ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisen tukihenkilön tarjoamaa keskusteluapua. Etenkin itsetuhoisista ajatuksista kannattaisi keskustella ammattilaisen kanssa. Vertaistuki esim. ryhmächatit ja ryhmäkeskustelut voivat vähän lievittää yksinäisuuden tunnetta.

   - Tukinet.net - Tukipisteesi netissä https://tukinet.net/

   Tukinetin sivuilla palveluita tarjoaa yli 100 järjestöä, joten sieltä löytyy monenlaista ammatti- ja vertaistukea.

   Esimerkiksi Mieli Tukisuhteessa voi keskustella tukihenkilön kanssa luottamuksellisesti. Tukisuhde voi kestää joitakin kuukausia.

   https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

   Aikuisille suunnatussa Solmussa-chatissä voi keskustella päivystäjän kanssa reaaliaikaisesti. Päivystys on aina ma-to klo 15-19.

   https://tukinet.net/teemat/solmussa-chat-783075200/

   Tukinetin kaikki palvelut saa käyttöönsä rekisteröitymällä palveluun anonyymisti. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

   Keskusteluapua on mahdollista saada matalalla kynnyksellä myös seuraavilta tahoilta:

   - Valtakunnallinen kriisipuhelin

   Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

   - Kriisikeskukset

   Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Myös etävastaanotto on mahdollista osassa paikoista. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

   Ystävällisin terveisin
   SOS-kriisikeskus/Kata

  • Anonyymi

   Kyl sä pärjäät. Minullakaan ei ole ketään biologista sukulaista. Osa on kuollut ja ne pari jotka eivät ovat sellaisia että toivoisin heidän olevan kuollut, oman turvallisuuteni takia (henkinen ja fyysinen väkivalta).

   Kyl sä pärjäät. Turvaudut muihin. Ihmisen oma perhe ei välttämättä ole se johon on syntynyt vaan joku muu. Ne joihin tutustuu elämän varrella ja jotka välittävät sinusta ja joista itse välität. He ovat se oikea perhe.
   Jos heitä ei nyt vielä ole, niin jatka vaan etsintää, se voi tuntua vaikealta yksin olevalle koska siitä lähtökohdasta ihmissuhteiden muodostaminen voi olla haasteellista. Mutta se alkaa siitä yhdestä. Kun onnistut tarttumaan yhteenkin oljenkorteen, niin se vetää sinut vähitellen mukanaan, "kuivalle maalle". Ja siellä ne oljenkorjet versovat.
   Eli kun vähitellen muodostuu kiintymyssuhteita, niin ne laajenevat ja syvenevät ja kohta huomaatkin että niistä on tullut isompi verkosto. Pitää aluksi tyytyä vähään siinä mielessä ettei odota itseltään ja toiseltaan liikaa. Pettymyksiä tulee ihmissuhteissa aina ja ketään ei kannata ihannoida. Kestävä ystävyys, luotettavuus ja turvallisuus on tärkeämpää kuin hetken huuma, oli sitten kyse ystävyydestä tai rakkaudesta.
   Anna itsellesi tilaa ja tutkaile tunteitasi että pääset selville kehen voi luottaa ja mihin suuntaan kannattaa edetä valinnoissa. Kyllä se siitä:)

  • Anonyymi

   Asuit missä päin suomea tahansa mene netti Mission Helsinki voit nimettömänä cat tai soitaa siellä on eri numeroita.Jäin orvoksi 11 vuotianna tyttönä. Omala sentellani elän.Koskaan vertaamatta itseäni muihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2080
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   174
   1404
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1301
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1117
  5. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   988
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   72
   841
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   157
   767
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   718
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   90
   681
  Aihe