Karhulan pumpputehdas

Anonyymi-ap

Mitä eroa on Mäntän ja Karhulan pumpputehtaalla?

-Mäntässä tehdään pumppuja

😂😂😂

15

886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt äkkiä Karhulasta olkiluoto3 .seen uudet juoksupyörät jotta saadaan voimalaitos käyntiin ja halvempaa sähköä kuluttajille

      • Anonyymi

        Mäntästähän nuokin tulee


    • Anonyymi

      Joko siellä tehdään pumppuja? Avajaisetkin oli...

    • Anonyymi

      Onko Mäntässäkin Stahanovilainen työnsankari-malli käytössä vai onko heillä fiksumpia tapoja kannustaa työntekijöitä? Onko Mäntässä huomenta-miestä ketä huutelee jokainen aamu sekä häiritsee työntekoasi aukoo päätänsä? Onko Mäntässäkin meno se että tiettyjen oletetaan raatavan ihme verukkeilla tuotannossa hengittäen sitä mustaa pölyä jota voi töiden jälkeen sitten niistää serlapaperiin ja sitten jotain random heppuja otetaan konttorille? Eräs opiskelutoverikin ei päivääkään tuotannossa ja huolettaa miten hän pärjää kun ei ollut moukkien kanssa päivääkään haalarihommissa. Varmaan tosi vaikeaa hoitaa sitä konttoripestiä.. Mut niinhän se oli vaikeaa se kulkulätkän käyttökin koronan aikaan tai turhien altistumisten estäminen klikkaamalla se nouto-osoite oikein sinne toimeksiantoon. Keltaisen moottoripyöräilijän törkeää liikenteen noudattamista sai myös seurata päivittäin. 40 km/h alueella 100 km/h vähintään ja suojatielle tulevaa ei väistä. Selvä Darvismi hupiukko koko motoristi.

      Siel on ne työn sankarit jotka teki sitä ja tätä jolloin ne pääs johonkin hyviin hommiin. Älköö näihin valheisiin uskoko!

      Stahanovilaiset neuvosto perinteet on syvällä käytössä mut niihin ei oo luottamista ja huomenta-mies huutelee ja kaasuvalottaa 20-vuoden kokemuksella uusia työntekijöitä. Älkää kuule siihen ansaan uiko! Koko ukko on kiero kuin korkkiruuvi ja juoppu! Kehuu juovansa 48 oluttta viikonloppusin.


      "Stahanovilaisuus oli Neuvostoliitossa Stalinin kaudella 1930-luvulla luotu työjärjestelmä, joka sai nimensä Ukrainan SNT:n Luhanskin alueen Kadijivkassa työskennelleen kaivosmiehen Aleksei Stahanovin mukaan.[1] Järjestelmän avulla pyrittiin nostamaan työtehoa maassa. Stahanov oli mallityöläinen ja työn sankari, joka ylitti moninkertaisesti suunnitelmissa esitetyt työläisten työtavoitteet. Stahanovilaisia työläisiä esiteltiin propagandassa laajasti esikuvina muille työläisille."

    • Anonyymi

      Mua on naurattanut miten bottomrik vieläkin samoissa hommissa mut ei se ihme ole. Firman tutun käytännön mukaan sai sen hetken maistaa vähän parempaa pestiä mut takas pudottivat. Onpahan feikkikannustin taustalla olemassa. Rekrynneet ulkopuolelta osaajia. Must bottomrik sopis raportointitehtäviin kun tuo toisten tekemisistä raportointi ns. juoruaminen on hällä hyvin verissä. Kesäjuhlien tapahtumien jälkipuinti kesti 4 päivää työn lomassa työajalla. Kertoi kännitoilailut tarkkaan. Hänellä on sitä lapsenomaista intoa asioihin ja ajatusmaailma.

    • Anonyymi

      Mun joululahja huomenta-miehelle ja bottomrikille on golden showerit molemmille. Sit ois kans tämmönen hyvä palvelu olemassa mut en oo testannut https://www.shitexpress.com/

    • Anonyymi

      Arvoisa puhemies! Ehdotukseni on se, että joka kiusaa, se myös maksaa! Työyhteisö joka hyväksyy mielivaltaisesti toistuvasti kiusaamisen, tulisi myös joutua siitä vastuuseen! Liian moni nuori syrjääntyy, liian moni nuori lähtee työkokeilusta traumojen kanssa eikä uskalla hakea uutta työtä! Liian moni kokee vääryyttä! Eiköhän katkaista jo tämä vääryyden sykli!

    • Anonyymi

      Ite oon niiku kelannu miten ne suoraan firmaan otetut tytön hupakot nyt pärjää kun niillä on niin vähän työkokemusta ja ne ei ole yhtää kesää juotunut olee siellä tuotannon haalarihommissa huomenta-miehen kiusattavana! Koitin apua hakea ammattilaiselta kokemiini traumoihin, mutta minulle tarjottiin vain surkeaa epäpätevää apua. Sairaanhoitaja kehui kovasti kuinka oli opiskellut seksuaaliterveyteen liittyviä asioita vaikka koitin painottaa vaivani olevan yläpäähän painottuva. Siksi arvoisa puhemies, toivon olevani oikeutettu tässä syrjityn ja alaspoljetun henkilön asemassa jo oikeutettu eläkkeeseen! Viimeisinä hyvän toivoin eleinä hain ties mihin, mutta minut huijattiin ajamaan eikä kuluja korvattu. Kyllä tämä on ny tässä! Työelämä on naisten valtaama ja he saavat sen myös pitää, mutta minun on saatava eläkkeeni! En omaa suhteita tai kontakteja mihinkään, en edes mafiaan tai muuhun alamaailmaan. Nyt riittää! Kyllä se on eläke saatava! Hyvä' se on naisten hakea töitä tyhjillä cv merkinnöillään joita heitä suosiva järjestelmä mahdollistaa. Minut nähdään ikuisesti huonona ja kohtelun tulee nyt olla jatkossakin sen mukaista eli eläkettä kehiin! Mahdollinen lasku kiusaajille!

      • Anonyymi

        Puollan sinulle eläkepapereita


    • Anonyymi

      Itekin oon tuota eduskuntaan tuota haastellut kuinka täytyis saada tuota eläkettä aikaiseks 30v kun tuota eivät ensinnäkään vuosien työpaikkakiusaamisen jälkeen pystyneet haalarihommista upgreidaamaan sinne parempiin hommiin. Huijaukseen syvälle uidessa jäi sivuun moni työpaikka mut so what? Mut sitte tuli kehiin ZPP-osaston huomenta-mies huuteluineen/alaspolkemisineen ja sitä piti se 6 kk kestää. Muiden työntekijöiden sivusta katsellessa ja pahimmissa tapauksissa veti sivuun just hiljaisimpana hetkinä kun muut syömässä. Noh hakeuduin Kotkassa terapiaan niin vastassani oli kiireinen "bimbo" joka kehui kovasti opiskelleensa seksuaaliterveyden opiskeluja. Kovasti painotin, että oma tapaukseni johtuu näistä työpaikan ongelmista ja kerrostalossa koetuista henkirikoksita, mutta sitten ainut lääke oli lääkäri sekä sen kautta lääkitys. Kieltäydyin itseni huumaamiesesta, koska ongelman juurisyy pitää löytää ja hoitaa eikä mieltä turruttaa. Eipä ollut hänellä ammaattitaitoa, aikaa tai halua auttaa sen syvemmin. Oli pakko keskeyttää hoitosuhde sitten. Nyt samalla luokalla ollu tekee hienoa hommaa Pulzerin toimistossa eikä varmaan ikinä koe mitään kiusausta. Näin hommat toimii! Jatkan tätä niin kauan kunnes saan sen varhaiseläkkeen! Kyllästynyt kuulee kuinka moni raatoi kesiä firmalle ja sitten Stalinin Stahanovilaisen systeemin kautta saivat muka jotain hyviä hommia. Arvoisa puhemies, Minun ohi ovesta ovat tulleet lähes kaikki tytön hupakot, eikä kenenkään ole tarvinnut haistella sitä mustaa pölyä nenään ja niistää sitä työpäivän päätteeksi kiusattuna serlapaperiin. Niin ja poistakaa tämä, poistakaa kaikki viestit! Niin postaan ne kaikkialle! Pyydän kavereita ja sukulaisia yhtymään talkosiin! Työttömällä kyllä on aikaa!

    • Anonyymi

      Enkä mä tiedä haluunko välttämättä jakaa tätä tietoo Kotkalaisille mut ihan sama, osa varmaan pitää itsestäänselvyytenä, mun filosofia on se, että kun et kelpaa kyllä siihen taustalle tekosyyt keksitään! Tää meinaa sitä et oot keksittynä joko liian hidas, kokematon, sosiaalinen tai ihan mitä vaan! Jotain mielivaltasta sh1tt11 voi susta keksii kuka vaan, jotta oikeuttaa sen jonkun toise ylentämisen sun sijaan, niin se vaan toimii! Usko valheet nää kun on pakko mut eti jo uusia paikkoja tai jäät pelinappulaksi, jota vuodesta toiseen vedätetään. Ikinä mä en ollu tarpeeks nopee, kokenu tai tehtävään ylipäätään sopiva. En saanut terapiaa enkä uusittuu reseptii lihaksrelaksanttiin, jota käytin ehkä pari kertaa viikossa.


      Ei must ois tullu näin kapinallista ellei mua ois kaltoin kohteltu jokaisessa vaiheessa pitkin tätä yhteiskuntaa. AMK:ssa kuulin kuinka ne pissikset alko pätee mulle kuinka on muka musta itsestäni kiinni asiat mut ei se pissis tajunnut mitään tappouhakukista, juopoista tai seinän takana tapahtuvista henkirikoksista, ruumisauto akuutisti pihas ruumista hakemassa, sun saunavuorokin vallataan, huoltoyhtiö hommasta kätensä pesee poliiseihin yhteyttä ottaa käskeen, hörhöt sanoo ottavansa mun nimen ylös taulusta ja tappavansa mun, käy siin kyttii odottaa, menin sit jatkossa saunaan puukon kaa et ainakin pystyn hyökkääjii vastaan puolustautuu, hätävarjelun liiotteluna parin nistin ruumis varmaan menee tai jos ei niin syön ainakin seuraavin vuosin aika hyvin, ei tarvii täyttää kerjjäläisinä perusteltuja hakemuksii, kelaa upotin 30 donaa opintolainoi mut mua ylempänä on mummon hakkaajat, pedofiilit, väkivaltarikolliset, ei niilt salee samoi liitteit kysytä kuukaudesta toisiin, kukaan ei auta, oot yksin täällä, lutka sairaanhoitaja flexaa seksuaaliopinnoillaan mut apua et saa. HR vaan naisia suosii, oot pelkkä pelinappula, voi kuinka saisin jo eläkkeen. Tunne on et Marinille, LI:lle ja Arhinmäelle pärjään tämmöisenä vammaisena katkerana räppärinä jos en niin ihan vitun sama! Maksan paskan tälle järjestelmälle jos räpä jotain tienaan, sit varmaan jo valmis delaa! Ei tää elämä ollut hyvä juttu syrjäytyneel, jopa omaan perheeseen välit poikki! Mun pro tip et jos sä oot liian kiltti sut alas poljetaan se heikkoudeks katotaan. Sinällään henk. kohtasesti mulle sama kun oon vaan tääl käymäs, se on munt fiilis. Sisäisesti jo kuollu, asiat selvillä, mut haluun jättää jälkeni, jos pystyn mut sama ois jo lähtä täs hetkes jo! Steen1 on yks parhaimpii, sit tulee Julma-Henri, Pyhimys ja monet muu, kyl kaupallinenkin shitti menee niiku Cheek sillon kun hyvin menee mut UG on parast!

      • Anonyymi

        On vaan niin takapuolesta kuinka nää hyvien perheiden kasvatit tulee pätee sulle kuinka mikäkin tilanne on puhtaasti ainoastaan sun oman ajattelun syytä ja et oot sä vaan liian negatiivinen.

        Kun mut uhattiin tappaa eikä huoltoyhtiö tullut nistiporukoita häätää vaan olin yksin tässä tilanteessa ja poliisitkin vähintään 15 min päässä keskustas, mä näin kuinka hakattu muori pisti puukon heiluu ja toinen naapuri kuoli viinaan oli ruumisauto pihas jatkuvasti! Asuntoja sitte uusille kunnostettiin! Kokemuksia saattaa olla vain yksilöllisen subjektiivisia olikin mulle koko helvetin alku, alku puukot heilua.

        Koin kuinka koulus koitettiin käydä lyömään mua väkivallalla nyrkein uhaiilla ja kuinka pistin täysii takasin nyrrkiä mahaan, olin merkitty mies mut en kuole ilman kamppailuu, puukon kans oma maksamalle saunavuorolle Karhuvuoressa jälkeen tappouhkauksien kun kaikki vaan pesee käsiään pois, mut tuskin kukaa välittää hätävarjelun liiottelusta ja parista ruumiista jotka synty itsepuolustuksen tuloksena,

        Sairaanhoitaja ei osaa auttaa oot sille kuin ilmaa, pelkkä yks valittava lammas, sain kuulla kuinka määrärahat tiukalle ajettu, joka paikas mis olin, joko synty ruumiita tai kiusattiin toisia! Kuoli naapurit vasemmalta ja oikealta sekä alakerrasta, yläpuolella ei ollu ketään kun ei sinne kerrosta oltu luotu, mut saunavuorollain mut meinattiin ottaa, sanottiin et katotaan nimi listasta ja tullaan listii! Samaan aikaan lukiokakakrat pissikset auko päätänsä mut kuinka oon negatiivinen mua kiusattiin AMK:ssakin jopa Xamkin opettajien takaa ja oppilaiden, vika on mun, no vittu ainut mahdollisuus on mulla tienaa täl räpil tai ei. Oon valmis jo liittyy tilastoihin! Mua kusetettu jo monta vuotta putkeen! Ihannoin Anarkismia ja vihaan kaikki kiusaajia! Arvostan valtiota ja kansanedustajia, kaikissa puolueissa on hyvää ja pahaa, Steen1 yks parhaimmist, mut myös Jointti, Julma Henri ja monet muutkin. Mä en osaa muut kun kertoo kuin paha olo mul on!


    • Anonyymi

      Se koko Karhulan pumpputehdas on ensinnäkin epäreilu työpaikka! Olet ties monta kesää siellä tuotannossa kiusattavana, niin joku random heppu (yleensä nainen) otetaan sinne suoraan toimistoon. Vakkaraiden mukaan se on kiinni yliopistokoulutuksesta, mutta sekin on huijausta! Olin kolme kesää joista kahtena kiusattiin melkein joka päivä! Silti nyt suoraan ottivat luokkalisen Sarin toimistoon! Ei tarvinnut olla idioottien kiusattavana päivääkään! Ihan valheellinen ja naisia suosiva systeemi! Pomosi soittaa kuin mustasukkainen puoliso, että haitko muuallekin? Tottakai hain kun ettei parempaakaan tarjoa! Nyt olenkin tämä kiusaamisen ja syrjimisen varjossa ajanut mallia, että "se maksaa joka kiusaa/salliii kiusaamisen" ja koskee teitäkin! Työsuojavaltuutetulle on vuosi kerrottu ahdisteluista mm. naisia kohtaa, mutta niitä ei haluta välittää eteenpäin! Nyt alkaa olla korkea aika, tai jokainen pyyntö tutkitaan manuaalisesti, siis välittämätönkin pyyyntö!

