RAAHE NOUSUUN !!

Anonyymi-ap

Miksi näillä sivuilla vaan haukutaan Raahea ? Surullista luettavaa. Raahe lähtisi nousuun jos tänne saataisiin lisää PK- sektorin yrityksiä. Niitä täällä on liian vähän. Asia vaan ajankohtaistuu kun SSAB siirtyy fossiilivapaaseen terästuotantoon - jos siirtyy - muussa tapauksessa Raahe menettää koko tehtaan. Siis uusien yritysten samainen tänne on tämän paikkakunnan kohtalonkysymys. Muutama täällä jo nyt toimiva konepaja ei riitä.

38

1029

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ensinnnäkin raahe on pilattu.syynä tämä vallitseva ilmapiiri ja lestat.heidän sana on jumalan sanaa eikä siinä muilla ole mitään sanomista.tämä on suurin syy miksei raahe voi hyvin.ihmiset on vittuuntuneita tähän ja sen huomaa asiassa kuin asiassa.puhutaan että joo ja kuitenkin tehdään miten tämä lahko päättää ja nuollaan kovasti.ei ihme että kaupungin henkilöstl voi huonosti kun työyhteisö on perseestä.noin se pojat on ja ei miksikään muutu.

      • Anonyymi

        Ja aamulla nänniesi pihat puhuvat ääniä jolle puheet eivät riitä sen jälkeen kun olin jo unohtanut sinut!


    • Anonyymi

      Raahen kaupungin pitäisi olla paljon yrittäjä ystävällisempi, mutta kaikissa vetkutellaan. Jos ei sitten ole kysymyksessä hyvä veli ystävä L-postiivinen. Esimerkiksi kuinka kauan onnistuivat vetkuttelemaan Ouluntien kolmiota! Tyhmät kaupungin investoinnit stoppiin mm. Rantakioskin osto! Joustavuuta ja järkeä peliin, mutta nykyään puolue määrää!

      • Anonyymi

        Näyttävät jo tuovan teräspalkkeja Rantakioskin pihaan. Joko aloittavat kävelykadun kattamisen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttävät jo tuovan teräspalkkeja Rantakioskin pihaan. Joko aloittavat kävelykadun kattamisen?

        Älä viitti höpöttää tyhjää ja tyhmää tästä kävelykadun kattamisesta. Ei sitä kateta ja rantakioski puretaan uuden asuinrakennuksen tieltä.
        Yrität turhaan lietsoa trolli !!


    • Anonyymi

      Suora kopio Raahen seudusta. Totuushan on että Raahen tulevaisuus on menetetty. Kaikkia näitä asioita aletaan suunnitella aivan liian myöhään. Puhutaan kymmenistä vuosista liian myöhään. Raahe liittyy lähivuosina muihin autioituviin kyliin, mitä Suomessa on paljon muitakin. Ei auta pien ydinvoimalat yms suunnitelmat, nämä toteutuisivat vasta 10-20 vuoden sisällä.

    • Anonyymi

      Suomessa on aivan valtaisat määrät tyhjiä pieniä-isoja liiketiloja lisäksi pienistä aivan valtavan suuriin teollisuushalleja. Edellä todetuista kohteista omistajat jopa maksaisivat jos joku vain suostuu ne ottaan.
      Suomi on niin totaallisen kallismaa että vain harvat onnistuvat menestymään. Markkinat on pienet, verotus vaikeaselkoista monelle, rahoitukset-, poistot ei monikaan niitäkään osaa. Ja vaikeampia asioita löytää osaavaa työntekijää, ämpärin kantajia varmasti on mutta usein keski-ikäisistä sairastavista, juopoista, mallu miehistä/naisista voi olla hyvinki vaikea muodistaa oikein mitään? Hyvinki nopeasti elämäön vi**uuntuneita on liikaa jokaisessa ammatissa, nuorissa ehkä harvemmissa heissä vain monet kuiteski tarttee kouluttaa ennen kuin käytännössä osaavat edes alkeet työpaikoilla?

