Tämä palstan vaki-häirikkö...

Anonyymi-ap

...joka käyttää täällä jotain "SOTILAS"-liitteistä nimimerkkiä.

Avoin kirje hänelle:

Olet täällä häiriköinyt n.10 vuotta. Päähuomiosi on keskittynyt Kapi nimisen veteraanin asioihin ja olet keksinyt, että jokainen joka täällä kirjoittaa arvostelevasti kepusta on kapi. Samoin mikäli ihminen kirjoittaa sinulle asiallisesti, että lopettaisit häiriköinnin, on sinulle automaattisesti kapi.

Olet täällä osoittanut aivan jokaisen elämän osa-alueen asiantuntemattomuutta, että on vahva syy epäillä, että olet laitoksessa asuva jonkin asteisesta vammasta kärsivä ihminen. Tähän viittaa myös se, että kirjoitat täällä kapi-viestejäsi aivan vuoden jokaisena päivänä, arjet ja pyhät ja se tarkoittaa, ettet ikinä käy yhtään missään. Vietät aikaasi tällä palstalla omassa huoneessasi ja sen katkaisee vain hoitolaitoksesi rutiinit.

Usein aloitat herjakirjoittelusi jo aamuöisin joka viittaa, ettet ole työssä/koulussa käyvä ihminen. Sitten menet aamupalalle tai sellainen tuodaan sinulle. Sen jälkeen käytät taas pari tuntia keskustapalstalla kapi-jahtiin ja ilmeisesti jälleen laitoksesi aikatauluista johtuen pidät usein taukoa ja illalla ennen klo 20 kirjoitat viimeisen kerran.

Oletettavasti hoitajat laittavat sinulle silloin yövaipat ja auttavat sinut sänkyyn kunnes yöhoitajasta riippuen sinut autetaan ylös vuoteesta aamulla aikaisin, että pääset koneelle.

Olet kehittänyt itsellesi, ehkä haaveitasi toteuttaen, täällä valhe-persoonan. Olet muka sotilas vaikka kaikki jotka aidosti ovat olleet armeijassa, huomaavat, ettet voi olla armeijaa edes käynyt.

Olet kuin päähenkilö elokuvassa Päiväni murmelina jossa päähenkilö herää joka aamu samaan päivään. Kaikki tapahtumat alkavat toistua päivä päivältä samanlaisina paitsi hänen omat reaktionsa tapahtumiin. Näin sinulla on ollut täällä jo kymmenen vuotta. Toistat joka päivä samoja asioita samoihin aikoihin ja olet aina samoihin aikoihin palstalta poissa.

MOT

16

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      minä olen aina täällä ja valvon sinua

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä kirje ja analyysi. Tosin tuo "potilas" taitaa olla jo kaiken ymmärryksen ulkopuolella, hänen päässään on pieni mielikuvitusmaa nimeltä Herra Kapilandia!

      • Anonyymi

        Kapi kapi kapi uusi nimimerkki, kapi ja kapi kapi kapi kapi kapi kapi kapi kapi kapi kapi kapi kapi kapi, ääliö kapi kapi kapi kapi kapi kapi kapi,!!


      • Anonyymi

        Voi sinua solttupotilas-reppanaa kun itkun sekaisella raivolla täällä yrität mongertaa.

        Tuo aloitushan on tosiasiaa ja tosiasia on myös se, että huomenna kaikki vihakirjoituksesi joilla muita maalitat heitetään tunkiolle.


      • Anonyymi

        Aivan. Tuo on sinulta silkkaa psyykkisesti sairaan hohotusta ja kun et keksi mitään muuta lähellekään järkevää niin kuvittelet. että hohotus toimisi.

        No jos haluaa antaa itsestään idiootin vaikutelman hohotus toimii oikein hyvin.


    • Anonyymi

      Aisa ei elämässä ole muuta, kovin on yksinäinen meidän "sotilas" ja säälitään tänäänkin kaikki aisaa.

    • Anonyymi

      Aloitus = totuus soltusta

    • Anonyymi

      Palstan "potilaalla" on illalla viimeinen ajatus Kapissa, sitten unta Kapista ja aamulla ensimmäinen ajatus on Kapi. Aika surullinen rakkaus tarina yksipuolisesta rakkaudesta, rakkauden kohde on hetero..

      • Anonyymi

        Sieltähän se VKK puppeli pumpsahti esille;-))) Kovasti yrittää peitellä suuntaustaan, moni ryssämielinen on puppeli.


      • Anonyymi

        Kyllä se olet sinä solttu joka kapia täällä vonkaat joka päivä. Se herättää aivan oikeutetun näkemyksen, että olet kiinnostunut hänestä ja se tekee sinusta homon.


      • Anonyymi

        Älä selitä. Kyllä se olet sinä solttu joka kapia täällä vonkaat joka päivä. Ei toisinpäin. Kapilla on lapsia ja naissuhteita ollut vaikka kuinka paljon. Sinulla ei ensimmäistäkään äläkä suotta valehtele että olisi. Sinua ei täällä uskota.

        Sinun kohdalla pätee vain, että siitä puhe josta puute ja kun joka päivä aloitat höpötyksesi kapissa, jopa aamuöisin, niin selkeästi siellä laitoksessasi olet aamukiimassa kapia jahtaamassa. Tunnusta pois.


    • Anonyymi

      Ansaitsee noston.

    • Anonyymi

      Palstan "potilas" on jo kaiken avun ulkopuolella. Köyhyys on tehnyt tehtävänsä ja lääkkeiden puute.

      • Anonyymi

        Saakohan Putler jokaisesta uudesta Nato-jäsenestä leivänpaahtimen tai kylpytossut? Pää märkänä kääpiö kauppaa Nato-jäsenyyksiä!


    • Anonyymi

      Edelleenkin solttupotilas täällä häiriköi!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe