luonnotar.com kokemuksia epäluotettava verkkokauppa

Anonyymi-ap

Älkää tilatko luonnotar.com verkkokaupasta. Tuotteita ei toimiteta eikä yhteydenottoihin vastata. Erittäin hämärää toimintaa.

41

4005

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mainokset pyörii mutta tuotteita ei toimiteta.

    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia täällä. Lisäksi yrityksen sivuilla oleva sähköpostiosoite ei ole enää olemassa eikä puhelimeen vastata. Mitenkään ei saa myyjään yhteyttä. Rahat lähtivät tililtä ja tilaukseni jäi tulematta. Kannattaa olla yhteydessä Luottokuntaan (vai mikä sen nimi nykyään on) tai jos maksoit PayPalilla, voit sen kautta riitauttaa maksun ja saat 30 pv sisällä rahat takaisin. Lisäksi kannattaa tehdä ilmoitus kuluttaja-asiamiehelle -> https://asiointi.kkv.fi/asiointi

    • Anonyymi

      Tein myös ilmoituksen kuluttaja asiamiehelle ko. Firmasta. Ja luottokortti firma palauttaa rahat. Yhteydenottoihin ei vastattu ja sähköposti osoite lopetti toimintansa.

    • Anonyymi

      Minä sain tilaukselleni italian postin seurantatunnuksen eikä pakettia ole näkynyt eikä kuulunut.

    • Anonyymi

      Kieltämättä hurjaa toimintaa.Tilasin myös eikä tuotetta ole näkynyt.Seurantakoodit keksittyjä.Kuluttajaasiamiehelle on mennyt asiasta tietoa ja myös poliisille koska minä ja moni muu olemme menettäneet rahat.

    • Anonyymi

      Nyt olikin poistettu taas vaihteeksi kaikki palaute lähettämättömistä tuotteista ym palaute heidän facebook sivuiltaan. Tämmöiseen riittää yrittäjällä kyllä aikaa ja energiaa. Mutta tuotteita ei toimiteta ja rahat kyllä kelpaa. Toivottavasti paha karma kostaa.

    • Anonyymi

      Tämän firman omistaja on avoimesti kertonut sivulla mistä oli kyse. Ei tahallinen este, vielä vähemmän huijaus.
      Elämä potkaissut pahasti, tutkikaa ennen kuin hutkitte.

      • Anonyymi

        Jos ”elämä potkaisee”, niin se ei oikeuta huijaamaan kuluttajia ja jatkamaan yritystoimintaa, johon on kylenemätön.
        Suoraselkäinen ihminen ilmottaisi, että ei tällä hetkellä pysty hoitamaan yritystään ja sulkee tilausmahdollisuudet.
        Nyt hän on vain huijari, joka lupaa muttei tee. Vaikka ongelma olisi tilapäinen, niin mainehaitta on pysyvä.


      • Anonyymi

        Voi kuule on asiaa tutkittu. Vaikka kuinka olisi rankkaa, ei sitä omaa paskaa kaadeta asiakkaiden niskaan. Jokainen kunnon yrittäjä tietää tämän. Kaikki me ihmisiä ollaan ja tässäkin yrittäjän olisi kannattanut olla rehellinen ja kertoa kaikki, pyytää anteeksi sekä sopia rahojen palautuksista asiakkaille, jotka eivät enää halua odottaa tuotteitaan ja hyvityksiä niille (esim. toimituskulut pois seuraavasta tilauksesta) jotka vielä odottavat. Nyt hän on sahannut sen oksan, jolla hän istuu. Tämän olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin, avoimesti, näkyvästi ja hyvissä ajoin. Mitään postausta ei ole tullut sosiaalisiin medioihin pitkään aikaan ja asiakkaat ovat pimennossa. Myöskään yrityksen sivuilla ei lue mitään muuta kuin yläpalkissa jostain muutosta Hkiin, mitä ei mainita vieläkään sosiaalisissa medioissa. Sähköposti ei toimi. Puhelimeen ei vastata.

        YTJ:n verovelkarekisterin mukaan yrityksellä on muuten väh. 10 000 € maksamatonta verovelkaa. Ei hyvältä näytä kaiken tämän muun päälle. Tämä on julkinen tieto, jonka jokainen voi tarkistaa YTJ:stä. En tilaisi tuolta enää mitään.


