Minkälaisesta matkasta olisitte valmis tapaamaan deittiä?

Anonyymi-ap

Eli, jos löytäisitte potentiaalisen treffikumppanin, niin minkälaisen matkan olisitte valmiit kulkemaan?
Itse asun pienessä kaupungissa, eikä täällä itselle ole juurikaan mitään eli täytyy mennä merta edemmäs kalaan.
Itselle sopiva matka olis n 200km ja jos syntyis jotain, niin tommonen matka olis ihan sopiva. Olis kiva kuulla muidenkin mielipiteitä/kokemuksia.

17

440

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Välimatka on varmaan sopiva silloin, kun molemmat on valmiita sen kulkemaan. 200 kilsaa on vielä kohtuullinen matka, ainakin mun mielestä. Tietysti se rajoittaa näkemistä, mutta ei oo ongelma. Paitsi jos siitä ongelman tekee. Toisille kun on välttämätöntä olla yhdessä lähes kaiken vapaa-ajan. Heille matka todennäkösesti on ongelma.

  • Anonyymi

   Jos en ole ihmistä ikinä nähnyt, niin tuskin kovin pitkälle viitsisin vaivautua.

   • Anonyymi

    No tuolla asenteella jää treffailut aika vähiin,jos on potentiaalinen deitti niin kyllä 200km vielä menee.


  • 200km on vielä kohtuullinen matka ajella. Uskonpa, että kun oikein kolahtaa, niin matkakaan ei ole este ellei nyt useita satoja olisi. Toisaalta en lähtisi pitkän matkan päästä kumppania alun perinkään haeskelemaan...

  • Anonyymi

   Noin tunnin matka julkisilla.

   • Anonyymi

    Tuntihan menee julkisilla helposti pk-seudulla, varsinkin jos pitää matkustaa vähänkään poikittain.


  • Anonyymi

   Erityisen naisen takia? Joku n 150km.

  • Anonyymi

   Ei jaksa kenenkään takia, ainakaan julkisilla.

  • Anonyymi

   200km

  • Anonyymi

   Koko juttu riippuu kiinnostuminen asteesta. Aika kauas lähtisin, jos olisin jo kiinnostunut. Toisaalta tuntemattoman, vain tekstin ja kuvan perusteella potentiaalisen, takia tuskin tulisi lähdettyä juuri mukavuusalueen ulkopuolelle.

  • Anonyymi

   Monilla 200 km näyttää olevan maaginen etäisyys. Mä voisin periaatteessa kulkea monenkin tunnin matkan, jos siihen tulisi hyvä syy. Yleensä kuitenkin menee niin, että tapaan jonkun jossain missä muutenkin liikun, tutustutaan ja joskus siitä kehkeytyy romanssi tmv. ajan kanssa. Reissussa voisi tutustua kauempanakin asuvaan, mutta ne kontaktit on usein liian lyhyitä ja unohtuvat.

   • Anonyymi

    Sama kokemus, joskus on satunnaisia kohtaamisia toisella puolella Suomea, mutta eipä niistä mitään seuraa. Ei törmätä enää koskaan, eikä kummallakaan synny heti tarvetta pitää yhteyttä.


  • Anonyymi

   No ihan vaan hypoteesina, en ole sinkku niin en etsi kumppaniakaan nyt. Mutta jos olisin, niin kahden alaikäisen ala-aste ikäisen äitinä en pystyisi hirmu kaukaa ja kauas kurkottelemaan.

   Enkä olisi valmis lasteni luota kauas muuttamaankaan, yhteishuoltajuus jo olisi oleellinen syykin.

   Mutta noin muuten autot on tehty kulkemaan. Ja etäisyyttä jos molemmat sietää, niin en pitäisi ongelmana sellaista 100 kilometriäkään. Sen nyt ajaa äkkiä.

   -Jasu-

   • Anonyymi

    Olen ajanut 100 km työpäivä vuosia, kelillä kun kelillä. Niin en pelästy ajelua. Ennen lapsia oisin voinut lähteä, vaikka toiselle puolelle maapalloa rakkauden perässä. Kunhan sai olla yhdessä.

    -Jasu-


  • Toisaalta, jos johonkin rakastuu ja lujaa, niin onko välimatkalla enää merkitystä? ja voihan sitä ajan saatossa laittaa hynttyyt yhteen.

   • Anonyymi

    Ei ole enää siinä vaiheessa merkitystä. Ongelma onkin sitä ennen.


  • Anonyymi

   Olennaisempaa on miettiä miten kaukana ehtii ja jaksaa vakituiseen käydä. Yksi tai pari tapaamista menee missä tahansa, vaikka 500 km. Siellä kuitenkin pitää sitten jatkossa käydä vähintään kerta viikkoon puolin tai toisin, eihän suhteesta muuten tule mitään valmista. Kahden tunnin matka menisi maksimissaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   288
   2876
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2512
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   109
   1262
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   92
   874
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   54
   843
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   244
   751
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   46
   723
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   711
  Aihe