Paras laittaa Olkiluodon voimalaitos lopullisesti kiinni.

Anonyymi-ap

Ensin laitos myöhästyy n. 13 vuotta ja sitten todetaan että pumppujen juoksupyörissä voi olla esim. valmistus vika.
Onko nämä pumput niin kalliita ettei niihen ole varattu varaosia ollenkaan.
KYLLÄ NYT ALKAA TUNTUMAAN ETTÄ VOIMALAITOKSELLA EI TAIDA OLLA OSAAVAA PORUKKAA OLLENKAAN.
Vai vastaako esim. kunnospidosta konttorissa istuvat johtajat jne.
EI TAIDA ENÄÄ OLLA MUKAVA TYÖPAIKKA KELLEKKÄÄN SIELLÄ TYÖSKENTELEVILLE?

22

703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja asiasta vastuussa olevat oikeuteen. Veronmaksajien rahat on menneet taas paskapönttöön.

    • Anonyymi

      Siinä se taas nähdään, ei Saksalaisiin voi koskaan luottaa, ei sodan eikä rauhan aikana.

    • Anonyymi

      Hyvin TVO:lla menee. Terveisin nuori yli 100te vuodessa tienaava vuoropäällikkö. Mukavat 12 tunnin vuorot. 2 aamua, 2 yötä ja 6 päivää vapaata👍🙂

      • Anonyymi

        Työ on stressaavaa 3-vuoro duunia....Veroja sulla menee puolet palkasta maksuineen....Ja 3-vuorotyö tappaa. Katos leppoisaa paperitehtaan arkea viettäneiden eläkeläisten lakoamista.
        Eihän yöllä tee töitä kuin kyrvät ja varkaat...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työ on stressaavaa 3-vuoro duunia....Veroja sulla menee puolet palkasta maksuineen....Ja 3-vuorotyö tappaa. Katos leppoisaa paperitehtaan arkea viettäneiden eläkeläisten lakoamista.
        Eihän yöllä tee töitä kuin kyrvät ja varkaat...

        Joku sairaanhoitaja, amk-tutkinto insinööritason tutkinto. Palkka vain 4500e kk, kun tekee pelkkää yötä. Tanskassa saisi 10000e kk. Sairaanhoitaja saa päivätöissäkin Tanskassa 7000e kk. Hintataso Suomen tasolla. Miksei Suomessa makseta kunnon palkkoja. Ruotsissa hoitaja saa 6000e kk ja paperimies ja ahtaaja vain 3000e kk. Miksi paperimies ja ahtaaja saavat Suomessa 5000-6000e kk??


    • Anonyymi

      Ja saa nukkua töissä yöllä useita tunteja. Pellet valvomon ol2 ja ol2

    • Anonyymi

      Ol3 olisi pitänyt rakentaa vain suomalaisten ja saksalaisten voimin. Olisi tullut ajallaan valmiiksi. Siellä paljon eri kansalaisia, kielimuuri ja kulttuuriset erot. Siksi laitos viivästynyt. Piti alunperin tuottaa täydellä teholla sähköä tammikuulla v. 2009 eli kohta jo 14 v myöhässä.

    • Anonyymi

      Veronmaksajat maksaa vihreiden ja kokoomuksen moat. Sähkön siirto myyty sijoittajille. Vedenkin he haluavat Haavisto kiimoissaan kaikesta ulkoistuksesta samoin oli Katainen. He ovat maanpettureita. Heidät tulisi tuomita elinkautiseen maanpetoksesta. Heidän syy, että Suomessa on nyt ja tulevaisuudessa asiat todella huonosti. Hinnat nousevat, työttömyys tulee ja sitä myötä romahdus, deflaatio.

      • Anonyymi

        Kylläpäs olet pihalla asioiden oikeasta laidasta. Sinuun iskottettu viha siellä vain huutelee.

        Sinä itse olet ajattelematon marionetti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpäs olet pihalla asioiden oikeasta laidasta. Sinuun iskottettu viha siellä vain huutelee.

        Sinä itse olet ajattelematon marionetti.

        Sää tässä pihalla olet kuin lumiukko. Kukaan ei voi väittää etten olisi oikeassa. Haaviston ja Kataisen syy. Heistä lähti maamme alamäki


    • Anonyymi

      Eurajokilaiset ne täällä meuhkaa. Olette kyllä kateellista poruuuukkkaaaa! Kunnioittakaa Haavistoa ja Kaltaista tomppelit.