    • Anonyymi

      Kelaa mä otin opintolainaa yhteesä 30 donaa kuvitellen et draivillain pääsis hyvii töihin. Pieni uhraus monien vuosikymmennien uralle! Mä heti jouduin jo henkirikoksii todistaa vaikka piti olla vain vuokrayhtiönmukaa subjetkiivisia kokemuksia. Sitten puolen vuoden päästä soitti asukasneuvoja et miten mä voin ja asumisen kone? Niin mä siihen et niin hyvin kuin sen kolmen ruumiin jälkeen voi! Mut kolme kesää olin yhteensä lelupumpun tuotannossa haalarihommis! Kuulemma paremmat hommat holdissa noh insinöörinä valmistuin ja muutin pois! Puukon kaa menin maksamalleni saunavuorolleni kun uhattiin sinne joukolla tappaa! Xamkissa luokkalaiset pissikset hyvästä kodista uhos kuinka kaikki kiinni mun omasta asenteesta. Nyt Sari mun luokalta suoraan kelpas toimiston puolelle eikä tarvinnut olla päivääkään tuotannossa huomenta.-miehen kiusattavavana tai kiristetttävänä! Tää todistaa kuinka mua huijattiin! Ei sairaanhoitajakaan opintoihinsa panostanut vaan seksuaaliymmärrys tärkeämpää, ei potilaista välitä vähän vähää. Kärkkärissä olin aina yksin ongelmieni kaa, siksi nyt eläkkeelle haluan!

    • Anonyymi

      Ammattilaisia ringissä monta työkykyä arvioimassa, tää on kait se uran kohokohta, kohta koittaa aika vapaampi tää on kait se pakollinen välivaihe matkalle syrjäytyneen taivaaseen, yks eutanaisia, kiitos! VALTIO VALTIO myönnä se jo! Oon kärsiny liikaa ja mitta täynnä.

      Mun kärsimys lopeta! Vaik taskus Nobel olisin silti huono liian kokematon liian mauton liian miehinen, naisen ne haluaa, naisen ne palkkaa miestä vain poletaan, tyhjii luvataan propagandaa viljellään pää sekasin kuin Kotkan terveydenhuolto, se on laiminlyöty, se on raffii, tilaan taxin meen bailaa huolta vailla kun ei se bimbo sairaanhoitaja osaa neuvoo, se tietää vaan seksuaaliteoriasta, psyykkeen hoito tuntematonta, kun on alan opinnot laiminlyöty, mun kokemukset se kieltää, ei halua kuunnella, oon sille pelkkää ilmaa, huomenta-miehen riivaama, järjestelmän lannistama mut itsekin kyllästynyt, missä se Exit on?

      Tää paska maa ja maailma on, mä en välitä mä en käsitä oon loco, ne haluu mutkin korvata jollakin halpaduunaril mut menköö se niin mä oon kypsynyt kyllästyny elämän nähny monta kertaa petetty ja pettynyt toivo on menetetty mut eihän sitä oo koskaan edes ollut se on pelkkä illuusio ja mulla on tyhjät taskut oon nälkänen susi katkeroitunut ihmisyyden menettänyt mieli kuollut aivot mädäntyneet jään kotiin lahoomaan vasemmistoo tuen se kotiinpäin on, leipäkassin koos näkkyy, ruokajonos jos rikas tönit, se on mennoo, joten VARO!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      7701
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      74
      3713
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1323
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1077
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1007
    6. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      56
      1005
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      823
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      708
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      705
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      663
    Aihe