Eläköön eläke

Anonyymi-ap

Kyl täytyy ihmetellä, että eikö jumalauta tosiaankaan ole muuta tekemistä kun kuukaudesta toiseen istua autos kaupan parkkipaikalla vahtaamas siellä asioivia ihmisíä. Todennäköisesti heistä sit kehitellään jutun aihetta. On se elämä TYLSÄÄ.

12

1162

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ollaan parkanos .kyttääjien ja paskanpuhujien luvatussa pitäjässä.täälä keksitään outoja juttuja ja saadaan valehtelulla esim: asikkaat pois joistain kaupoista.

  • Anonyymi

   Parkki"Penttejä" on Parkanossa ollut pidemmän aikaa. Tulee mieleen se yksi tampio, joka onneksi potkaisi tyhjää takavuosina. Oli kans vähintään 30 vuotta kyyläämässä ihmisiä aamusta iltaan perse ruvella autossaan. Luki muka lehteä, joka oli 10 vuotta vanha Ilta-Sanoma. Sai kyllä lähdönkin joskus entisen sokkarin parkkipaikalta, kun tyypistä valitti joku myymälän hoitajalle. Uusia mulkkuja toki on ilmaantunut alalle. Niitä on monen kaupan parkkipaikalla. Oma lukunsa on tupajumi yhdyskunta, joka ilmeisesti asuu ali-vuokralaisena ärrällä. Eli nämä sittisontiaiset, jotka aamusta iltaan siellä punkkaavat.

  • Anonyymi

   Ärrällä on oma tupajumi yhdyskunta joka siellä pitää marttakerhoa ja osa istuu autoissaa näköetäisyydellä josta voivat seurata kuka siellä käy.

  • Anonyymi

   No kuka päivystää vanhaa paloasemaa??

  • Anonyymi

   Kihniössäkin on nämä kyttääjät. Naapuri esim. lähtee pihastaan autolla ja ajaessaan valonheittimellä huitoen joka ikinen kerta kun meikä on menossa kotiin. Eli tyyppi istuu perse ruvella autossa ja kyttää koska tullaan kotiin. Ei kovinkaan tähdellistä elämää siis.

  • Anonyymi

   Galvanoituneita läpeensä ja kaikkiin ulokkeisiinsa saakka.

  • Anonyymi

   Ei ole tylsää jos istuu eksreilis, siinei jalaat puuru ja näköö pitkälle muttei kumminkaa aivan jokkarista asti. Eikä oo tyhymä se kuka kaupoilla kyttää, jos tuloo näläkä nin hakoo välillä evästä notta jaksaa taas istua pakrottaa ja pitää kirijaa viinakaupas kävijöiren pärstiistä.

   • Anonyymi

    Juu pysyy jalaat ja muukin kroppa kunnos, kun ei tarvi liikkua.


  • Anonyymi

   Se on monella parkkipekalla harrastus, väittävät että tylsempää on kotona.

  • Anonyymi

   Ovatko niitä kaverin käräyttäjiä ja esimies asemaan pyrkiviä ? Olisi hienoa olla esimies esinahkansa kanssa.

  • Anonyymi

   EI kuulkaa Parkano ainut..joka pikkukyläs sama peli..toisaalta surullista,jos ei ole muuta tkemistä,mutta aika harmitonta kumminkin

  • Anonyymi

   Ei harmitonta kun tehdään perättömiä ilmiantoja ja usutetaan poliiseja hajottamaan kaikessa rauhassa kotonaan asuvien vanhojen ihmisten taloja. Sikamaista, ei harmitonta.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   204
   2769
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   142
   1839
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1465
  4. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   136
   1393
  5. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   473
   1220
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1137
  7. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   66
   973
  8. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   35
   959
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   95
   815
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   38
   759
  Aihe