Lainaa ei tipu!

Anonyymi-ap

Ei vaikka koitan joka paikkaa ja ei tipu vaikka kuinka mainostavat teeveessäkin vertailuja ja yhdistelylainoja. Vissiin kyyläävät jotain Asiakastietoa kun tulee vaan "tämä perustuu kokonaisarvioon" vaikka ensin vähän lupailevat. On mul toki 60 tonnia eri lainoja mut milläs nyt maksan lyhennykset jos en saa uutta lainaa!

Taitaa korttitalo sortua. Voikohan noissa Pelican varastoissa nukkua niitähän saa 100e/kk?

10

458

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo "jännä" juttu ettei tipu.

  • Anonyymi

   Olet ymmärtänyt jotain väärin. Lainaa maksetaan tuloilla, ei lainalla.

   • Anonyymi

    100% koron lainan maksaminen 30% koron lainalla on hyvinkin kannattavaa.


   • Anonyymi

    Juu, suureellista toimintaa. Normaalisti vain valtiot maksavat velkojaan ottamalla uutta velkaa.


  • Anonyymi

   'Taitaa korttitalo sortua. Voikohan noissa Pelican varastoissa nukkua niitähän saa 100e/kk?'

   Varsin ikäviä komeroita, vaikka vuokraisit isomman tilan. Vartijat & päivystäjät kiertelee niin suht nopeasti jäät kiinni, tilat kuunvalvonnasta & videovalvonnasta, sopimus kun kieltänee asumisen. Jokin halpa teolisuus / kauppatila toiminee paremmin, kunhan ikkunat peitetty.

   • Anonyymi

    "Varsin ikäviä komeroita, vaikka vuokraisit isomman tilan. Vartijat & päivystäjät kiertelee niin suht nopeasti jäät kiinni, tilat kuunvalvonnasta & videovalvonnasta, sopimus kun kieltänee asumisen."

    Kamerat käytävällä mut tuskinpa niitä reaaliajassa kukaan seuraa. Ehkä ne vaan tallentaa. Menee vaan sinne komeroon ennen klo 23 kun hälyttimet menee päälle ja klo 7 jälkeen voisi taas liikkua käytävälläkin".


  • Anonyymi

   Eihän lainoja voi kasata yhteen eikä mikään pankki anna lainaa yhdistämiseen jos lainat on kasaantuneet monesta eri lähteestä!

   Ehkä joku pankki saattaa antaa "yhdistelylainaa" jos sinulla on oikeat ajantasaiset kuitit kunkin luoton nykyarvosta ja olet ko. pankin pitkäaikainen asiakas ja muutoin hoitanut asiat säännöllisesti ja pystyt todistamaan sen! Taisi olla epätosi yhtälö!

   Olen sanonut tämän jo aiemmin ja sanon uudelleen! Jos on iso pino luottoja piikissä, niin ne pitää alkaa maksamaan yksitellen. Kyllä ne ajallaan loppuu ja kun yksi loppuu, niin velkapino lasketaan uudelleen ja maksetaan jäljellä olevat jne.

   Se voi olla pitkä ja kivinen tie. Itse olen joutunut tekemään tämän kun tuli päälle tälläinen juttu ja valtakirja pankista! Tein excel taulun ja siinä meni vähän omiakin rahoja tyhjyyteen toisten takia. Tein arvion excelin avulla, että n. 10000€ kestää viisi vuotta. Sen se olisi kestänyt ellei asiat olisi ratkenneet muulla tapaa!

   Typerää sanoa jälkeenpäin, että työ kannatti! kannattavaa olisi ollut jos tuollaista kahden palan palapeliä ei olisi ollut lainkaan!

  • Anonyymi

   Jos lainanhaun yhteydessä on käytetty Asiakastiedon kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmää, jossa näytetään velkojen lisäksi myös aiemmat ilmoitetut tulot sekä hylätyt ja hyväksytyt lainahakemukset, niin yksi hylky kopioituu helposti seuraavankin firman lainapäätökseen.

   • Anonyymi

    Tämähän se on se ongelma että onkivat tietoa sieltä ja luottoa ei tipu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämähän se on se ongelma että onkivat tietoa sieltä ja luottoa ei tipu.

    Mikset opi? Jos sinulla on kymmenen luottoa kymmenestä eri paikasta niin et ole luotettava.

    Itse olen persaukinen ja markka-aikana minulla oli parin tonnin luotto kodinkoneliikkestä kun hain pankista parin kympin lainaa! Kerroin tuosta, niin pankin ihminen antoi lainaa sen verran enemmän ja kehotti maksamaan sen kortin pois samalla. Maksoin tuon luoton parissa vuodessa. Mutta en ollut kasannut mitään himmeliä. Jos lainat on himmelissä niin ne on maksettava laina lainalta erikseen. Kyllä ne tulee ajallaan maksettua jos vain on tahtoa.

    Se on hinta siitä ettei ole luottamusta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   152
   1902
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1419
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   990
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   827
  5. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   776
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   314
   755
  7. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   49
   748
  8. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   288
   666
  9. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   647
  10. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   51
   550
  Aihe