Kaikki kryptopörssit tulevat kaatumaan ja asiakkaat menettävät rahansa.

Anonyymi-ap

https://www.hs.fi/talous/art-2000009202198.html

Ei mikään viranomainen ole valvonut kryptopörssien toimintaa. Pikavoittojen saamiseksi kryptopörssit ovat tietysti sijoittaneet luvattomasti asiakkaiden varoja erilaisiin riskikohteisiin. Erityisesti uusiin kryptoihin.

Kaatumisia on mahdotonta enää estää. Aikaa voi yrittää pelata, mutta nurin mennään. Pelästyneitä asiakkaita ei pysäytä mikään.

10

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lukekaa lehtien mainosjuttuja krypto-yrityksistä, joilla mene todella hyvin. Siirtäkää kaikki rahanne niille ja unohtakaa kaikki kaatuvat yritykset.

      • Anonyymi

        Yhteistyöllä nuo yritykset saadaan pysymään monta vuotta pystyssä ja menestymään entistä paremmin. Jos teillä ei ole rahaa, ottaakaa lainaa ja pyytäkää kaikkia tuttujannekin sijoittamaan kaikki rahansa niihin!


    • Anonyymi

      Jos siirtää ostetut kryptot heti omaan lompakkoon (non custodial lompakkoon) niin kryptopörssien konkursseilla ei ole mitään väliä. Paitsi jos sijoittaa kyseisen kryptopörssin omaan tokeniin (esim. FTX ja sen FTT) niin sen tokenin arvo putoaa konkan yhteydessä nollaan. Bitcoin on turvallisin sijoitus ja sitä kannattaa säilyttää omassa lompakossa, ei kryptopörssin tilillä.

      • Anonyymi

        Anna tarkoituksella täysin väärää tietoa. Olet itse tappiolla ja perit löytämään uusia uhreja.

        Bitcoin ei ole koskaan turvallinen. Omasta lompakosta se häviää kaikkein helpoiten. Tämän ovat miljoonat hyvämuistiset ja äärimmäisen varovaiset sijoittajat todenneet. Laitteet katovat, hajoavat, ne varastetaan, oma muisti pettää vuosien aikana jne.

        Eikä Bitcoin tietysti mitään koskaan tuota muille kuin huijareille. Sijoittajille vain kuluja. Pelkkä tyhmien pyramidihuijaus.


    • Anonyymi

      Kannattaisko perehtyä kryptoalaan ihan syvällisemmin ennenkuin latelee tuollaista paskaa mutu tuntumalla. Selvää on että moni kryptopörssi tulee kaatumaan. Niin tulee kaatumaan moni osakkeillakin pyörivä yhtiö. Nyt on maailmanlaajuinen lama ja luonnollinen sykli että rahavirrat liikkuu pois. Kryptot ei tule häviämään minnekkään vaan ovat osa tulevaisuuden rahataloutta. Lehtijutut on valtaosin kirjoitettu finanssialan maksetuilla "asiantuntijoilla" jotka koittavat mustamaalata kryptoteollisuutta. Kryptohan on suora uhka perinteiselle kontrolloidulle rahataloudelle jossa herrat käärii rahat ja kansa inisee. Kryptomarkkinoita ei voi valtiot kontrolloida ja siksi se tulee olemaan se iso juttu tulevaisuudessa. Itse ostan joka päivä kryptoa ja kestän sen että pari vuotta on laskusuhdannetta edessä. 5 vuoden päästä lueskelen vaikka sitten näitä höpöhöpö talousmiesten juttuja ja nautin kryptoeläkkeestäni. Järki käteen kun sijoitatte ja muistakaa että näpit palaa perinteisessäkin pörssissä, kullasta puhumattakaan joka on osoittautunut varsinaiseksi flopiksi inflaatiota vastaan.

      • Anonyymi

        Olet hyväuskoinen itsekäs hölmö. Tuet huijareita, koska kuvittelet itsekin hyötyväsi.

        Jokainen kryptosijoituksista jollakin tavalla hyötyvä on kanssarikollinen. Rahat tulevat aina muilta tyhmiltä uhreilta. Ja usein ne kaikkein viisaimmat ja eniten velkavipua ottaneet menettävät eniten. Eivät tietysti ihan heti.

        Kryptot eivät ole koskaan sijoitustuetteita. Eihän valmiiksi täytettyjä kestolottokuponkejakaan myydä sijoitustuotteina.

        Tuhannet somessa vaikuttavat julkkikset ovat saaneet miljoonia osallistumalla kryptojen markkinointiin. Ihan kuten tuhannet lehdet ja erilaiset uutiskanavat. Ja tietysti Google ja Facebook.


      • Anonyymi

        Olet lukenut puppua, koska olet hakenut puppua. Google tarjoaa rahasta mitä vain puppua puppua hakeville. Olet hyvä uhri.

        Tutkimusten mukaan paljon yli 99 % kryptoista kertovista jutuista on puhdasta epärehellistä markkinointia ja jutut viittaavat toisiinsa ikuisissa silmukoissa. Jos niitä lukee, pää tulee täyteen puppua. Patologeilla on paljon ihmettelemistä.


    • Anonyymi

      Epätoivoista markkinointia ennen konkursseja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei näyttäisi olevan yhtään poikkeusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe