Tullin tehovalvonta alkaa

Anonyymi-ap

Mediassa kerrottiin muutama päivä sitten että tulli aloittaa marraskuussa tehovalvonnan ja joka kestää ensi vuoden loppuun asti ja jossa eu:sta tilatut alkoholilähetykset pyritään saattamaan verolle jok'ikinen. Valtio menettää kuulemma liikaa verotuloja. Niin yritetään taas torpata taas yksi asia jotta ei tavallinen kansalainen vaan saisi kohtuuhinnalla iloa elämäänsä.

19

1683

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tillaaminen on edelleen täysin laillista jos maksat veron. Toki ei hirveästi enää sitten kannata. Toki sillaisia juomia jos haluaa mitä ei suomesta saa.

   Myöskin jos löytyy joku nettikauppa vielä jostain jossa kuljetus maksetaan samalla kuin ostoksetkin viro ei ole osatajan vastuulla vaikka myyjä ei olisi suomen veroa maksanut tälläinen tilaus pitää tulla verotta perille!

  • Anonyymi

   Antakaa vinkkejä, jos löytyy jotain porsaanreikiä.

  • Anonyymi

   Joo, veikkaanpa, että ehtivät syynätä murto-osan lähetyksistä ja sitten tulee joku uutisjuttu heidän onnistumisestaan. :D

  • Anonyymi

   Kun Suomen vahingollisin virkamies, Ismo Tuominen jää eläkkeelle, loppuu tämäkin hulluus.

  • Anonyymi

   Huomenna tulee taas lähetys. Tuskin on tulli avannut, kun tuli alle kahdessa viikossa tilauksesta. Joulun ja uuden vuoden juomat pitää vielä tilata.

  • Anonyymi

   Laitoin satsin tilaukseen heti kun tuli tämä ikävä uutinen. Satsi tuli pihaan viime perjantaina. Kuski kehui että tämä satsi ollut tällä viikolla ainut hänen toimittamista missä ei lukenut tullin avaama. En tiedä miksi minulla kävi tuuri? Isännät olivat jo tietoisia eli tullista oli oltu yhteydessä. Kokemuksia kaivataan miten tuo on mennyt, tuliko verot maksuun vai mitä asiaa tullin pojilla ja tytöillä oli yhteydenotossa?

  • Anonyymi

   Verkkokaupasta tuli sähköpostia, että eivät enää tulevaisuudessa toimita alkoholitilauksia Suomeen...

  • Anonyymi

   Mitenkäs vitussa tuota voidaan vielä lisää verottaa? Käsitykseni mukaan jos tilaat juomat esim. saksalaisesta verkkokaupasta, niin maksan tilauksen yhteydessä alvia tms. veroa, mutta se menee saksalaisille. Nyt Suomen tulli on päättänyt että maksetaan alkuperäisen veron tilalle vielä lisää veroja Suomeen. Tämähän on täysin keksitty temppu ja voisi kuvitella että vaatii lakimuutoksen taustalle? Eihän Saksan Ebaystakaan mitään lisäveroja makseta jos vaikka tilaa kengät tms. EU on olemassa sen takia että ihmiset ja tavarat liikkuu vapaasti ja verot maksetaan lähtömaahan. Kielletään kaikki saatana, vaikka väkisin!

   • Anonyymi

    Se onkin laitonta ja täysin suomen korruptoituneiden viranomaisten keksimä rahastus.
    Laskisi alkoholin hintaa suomessa, mutta ei.
    Toisaalta suomilammasta voi vetää vaikka takapuoleen eikä mitään tapahdu.


   • Anonyymi

    ihmettelen samaa kuinka suomi voi rahastaa vaikka tavarat pitäisi liikkua vapaasti eu aluella.suomi hävetkää


  • Anonyymi

   Oliko tietoa mistä kaupoista lähteneet paketit oli avattu ?

  • Anonyymi

   Mistä ne muka tietää että paketissa on alkoholia jos lähettäjä ei ole joku tunnettu liike? On meinaan tullivirkailijoilla töitä jos ne meinaa kaikki Suomeen tulevat paketit syynätä 😁 No aika näyttää ja media kertoo miten homma onnistuu.

  • Anonyymi

   Jos myyjä hoitaa kuljetuksen, hän hoitaa kotimaahansa verot.

   • Anonyymi

    Entäs suomeen?