      • Anonyymi

        Mitä höpötät.mene ja äänestä.


    • Anonyymi

      Raahe oli kuolemaisillaan ennen tehtaan tuloa. Rautaruukki pelasti siis pienen syrjäkylän, joka kukoisti noin 90-luvulle asti. Sen jälkeen alkoi Suomen romahdus, onko sitten EU ja EURO mikä tuhosi Suomen, mutta fakta on se, että Raahe on nyt samassa pisteessä, kuin ennen tehtaan tuloa eli laput on luukulla joka yrityksessä, asuntoja on vapaana pilvin pimein vuokralla. Taloja ei osta kukaan, töitä ei ole kuin sisäpiiriläisille. Raaheen ei kannata kenenkään sijoittaa penniäkään eikä kenenkään tulla leikkimään kukoistusta, emme tarvitse yhtään enempää konkurssi yrityksiä tänne. Nolo loppu on Raahella, voi kun ihmiset ymmärtäisi vain muuttaa pian pois, ennenkuin se on liian myöhäistä.

      • Anonyymi

        Höpsis. Ainoastaan EUsta ja eurosta olet oikeassa. Vielä voitaisiin nousta, jos erotaan niistä.


    • Anonyymi

      Matkustajajunat kulkemaan Raahen keskustaan. Valtiolta tarvittaessa avustusta radan jatkeeseen Raahen keskustasta Kalajoelle ja Ylivieskaan.

      • Anonyymi

        Kyllä Raahessa on ollut henkilöjunaliikennettäkin, mutta se loppui juuri silloin kun Rautaruukki tuli Raaheen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Raahessa on ollut henkilöjunaliikennettäkin, mutta se loppui juuri silloin kun Rautaruukki tuli Raaheen.

        Raahen henkilöliikenne hoituu näppärästi lähellä kaupungin maantieteellistä keskustaa olevalla Vihannin asemalla.


      • Anonyymi

        Tuolla Raahe ei kylläkään nouse vaan joutuu jälleen maksumieheksi. Täysin kuolleena syntynyt aivopieru eräältä hihittelevältä kansanerustajalta,


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Harvinaisen hyvin sanottu.


    • Anonyymi

      Ei lähde raahe nousuun.täälä olisi pitänyt tehdä ratkaisuja jo ajatsitten.no tiedämme kaupungin ns päättävät.puhuvat paskaa ja usko turvaa.

    • Anonyymi

      Raahe on paskaa.huonosti organisoitu johto ym ja kaupunginvaltuusto täyttä kakkaa.lestat pois kaikista hommista ja heti.lestapäät vittuun.

    • Anonyymi

      Raahella ei ole mitään tulevaisuutta. Kuinka tyhmä nuori pitäisi jostain löytyä, joka jäisi vapaaehtoisesti Raaheen ja perustaisi perheensä sinne ? Ei tule koskaan tapahtumaan. Jokainen lähtee heti kun työt ja rahat sen mahdollistaa.

      Tehtaan loppu on Raahen loppu, sehän on selvää.

      Lisäksi suuret ikäluokat kuolee pian pois, ei jää Raaheen ketään paitsi lestadiolaiset ja sitähän ne on koko elämänsä ajan toivoneet, että kaikki syntiset poistuu heidän elinympäristöstään. Näin tapahtuu.

      • Anonyymi

        Joo.syntiset pois ja tekopyhät jää haaveilemaan jostain taivaasta.lisää vaan praateja yms paskaa niin raahessa hyvä on joidenkin mielestä vaikka kaikki on pielessä.saavatpa ainakin kaupungin turhakkeita istumaan sinne ja muuta.voi pyhä henki ja saatanan sylvi.


      • Anonyymi

        Missäs te Oulaiset sitten käytte nukkumassa, kun SSAB suljetaan. Puhtaaseen paperiteollisuuten ei ay200 paskainen kommunisti kelpaa. Pitäisikö katsoa hommia venäjältä: mitä olette aina ihannoineet.


    • Anonyymi

      Lähtee ne muutamatkin konepajat sitten.täällä olisi pitänyt tehdä isoja ratkaisuja 80 luvulla kun oli mahdollisuus siihen.mutta ei tehty.kiitos kaupungin ns johtoportaan ja valtuuston.eivät saaneet mitään järkevää tehtyä silloinkaan eikä nytkään.valitettavaa mutta helvetin totta.olen seurannut esim kaupunginvaltuuston istuntoja eikä niissä ole mitään järkevää.kiistellään perkele turhanpäiväisistä asioista ja ollaan niin viisaita.

      • Anonyymi

        Kaupungin tehtävä ei ole perustella konepajoja, joten saattaapi johtua ihan siitä


    • Anonyymi

      Raahe on höpö höpö mukamas kaupunki.pakko ottaa raahe täyteen ukrainan ja muidenkin maiden sönkkääjiä että saavat näyttämään kaupungin väkiluvun hyvältä.mutta mikä on totuus.

    • Anonyymi

      Täältä muuttaa paljon väkeä opintojen ajaksi pois. Tekisi itselläkin mieli muuttaa, täällä on jotenkin tosi masentava ilmapiiri ja suurin osa saman ikäisistä ovat jo karanneet.. Eivätkä luultavasti tule takaisin.

      • Anonyymi

        No muutaisit vaan vai eikö riitä pisteet opiskelupaikkan saamiseen. Ois kannattanut keskittyä koulunkäyntiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No muutaisit vaan vai eikö riitä pisteet opiskelupaikkan saamiseen. Ois kannattanut keskittyä koulunkäyntiin.

        En tiedä, mitä opiskella :(


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos.

        Olepa hyvä. Toivotan onnea uran löytymisessä, muista kuitenkin, että nykyaikana voi joutua vaihtamaan ammattia useaan kertaan ja opiskelu on elämänmittaista.


    • Anonyymi

      No miksi.ajatelkaa jos osaatte.lahkolaiset eivät omaa ajettelun jaloa taitoa kun tietty lahko määrää mitä ajattelet.valitettavaa mutta totta raahen loppu mutta tottakai lahkolaiset surraa.eivät tajua mitään.raahessa kaikki on lahkossa.paitsi ei okeat raahelaiset.tekopyhää paskaa yms.nämä raahen soskut poliisit lääkärit ym ovat samaa paskaa ja raahelaiset siitä tykkää.ei oikeat raahelaiset.

      • Anonyymi

        Hakeudu jo kiirreeliseen pakko hoitoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hakeudu jo kiirreeliseen pakko hoitoon!

        Tuo on nettitrolli, ei niille lääkäritkään mitään voi.
        Tutkimus: Nettitrolli on usein narsisti, psykopaatti tai sadisti.
        lähde: https://www.iltalehti.fi/digi/a/2014091918676898


    • Anonyymi

      Ei ja ei.lestamafia on saanut raahen tähän tilaan.kiittäkää lestoja.

      • Anonyymi

        Joko taas
        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Trolli_(internet)


    • Anonyymi

      Raahen nousu alkoi 14.11, kun valtuusto nosti kiinteistöveroa eli asumiskustannuksia.
      Se on järkevää toimintaa veto- ja pitovoiman kannalta - arvoasumista Raahesa

    • Anonyymi

      Raaheko nousuun.kuse saatanan housuun.mene sinne saatanan praatiin kertoon satujas.siellähän kaupungin tantat sinua odottavat kertoon ideoitasi idioootimaisia.voi pyhä pässi ja kepu.

      • Anonyymi

        Oulun turhake kommunisti ole hiljaa!


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      88
      3728
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      588
      3531
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3432
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      52
      2187
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2151
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      320
      1936
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1905
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      159
      1657
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1361
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1332
    Aihe