    • Anonyymi

      Itse hairahduin tekemään tilauksen aiemmin syksyllä, ja olipahan ensimmäinen ja viimeinen tilaus samassa, ei koskaan enää! Sain keksityn seurantakoodin jolla ei koskaan tullut mitään lähetystä. Mielestäni tämä on ihan tietoista asiakkaan erehdyttämistä.

      Selitykset on täysin utopistisia, ja vaihtuvat viikottain. Yrityksen facebook-päivityksiä häviää, tyytymättömät asiakkaat estetään kokonaan ja kommentteja poistetaan.

      Yrityksen sähköposti on kokonaan suljettu ja verovelkaa ehtineet tosiaan "saavuttaa" jo ensimmäisellä tilikaudella yli 10t€.

      Näin ei voi kahdella asiakkaita, elämäntilanteesta huolimatta. On täysin vastuutonta ja törkeää pyörittää uusia alekampanjoita samaan aikaan kun on noin mittavia toimitusvaikeuksia.

    • Anonyymi

      Tämä on aivan totta. Tuotteita ei näy eikä kuulu, rahat kelpaavat kyllä. Ilmeisesti näillä rahoilla, joita toimittamattomilla tilauksilla on saatu, on ostettu huutokaupasta hevonen. Ensin oli ns. Rahankeruukampanja hevoskauppaa varten, mutta kun se alkoi kuumentaa asiakkaiden tunteita poistui julkaisu sivuilta. Ymmärrän, että elämässä tulee välillä haasteita ja ongelmia, mutta on kyllä huono tie jos niitä vilpillä ja huijaamisella yrittää ratkoa. Suosittelen tilaamaan tuotteet muista, rehellisistä ja ammattitaitoisista yrityksistä. Ja huijattujen kannattaa viedä asiaa eteenpäin.

    • Anonyymi

      Kumma kun sivustoa ei ole vieläkään saatu laitettua kiinni. Viattomien rahat valuu koko ajan huijareiden taskuun.

    • Anonyymi

      Nyt Facebook-sivuilla taas höpötetään tilien kaappauksesta. 😂 Uskoo ken tahtoo. Sopivasti "kaappari" aina poistaa yrityksen kannalta huonot kommentit ja postaukset, mm. tuohtuneilta asiakkailta, jotka ovat odotelleet jo pitkään tuotteitaan. Ruskeakielisten jeestyyppien ylistyskommentit toki saa jäädä. Edellinen postaus kaappauksesta oli poistunut jo jokin aika sitten. Aikamoista pelleilyä.

    • Anonyymi

      Puhelinnumerokin oli kait kaapattu kun yhteydenottoihin ei vastattu ....huh huh ja seli seli.

    • Anonyymi

      Huippu tuote taitamaton yrittäjä. Eiköhän ollut luonnotaren lorunloppu.

    • Anonyymi

      Pelästyin hiljattain itsekin, kun ei lähetysvahvistusta kuulunut. Lähetin asiasta sähköpostikyselyn, ei vastausta. Olin jo valmistautunut siihen, ettei tilausta toimiteta, kun netissä paljon tästä keskustelua. Lopulta tilaus tuli kuitenkin postissa päivälleen kaksi viikkoa tilauspäivästä. Toivottavasti homma alkaa yrityksellä pelittää, ettei mainehaitta tästä kasva. Tuote oli virheetön.

    • Anonyymi

      Meillä hyvät kokemukset, kaksi kertaa ollaan tilattu 😊. Nyt tilaus kesti ostoksesta saapumiseen 1,5 viikkoa, mutta olin varautunut odottamaan pidempäänkin nettisivuilla kerrotun ison tilausruuhkan vuoksi. Saimme myös ylimääräisen kaupanpäällisen "pitkän" toimitusajan vuoksi. Itse suosittelen ja me ainakin tilaamme jatkossakin.

    • Anonyymi

      Täysi kusetus firma,rahat kelpasivat mutta sen jälkeen estettiin joka paikasta ettei saa yhteyttä eikä tietenkään tuotteita,ÄLKÄÄ TILATKO MITÄÄN

    • Anonyymi

      Minulla on firmasta ihan hyvät kokemukset.
      Tilaamani tuotteet tulivat n.1,5 vko:ssa,
      Vastastasivat sähköpostiini ja myös kun soitin heille, kyselläkseni tuotteesta.
      Voin suositella, tarkoitus tilata uudelleenkin.

    • Anonyymi

      Minulla on vain hyviä kokemuksia tästä yrityksestä. Joka kerta on tuotteet tulleet, parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Aina olen saanut myös yrittäjän kiinni ja kolmannessa tilauksessa oli mukana ylimääräinen lahja joka lämmitti mieltä kovasti. En usko näihin haukkujiin lainkaan. Itse toivon yrittäjille kaikkea hyvää ja tilaan heiltä jatkossakin!

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä ja luotettava kotimainen perheyritys jolla loistavat tuotteet! Asiakaspalvelu toimii hyvin ja olen itse saanut yhteyttä aina kun olen näin halunnut. Itse tilannut heiltä jo monta kertaa ja aion jatkossakin tilata! Suosittelen yritystä aina kun joku kertoo iho-ongelmasta tai tulee puhetta luonnonkosmetiikasta. Erityisesti Nordic Natural Beauty Awards -voittaja Luonnotar Lempeä on mun suosikki. Ei sitä ole turhaan rankattu pohjoismaisen luonnonkosmetiikan parhaaksi kasvovoiteeksi! Huipputuote huipputiimiltä!

    • Anonyymi

      Meillä nää tuotteet pelasti sekä lapsen yöt että meidän vanhempien mielenterveyden! Meidän kolmevuotias kärsii atooppisesta ihosta ja heräsi öisin raapimaan itseään ja kirkumaan.. Kokeiltiin kaikkea ihotautilääkärinkin ohjeilla mutta sieltä saatoin avuksi lähinnä kortisonia joka auttoi vain sen hetken kun sitä laittoi. Ainoa mikä on auttanut, on Luonnotar Hunajavoide! Sillä iho alkoi rauhoittumaan heti ja jo ensimmäisestä yöstä meillä nukuttiin pitkästä aikaa koko yö. Nyt kun iho on kunnossa, riittää että voidetta lisätään muutaman kerran viikossa eikä raapimista ole enää lainkaan!

      Meidän perheellä on paitsi tuotteista myös asiakaspalvelusta hyviä kokemuksia. Suosittelemme yritystä ja tuotteita kaikille. Meidän perhe on nykyisin vakioasiakas ja tilataan varmasti jatkossakin.

    • Anonyymi

      Tiedän useita yrityksiä joiden sometilit on kaapattu joten siitä ei voi yrittäjää syyttää. Tärkeintä on että asiasta informoitiin asiakkaita. Jos joku ei usko niin se on hänen häpeänsä. Onneksi saivat tilinsa takaisin, tiedän monia jotka eivät ole olleet niin onnekkaita. Haluaisinpa nähdä että joku tulee kertomaan näitä syytöksiä omalla nimellään. Tämä yritys nousi raketin lailla hyvien tuotteidensa ansiosta joten en ihmettele vaikka olisi kilpaijoitten aikaansaamaa nämä nimettömät ketjun alkupäässä olevat kirjoitukset. Pistää silmään että kaikki valitukset yhtä lukuunottamatta ovat jo kuukausien takaa ja nämä hyvät palautteet ovat vain päiviä vanhoja. Jos syytökset olisivat totta edes pieniltä osin, ei yritys taatusti olisi toiminnassa enää. Kateus on suomalaisten perisynti ja vie kalatkin vedestä. Isäni aina sanoo että vain suomalainen maksaa satasen siitä ettei naapuri saa viittäkymppiä. Luonnotar on kansainvälisesti palkittu kotimainen tuote josta on syytä olla ylpeä! -Pekka

    • Anonyymi

      Jaa-a, tuolla heidän facen sivuillaan on ainakin paikka johon voi jättää palautetta. Siihen on tänään pelkästään jätetty valtava määrä positiivisia kokemuksia yrityksestä ja tuotteista. Itse uskon enemmän ihmisten omalla nimellään jättämiin palautteisiin kuin nimettömiin haukkuihin. Lukekaa itse ja päätelkää, mikä on totuus:

      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02apSeHS9bEBcaWHDH2vsnjiYUVUDxxHrXkH7mM91evFivFTiLhi17LMokqy2KXWrSl&id=100068958889764

      Kun palautteita lukee, näyttäisi siltä että ihmiset todella rakastavat Luonnotarta ja sen tuotteita. Enpä ole vastaavaa kehumista nähnyt yhdenkään toisen yrityksen kohdalla. Ja ainakin nuo ihmiset ovat tilauksensa saaneet ja niihin enemmän kuin tyytyväisiä. Taitaa näissä haukuissa taustalla olla enemmän kilpailijan pelkoa kuin totuutta..

      • Anonyymi

        Huonot palautteet poistetaan. Mietippä sitä.


    • Anonyymi

      Ihan kauhea firma oli kun viime vuoden puolella tilasin. Mihinkään yhteydenottoihin ei vastattu. Älkää tilatko missään nimessä. Yrityksestä on tehty ilmoitus kuluttaja asiamiehelle monen ihmisen taholta. Voi tarkistaa sieltä jos ei usko. Onneksi sain luottokortti yhtiöltä rahat takaisin.

    • Anonyymi

      Kannattaa tehdä rikosilmoituksia, jos on huijattu!

    • Anonyymi

      Surullista kuinka ihmiset jaksaa purkaa pahaa oloaan ja valehdella muista. Eiköhän tämä nyt ole aika selvää ettei nämä ole totta. Aika nopeasti meillä uutisoidaan jos joku firma osoittautuu huijatuksi enkä ole itse nähnyt yhtään vastaavaa uutista. Päinvastoin, nämä muutamat negatiiviset "palautteet" ovat aina nimettömiä, toisin kuin lukuisat kehut ja kiitokset joita näkee jatkuvasti.

      Itsekin olen ollut asiakkaana alusta asti ja suosittelen heitä muille aina kun mahdollista.

      Yrittäjää käy kyllä sääliksi kun kaikenlaiset epävakaat ihmiset maalittavat. Juuri luin, kuinka joku nainen joka ei koskaan ollut itse kokeillutkaan tuotteita, oli mennyt julkaisemaan täysin toisen yrityksen tietoja Luonnottaren mainoksen kommenteissa. Hän ei tiennyt ettei yrityksen nimi ja hallussa oleva brändi ole aina sama asia. Joku toinen tuli valittamaan ikäväksi kokemaansa asiakaspalautetta vaikka oli saanut tuotteensa ja oli siihen tyytyväinen. Yrittäjältä vasta selvisi että asia oli jo liki vuoden vanha, toisin kuin syytöksessä annettiin ensin ymmärtää ja että ko.asiakas oli ensin itse esittänyt syytöksiä ja uhkaillut yrittäjää. Tällöin ei ole ihme jos sattuu saamaan tiukan asiallisen vastauksen takaisin. Pakko sanoa että ihailen kuinka yrittäjä pystyy vastaamaan ystävällisesti ja silti tiukasti rajaten samaan aikaan. Nuo toiseen yrittäjään liittyvät kommentit yrittäjä ymmärrettävästi poisti, mutta esim.tuo jälkimmäinen negatiivinen palaute on kyllä edelleen näkyvissä. En ole itse siis huomannut kommenttien poistoa. Tietysti täysi asiattomat jutut tuleekin poistaa. Niin toimii varmasti jokainen yrittäjä.

      Kannattaa siis vähän käyttää sitä kuuluisaa maalaisjärkeä. On aika uskomatonta ettei pelkkiä huijauksia tehtailevaa firmaa olisi jo suljettu ja asiasta uutisoitu. Tämäkin keskustelu on liki täysin viime syksynä sattuneista huonoista kokemuksista. Missä ne kaikki uudet uhrit ovat ja miksi yksikään näistä vanhoista ei ole tullut kertomaan, miten hänen kohdallaan asiat etenivät? Koska nämä jutut eivät yksinkertaisesti ole olleet totta alkujaankaan.

      On muuten kummallista että yrittäjä jota ei muka saada millään kiinni, vastaa tuolla somessa jokaiseen tulleeseen palautteeseen ja kyselyyn. Hän näyttää päinvastoin olevan hyvin helposti tavoitettavissa jopa iltaisin ja viikonloppuisin.

      Itse olen tosi tyytyväinen ollut sekä tuotteisiin että asiakaspalveluun. Henkilökohtaisesti tykkään yrittäjästä joka on mielestäni erittäin lämmin ihminen. Hänestä paistaa kunnon suomalainen sisu jota ei kateelliset tuulet ja vastoinkäymiset kaada. Hävetkää te, jotka tahraatte täällä rehellisen yrittäjän mainetta väärillä syytöksillä. Käyttäkää aikanne vaikka oman elämän parantamiseen niin ei tarvi purkaa sitä pahaa oloa muihin.

      Tiesittekö että yksi ihminen voi keksiä tälläisen kokonaisen ketjun ja vastailla vain itselleen koska rekisteröitymistä ei tarvita, eikä mikään estä julkaisemasta vaikka kuinka montaa kommenttia peräkkäin? Mielestäni nuo negatiiviset kommentit ja syyttelyt ovat kaikki turhan saman oloisia.. Miksi niitä ei näy missään, missä pitää rekisteröityä ja esiintyä omalla nimellään? Ei yrittäjä voi somessa poistaa kuin omalla sivullaan esiintyviä kommentteja. Miksi niitä ei näy sitten muuallakaan?

    • Anonyymi

      Tämä taitaa olla yrittäjän oma kirjoitus :D

    • Anonyymi

      Täällä yksi itsensä huijatuksi tunteva. Lähetys muka lähtenyt 9.6 matkaan, mutta ei koskaan ole päätynyt Postin kuljetettavaksi. P****le!

    • Anonyymi

      Itse olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin, toimitus kesti muutaman päivän pidempään kuin oletin. Ehdin jo vähän huolestua, kun tilaukseni jälkeen, pakettia odotellessa, luin nämä kommentit pettyneiltä asiakkailta. Kaikki hyvin täällä, terveisin tyytyväinen asiakas. 😊

    • Anonyymi

      Erittäin hyvät tuotteet ja nopea toimitus. Suositellen.

    • Anonyymi

      Parhaat käyttämäni kotimaiset tuotteet, ollaan koko perhe siirrytty nyt näihin. Tilaukset tulleet aina perille ja asiakaspalvelu on ollut ystävällistä sekä nopeaa.

    • Anonyymi

      Taitaa yrittäjä itse näitä kommentteja tänne kirjoitella. Omakin tilaus lähti matkaan vasta, kun sen perään kyseli. Enkä ollut ainoa.

      • Anonyymi

        Näistä tuotteista on todella apua! Ja ainakin meillä on hyvät kokemukset verkkokaupasta. Asiakaspalvelusta en tiedä kun ei ole ollut tarvetta sinne yhteyttä ottaa. Meidän tilaukset on tulleet aina viikon sisällä tilauksesta. Monta kertaa on tilattu ja jatkossakin näitä käytetään.


    • Anonyymi

      Tilasin tuotteita ja jouduin odottelemaan kauan, lopulta tuli väärä tuote. Onneksi en maksanut, vaan hoidin Klarnan kautta. Lupasi lähettää oikean tuotteen, mutta kun oli yrittäjällä niin kiirettä, että unohti, peruin kaupan kokonaan. Kaikenlaisia syitä on ollut aiemmin ja edelleen, eiköhän tässä ole tällainen krooninen selittelijä kyseessä.

      • Anonyymi

        Sait siis ilmaisen tuotteen ja kehtaat vielä valittaa? Mitä olisit ollut vielä vailla? Enpä ole itse ikinä mistään verkkokaupasta saanut vastaavassa tilanteessa yhtään mitään. Olisit edes reilu ja palauttaisit tuotteen kun et osaa olla siitä kiitollinen.


    • Anonyymi

      Meillä vain hyviä kokemuksia. Monta kertaa on tilattu ja jatkossakin tilataan. Ainahan on ihmisiä joita ei mitenkään voi miellyttää kuten tämä yksi joka sai ilmaisen tuotteen ja silti jaksaa valittaa. Kun itse peruu tilauksen, ei voi enää toimitusta odottaa. Sen luulisi kenen tahansa ymmärtävän.

      Suosittelen!

    • Anonyymi

      Poistaa kommentit kun mainitsee, ettei Pihkasalva sopinut koiran tassuille.
      T. Tony Söderlund

    • Anonyymi

      Poistivat facesta viestin ja estivät minut, kun mainitsin ettei Pihkasalva sopinut minun koiralleni. Hienoa toimintaa.
      T. Tony Söderlund

    • Anonyymi

      Minulla hyvä ostokokemus, tuotteet tulivat noin viikossa, ei mitään valittamista, suosittelen yritystä ja tuotteita.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2118
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1986
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe