Narsistia palvelevat lapset

Anonyymi-ap

Narsisti (ässä tapauksessa äiti ) elää omassa maailmassaan jossa kaikki perustuu hierarkiaan. Narsistiäidillä on ylempänä parempiosaiset joita hän nuolee ja palvelee ja alempana omat lapset joiden tulee nuolla ja palvella häntä.

Äiti itse tuntee alemmuutta parempiosaisia kohtaan ja hän palvelee heitä juuri sen vuoksi ja ajattelee virheellisesti että koko maailman ja elämän kuuluu olla hierarkinen ja että lapset palvelevat häntä koska hän on ylempiarvoinen. Hän ei käsitä että lapset auttavat äitiään lojaaliudesta, eivät sen takia että tuntevat olevansa alempiarvoisia äitinsä nähden. Hän ajattelee että lapset tuntevat kunniaa siitä että hän on heidän äitinsä ja se kunnia tulee heille sitten äidin antamana kun he vain jaksavat palvella äitiään, aivan kuten hän itse tuntee olevansa arvostettu muiden silmissä kun rikkaampaa nuoleksii ja rikkaat antavat hänelle hyväksyntää.

Kaikki perustuu narsistin omalle näkemykselle asioista. Hän ei välitä lapsistaan, hän välittää vain itsestään ja siitä että saa itseään parempien hyväksynnän joka nostaisi hänen arvostuksensa tähtiin. Hän hylkää lapsensa tarvittaessa ja loikkaa parempaan perheeseen jos pääsee, ja ajattelee että ne lapset olivat jonkun muun lapsia ja niiden parempien lapset kuuluvat oikeasti hänelle. Narsistilla ei voi olla huono-osaisia lapsia.

8

180

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Narsistiäidit ovat hyviä lapsenvahteja, sitä työtä olen nähnyt heidän tekevän parempiosaisille ja ilmaiseksi. Älykkyys ei tietysti olisi riittänytkään vaativampaan tehtävään. Kun parempiosaiset kiittivät narsistia, hän jäi kiitoksesta ja annetusta suosiosta seuraavan päivän työt heille velkaa. Siis oikein hyvä ja edullinen piika.

   • Anonyymi

    Narsistiäidit ovat vaarallisia lapsille. Ei narsistiäitiä kiinnosta lapsen terveys tai turvallisuus, kunhan yrittää itse päästä mahd. vähällä.

    Lapsi oli narsistiäidille tekosyy olla menemättä töihin. Koska kukaan ei tarjoa narsistiäidille työtä jossa saa paljon rahaa, mainetta ja kunniaa tekemättä ja osaamatta mitään, hän mieluummin jäi kotiin. Kun pitää huolen, että lapsi valvoo yöt ja nukkuu päivät, pääsee aika vähällä. Mies saa valvoa yöt lapsen kanssa koska äidillä on niin "rankkaa" että pitää päästä edes nukkumaan. Kun sitten mies on töissä ja lapsi nukkuu, äidillä on aikaa itselleen. Ja jos lapsi sattuu olemaan hereillä kun mies on vielä töissä, ainahan voi laittaa videoita pyörimään tai viedä lapsen mummulaan.

    Kun mies ei enää jaksanut, tämä siirtyi viikonloppuvuoroon jotta pysyi hoitamaan lasta viikolla. Viikonloppuna oli paremmin sukulaisia käytettävissä lapsen hoitoon, ettei narsistiäidin tarvinnut suotta vaivata itseään. Ja toki viikonloppunakin miehen piti hoitaa lastaan kun ei ollut töissä, ihan kohtuutontahan se on jättää kaikki äidin tehtäväksi. Kun mies oli enemmän kotona, narsistiäiti pysyi harrastamaan ja kyläilemään. Kyläreissuilla oli niin kiva valittaa kuinka raskasta kotiäitiys on, mutta eihän sitä nyt kukaan järkevä äiti laita lastaan hoitoon. Pakko uhrautua.


  • Anonyymi

   On todellakin kammottavaa olla se heikompi, huonompiosainen perheessä - kaikkien haukkuma musta lammas. Vaikka on akateeminen koulutus, ei riitä, kun ei ole rikasta kumppania, vaan pärjää omillaan. On parjattu köyhä reppana. Kun ei suostu heidän pompotteluun eikä leikki heidän keksimäänsä valhemaailmaa, on psykopaatti!
   He itse mm. tekevät talousrikoksia, kasvattavat lapsensa kieroon ja ovat täysin sydämettömiä.
   Onneksi on välit poikki ikuisesti.

   • Anonyymi

    Aivan, mikään uhrin oma ei riitä alkuunkaan vaikka se olisi moninkertaisesti parempi kuin narsistin uhrille suunnittelema ja kaavailema. Omasta äidistäni voin sanoa että hänellä oli varmasti jonkinlainen hyväksynnän puute, jonka paikkaus materiaalia hän haki vierailta ulkopuolisilta ihmisiltä. Hän ei ymmärtänyt että hyväksyntä tulee sisältäpäin, kun itse hyväksyt itsesi silloin kaikki on ok. Tuollainen valjastaa lapsensakin metsästämään äidille hyväksyntää ts. lapset laitetaan tekemään tekoja joista aina kunniamaininta lankeaisi äidille. Vaikka se toiminta tuottaisi lapsen elämälle vahinkoa. Lapsi on siinä pelkkä väline, työkalu, eikä elävä ihminen.


  • Anonyymi

   Kauhistuttaa, että olen luottanut äitiin. Kaikki oli valetta.

  • Anonyymi

   Ja vanhemmiten vaan pahenee. Kun ei ole elämänsä aikana nähnyt mitään säröä itsessään, leskeksi jäätyään vanhenee ja suojaavat tekijät vähenee. Niin viha nousee aivan uusille kierroksille.

  • Anonyymi

   Olipa monta mielenterveys lääkäriä vai neuroloogiko niiden nimi on jotka Diaknoosia antamassa tällä kuitenkin ja osaavat antaa!

   • Anonyymi

    Se on neurologi eikä neuroloogi ja diagnoosi eikä diaknoosi, opettele edes ensin kirjoittamaan ja tule sitten palstalle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   534
   1452
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   73
   1314
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1098
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   1006
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   801
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   757
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   671
  8. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   652
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   45
   639
  Aihe