Pohdintoja päivän polttavista!

Anonyymi-ap

Ilves luuli palkanneensa mestarivalmentajan - metsään mentiin. Tympeän näköinen uusi valmentaja sai ansioitta suojatyöpaikan, mutta joukkue häviää. Liekkö Antin penaali vähän likainen? Joskus ne jutut menee vaan viistoon, ei voi mitään.

Euroopan jääkiekkosarjat ovat ihan täynnä kusetuskohteita vedonlyöjiä varten. Eipä taida olla enää yhtään ottelukierrosta missään pääsarjassa, ettei ainakin yhtä tulosta olisi manipuloitu. Mistäköhän tämä johtuu? Olisko se, että valtaosa esim. suomalaisista miehistä betsaa ja kun isot massat betsaa se liikuttaa isoa rahavirtaa.
Valmentajat ja joukkueenomistajat saavat kirjattuja kirjeitä ja salattuja puheluita ennen otteluita. Sitten manipulaatio voi tietysti olla täysin tekaistu eli jätetään muka loukkaantumisiin vedoten kärkimiehiä pois rosterista ja hävitään sarjajumbolle. Pelaajat esim. mestistasolla eivät saa palkakseen juuri mitään, joten erätauolla voidaan porukalla sopia, että hävitään ottelu vaikkapa 5-3 johtoasemasta tarkoituksella. Kyllä siinä kerrointa varmasti saa, jos toisella erätauolla oman kahden maalin johtonsa tarkoituksella sössii. Tällaista toimintaa ei voi mitenkään estää, jos joukkue yhdessä sen sopii ja vaikenee julkisuudessa. Pesäpallossahan tämä on ollut arkipäivää jo 1990-luvulla. Tosin silloin puhuttiin tahallaan pelatuista tasapeleistä.


Naistenniksessä ei ole kyvyiltään ammattilaisuutta mittaavan tason omaavia pelaajia. Tämä koskee myös useaa miespelaajaa. Tänä päivänä pelaajat tuntuvat olevan telepaattisesti tietoisia vedonlyöjien peliliikkeistä ja he muuttavat ottelun kulkua rahavirtojen mukaan. Raha tuntuu pilanneen koko lajin, kun elannon saadakseen tennispelaajan ei tarvii käytännössä voittaa koskaan sillä odottaahan seuraava turnaus jo parin päivän päässä. Naistenniksessä trendihän on selkeä. Nuori "lahjakas" pelaaja voittaa alle kaksikymmentävuotiaana Grand Slamin kertaalleen. Rahaa virtaa pankkitilille miljoona, mutta peliesitykset lähtevät välittömästi laskuun. Katsokaapa sellaisia pelaajia ja heidän urakehitystä Grand Slamin jälkeen kuten Emma Raducanu tai Bianca Andreescu. Miespelaajienkin tunarilista on niin pitkä, ettei sitä yhdessä illassa kirjoiteta. Pentti Hilkureita kaikki. Pelaajat ovat toinen toistaan ärsyttävämpiä ja epäluotettavia. Koko laji pitäisi jollakin konstein lopettaa. Mailat metallinkierrätykseen ja pallot pelaajien perseeseen.

Muistakaa ilmiantaa joukkuetoverinne, jos epäilette vilppiä! Nää asiat on vankilatuomioiden arvoisia ja vilunkiveikothan kuuluu linnaan.

Pitäisi saada mikitettyä kaikkien liiga/mestisseurojen pukukopit sekä tietysti jalkapallojoukkueiden pukuhuoneet. Täten oikeus voittaisi ja vilunginyrittäjät saisivat nenäänsä.

1

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No eipähän ole pelkoa, että maksaisin ko. pelien katsomisesta. 90-luvulla oli mukava seurata aitoa urheilua, kun vedonlyönti ei ollut vielä vaikuttamassa pelaajien motiiveihin. Älypuhelinten aikakaudella vedonlyönti on muuttunut yllätys yllätys paljon hankalammaksi kuin vielä ennen. Eihän se sattumaa ole. Olisiko kenties mahdollista palkata viranomaiset vahtimaan pelaajien ottelunaikaista älypuhelimen räpläystä.

      Raha on ilmeisesti niin vaarallinen yhteiskuntaa pyörittävä voima, että sitä ei tavalliselle rahvaalle suoda ainakaan vedonlyönnin kautta. Sen sijaan ne, jotka estävät rahvaan rikastumisen istuvat itse läskiperseensä päällä ja tienaa toistenkin edestä.

      Samahan se on minkätahansa arvokkaan omaisuuden hankkimisen kanssa. Jokamiehen oikeuksilla voit poimia vapaasta mistätahansa marjoja ja sieniä, mutta jos aikeesi onkin löytää arvometalleja niin asiasta tehdään heti jotenkin mutkikasta ja vaikeaa, koska VOIT RIKASTUA löytäessäsi jonkun maalta vaikkapa kultaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe