Miksi sodimme toisiamme vastaan?

Anonyymi-ap

Sitä eliitti juuri haluaakin, että me vähäosaiset tapamme toisemme.

k

15

141

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   sitä olen jo vuosikausia yrittänyt selittää että 1hoitsun märkä uni on saada meidät taistelemaan entistä enemmän vähistä resursseista, jotta hän voisi nauraa koko matkan pankkiin. Ihan hyvin on tuntunut näiden vuosien aikana onnistuvan eikä loppua näy näköpiirissä.

   Ehkäpä sontasepot ovat sen ansainneet, kun eivät ymmärrä miten heitä narutetaan vaikka kuinka rautalangasta väännettäisiin. Vaikka omasta mielestään tajuavat kaiken tietysti.

   asd

  • Anonyymi

   Vaalit tulossa piakkoin. Vaalien jälkeen porvarllinen hallitus leikkaa tuntuvasti tulonsiirtoja laittaen sontasepot kovaan raastavaan siivoustyöhön.
   Veroja ja veroluonteisia maksuja alennetaan kuten myös polttoaineveroja, mutta joukkoliikenteeseen laitetaan uusi vero, koska vähäosaiset vähälahjaiset käyttävät näitä palveluja. Yleinen linja on, että siltä jolla ei ole otetaan ja sille jolla jo on annetaan.
   Nän suomi saadaan nousuun. Tänään marketissa pari lemuavaa sontaseppoa supattelivat hyllyjen välissä ostaen sokeria, hiivaa,appelsiineja ja perunoita. Taisi olla kiljun valmistus mielessä kun rahaa olueeseen ei ole enää.Säälittävää, että normikansalaiset joutuvat elättämään joutomiehiä.

   • Anonyymi

    Tätä samaa tekstiä postattiin jo parit vaalit sitten takaperin :D Aika hidasta tämä poliittinen päätöksenteko, ettenkö sanoisi jopa takaperoista.

    asd


  • Anonyymi

   Miksi isäsi lähti kioskille eikä enää koskaan palannut?

   • Anonyymi

    Tissun veri veti hevostelemaan silloin sai kaksipäiset poikaporsaat jäädä yksin kotiin.Asd yhä vihainen isälleen tissulle.


   • Anonyymi

    Sitä olen pohtinut tässä jo 41 vuotta. Sen piti olla vain pikainen kiskareissu, mutta sille tielleen jäi, ei edes avaimia ottanut mukaan. Tietojeni mukaan tällä hetkellä vanhainkodissa Turengissa, enpä ole jaksanut tarkistaa.

    Asd


   • Anonyymi

    Monille perheille käy noin. Ei se ole mikään tekosyy ruveta ryyppäämään ja feikkaamaan muita saman kokeneita kohtalotovereitaan täällä. Tottakai minäkin syytin lapsena itseäni, sekä äitiäni. Äitikin jätti mut.

    k


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Monille perheille käy noin. Ei se ole mikään tekosyy ruveta ryyppäämään ja feikkaamaan muita saman kokeneita kohtalotovereitaan täällä. Tottakai minäkin syytin lapsena itseäni, sekä äitiäni. Äitikin jätti mut.

    k

    Hetkinen, en ole koskaan feikannut ketään tällä Palstalla. Kaikki nämä syytökset ovat vain ihmisten omaa mielikuvitusta, 1hoitsu aikoinaan vuosien sitten käynnisti huhumyllyn että olisin kylmis, ja nyt vuosien jälkeen alkaa jo tyhmimmällekin litra-aivolle paljastua etten ole kylmis, rappioalkogoöistin rattaat kun lievästi ottaen välillä pyörivät hitaasti. Tämän jälkeen alettiin syyttää kylmiksenä esiintymisestä. Voi luoja sentään, tässä on eliitin hajota ja hallitse-esimerkki parhaimmillaan käynnissä. 1hoitsu nauraa koko matkan pankkiin.

    Satuilen ripulijuttuja, koska se on minun mielestäni hauskaa. Se on ihan omaa keksintöä, tosin vaikutteita olen saanut perseenhajulta ja vaahtokassilta. Kukaan ei ole koskaan osoittanut että matkisin jotain muuta palstalaista, koska ei kylmis ole tietääkseni koskaan tällaista harrastanut. Kirjoitustyylini on jostain sattuman syystä ilmeisesti vähän grand old man Kylmistä muistuttava, mutta tätä en osaa ottaa ollenkaan pahakseni, pikemminkin päinvastoin.

    Asd


  • Anonyymi

   Eliitti haluaa että tavikset sotivat keskenään ja tappelevat yhä kapeammasta leivästä ja tekevät vielä enemmän heille voittoa omalla kustannuksella. Kaikki piiskataan irti vähäarvoisemmasta sakista ja näännytetään. Hölmöläiset tappelee keskenään ja eliitti nauttii heille tulevista hyödyistä.

   • Anonyymi

    " Eliitti haluaa että tavikset sotivat keskenään ja tappelevat yhä kapeammasta leivästä ja tekevät vielä enemmän heille voittoa omalla kustannuksella. Kaikki piiskataan irti vähäarvoisemmasta sakista ja näännytetään. Hölmöläiset tappelee keskenään ja eliitti nauttii heille tulevista hyödyistä. "

    -juuri noin kuin sanoit! Lisäksi he tuntevat itsensä vieläkin paremmaksi, kun huvittuneena nauttivat meidän keskinäisistä sodista.

    t. AP


  • Anonyymi

   Siis piiskataan? No sehän on ihanaa

   Asd

  • Anonyymi

   Piiskausta ripulizelle perzeelle haluan niin

   Asd

  • Anonyymi

   grand old man = grand old faggot
   asd=kylmis

   • Anonyymi

    Ai, kun Kylmis kannustaa ja vastaa jollekin, hän on automaattisesti sama henkilö?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ai, kun Kylmis kannustaa ja vastaa jollekin, hän on automaattisesti sama henkilö?

    Kupittaalla tiedämme, että fyysisesti sama henkilö, mutta jakomielitautinen potilas , jolla
    2 persoonaa asd ja kylmis. Välillä persoonat esiintyvät samanaikaisesti paskarrellen sulassa sovussa keskenään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   13
   3464
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1240
  3. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   389
   1218
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   410
   1175
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   59
   713
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   49
   695
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   692
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   18
   678
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   159
   592
  Aihe