Ei ole olemassa asiaa joka kiinnostaa suomalaisia vähemmän kuin ilmastopoliittinen ruokaohjelmaka

Anonyymi-ap

Itselläni ainakin viimeisenä listalla jolla päätäni vaivaan.

Kiitokseni lähtevät kaikille ruoan tuottajille heidän uupumattomasta työstään jota he jaksavat jatkaa huolimatta kaikesta vihapuheesta jota joutuvat kohtaamaan.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilmastohömppä saa aina vaan absurdimpia muotoja. Ihmiset joutuivat pakon edessä syömään vuosisadat kasvisruokaa, elinikä oli keskimäärin jossain 45 vuoden paikkeilla. Viimeisen sadan vuoden aikana on ruvettu saamaan reilummin lihaakin, ja kas terveys on kohentunut, elinikäodote noussut. Viherhörhöt haluaisi silti palata tuohon vanhaan.

   Metsien ennallistamisessa sama juttu. Meidän pitäisi EU:n mukaan palata 1950 luvulle, jolloin metsissä ei ollut puuta kuin puolet siitä mitä nyt. Metsät olivat olleet jatkuvassa kasvatuksessa sata vuotta, ja jäljellä oli lähinnä kituvia räseikköjä.

   Viherhörhöt haluaisi silti palata tuohon samaan, ennallistaa ensin puut 50-luvun tasoon ja sitten siirtyä tuohon metsän tuhoavaan jatkuvaan kasvatukseen.

   Asiaa edistämässä ovat metsässä tuskin koskaan käyneet, ruuhka-aikaan liikenteen tukkeena Mannerheimintiellä ahteri tukevasti asfaltissa istuvat kaikkitietävät, joiden mukaan puustosta vapaa korkeiden kerrostalojen ympäröimä ympäristö antaa parhaan tiedon metsistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   534
   1462
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   73
   1317
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1101
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   1013
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   801
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   760
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   677
  8. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   654
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   45
   640
  Aihe