RAAHE NOUSUUN !!

Anonyymi-ap

Miksi näillä sivuilla vaan haukutaan Raahea ? Surullista luettavaa. Raahe lähtisi nousuun jos tänne saataisiin lisää PK- sektorin yrityksiä. Niitä täällä on liian vähän. Asia vaan ajankohtaistuu kun SSAB siirtyy fossiilivapaaseen terästuotantoon - jos siirtyy - muussa tapauksessa Raahe menettää koko tehtaan. Siis uusien yritysten samainen tänne on tämän paikkakunnan kohtalonkysymys. Muutama täällä jo nyt toimiva konepaja ei riitä.

42

830

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ensinnnäkin raahe on pilattu.syynä tämä vallitseva ilmapiiri ja lestat.heidän sana on jumalan sanaa eikä siinä muilla ole mitään sanomista.tämä on suurin syy miksei raahe voi hyvin.ihmiset on vittuuntuneita tähän ja sen huomaa asiassa kuin asiassa.puhutaan että joo ja kuitenkin tehdään miten tämä lahko päättää ja nuollaan kovasti.ei ihme että kaupungin henkilöstl voi huonosti kun työyhteisö on perseestä.noin se pojat on ja ei miksikään muutu.

   • Anonyymi

    Ja aamulla nänniesi pihat puhuvat ääniä jolle puheet eivät riitä sen jälkeen kun olin jo unohtanut sinut!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja aamulla nänniesi pihat puhuvat ääniä jolle puheet eivät riitä sen jälkeen kun olin jo unohtanut sinut!

    Mikä helvetin hihuli.pysytään poika asiassa.pelleile sitten rauhanyhdistyksellä äitis kanssa.


  • Anonyymi

   Raahen kaupungin pitäisi olla paljon yrittäjä ystävällisempi, mutta kaikissa vetkutellaan. Jos ei sitten ole kysymyksessä hyvä veli ystävä L-postiivinen. Esimerkiksi kuinka kauan onnistuivat vetkuttelemaan Ouluntien kolmiota! Tyhmät kaupungin investoinnit stoppiin mm. Rantakioskin osto! Joustavuuta ja järkeä peliin, mutta nykyään puolue määrää!

   • Anonyymi

    Näyttävät jo tuovan teräspalkkeja Rantakioskin pihaan. Joko aloittavat kävelykadun kattamisen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näyttävät jo tuovan teräspalkkeja Rantakioskin pihaan. Joko aloittavat kävelykadun kattamisen?

    Älä viitti höpöttää tyhjää ja tyhmää tästä kävelykadun kattamisesta. Ei sitä kateta ja rantakioski puretaan uuden asuinrakennuksen tieltä.
    Yrität turhaan lietsoa trolli !!


  • Anonyymi

   Ei lähďe nousuun ei.nyt oli uutisissa että kaupunki aloittaa säästökuurin.no mistä säästävät.kouluista.tuo kävelykadun katehomma on ihan perseesstä.siitä olisi pitänyt pitää äänestys eli kaikki raahelaiset olisivat saaneet sanoa mielipiteensä asiasta eikä antaa muutamien tollojen päättää asiasta.tässäkin koira haudattuna kun tämä lehto tekee eli lestafirma.nyt kaupungin pitää potkia pois kaikki turhat päälliköt ym joilla ei mitään virkaa.ovat vaan joo joo päälliköitä.kaupunginhallituskin voisi pohtia asioita eikä pelleillä turhanpäiväisillä asioilla joilla ei mitään virkaa.tyhmiä olette kun noita äänestätte aina vaan.

  • Anonyymi

   Suora kopio Raahen seudusta. Totuushan on että Raahen tulevaisuus on menetetty. Kaikkia näitä asioita aletaan suunnitella aivan liian myöhään. Puhutaan kymmenistä vuosista liian myöhään. Raahe liittyy lähivuosina muihin autioituviin kyliin, mitä Suomessa on paljon muitakin. Ei auta pien ydinvoimalat yms suunnitelmat, nämä toteutuisivat vasta 10-20 vuoden sisällä.

  • Anonyymi

   Suomessa on aivan valtaisat määrät tyhjiä pieniä-isoja liiketiloja lisäksi pienistä aivan valtavan suuriin teollisuushalleja. Edellä todetuista kohteista omistajat jopa maksaisivat jos joku vain suostuu ne ottaan.
   Suomi on niin totaallisen kallismaa että vain harvat onnistuvat menestymään. Markkinat on pienet, verotus vaikeaselkoista monelle, rahoitukset-, poistot ei monikaan niitäkään osaa. Ja vaikeampia asioita löytää osaavaa työntekijää, ämpärin kantajia varmasti on mutta usein keski-ikäisistä sairastavista, juopoista, mallu miehistä/naisista voi olla hyvinki vaikea muodistaa oikein mitään? Hyvinki nopeasti elämäön vi**uuntuneita on liikaa jokaisessa ammatissa, nuorissa ehkä harvemmissa heissä vain monet kuiteski tarttee kouluttaa ennen kuin käytännössä osaavat edes alkeet työpaikoilla?

   • Anonyymi

    Mitä höpötät.mene ja äänestä.


  • Anonyymi

   Raahe oli kuolemaisillaan ennen tehtaan tuloa. Rautaruukki pelasti siis pienen syrjäkylän, joka kukoisti noin 90-luvulle asti. Sen jälkeen alkoi Suomen romahdus, onko sitten EU ja EURO mikä tuhosi Suomen, mutta fakta on se, että Raahe on nyt samassa pisteessä, kuin ennen tehtaan tuloa eli laput on luukulla joka yrityksessä, asuntoja on vapaana pilvin pimein vuokralla. Taloja ei osta kukaan, töitä ei ole kuin sisäpiiriläisille. Raaheen ei kannata kenenkään sijoittaa penniäkään eikä kenenkään tulla leikkimään kukoistusta, emme tarvitse yhtään enempää konkurssi yrityksiä tänne. Nolo loppu on Raahella, voi kun ihmiset ymmärtäisi vain muuttaa pian pois, ennenkuin se on liian myöhäistä.

   • Anonyymi

    Höpsis. Ainoastaan EUsta ja eurosta olet oikeassa. Vielä voitaisiin nousta, jos erotaan niistä.


  • Anonyymi

   Matkustajajunat kulkemaan Raahen keskustaan. Valtiolta tarvittaessa avustusta radan jatkeeseen Raahen keskustasta Kalajoelle ja Ylivieskaan.

   • Anonyymi

    Kyllä Raahessa on ollut henkilöjunaliikennettäkin, mutta se loppui juuri silloin kun Rautaruukki tuli Raaheen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä Raahessa on ollut henkilöjunaliikennettäkin, mutta se loppui juuri silloin kun Rautaruukki tuli Raaheen.

    Raahen henkilöliikenne hoituu näppärästi lähellä kaupungin maantieteellistä keskustaa olevalla Vihannin asemalla.


   • Anonyymi

    Tuolla Raahe ei kylläkään nouse vaan joutuu jälleen maksumieheksi. Täysin kuolleena syntynyt aivopieru eräältä hihittelevältä kansanerustajalta,


  • Anonyymi

   Raahe eo lähde nousuun.tämä vallitseva ilmapiiri on tuhonnut raahen.siis nämä lestat joita kaupungin viroissa ja luulevat olevansa oikeassa joka asiassa.piiri pyörii ja lestat hyörii.valitettavasti totta.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Harvinaisen hyvin sanottu.


  • Anonyymi

   Ette saa ikinä raahea nousuun.nämä muualta tulleet ääliöt pilanneet raahen.sitten ollaan niin raahelaista.muuttotappio raahe ja lahko päälle.

  • Anonyymi

   Ei lähde raahe nousuun.täälä olisi pitänyt tehdä ratkaisuja jo ajatsitten.no tiedämme kaupungin ns päättävät.puhuvat paskaa ja usko turvaa.

  • Anonyymi

   Raahe on paskaa.huonosti organisoitu johto ym ja kaupunginvaltuusto täyttä kakkaa.lestat pois kaikista hommista ja heti.lestapäät vittuun.

  • Anonyymi

   Raahella ei ole mitään tulevaisuutta. Kuinka tyhmä nuori pitäisi jostain löytyä, joka jäisi vapaaehtoisesti Raaheen ja perustaisi perheensä sinne ? Ei tule koskaan tapahtumaan. Jokainen lähtee heti kun työt ja rahat sen mahdollistaa.

   Tehtaan loppu on Raahen loppu, sehän on selvää.

   Lisäksi suuret ikäluokat kuolee pian pois, ei jää Raaheen ketään paitsi lestadiolaiset ja sitähän ne on koko elämänsä ajan toivoneet, että kaikki syntiset poistuu heidän elinympäristöstään. Näin tapahtuu.

