Vakioveikkaus vihjeet lauantaille

Anonyymi-ap

Lähtökohtaisesti Vakion alasarjakierrokset ovat aina keskimääräistä vaikeampia ja tarjolla on usein hurjia potteja kaikki 13 kohdetta oikein saaville veikkaajille.


Kierroksen parhaat suosikkivarmat löytyvät nyt Ykkösliigan puolelta.

Sarjan jumbo Forest Green on ollut myös pelillisesti Ykkösliigan heikoimpia joukkueita. Kun virekään (kuusi peräkkäistä voitotonta sarjapeliä) ei puolla sitä, niin viiden tappiottoman ottelun putkessa olevan Oxfordin kuuluu olla kotonaan lähes jättisuosikki. Oxfordin peliosuus 73 prosenttia on hieman liikaa, mutta hyvin todennäköisenä voittajana se kelpaa sitä varmaksi.

Suunnilleen samat sanat pätevät kohteen 1 kotijoukkueeseen Sheffield Wednesdayhin. Sheffield on laatujoukkue tähän sarjaan ja sen voi olettaa lyövän Shrewsburyn Hillsboroughilla vähintään kaksi kertaa kolmesta.

Ideavarmaosastolla katseet kannattaa kiinnittää kohteen 4 kotijoukkueeseen Port Valeen. Port Vale ja Charlton ovat suunnilleen tasavahvoja joukkueita, joten kotiedun merkitystä kannattaa korostaa ottelun voimasuhteita miettiessä. Vakiossa kohde on pelattu käytännössä aivan tasan jakaumalla 34/33/33. Vetomarkkinat painottavat kotietua kuitenkin sen verran, että siellä Port Vale on noin 42-prosenttinen suosikki.

Napataan tästä varmavalinnalla 8 prosenttiyksikköä laskennallista etua. Myös kohteen 7 vierasjoukkue Boltonia on pelattu sen verran vähän, että sekin kelpaa vähemmän pelatuista joukkueista varmakokeiluksi. Yksittäisiä hyviä Ykkösliigan hakuja ovat lisäksi kohteen 6 Morecambe, kohteen 10 Accrington sekä hämmästyttävän vähänpelatut tasapelit kohteista 2 ja 8.

Kakkosliigassa kauden selvästi alle potentiaalinsa aloittanut Stockport on pelannut sarjassa viisi edellistä otteluaan saldolla 4-1-0 maalit 9-1 ja noussut jo keskikastiin. Joukkue rankataan edelleen aivan mahdolliseksi Ykkösliigaan nousijaksi, eikä tasoero sarjakärjessä olevaan Leyton Orientiin ole kovinkaan suuri. Vetomarkkinoilla Stockportia pidetään tässä ihan selkeänä suosikkina kotietunsa turvin.Kun kohde Vakiossa on pelattu käytännössä tasabookkiin, niin ehdottomasti maistuvimmat merkit ovat 1x.

Kakkosliigan toinen herkullinen haku on kohteen 13 vierasjoukkue Northampton. Kyseessä on aivan sarjan kärkiottelu, kun kotijoukkue

Bradford on sarjanelonen ja Northampton kolmonen. Veikkaajat antavat Northamptonille joukkueiden tasavahvuudesta huolimatta vain 20 prosentin osuuden pelimerkeistä. Vetomarkkinoilla vierasvoiton todennäköisyydeksi arvioidaan sen sijaan noin kerran kolmesta. Kakkonen on siis kymmenisen prosenttiyksikkö liian vähän pelattu merkki tässä.

Vakio: perusrivi ja systeemi 192 riviä (48 euroa)

1.Sheffield W - Shrewsbury 1 1

2.Burton Albion - Plymouth A 2 x2

3.Bristol R - Peterborough U 2 2

4.Port Vale - Charlton 1 1

5.Oxford U - Forest Green 1 1

6.Lincoln C - Morecambe 1 12

7.Fleetwood - Bolton 2 2

8.Barnsley - MK Dons 1 1x

9.Cheltenham T - Wycombe 2 2

10.Cambridge U - Accrington S 1 12

11.Stockport Co - Leyton Orient 1 1x

12.Grimsby T - Stevenage 2 1x2

13.Bradford C - Northampton T 1 12

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. En kestä enää olla erossa...

    Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
    Ikävä
    133
    2074
   2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

    "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
    Suomen Keskusta
    361
    1242
   3. Haluaisin kyllä

    pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
    Ikävä
    44
    1022
   4. montako eri kirjainta

    kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
    Ikävä
    82
    913
   5. Sä oot nainen ihan hullu.

    Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
    Ikävä
    68
    822
   6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

    Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
    Ikävä
    58
    770
   7. Tykkäisitpä minusta

    Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
    Ikävä
    36
    712
   8. Mitähän mietit mies

    Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
    Ikävä
    62
    660
   9. Etkai sää vaan puhu minusta

    sun tuttujen ja kaverien kans?
    Ikävä
    73
    594
   Aihe