    • Anonyymi

      Tehtaalla jossa oli tehtiin kaikki pumput itse paikanpäällä, happoteräksestä ja titaanista alusta asti joten mikä ihme mättää ettei muutamaa juoksupyörää pystytä tekeen vai pidetäänkö vaan sähkön hintaa korkeella.

      • Anonyymi

        Oikeassa olet, kyllä tämä keinottelulta vaikuttaa. Suomalaisia poliitikkoja viedään kuin pässiä narusta. Miten niihin voisi luottaa, kun eivät edes sähkönhintaa saa kuriin, kyllä on kelvatonta porukkaa, muistakaa ensikevään vaaleissa.


    • Anonyymi

      Ydintehtaalla ei työskentele ainakaan mitään neropatteja. Mitä lienee vuokramiehiä ja nekin itseoppineita ja jostain sekundamaasta. Syve-pumput on laitoksen toiminnan kannalta kriittisiä osia, joiden tulee olla kahdennettuja silloin kiun tuotannon arvo on OL3 tasolla. Lisäksi kun tiedossa on uusien pumppujen pitkät toimitusajat, pumppuja pitää olla varastossa. Olkiluoto on oikein mallimesimerkki suomalaisesta tunaroinnista joka ei lopu milloinkaan. Olkiluodossa on kussut aivan kaikki mikä vaan voi ja useaan kertaan. Rakentajat on mitä on, mutta valvontakaan ei ole ollut ajan tasalla.

    • Anonyymi

      Suomalaisten tyhmien poliitikkojen aikaansaannosta. Miten ihmiset jotka eivät pysty elintärkeää energiaa turvaamaan kohtuulliseen hintaan, voisivat pystyä päättämään tärkeämmistä asioista. Vain verottaminen tuntuu onnistuvan ja rahan jakaminen sote ja muiden virkamiesten korkeisiin palkkoihin ja eläkkeisiin, eläkekatto pitäisi saada Suomeenkin.

    • Anonyymi

      Suomen virkasuhteessa olevat ja yritysjohto on läpi mätää sen näytti valtionyhtiö sonera kun saksasta ostettiin ilmaa miljardeilla ja taas sitten ne fortumin kaupat kun taas meni miljardeja saksaan ei suomi kestä kun jatkuvasti rahotetaan natsien jälkeläisiä mikäli nämä rahat olisi laitettu suomen hyväksi olisi asiat hyvin mutta saksalainen on niin rakas.

      • Anonyymi

        Se tässä kummallista on kun näiden yrityskauppojen takana, vastuussa on melkein aina Kokoomuslaisia porvareita, mukamas talousasiantuntijoita ja oikeisto Sosiaalidemokraatteja, jossakin myös vihreä homoseksuaali. Eikö Suomesta todellakaan löydy rehellisiä politikkoja jotka ajaisivat kansan asiaa ja etua ja jättäisivät omat taskut täyttämättä ja tyytyisivät siihen mikä kohtuus on.


    • Anonyymi

      Niin ja toi kolmonen olisi tullut ajallaan valmiiksi, jos olisi rakennettu vain saksalaisten ja suomalaisten voimin. Yritettiin säästää kuluissa, kun palkattiin sekundamaista halpaa työvoimaa( mm. Viro, Latvia, Puola, Romania jne)

    • Anonyymi

      Alunperin laitos piti tulla maksamaan 3 miljardia, nyt 10 miljardia. Ranskan leivät sössi myös asiansa.

      • Anonyymi

        Tyhmiä Suomalaisia politikkoja ja yritysjohtajia huijataan aina ja varsinkin Saksalaisten, Ranskalaisten ja Etelä-Eurooppalaisten taholta. Viro, Latvia, Puola, Romania ja Unkari hoitavat asiat toisin, ne panevat Euroopan Unionin maksamaan kaiken mahdollisen, jopa sähkölaskut, mutta eivät itse sitoudu mihinkään. Norjassa taas valtio tukee sähkönkuluttajaa jos hinta ylittää noin 7senttiä kwh tulee valtio vastaan maksamalla 90% ylimenevästä osasta.


    • Anonyymi

      Suomalaiset yritysjohtajat ja poliitikot ovat pöllöjä Kirvesniemiä, Mietoja viiksekkäitä pöpipäitä.

    • Anonyymi

      Miksi pitää laittaa kiinni?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe