ONKO MARIN KORVAAMATON?

Anonyymi-ap

Olen viimeisten vuorikausien aikana katsonut hyvin paljon Marinista olevaa kuvallista aineistoa. Ja sitä on todella paljon. mm. nuo juhlinta, biletys ja muut mokat ja ihmetyttää kuinka tuon kaltaista ihmistä pitää suomen kansalaisten sietää ja kestää ja mitä onkaan edelleen jäänyt pimentoon . jonkun velvollisus olisi puuttua ja laittaa tuon sortin ihminen ulos tuolta paikalta. On häpeäksi koko suomelle ja erittäin kallis henkilö kaikkine virheineen ja puutteineen mitä valtion piikkiin on vahinkoa tehnyt. Kyllä suomesta löytyy parempi henkilö tuolle paikalle kun unohdetaan ns. jäsenkirjat jos ei muuten onnistu.

11

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukaan ei ole korvaamaton. Varsinkaan Marin joka on jättänyt tehtävänsä hoitamatta. Täytyy ihmetellä että vielä on johtajan pallilla.

      • Anonyymi

        Marinin aika menee uusia Instagram-kuvia suunnitellessa ja muokatessa. Työt hoitamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinin aika menee uusia Instagram-kuvia suunnitellessa ja muokatessa. Työt hoitamatta.

        on tämä suomi ja sen poliittinen johto ja virkamiehet ja näiden laillisuusvalvonta retuperällä. On pitkän kehuttu kuinka suomi on eräs vähiten korruptoitunut maa ja lentävä lause.
        "on lottovoitto syntyä suomalaiseksi" varmaan tämän kaltaisille kuin Sanna Marin se voi sitä olla ja kun vielä on punikin jäsenkirja joka antaaa kaikkeen vääryyteen oikeutuksen niin onhan se alkoholisoituneelle jauhoaivolle varma tae jatkuvuudesta.


      • Mitkä tehtävät ovat jääneet hoitamatta? Kerrotko.


    • Anonyymi

      Marin oli lähtökohtaisesti täysin väärävalinta pääministeriksi. Kyvyttömyys hoitaa tehtäväänsä on tullut maksamaan Suomelle miljaardeja. Käsittämätöntä,että tällainen ihminen saa vaan jatkaa tehtävässään.

      • Anonyymi

        Sitä tässä on suuresti ihmetelty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä tässä on suuresti ihmetelty.

        alkaa vaivata tämän kaltainen holtittomuus. on tässä veroja makseltu kun on sotaajan jälkeen syntynyt ja isänmaata on minunkin käsillä rakennettu. On nämä suurin porukka kansanedustajista täysin paskasakkia. Ei vät saa yhtä idioottia ulos tuosta linnakkeesta. Saa vuodesta toiseen touhuta kuin meilenvikainen ainaki. Puuttuuko suomalaisesta valtiosta isäntä talosta ja onko sitä ollut Kekkosen jälkeen?


    • Anonyymi

      Oppositiohan räkyttää kuin rakkikoira Marinia, mutta on olemassa myös toisenlaisia mielipiteitä,onneksi:

      Esim: Marinilla on aivan selvästi kokonaiskuva nimenomaan valtiontaloudesta, sillä hän ymmärtää myös sen ettei valtiontalous ole pelkästään rahataloutta, vaan mitä suuremmassa määrin hyvinvointitaloutta. Orpo taas jättää hyvinvointitalouden huomioimatta eikä siten ymmärrä valtiontaloutta alkuunkaan. Tai hän näkee yhteiskunnan hyvinvoinnin maksimoinnin utilitaristisesti eli niin että maksimoitu hyvinvointifunktio voi tuottaa kaiken hyödyn yhdelle henkilölle ja jättää muut ilman hyötyä. Tuota järjettömyyttä Orpon kaltaiset sitten peittelevät hölynpölyksi todetulla valumateorialla jonka mukaan hyvinvointi valuu kyllä alaspäin, kunhan sitä kasataan vaan riittävästi sille suurituloimmalle ja varakkaimmalle kymmenykselle. Ei vaan valu, mutta kasautuminen kyllä jatkuu.( blogivastaus ASKO JYLHÄ 30.10.2022, 16:01 )

      • Anonyymi

        jos olisi kokonaiskuva valtiontaloudesta ei elätäs muita valtioita suomen varoilla kuin viimeistä päivää. marin on hössöttänyt veronmaksajien rahat ympäri maailman ja sama vain jatkuu. Marinilla ei ole mitään rajoittimia toisten rahojen jakamisessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jos olisi kokonaiskuva valtiontaloudesta ei elätäs muita valtioita suomen varoilla kuin viimeistä päivää. marin on hössöttänyt veronmaksajien rahat ympäri maailman ja sama vain jatkuu. Marinilla ei ole mitään rajoittimia toisten rahojen jakamisessa.

        Sosialistin painajainen on kun siltä loppuu muiden rahat.


    • Anonyymi

      Kaikkia punaisensävyjä ei kannata säilyttää. Yksi niistä on hadeksenpunainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2022
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1305
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      68
      1245
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1105
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe