Tällaisia ovat pelätyt katujengit - poliisipäällikkö yritti varoittaa jo aiemmin

Anonyymi-ap

20

114

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Diktatuuri: Ei ole jengejä.

   Torkkupeittojen alla loisiminen se vaan jatkuu.

   • Anonyymi

    Johtuu huonosti hoidetusta politiikasta ,jolla on kurjistettu ihmisten oloja. Maahan muuttoa huudettu työperäitä ,ammatti miestä ja naista. Työllistetty ei kuitenkaan ole ja sosiaaliturva ei vastaa toimeentulotasoa.

    Kyllä tuon "ilmiön" syntymisetä on varotettu useaan otteeseen, mutta nuo varotukset on menneet kuuroille korville. Sen sijaan on keskitytty heikossa asemassa olevien vastuuttamiseen heikosta asemastaan mm. aktiivimallilla jolla pyrittiin selkeästi leikkaamaan työttömiltä ja niin myös kävi .Oikeiston kova politiikka ja hyvinvointi yhteiskunnan purkutoimet tuossa jengiytymisissä vain näkyy nyt ,yhteiskunnan lisääntyvänä turvattomuutena. Päätöksillä on seuraamuksensa. Kun pidetään kaikki kelkassa ja huolehditaan toimeentulomahdollisuuksista näin ei käy.


  • Anonyymi

   Onhan virkavaltakin tuonut huolensa tähän ns. kotouttamisten epäonnistumisen myötä syntyviin jengiytymis ongelmiin. Mitä tekee puolueet, no ei muuta kuin politikoi.
   Ei ne asiat etene vatkaamalla vaan toimimalla, kyllä kannattaa virkavalta kenttää kuunella ja tehdä päätöksiä sen mukaan.
   Eikä omien toive ajatusten ja puolueen hyssytys plaap plaap juttujen pohjalta !
   Tsiikatkaa Ruotsia kuin saattaapi käydä, ei hyvä touhu.
   Tuttuni joka siellä asuu ei kehu asioita yhtään tuosta jengi systeemistä !

   • Anonyymi

    Nurja suhtautuminen sosiaalipolitiikassa ,toimeentulon takaamiseen johtaa siihen että väestö eriarvoistuu ,koska mm. työttömien perheisiin vaikutta suoraan perhepolitiikka ruokakunta käsityksen kautta. Tällöin opiskelumahdollisuudet vaikeutuvat ja rajautuvat .Tuo vaikuttaa suoraan tulevaan kansan kolutus ja osaamis tasoon, sekä myös asunnottomuuteen.

    Sellaiset seuraamukset on työttömyys ja sosiaaliturvaan kohdistuvilla leikkaustoimilla .Lisää aktiivimallia ja leikkauksia ,niin kyllä tulee tasasta jälkeä.


  • Anonyymi

   Poliitikot elävät kuplassa ja ovat pihalla kuin lumiukot. Pihalle koko sakki!

  • Anonyymi

   Kun ummistaa silmänsä asioilta, niin ilmeisest joidenkin poliitikkojen mielestä asiat katoavat tällöin, kuin tuhka tuuleen.

  • Anonyymi

   Suomalaisella poliitikolla menee noin kaksi kuukautta ymmärtää lukemansa.

   • Anonyymi

    Olen seurannut politiikkaa yli 40 vuotta - eikä ne ole vieläkään ymmärtäneet lukemaansa.


  • Anonyymi

   Sosiaalidemokraatit sekoitti Ruotsin täysin. Ruotsalaiset varoittaa meitä elkää tehkö samoja virheitä kuin he on tehnyt. Ei tehdä samoja virhetä eikä äänestetä sosiaalidemokraatteja enään siis SDP:lle ei ääniä.

   • Anonyymi

    Tanskassa sos.demokraatit ovat ymmärtäneet elämän tosiasiat. Tanskassa tehdään asiat järkevästi sod.dem johdolla. Tanska on tajunnut, että maan rajalliset resurssit pitää ohjata omalle kansalle ja oman valtion hyväksi. Tanskalaisista enemmistö kannattaakin hyvin rajoittavaa turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikkaa. Useimmat Tanskan parlamentin poliittiset puolueet haluavat siellä muutosta maahanmuuttoon.


   • Anonyymi

    Lisäys:

    "Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen sanoo, että hallituksen tulevaisuuden tavoitteena on nolla turvapaikkahakemusta.

    – Emme voi luvata nollaa turvapaikanhakijaa, mutta voimme asettaa sen visioksi, pääministeri Frederiksen sanoi Tanskan parlamentille.

    – Meidän pitää olla varovaisia, ettei maahamme tule liikaa ihmisiä, sillä muuten sosiaalinen yhteenkuuluvuutemme ei säily. Se on jo uhattuna, pääministeri perusteli."

    Lähde >> https://yle.fi/uutiset/3-11751633


  • Anonyymi

   Nythän siitä ei saa sanoa että ,mitäs me silloin varoiteltiin? Se on heti tuommosella asialla flirttailua joittenkin mielestä.

   • Anonyymi

    Vetäköön paskan huuleen ja kantakoon nyt vastuun teoistaan. Totta kai väitelevät sitä milloin milläkin ei saa sanoa verukkeella.


  • Anonyymi

   1970 luvun loppupuolella stadissa oli jengejä. Oli Eiran jengi , pampparit, Larun jengi, Pasila jne.
   Kun lähti koulusta piti olla varuillaan ettei tule turpaan.

   Nuntsa oli hihassa ja puukko tai nyrkkirauta taskussa. Se oli teinille pelottavaa aikaa.

   Mutta jengit ei ole uusia juttuja.

  • Anonyymi

   "...poliisilla Supolla ja Itänaapurin menetetyillä ihmisillä on yksi sama piirre, he yrittävät vähentää väkivaltaa, ja joutuvat sen uhriksi, mutta väkivallattomuus on totuus, ja väkivallan puolittaminen kompromissi, koska he eivät väkivaltaa tahdo." Droniväkivaltaan on ehdotonei, mitään muuta lakipykälää ei ole olemassamaailmassa, kuin poliisien. Käykö se ensimmäisen kerran kansainvälisiin suhteisiin, ohi hallitusten ja eduskuntien, niin kuin pitäisi, sillä väkivaltaon kamalaa jos hallitukset ja eduskunnat saavat sitä harjoittaa punaisia ja sinisiä kohtaan!

  • Anonyymi

   Örkit ovat ongelma!

  • Anonyymi

   Tyhmä kysymys aloituksessa.

   Etkö vieläkään ymmärrä vaikka aikaa on kulunut jo 7 vuotta?
   Ministerit HALUSIVAT terroristit ja huumekauppiaat pedofiilit raiskaajat Suomeen. H-A-L-U-S-I-V-A-T

   Se on aktiivista määrätietoista pahuutta ja sen lisäämistä. Satanisteilta on turha kysyä : "miksi ei tehty mitään". Hehän TEKIVÄT eli keräsivät ja keräävät tarkoituksella aktiivisesti koko ajan joka sekunti lisää rikollisuutta Suomeen.

  • Anonyymi

   No mitäpä se poliisi tekisi, jollei olisi pikkupoikia joiden perässä juosta

  • Anonyymi

   Petrus Schroderus Sauli Niinistön tilalle väkivallattomasti Yksin EINATO NATO:n tilalle, jos elämme ja Jumala suo, lainaukseni Urho Kaleva Kekkosen uudenvuodenpuheesta, itse asiassa hän sanoi luoja teitä siunatkoon kiitos

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   544
   1608
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   73
   1369
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1140
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   1085
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   816
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   788
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   720
  8. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   48
   671
  9. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   662
  Aihe