Keitä suomalaisia nykyinen hintojen nousu rasittaa eniten

Anonyymi-ap

Koko ajan viestitään ja uutisoidaan, ketkä suomalaiset kärsivät eniten tapahtuneista hintojen nousuista.
Puhutaan eri tuloluokkiin kuuluvien pärjäämisestä.
Ihmetyttää suuresti kun kuulee suureen ääneen kailottavien kansanedustajien ja asiaa tutkineiden suusta:
Perustuloilla elävät eivät kärsi laisinkaan hintojen noususta.
Miten ja ketkä tällaista soopaa levittävät ylmpäriinsä?
Tämä on suorastaan käsittämätöntä, että tällaista huuhaata kuulee monista eri lähteistä.
Kyllä se sentään on niin, että köyhin väestönosa kärsii tällaisista tilanteista eniten.
Toki työssäkäyvillä on omat siihen liittyvät menonsa ja Suomessa on paljon pienpalkkaisia työläisiä.
Tällaista soopaa levittäviä neuvoisin kuitenkin: Eläkää itse perustulon suuruisella rahasummalla vuoden ajan, niin näette ja koette: kuinka hyvin perustuloilla elävä pärjää tänä rajujen hinnannousujen aikana.
Täytyy olla jo ilkeä ja rahakkaiden etuja ajava ihminen, joka lähtee levittämään tällaista huuhaata.
Sellainen raukkamainen suomalainen, joka ei halua myöntää, että Suomi on täynnä epätasa-arvoa.
Elä ja anna toistenkin elää!
Sinä et tiedä, minkälaista toisten elämä housujensa sisällä on.
Et tiedä kuin vain sen: Minkälaista sinulla on elää omien housujesi sisällä.

42

257

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikö tavalliselle tallajallekin kuulu kaikki se, mitä normaaliin ihmiselämään kuuluu?
   Eivätkö kaikki ihmiset saa nauttia mistään ylimääräisestä heille iloa tuovasta asiasta?
   Ruoka, lämpö ja terveys kuuluvat ihmisen perustarpeisiin, ja joidenkin ihmisten mielestä sekin on perustuloisille jo liikaa, puhumattakaan muista, pienistä iloa tuottavista ylimääräisistä asioista ikuisen arjen keskellä .
   Rahakkailla niitä on liikaa, he eivät oikein tiedä eivätkä osaa valita, mikä ruoka, juoma, huvi, meno, milloinkin maistuisi ja tuntuisi hyvältä itsekeskeiselle, yltäkylläisyyden keskellä elävälle yksilölle..

  • Anonyymi

   Kaikki töissä käyvät, joiden tulot ylittävät tukien rajat, kärsivät.