  • Anonyymi

   Meikäl ollut jo muutaman kuukauden tauolla tilaukset muutenkin. Joku 5 vuotta tuli tilailtua aktiivisesti. Kulutus vähentynyt ja vähentynyt mut väkeviä on melko reilusti onneksi varastossa. Nyt tarkoitus seurata sivusta miten hulluksi tämä touhu menee ja pohtia sitten kehtaako enää tilata. Sen kuukaudessa kuluvan 24-packin saan kaupasta kura kolmosta ja kyllä se menettelee.

   Sen tietää ettei myyjät varmaan rupea meidän veroja maksamaan vaikka katsottaisiinkin, että myyjä olisi joidenkin puljujen kohdalla vastuussa. Niin enpä halua jumittaa muutamaa kaljasalkkua johonkin tullin varastoon tai itse maksaa viuluja. Päänsärkyä en rupea hankkimaan ennen kuin tähän tulee joku roti.

   Kaikki muu rasittava lainsäädäntö on omaksuttu EU:sta kuin piru raamattua lukien, mutta tässä asiassa halutaan tehdä näin. Suomi ei ole vieläkään omaksunut vapaan kaupan säännöstöä. Tässä asiassa sentään ois kansalaisina oikeasti oltu nettosaajia kun ois saanut tilata halpaa vinettoa. Moni muu sen aikainen EU lupaus olikin sitten jotain muuta kun monelta lähti työpaikka.

   Olen nauranut kuinka ensin sähköautoilijat houkuteltiin ansaan ja nyt hekin joutuvat maksamaan ajoneuvoveroa. Muistan kuinka dieselin puolesta lobattiin aikoinaan ja sitten alkoikin kauhea kurituskampanja. Autoveronkin piti olla aikoinaan vain väliaikainen uudistus.

  • Anonyymi

   Ihan normaalisti tuli lähetys taas Saksasta, ei mitään ongelmaa. On täysin laillista tilata juomat EUn alueelta, niitä ei tarvitse tullata eikä maksaa mitään veroja Suomeen. EUn vapaa tavaran liikkuvuus koskee ihan yhtälailla suomalaisia kuin muitakin EUn kansalaisia. Jos verotus on muualla paljon alhaisempaa, niin ei tietenkään kuulu mitään veroja enää lisäksi Suomeen maksaa! Tämä, kuten muutkin ”uutiset” näistä tilauksista ja niiden laittomuudesta on ihan vaan pelottelua, että lampaat menis kauppaan ostamaan sitä Suomen verotuksen takia yli puolet kalliimpaa kaljaa. Tilatkaa ihan entiseen malliin vaan. Luotettava verkkokauppa on esim alks.fi ja kuljetuksen voi tilata Fransberg.EU.

   • Anonyymi

    No olkaa nyt kuitenkin varuillanne. Tilasin pari viikkoa sitten Alksista, ja tämä on sen "luotettavan" kuljetusyhtiön Fransbergin vastaus:
    Hey!
    Thank you for writing.
    You can track your shipment from the www.omniva.ee/eng web page at first and after from the Matkahuolto.fi web page. Your order has started moving from the Omniva sorting center to Matkahuolto on 14.11.22
    The tax authority has started checking imported alcohol for private consumption, and therefore customs has taken measures at the border. The truck carrying your products has been stopped at the border for inspection. Unfortunately, Fransberg can't do anything about it.
    Once we have received more detailed information from Omniva's customer service, where exactly your shipment will be detained at customs, we will contact you.
    You can also contact customs directly.
    We apologize for the inconvenience.

    Eli sinne meni joulujuomat. Saapi nähdä saanko ikinä ne juomat ja millä hinnalla...


  • Anonyymi

   Sen siitä saa kun äänestää demaria.

   Demari poliitikko on niin katkera ja paha kansalaisille, ei halua mitään hyvää duunatilke, kaikki piyäisi duunarilta verottaa pois.

   Itse sitten kerää valtion rahoja pankkitililledn tai sijoittaa asuntoihin kuten Linden, Marin, Harakka ja Lindtman - muutama sijoittaja demari mainitakseni.

   • Anonyymi

    Tulli ja verottaja tämän on tehneet, ei Sanna Marin


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   45
   1394
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   72
   1199
  3. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   102
   1135
  4. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   1057
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   45
   945
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   921
  7. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   84
   786
  8. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   56
   751
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   57
   736
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   32
   654
  Aihe