Kaikki kryptopörssit tulevat kaatumaan ja asiakkaat menettävät rahansa.

Anonyymi-ap

https://www.hs.fi/talous/art-2000009202198.html

Ei mikään viranomainen ole valvonut kryptopörssien toimintaa. Pikavoittojen saamiseksi kryptopörssit ovat tietysti sijoittaneet luvattomasti asiakkaiden varoja erilaisiin riskikohteisiin. Erityisesti uusiin kryptoihin.

Kaatumisia on mahdotonta enää estää. Aikaa voi yrittää pelata, mutta nurin mennään. Pelästyneitä asiakkaita ei pysäytä mikään.

10

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lukekaa lehtien mainosjuttuja krypto-yrityksistä, joilla mene todella hyvin. Siirtäkää kaikki rahanne niille ja unohtakaa kaikki kaatuvat yritykset.

      • Anonyymi

        Yhteistyöllä nuo yritykset saadaan pysymään monta vuotta pystyssä ja menestymään entistä paremmin. Jos teillä ei ole rahaa, ottaakaa lainaa ja pyytäkää kaikkia tuttujannekin sijoittamaan kaikki rahansa niihin!


    • Anonyymi

      Jos siirtää ostetut kryptot heti omaan lompakkoon (non custodial lompakkoon) niin kryptopörssien konkursseilla ei ole mitään väliä. Paitsi jos sijoittaa kyseisen kryptopörssin omaan tokeniin (esim. FTX ja sen FTT) niin sen tokenin arvo putoaa konkan yhteydessä nollaan. Bitcoin on turvallisin sijoitus ja sitä kannattaa säilyttää omassa lompakossa, ei kryptopörssin tilillä.

      • Anonyymi

        Anna tarkoituksella täysin väärää tietoa. Olet itse tappiolla ja perit löytämään uusia uhreja.

        Bitcoin ei ole koskaan turvallinen. Omasta lompakosta se häviää kaikkein helpoiten. Tämän ovat miljoonat hyvämuistiset ja äärimmäisen varovaiset sijoittajat todenneet. Laitteet katovat, hajoavat, ne varastetaan, oma muisti pettää vuosien aikana jne.

        Eikä Bitcoin tietysti mitään koskaan tuota muille kuin huijareille. Sijoittajille vain kuluja. Pelkkä tyhmien pyramidihuijaus.


    • Anonyymi

      Kannattaisko perehtyä kryptoalaan ihan syvällisemmin ennenkuin latelee tuollaista paskaa mutu tuntumalla. Selvää on että moni kryptopörssi tulee kaatumaan. Niin tulee kaatumaan moni osakkeillakin pyörivä yhtiö. Nyt on maailmanlaajuinen lama ja luonnollinen sykli että rahavirrat liikkuu pois. Kryptot ei tule häviämään minnekkään vaan ovat osa tulevaisuuden rahataloutta. Lehtijutut on valtaosin kirjoitettu finanssialan maksetuilla "asiantuntijoilla" jotka koittavat mustamaalata kryptoteollisuutta. Kryptohan on suora uhka perinteiselle kontrolloidulle rahataloudelle jossa herrat käärii rahat ja kansa inisee. Kryptomarkkinoita ei voi valtiot kontrolloida ja siksi se tulee olemaan se iso juttu tulevaisuudessa. Itse ostan joka päivä kryptoa ja kestän sen että pari vuotta on laskusuhdannetta edessä. 5 vuoden päästä lueskelen vaikka sitten näitä höpöhöpö talousmiesten juttuja ja nautin kryptoeläkkeestäni. Järki käteen kun sijoitatte ja muistakaa että näpit palaa perinteisessäkin pörssissä, kullasta puhumattakaan joka on osoittautunut varsinaiseksi flopiksi inflaatiota vastaan.

      • Anonyymi

        Olet hyväuskoinen itsekäs hölmö. Tuet huijareita, koska kuvittelet itsekin hyötyväsi.

        Jokainen kryptosijoituksista jollakin tavalla hyötyvä on kanssarikollinen. Rahat tulevat aina muilta tyhmiltä uhreilta. Ja usein ne kaikkein viisaimmat ja eniten velkavipua ottaneet menettävät eniten. Eivät tietysti ihan heti.

        Kryptot eivät ole koskaan sijoitustuetteita. Eihän valmiiksi täytettyjä kestolottokuponkejakaan myydä sijoitustuotteina.

        Tuhannet somessa vaikuttavat julkkikset ovat saaneet miljoonia osallistumalla kryptojen markkinointiin. Ihan kuten tuhannet lehdet ja erilaiset uutiskanavat. Ja tietysti Google ja Facebook.


      • Anonyymi

        Olet lukenut puppua, koska olet hakenut puppua. Google tarjoaa rahasta mitä vain puppua puppua hakeville. Olet hyvä uhri.

        Tutkimusten mukaan paljon yli 99 % kryptoista kertovista jutuista on puhdasta epärehellistä markkinointia ja jutut viittaavat toisiinsa ikuisissa silmukoissa. Jos niitä lukee, pää tulee täyteen puppua. Patologeilla on paljon ihmettelemistä.


    • Anonyymi

      Epätoivoista markkinointia ennen konkursseja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei näyttäisi olevan yhtään poikkeusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe