Demareiden persupelko tuhoaa suomen!

Anonyymi-ap

Demareiden persupelko ja täydellinen kyvyttömyys oikeistoyhteistyöhön johtaa suomen tuhoon ja kansahan kaikesta saa kärsiä.

Demareille ei oikeistopuolueet kelvanneet hallituskumppaneiksi, joten joutuivat kaapimaan kaikki jätekasat ja poimimaan sieltä vihreät ja kepun saadakseen hallituksen kasaan, vaikka äänimääränsä perusteella kummankaan puolueen ei pitäisi olla lähelläkään päättäviä paikkoja.

Nyt vihreillä on tärkeitä ministerinsalkkuja joiden avulla he ovat SDP:n ja Marinin suojissa luotsanneet suomalaiset maksumiehiksi utopistisille viherfantasioilleen ja muille kansan arkielämälle vieraille hankkeille.

Vihreät hallituksessa, eli nykyinen punavihreä hallitus on pahin vitsaus mikä suomea on aikapäiviin kohdannut ja sen laskuja maksamme vielä kauan.

Näin siitä huolimatta että äänestäjät eivät vaalituloksen mukaan edes halunneet vihreitä ja kepua päättäville paikoille, mutta sellaista on suomalainen demokratian irvikuva.

Äänestämällä pitäisi voida vaikuttaa, siksi vaaleissa kolmen eniten ääniä saaneen puolueen pitäisi muodostaa hallitus automaattisesti ja ilman sen kummempia pelaamisia. Pääministeri automaattisesti eniten ääniä saaneesta puolueesta.

Erimielisyydet hallituksen sisällä äänestetään selviksi demokraattisesti, eikä lähdetä pelailemaan ja lehmänkaupoista neuvottelemaan ja pulinat pois.

21

167

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen pannut demareita paljaalla 🤠

   • Anonyymi

    Sannaa? 🤔


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sannaa? 🤔

    Ei sammunutta saa panna.


  • Anonyymi

   Kaiken pahan alku vihervassuhallitus.Vituiks männy koko ajan.

  • Anonyymi

   Miksi kaikki vitsaukset sattuu samaan aikaan?
   Korona
   Ukrainan sota
   Viherpunikkihallitus
   Pahin niistä on viherpunikkihallitus...

   • Anonyymi

    Kansa haluaa äänestämällä yhteiskunnan alamäkeä vasemmisto ja vihreä, sekä kepuhallituksella ja siihen hurrit ja vasurit tuo oman höysteensä soppaan mukaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kansa haluaa äänestämällä yhteiskunnan alamäkeä vasemmisto ja vihreä, sekä kepuhallituksella ja siihen hurrit ja vasurit tuo oman höysteensä soppaan mukaan.

    Mutta kun äänestämisellä ei ole mitään tekemistä vihreiden ja kepun hallituksessa olon kanssa. Molemmat jäivät marginaalipuolueiksi vaaleiksi, eniten ääniä saivat demarit, kokoomus ja persut. Ehkäpä ensi vaaleissa osaamme äänestää siten että demukat eivät taas auta viherfasisteja vallankahvaan.


   • Anonyymi

    Kaikkein pahin hallitus olisi kuitenkin ollut persujen ja kokoomuksen varaan rakennettu. Suomea pidetään hyvinvointivaltiona mutta silmäilkääpä kuinka ja ketkä sen ovat rakentaneet ? se on rakennettu SDP;n , SKDL;n ja silloisen maalaisliiton voimin, kokoomuksen vastustaessa kaikkia niitä elementtejä joista sen rakennettu.
    Mauno Koiviston surkein teko oli päästää tämä paha henki pullosta jonka seuraukset sai kansa maksaa -90 laman muodossa. Holkerin hallitus tuhosi maan talouselämän, terveet yritykset ajettiin konkurssiin pankkien pelastamiseksi, tuli heti puoli miljoonaa työtöntä, tapahtui itsemurhia. Kaikissa sen jälkeisissä kokoomusvetoisissa hallituksissa meno on jatkunut. Rikkaat on vapautettu veroista ja kansallisomaisuutemme, tuottavat valtionyhtiöt on hävitetty. kaikkialla missä kokoomus on kulkenut on vain savua ja raunioita. heidän ikuinen huutonsa jonka mukaan valtio ja yhteiskunta ei saa tehdä mitään, koska yksityinen tekee kaiken paremmin kuulostaa vitsiltä katsoessamme mitä tahansa yhteiskunnan ulkoistamaa toimintoa, onko katujen ja teitten talvikunnossapito tullut paremmaksi tai halvemmalla hoidetuiksi, Edellisen hallituksen terveydenhuollon valinnanvapausvouhotus sai lääkärit siirtymään helpommalle leivälle yksityisille asemille, rikkaat saavat tulonsa päomatuloina joista ei terveydenhuoltoonkaan tipu ainoatakaan senttiä.

    Entäpä sitten nämä persut joista ei ole koskaan vastuunkantajiksi. Kun Soini lopulta joutui lunastamaan heille paikan hallituksessa heistä tuli suurpääoman kuuliaisia renkejä ja puolue ajoi komeasti karille, kaikista heidän ministereistä tuli kanistereita. Eikä tämä heidän joukkonsa näytä nytkään yhtään paremmalta, hampaitaan kiristelevä Purra esikuntineen ei tähän maahan valoa tuo, ei ole päivää etteikö joku heistä ,ole syytteessä vihapuheesta, läänimme kansanedustajista Wihonen on kuinbetoniin valettu patsas, Antikainen kuin räksyttävä koira. Persujen puolueohjelma on lenkkimakkara, ei mitään muuta.


  • Anonyymi

   Vain nykymuotoinen hallitus on pystynyt nostamaan työllisyysluvut hyviin lukemiin ja koronasta huolimatta verotulot ovat kasvaneet. On tehty isoja uudistuksia kuten sote ja maksuton toinen aste. Nyt ukrainan sotaa tekosyynään käyttävät energiayhtiöt ja keskot ja äsookoot tahkoavat jumalattomia voittoja. Siihen hallitus on vastannut monin sosiaalietuuksien korotuksilla auttaakseen meitä köyhiä. Päiväkotien maksut pienenevät, elökkeet nousevat ... uudistuksia on paljon.
   Kokkariräyhärit vinkuvat valtion velasta. Suomella on EU:n piirissä viidenneksi vähiten velkaa ja siitäkin puolet Suomen Pankin hoteissa.
   Sipilän hallitus otti velkaa ihan yhtä paljon, mutta se meni kaverikapitalistien taskuun. Marinin hallitus on huolehtinut köyhistä ja apua tarvitsevista.

   Nythän Urpo Orpo on uhonnut, että verotusta pitää keventää miljardilla ja tuo vaje paikattaisiin valtionvelalla. Valtionvelkaa käytettäisiin hyvätuloisten ja rikkaiden veronalennuksiin.
   Hei haloo! Sitäkö haluatte?

   • Anonyymi

    Kuunnelaa Orpoa, jos kokoomus pääsee valtaan niin ainakin 60 - 80. 000 uutta työpaikkaa on tulossa!
    Viime vaalien alla oli vain 60.000 uutta työpaikka tulossa, mutta kaikki muuttuu.
    Orpon mukaan jos työttöämyyskorvauksia ja asumistukia leikataan ja hyvätuloisille annetaan verohelpotuksia Suomi pelastuu. Valtion velanotto lopetetaan ja annetaan pienyritysten kuihtua konkurssiin, niin se helpotaa huomattavasti. Annetaan pienyritäjille 2000 euroa ja isoille 200 000 tai enmmän. Otetaan ulkomailta paljon halpaa työvoimaa ja elätetään se valtion tuilla, niin sekin helpottaa valtion taloutta, ja sitten isot ylritykset saa halpaa työvoimaa ja niiden kannattavuus paranee ja sitämukaa osakkeiden omistajille tulee rahaa. Lisätään Suomalaislle Leipäjonon pituutta ja nostetaan veroja ja polttoaineen hintaa.
    Mulle ihan yksi lysti, olen pienellä eläekkeellä ja pärjään nippa nappa, mutta toivon ettää Lipponen joutuu kanssani hiilipuolelle helvettiin.


   • Anonyymi

    Näennäisesti feikkihyviin lukemiin. Vasemmiston touhut ovat sumutusta kaikki. Vasemmisto vallassa ollessaan rellestää ja jättää sitten laskut muiden maksettavaksi. Vasemmiston, ja etenkään vihervasemmiston vallasta ei ole koskaan kenellekään seurannut mitään hyvää.


   • Anonyymi

    Velaksi rakennettu vihervasemmiston palikkatalo keinotekoisine työlisyyksineen ja muine feikkihyvyyksineen romahtaa että heilahtaa ja laskut jää jälkipolvien maksettavaksi. Vasemmisto vallassa tuhoaa suurenkin maan talouden ja hyvinvoinnin.


  • Anonyymi

   Viherpunikit on suomen syöpä!

   • Anonyymi

    PHONO MONO STEREO DOLBY


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    PHONO MONO STEREO DOLBY

    Heitä h o m o voltti!


  • Anonyymi

   LIEKSAHAN ON YKSI PARHAIMISTA SUOMEN VELKAANUTTAJISTA

   SUOME TUHOAMINEN KÄY LIEKSAN KAUTTEN

  • Anonyymi

   Demarit vaan baila, baila.
   Nykyhallitus elää velaksi ja yökerho maksut ja laskut maksavat meidän lapsemme.
   Kyllä Bile-Ilmari tietää missä on parhaat värivalot ja aina soi.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1776
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1307
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1282
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1035
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   17
   855
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   744
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   716
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   668
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   614
  Aihe