   • Anonyymi

    Joo.syntiset pois ja tekopyhät jää haaveilemaan jostain taivaasta.lisää vaan praateja yms paskaa niin raahessa hyvä on joidenkin mielestä vaikka kaikki on pielessä.saavatpa ainakin kaupungin turhakkeita istumaan sinne ja muuta.voi pyhä henki ja saatanan sylvi.


   • Anonyymi

    Missäs te Oulaiset sitten käytte nukkumassa, kun SSAB suljetaan. Puhtaaseen paperiteollisuuten ei ay200 paskainen kommunisti kelpaa. Pitäisikö katsoa hommia venäjältä: mitä olette aina ihannoineet.


  • Anonyymi

   Lähtee ne muutamatkin konepajat sitten.täällä olisi pitänyt tehdä isoja ratkaisuja 80 luvulla kun oli mahdollisuus siihen.mutta ei tehty.kiitos kaupungin ns johtoportaan ja valtuuston.eivät saaneet mitään järkevää tehtyä silloinkaan eikä nytkään.valitettavaa mutta helvetin totta.olen seurannut esim kaupunginvaltuuston istuntoja eikä niissä ole mitään järkevää.kiistellään perkele turhanpäiväisistä asioista ja ollaan niin viisaita.

   • Anonyymi

    Kaupungin tehtävä ei ole perustella konepajoja, joten saattaapi johtua ihan siitä


  • Anonyymi

   Raahe on höpö höpö mukamas kaupunki.pakko ottaa raahe täyteen ukrainan ja muidenkin maiden sönkkääjiä että saavat näyttämään kaupungin väkiluvun hyvältä.mutta mikä on totuus.

  • Anonyymi

   Täältä muuttaa paljon väkeä opintojen ajaksi pois. Tekisi itselläkin mieli muuttaa, täällä on jotenkin tosi masentava ilmapiiri ja suurin osa saman ikäisistä ovat jo karanneet.. Eivätkä luultavasti tule takaisin.

   • Anonyymi

    No muutaisit vaan vai eikö riitä pisteet opiskelupaikkan saamiseen. Ois kannattanut keskittyä koulunkäyntiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No muutaisit vaan vai eikö riitä pisteet opiskelupaikkan saamiseen. Ois kannattanut keskittyä koulunkäyntiin.

    En tiedä, mitä opiskella :(


   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos.

    Olepa hyvä. Toivotan onnea uran löytymisessä, muista kuitenkin, että nykyaikana voi joutua vaihtamaan ammattia useaan kertaan ja opiskelu on elämänmittaista.


  • Anonyymi

   No miksi.ajatelkaa jos osaatte.lahkolaiset eivät omaa ajettelun jaloa taitoa kun tietty lahko määrää mitä ajattelet.valitettavaa mutta totta raahen loppu mutta tottakai lahkolaiset surraa.eivät tajua mitään.raahessa kaikki on lahkossa.paitsi ei okeat raahelaiset.tekopyhää paskaa yms.nämä raahen soskut poliisit lääkärit ym ovat samaa paskaa ja raahelaiset siitä tykkää.ei oikeat raahelaiset.

   • Anonyymi

    Hakeudu jo kiirreeliseen pakko hoitoon!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hakeudu jo kiirreeliseen pakko hoitoon!

    Tuo on nettitrolli, ei niille lääkäritkään mitään voi.
    Tutkimus: Nettitrolli on usein narsisti, psykopaatti tai sadisti.
    lähde: https://www.iltalehti.fi/digi/a/2014091918676898


  • Anonyymi

   Ei ja ei.lestamafia on saanut raahen tähän tilaan.kiittäkää lestoja.

   • Anonyymi

    Joko taas
    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Trolli_(internet)


  • Anonyymi

   Raahen nousu alkoi 14.11, kun valtuusto nosti kiinteistöveroa eli asumiskustannuksia.
   Se on järkevää toimintaa veto- ja pitovoiman kannalta - arvoasumista Raahesa

  • Anonyymi

   Raaheko nousuun.kuse saatanan housuun.mene sinne saatanan praatiin kertoon satujas.siellähän kaupungin tantat sinua odottavat kertoon ideoitasi idioootimaisia.voi pyhä pässi ja kepu.

   • Anonyymi

    Oulun turhake kommunisti ole hiljaa!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1845
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1353
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1340
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1051
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   18
   908
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   26
   808
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   737
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   683
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   662
  Aihe