Hyvinvointialue..?

Anonyymi-ap

Hyvinvointialueet aloittavat toimintansa suurissa rahavaikeuksissa. Ei kovin hyvä ponnahduslauta!
Pahoinvointia on kyseinen himmeli jo aiheuttanut. Se uhkaa viedä viimeisetkin vuodepaikat monelta paikkakunnalta. Miten ihmeessä petipaikkojen suuri puute paranee, jos niitä edelleen vähennetään? Onko halpaa sekään, että ambulanssit kuljettavat jatkuvasti potilaita maakunnan äärirajoille, kun siellä sattuu olemaan paikka vapaana! Oulaistelaisiakin viedään Pyhäjärvelle, Rantsilaan ja jopa Kajaaniin.
Ylivieskan keskustelupalstalla annetaan kitkerää palautetta paikkakunnan hyvinvointipäättäjille, vaikka paikkakunnan terveyskeskuksesta viedäänkin alle puolet petipaikoista.
Oulaisista aiotaan lakkauttaa koko vuodeosasto. Silti mitään ei kuulu! Hoitajat jäävät työttömiksi ja sairaat ilman hoitopaikkoja. Mitä edistystä tällainen on? Ei mitään. Pelkkää takapakkia maakunnan eteläosan terveydenhoidon keskuspaikalle. Käsittämätöntä!

7

306

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Päällekkäisiä toimintoja yhdistetään, Oulaskangas, Rantakartano ja Taukokangas paikat joissa uuden hyvinvointialueen vuodeosastot ovat. Ei ketään olla irtisanomassa, hoitajia eikä lääkäreitä. Tosin yt. tulossa, muuta väkeä voidaan irtisanoa. Tukitoimonnoista lähtee ilmeisesti työpaikkoja yt:n myötä, näitä ruokahuolto, siivous, toimistotyöt.

   • Anonyymi

    Vai päällekkäisiä. Kuka sinut on aivopessut? Niitä potilaspaikkoja on nytkin liian vähän, ainuttakaan ei olisi vara lopettaa. Se tullaan kyllä huomaamaan.


   • Anonyymi

    Oulaskangas /Rantakartano/Taukokankaan paikat ei ole vuodeosastopaikkoja.Oulaskangas on sairaalahoito-asiakkaille.Taukokangas on kalleimpia paikkoja ,mutta ehhä nyk.kaupunginjohtaja/pajala/kepu haluaa sinne jatkohoitoon asiakkaat.Ja kuka on häviäjä;potilaat.Loput sitten kiikutetaan pitkin maakuntaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oulaskangas /Rantakartano/Taukokankaan paikat ei ole vuodeosastopaikkoja.Oulaskangas on sairaalahoito-asiakkaille.Taukokangas on kalleimpia paikkoja ,mutta ehhä nyk.kaupunginjohtaja/pajala/kepu haluaa sinne jatkohoitoon asiakkaat.Ja kuka on häviäjä;potilaat.Loput sitten kiikutetaan pitkin maakuntaa.

    Ja miksi missään ei näe laskutodellisuutta,mitä maksaa hoitopaikat eri pisteissä.esim. tk,Taukokangas,Esperi ym.Mitä maksaa asiakkaalle,kunnalle ja kaikki mitä siihen sisältyy.Mitkä kulut kunta edelleen maksaa?Esim.Esperiin otettiin ennen ainakin niitä varakkaampia asukkaita että saatiin sijoitusrahoja pomoille.Ja lisää vaaditaan vaan.


  • Anonyymi

   himmeli make me do

  • Anonyymi

   Pajala on kaiken takana!!

   • Anonyymi

    Pajala onko kala vai lintu, mutta varmasti kiero mies, mutta aina äänestetään joka paikkaan. Onko koskaan ajanut kenenkään asiaa oma suu on ollut lähinnä.
    Ärsyttää, että hänen pläsi on melkein joka viikko lehdissä. Mietin onko hiuspehko oma vai peruukki, mutta kovan tälläyksen tulos joka tapauksessa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   242
   11686
  2. 735
   4251
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   157
   2117
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   177
   1642
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   146
   1550
  6. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   220
   1043
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   264
   1013
  8. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   995
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   43
   989
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   432
   880
  Aihe