Olen huolissani?

Anonyymi-ap

Olen huolissani jos kaupunkimme päätökset VIELÄKIN tehdään Osuuskaupan kelohonkamökillä, kuten TAANNOINEN lidilin pääsyä silloin Saloomme estettiin OSUUSKAUPAN taholta?

5

125

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nin , minäkim ja muistan tapauksen ja silloihan oli sellainen henki ettei vaan mikään ulkopuolinen saa tai rynnätä saloomme talouseläämme vahingoittamaan - en sano nimeäni nyt.

  • Anonyymi

   Periaattessa oli MAFIAnkaltainen systeemi - jotka huumeita myyvät, nyt vaan oli SALONSEUDUN OSUUSKAUPAN valtaama tila jonne ei toinen MYYJÄ SAANUT tulla, tässätapauksessa se myyjä oli LIDLI.

   • Anonyymi

    Lidli oli se (huumekappias) joka tuli osuuskaupan reviirille - osuuskauppa pyysi Salon kAUPUNGILTA apua - että tehtäisiin toimenpiteitä , ettei toista (HUUMEKAUPPIASTA) päästettättiisi reviirillee.
    Ja sekös toimi heti ------Lidli haki kolme kertaa paikkaa kaupalle , aina se ei sopinut (osuuskaupalle) - `huumereviirit kärsisivät.


  • Anonyymi

   Tarkalleen 3 kolme vuotta meni siinä kultaisen Salomme ja Osuuskauppamme liittymän purkamisessa, Vittu, ei saanut Lidli kaupalle edes pientä liikettäkun RASVAMAHAISET osuuskaupan ja valtuustomme pellet estivät.

   MUTTA; SITTEN SUOMEN VALTIONEUVOSTO PÄÄTTI - alueella oleva ei saa rajoittaa toisen liketoiminta tulevaa alueellensa.

   "Olihan se kauheaa, nythän tänne se saksalainen rynnii, mitenkä meidän Osuuskaupan käy" - puuhkassa puuteroiva pulska hyvinsyönyt puuhkahtaa.

  • Anonyymi

   Salossa ei valtuustoon pääse muut kuin osuuskaupan väki.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   495
   2650
  2. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   469
   1620
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1554
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   129
   1428
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   300
   1341
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   65
   1076
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   98
   1022
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   23
   888
  Aihe