   • Anonyymi

    Ja myös esim. toimeentulotuella elävät ovat todella heikoilla.
    Ja työttömät, pätkätyöläiset, osapäiväiset työntekijät, matalapalkkaiset, pienintä eläkettä saavat, joiden tulot eivät riitä mihinkään, jos on sairauksia, lääkemenoja, pitkä matka terveyskeskukseen, erikoissairaanhoitoon, sairaalaan; omavastuu jo yksin kaikkiin näihin on satoja euroja. Ja jos on vielä muita välttämättömiä menoja, talous menee heti reippaasti kuuran puolelle.
    Jos harrastaa jotakin pitääkseen mielenterveyttään yllä, yhdistysten jäsenmaksut, uimahallimaksut, sanomalehdet ynnä muut.
    Ja jos taas on oma auto, auton käyttömenot, huollot, renkaat polttoaineet katsastukset, vakuutukset verot, remontit, ei oman auton käyttökään ole pieneläkeläiselle ja työttömälle, eikä muille pienituloisille halpaa.
    Ja kaikki pakollisten asoiden hoitamiset pitkien välimatkojen takaa. Kaikilla eläkeläisillä ja pienituloisilla ei ole digiyhteyksiä kotonaan, eivätkä kaikki eläkeläiset, niin kuin eivät kaikki nuoremmatkaan osaa käyttää tietokonetta ja sovelluksia hyödykseen. Ja niidenkin ylläpitäminen maksaa.
    Terveyden ylläpitäminen ja hampaiden ja hammasproteesien hankinta ja hoito on kallista, jos niihin joutuu pakosta turvautumaan.
    Eikä työttömilläkään ole ilmaista työterveydenhoitoa, kaikesta pitää maksaa.
    Ja kaikki kuukausittain lankeavat maksut: vuokra, sähkö, kännykän ja tietokoneen käyttö, vesi, vakuutus ynnä muut maksut.
    Omakotitalossa asuvalla lisäksi välttämättömiä maksuja; kiinteistövero, likakaivon tyhjennys, vakuutukset, lumityöt, joillakin yksityistiestien kunnossapitomaksut, nuohousmaksut , ynnä muut.
    Ja monet eläkeläiset tarvitsevat siivous ym. apua arjessa pärjäämiseen kotonaan, kaikki vanhukset eivät ole hyväkuntoisia ja terveitä.
    Ja yksin jo Kelan palvelunumeroihin yhteydenotto maksaa ylimääräistä.
    Kaikki nämä monenlaiset elämiseen liittyvät maksut saa myös pienituloinen ja työtön työnhakija.
    Ja siihen lisäksi asunnon lämmityskulut ja tietysti ruoka ja kaikki talouden pitoon tarvittavat tuotteet.
    Siitäpä voi asiaa epäilevä ja vähättelevä laskea, kuinka perustuloilla elävät pärjäävät arjessa ja elämässä, nyt kun hinnat nousevat huimasti.
    Kaikki asiasta eri mieltä olevat:
    Ynnätkää menot yhteen, poistoja ei ole. Yhteenlaskun pitäisi korkean koulutuksen saaneelle olla helppoa.
    Työmarkkinatuen määrän ja takuueläkkeen euromäärät löytyvät netistä.
    Ole hyvä, laitettuasi yllä luetellut menot alekkain , ala ynnätä!
    Ja tästä kaikesta tämänhetkisestä elämän kurjistamisesta saa kiittää maa johtoa, eduskuntaa ja hallitusta virkamieskuntineen, sekä myös presidenttiä.


   • Anonyymi

    Vai niin. Outo väite.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vai niin. Outo väite.

    Etkö osaa lukea, ketkä tämänhetkisessä ahdingossa ovat avun tarpeessa. Suosittelen pyytämään apuun sellaisen henkilön, joka osaa lukea Suomen kieltä.


  • Anonyymi

   Tietenkin eläkeläiset ja varsinkin yksineläjät , tuloerot ratkevat ja pieneläkeläisen toimeentulo alta köyhyysrajan , mitään muuta ei juurikaan ole kuin halpaa ruokaa vara ostaa , ei riitä ihan tänpäivän mitta normeihin joihin luulisi kaikilla olevan oikeus "hyvinvointivaltiossa " .

  • Anonyymi

   Kovimmat kärsijät ovat aina vähän ansaitsevat, kun juuri luin että joku apteekkari tienaa 600 000 vuodessa myymällä suomalaisille kalliita lääkkeitä!
   On siin hyvinvointi yhteiskuntaa kun se mahdollistetaan osin kovin paljon veronmaksajien rahoilla, toisen rikastuminen!
   Aikamoista sosialismiksi ja kovin normaalia kapitalismin tapaan sama koskee vuokra-asunnot tuetaan verovaroin ja siis maksetaan tukien avulla omistajien velat!

  • Anonyymi

   Kaikkein porvarimieliset ihmiset, oikeat tupajäärät ja yhteiskuntajäärät, Suomen päättäjät, virkamiehet, suuryrittäjät ja jollakin keinoin rikastuneet ja heidän kannattajansa toitottavat yhä vai sitä, että perustuloilla olevat ihmiset eivät kärsi tästä nykytilanteesta,, ruuan ja energian hinnan noususta.
   Yrittävätkö he aivopestä suomalaisia siihenkin ajatukseen, niin kuin kaikkeen muuhunkin järjettömyyteen, jolla tavalla Suomen ulkopolitiikkaa nyt hoidetaan?
   Eivätkö he edelleenkään halua ajaa tasa-arvo politiikkaa, niin että kaikkien suomalaisten kotien lapset ja nuoret voisivat hyvin ja saisivat itselleen edes jonkseenkin hyvän tulevaisuuden ja aikuiselämän?
   Haluavatko he edelleen vetää eriarvoistavaa politiikkaa, joka tänä pävänä tulee esiin mitä karkeimmalla tavalla?
   Ja monet heistä vielä irvokkaasti istuvat kirkon penkeillä, ikään kuin osoittaakseen harhauttavasti muulle maailmalle sitä, että he ovat laupiaita samarialaisia, vaikka he eivät ole sitä edes himpun vertaa. Siihen teennäisyyteen eikä sen huomaamiseen suurennuslasia ei tarvita.

  • Anonyymi

   Hyvåtuloinen professori ei tiedä perustuloilla elävän elämästä mitään.
   Saattaa myös olla niin, että professori on valtion toimesta palkattu aivopesemään kansalaisten mielipiteitä oikeaan suuntaan.
   Kaikki on mahdollista auringon alla.

  • Anonyymi

   Köyhät Suomessa ovat kaikista huonoimmassa asemassa, kun hinnat yhä vain nousevat.
   Leipäkori nousee yhä ain korkeammalle.

   • Anonyymi

    Tässä maassa köyhiä on 90%.


  • Anonyymi

   Eiköhän jokaista ihmistä rasita talous kun kokoajan hinnat nousee. Ainakin meitä yksin eläviä työstä elkellä olevia,jotka maksavt vuokralla asuvina kaiken itse.Ilman puolisoa puolison rahoja tai perintörahoja.Seuraavana opiskelijat opintolainoilla ja tuntityöläisinä.Mutta miten sihen voi vaikutaa ettei hinnat nouse? Se on maksetava Sähkölasku ,vuokra, puhelin ,kenties läket,hammashoito.Ei sinä auta sanoa en maksa. Kaupassa sitten on oma valinta mitä ostaa ravinoksi.Koska olen jo vanha en pilaa päiviäni vikojani mietimällä rahan menot.Toki etuni on elämä kavetunnut paljon kun jo 69v.Koskan ei likaa ole rahaa ollut. Joten ei enekään lomamatkoja tehty.Ei risteilty ei lomailtu. Joten rasitena ei ne lomamatkojen tai risteilyn kalleus ole.Kun ei niitä ole ollut,ei niitä kaipaa enää.Kova paikahan se nille joilla alkaa mahdolisuudet olla ohi etelänlomat,tai kylpylälomat.Tippua arkeen elämän.No kun ei kesämökkiäkään ei perikunnan mökkiä.Ei sen ylläpidosta ongelmia.Ei ole ajokortia,ei autoa. Nin ei tarvitse sen kuluja mietiä.Helsinki onneksi on metro ja pussit.Hyvä joukko likenne.Anteksi teksti virheeni olen lukihäiröinen en nitä itse näe. Hyvää keskivikoa itäHelsingistä mummo 69v

  • Anonyymi

   Ei varmaan PERUSTULOLLA kärsikkään, kun elelee meidän TYÖSSÄkäyvien taskuilla ja maksattaa laskunsa ja ruokansa TYÖSSÄkäyvillä.
   Kymmeniä tuhansia mamuja, elämäntapatyöttömät, 200 luuseria kaikkine himmeleineen ja koko maapqllo elätettävänä.
   Huorahallotus pistää haisemaan!!!

   • Anonyymi

    Sinulla o vahvasti porvariin viittaava, kokoomuslainen ajattelu.
    Se on nyt nykysuomessa vahvasti vallalla.
    Köyhät kyykkyyn ja parempi ehkä olisi likvidoida köyhät pois, niinkuin vuonna 1918 Suomessa tehtiin. Yli 40 000 köyhää ohjattiin kylmästi montun reunalle, osaa heistä kidutettiin vankileireillä ja Suomenlinnassa, jopa kuoliaaksi, osa vietiin joukkohautojen reunoille ja ammuttiin. He eivät saaneet mitään syödäkseen. He näkivät nälkää ja osa heistä kuolikin nälkään.
    Onko sinun sukuhistoriassasi sellaisia fasismin uhriksi joutuneita?
    Sekö olisi varmaan mielestäsi oikein?


   • Anonyymi

    Tökerö yleistys! Turha syyllistää. Itsesi laskut maksaa joku muu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tökerö yleistys! Turha syyllistää. Itsesi laskut maksaa joku muu.

    Ja sinun laskusi myös. Sinuä käytät myös julkisen talouden palveluja, ja vielä runsaasti, kaiken mahdollisen mitä julkiselta puolelta saat, vaikka olisit kuinka rikas.
    Käytät valtion kunnostamia teitä, terveydenhuoltoa, hammashuoltoa ynnä muita palveluja.
    Veroja maksat kaikkein vähiten.
    Ja jos olet innokas lomailija ja nouset jatkuvasti koneeseen, sekin on valtion tukemaa. Valtio rahoittaa myös lentoliikenteen yrityksiä , kuten Finnairia.
    Kaikki käytät itsesi hyväksi, jos sinulla on edes verotuloina antaa edes muutama veroeuro.
    Haukut ja arvostelet varmaan itseäsi.


  • Anonyymi

   Perustuloilla oleva ei voi sananmukaisesti edes elää elämäänsä.
   Hän vain syö nurkassa vaivoin saamaansa leipäpalaa.
   Ja tänään on paljastettu suurimmat tulonsaajat verokoneessa.
   Siinä tulee ilmi, kuinka nämä suurisuiset toisten elättäjät maksavat veroja ja elättävät muita, monet heistä satojentuhansien tuloista vain 10%:n veroa maksavia ja senkin alle.
   Ja siihen monella heistä on pimeitä tuloja ja kaikenlaisia keksaistujakin poistoja verotuksessa, jotka eivät edes näy vuosituloissa.
   Moni muiden elättäjä on vielä saanut tulonsa ja alkupääomansa perintönä.
   Neuvoisin pitämään pienempää suuta ja matalaa profiilia vähätuloisiin nähden.
   ON suurta tyhmyyttä kerskailla muiden elättämisellä.
   Ja jos olet yrittäjä, tulosi lähde on muut ihmiset, ilman asiakaskuntaa et ole mitään.
   Ja jos olet yrittäjä ja sinulla on työläisiä, olet varmaan kitsas, huono palkanmaksaja.
   Joten niin suuri elättäjä sinäkin mitä luultavammin olet.
   Sinulla on varmaan kusi noussut päähän.

   • Anonyymi

    Onneksi sinä olet erilainen. Olet valittava luuseri.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi sinä olet erilainen. Olet valittava luuseri.

    Valittava, katkera p-kokkare.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi sinä olet erilainen. Olet valittava luuseri.

    Sinä olet varmaan paljon muutakin kuin luuseri, olet alhaisen tason muiden ihmisten lynkkaaja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valittava, katkera p-kokkare.

    Sinä olet se mikä olet, et ole edes ihminenkään. Olet ihmisen irvikuva.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi sinä olet erilainen. Olet valittava luuseri.

    Olisit itse edes luuseri, sekin olisi jo paljon.


  • Anonyymi

   Ainakaan kansanedustajia ei rasita vaikka inflaatio olisi 50%.

  • Anonyymi

   Eikä monia muitakaan raharikkaita, heillä on mammonaa, vaikka muillekin jakaa.

  • Anonyymi

   On ihmisiä, jotka eivät haluaisi muiden jatkavan elämäänsä.
   On ihmisiä, jotka ahneuksissaan haluavat polkea muut ihmiset jalkoihinsa.
   Heille ei riitä mikään tavallinen.
   He sulkevat silmänsä ja korvansa muiden kärsimyksiltä.

  • Anonyymi

   Nyt, verotieojen tultua julki, voi jokainen havaita sen, vain todella pienituloiset perustulolla elävät ja pienipalkkaiset työläiset kärsivät tästä nykyisestä, järjettömästä ulkopoliiikasta, Yhdysvaltojen sanelemasta.

   • Anonyymi

    Juuri he eivät kärsi yhtään. Tuet nousevat hintaindeksin mukana ja elintaso pysyy samana. Lähes kaikilla muilla on hävittävää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri he eivät kärsi yhtään. Tuet nousevat hintaindeksin mukana ja elintaso pysyy samana. Lähes kaikilla muilla on hävittävää.

    Kokkare taas vauhdissa. Täysin tietämätöntä valehtelua. Ihmeellistä kadehdintaa. Toivottavasti saat osasi..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuri he eivät kärsi yhtään. Tuet nousevat hintaindeksin mukana ja elintaso pysyy samana. Lähes kaikilla muilla on hävittävää.

    Tuet ovat niin pienet, että talous kaatuu jo ensimmäisessä tienmutkassa.
    Ja jäljelle heille jää vain vuosia jatkuva, loputon velka ja pikavippikierre.
    Uskotko sinä tosiaan päättäjien sanelemiin satuihin? Et taida olla aivan kunnossa ajattelusi suhteen.


  • Anonyymi

   Ja nyt on tiedossa, että tuottajalta saa ostaa sähköä 2c:llä kilowatti.
   Miksi sähkön myynnissäkin kaikki välikädet saavat ottaa itselleen niin suuren hyödyn?
   Miksi eduskunta ja hallitus ei säädä sellaista lakia, että niin ei saaa tahdä.
   Muita lakeja kyllä ollaan tekemässä mielellään, niin kuin nyt on ollut puheenaiheena terveydenhuollon toivoma laki sairaiden ja vanhusten priorisoinnista, ihmisten likvidoinnista, terveydenhuollon resussipulan vuoksi. Ja onko sekin vain valetta, tahallaan paisuteltua tarkoituksella johdettua väärää tietoa. Ja myös likvidoinnin kohteeksi joutuvien ihmisten elämän tarkoituksen ja laadun mitätöimistä.

  • Anonyymi

   Kaikkia rikkaita tuetaan myös sähkön ostamisessa. He saavat siihen helpotusta.
   Perustuloiset, eläkeläiset ja työttömät eivät saa tukea sähkön eikä myöskään ruuan ostamiseen.

   • Anonyymi

    Kuinka 100% tukien varassa elävä voi sanoa, että häntä ei tueta? Sinulla on kaikki eväät tehdä jotain elintasollesi joko nyt, eilen tai huomenna.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuinka 100% tukien varassa elävä voi sanoa, että häntä ei tueta? Sinulla on kaikki eväät tehdä jotain elintasollesi joko nyt, eilen tai huomenna.

    Mistä luulet tietäväsi kenenkään varallisuuden?
    Kirjoitan KAIKKIEN, nyt jo vaikeuksissa elävien Suomen, ja koko EU:N alueiden vähätuloisten puolesta. Ja heitä on paljon.
    Lännenmieliset porvariaatteita, jopa fasismia kannattavat ovat saaneet tämän kaaoksen aikaan Ukrainan tukemisella ja sen sotatilannetta hyväksi käyttämällä, lihottaakseen yhä vain enemmän omia kukkaroitaan.
    Ja kaiken takana ovat rapakon takaisen valtion johtajat, vanhuudensairaan maansa johtajan tillannetta hyväksi käyttävät takapirut. Säälimättä EU:n mantereella sodassa aiheutuvia kuolonuhreja, siviilejä ja sotilaita.
    Olisitko sinä valmis lähtemään sotaan ja kuolemaan, ajattele sitä?
    Luulen, että ajatuskin sotaan joutumisesta saa sinulle kurat housuihin.
    Luulen että et olisi.


  • Anonyymi

   Perustuloilla elävät saastuttavat kaikista vähiten luontoa, heillä ei ole rahaa sellaiseen toimintaan ja lentomatkusteluunkaan heillä ei juurikaan ole varaa.
   He eivät tuhlaa luonnonvaroja eivätkä rahaa tarpeettomaan krääsään ja kerskakulutukseen.

  • Anonyymi

   Valtio tukee hyvävaraisten lomailua, pönkittämällä Finnairia ja muita lentofirmoja.
   Nurinkurista. Lentomatkailu on pahin ilmastomuutoksen aiheuttaja.

   • Anonyymi

    Paljonkos turhan sotimisen päästöt ovat?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paljonkos turhan sotimisen päästöt ovat?

    Ja ilmaston saastumisesta sotamaassa, Ukrainassa, ei puhuta mitään.
    Yhdysvallat ja EU on sotaa tehoasein aseistamalla ja pitkittämällä pelastamassa Ukrainalaiset saasteläjän keskelle.
    Lyijyä, nokea ja kaikkia muita saasteita sataa koko ajan. Koko maa ja ilmakehä niin täynnä kemiallisia, tappavia yhdisteitä, että ne, jotka siellä selviävät hengissä, kuolevat kaikkiin saasteisiin.
    Maa melkein kuin atomipommin jäljiltä.
    Ukrainan pelastaja, Yhdysvaltain johtama EU saa siitä hyvästä kiittää solidaarisuuttaan ja hyväntahtoisuuttaan ukrainalaisia kohtaan.


  • Anonyymi

   Poliitkoiden päässä vain ja ainoastaa ureaa!

  • Anonyymi

   Taas tuli tuutin täydeltä televisiosta sähkö asiaa, eikä mikään selvinnyt sähköasiasta puhuvilla.
   Ei tule apua hädässä oleville kansalaisille.
   Puhutaan ensi vuoden alusta alkavista sähköhelpotuksista talouksille.
   Kaikki ala-arvoiset suunitelmat ovat hallituksen ja eduskunnan aikaansaamat.
   Kaikki helpotukset ovat väärin laaditut ja niitä on vaikea anoa ja saada, ja omavastuu on suuri.
   Taas toitotus on parasta antia asiassa.

  • Anonyymi

   Suuriin sähkölaskuihin ohjattu tuki on huonosti laadittu.
   Pieneläkeläisiä ei ole otettu huomioon ollenkaan.
   He joutuvat maksamaan täyden rahan pienistä eläkkeistään.
   Suomessa käydään aina heikoimpien kimppuun.
   Suomessa ei kunnioiteta eikä arvosteta vanhuksia.

  • Anonyymi

   Suurimpiin sähkölaskuihin, 6000€, talvikukausina saavien sähkölaskuista ei oteta kotitalousvähennyksessä omavastuuta lainkaan.
   He saavat kotitalousvähennyksen sähköön täysimääräisenä.
   Näin he saavat sähkölaskuunsa suurimman summan siinäkin, suurimman potin sosiaaliapuna valtiolta.
   He ovat suurimpia sosiaaliavun nauttijoita, vaikka he haukkua räksyttävät pienituloisia sosiaaliavun saajia.

  • Anonyymi

   Hallitus tukee Lapin matkailuyrittäjiä, on eräs, jopa yli kaksi miljoonaa euroa yritystukea saanut matkailuyrittäjä. Ja on muitakin yli miljoonan saaneita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   450
   2177
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   36
   1914
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   23
   1880
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1077
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   98
   1073
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   39
   967
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   105
   856
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   63
   814
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   15
   649
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   39
   567
  Aihe