Hei hallitus, Olkiluoto 3 seisoo ja minkä vuoksi? Sen vuoksi, että ei ole hankittu kriittisä varaosi

Anonyymi-ap

Nyt selvitellään kuka on syypää, missä vika, kuka aiheutti vahingon jne ihan turvallisuuden kannalta toissijaisessa asiassa. Odotetaanko todella niin kauen, että ollan käyty arbitraasit, välimiestuomiot jne että saadaan pumppuihin uudet juoksupyörät? Vaikka hallitus ei ole vastuussa yksittäsien voimalaitoksen käynnissäpidosta, hallitus on vastuussa Suomen sähköntuotannosta ja kriisiajan toimintavarmuudesta. Joten pistäkään näihin tunareihin vaihtia, älkää odotelko selityksiä vaan toimikaa. Olkiluoto 3 pelaa Venäjän pussiin.

22

164

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tosiaan, hiljaisuus jatkunut viikkoja, todennäköisesti vastuukysymys selittää. On siis, löytynyt perustavaa laatua olevia virheitä useammassa portaassa. Mahdollisesti jopa tilaajan toimittamissa sekä toimittajan hankkimissa lähtötiedoissa, itse suunnitteluprosessissa ja mahdollisesti valmistus- ja asennustoiminnassa. Myöskään koekäytön aikaisia käyttövirheitä ei voida missään tapauksessa sulkea pois. Jossain ohtaa ryhdytään kysymään selityksiä, kuka teki milloin mitä ja miksi.

  • Anonyymi

   Plutokratia ja kapitalismi tuottavat pelkkää moskaa!

   • Anonyymi

    Täällä ei osata edes koirankoppia enää rakentaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Täällä ei osata edes koirankoppia enää rakentaa.

    KAIKKI TYÖTEKIJÄT ULKOMAILTA eikä ne noudata muutenkaan lakeja kuin pitää .


  • Anonyymi

   Syöttövesipumpun juoksupyörä on kriittisenä varaosana lähes joka voimalaitoksessa, mutta ei Suomen suurimmassa voimalassa, jossa on neljä syöttövesipumppua ja ei yhtään vara-osaa. Kyllä kai tuossa on kyse selvästä laiminlyönnistä, ammattitaidotttomuudest,a puhtaasta tietämättömyydestä ja hällä väliämentaliteetista. Ei kai miljardien laitos voi seisoa kuukausi kaupalla muuatman kympitonnin juoksupyörien takia. Oli pumpun valmsitaja sitten kuka hyväns, niin siellä on pistettävä toimeksi ja satava varaosa ilman lisäselvityksiä peukaloitapyörittämättä. Syyllioset ehditään kyllä rangaista vaikka 2 v päästä.

   • Anonyymi

    Maailman kallein rakennus.Juosten kustu koko voimala.Sutta ja sekundaa löytyy jatkuvasti lisää. Jo alussa perustusten valu meni päin persettä halpatyövoiman takia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maailman kallein rakennus.Juosten kustu koko voimala.Sutta ja sekundaa löytyy jatkuvasti lisää. Jo alussa perustusten valu meni päin persettä halpatyövoiman takia.

    Ulkomaalaiset asentaa kaiken jotenkuten kierrätyskamasta ja kaikki on pahvia lastulevyä vinossa tai roikkuu heti. Kierrätys kama hajoaa ajatuksesta.


  • Anonyymi

   Nyt TVOn ilmoituksen mukaan Olkiluoto 3 sähköntuotanto alkaa aikaisintaan tammikuun 2023 lopussa eli ilmoitukset ovat aina "aikaisintaan" kun sen pitäisi olla "viimeistään". Pian 20 v ilmoitukset ovat olleet tyyliin "aikaisinta" ilman minkäänlaista vastuullisuutta. Jos joku ongelma syntyy, koko laitos pudottaa kintaansa ja istahtaa tupakkatauolle. Sen jälkeen vedotaan ydinturvallisuuteen ja selvityksiin. En kyllä noin ammttipätemätöntä projektinjohtoa ole koskaan tavannut. Joka ongelma on "uusi" ennalata arvaamaton jne. eli täyttä sontaa, johon ei olisi muka pystynyt ennalta varautumaan.

  • Anonyymi

   Sen sitä saa kun osta Ranskalais (Areva)-Saksalaisen (Siemens) ydinvoimalan, jonka osat on pääosilta valmistettu Intiassa ja Kiinassa. Kiinalle ei ole ollut koskaan vaikeutta merkitä tuoteensa CE merkinnöin, joka tarkoittaa siinä tapauksessa Chine Export.

  • Anonyymi

   Ne kerää nyt vain rahaa noilla korkeilla sähkömaksuilla. Tarkoituskaan ei ole saada sitä toimimaan kuin keväällä.

   Miksi varavoimalat eivät ole käytössä?

   • Anonyymi

    Meidän sähkölasku saa on veron osuus ja siirto suurempi kuin sähkön osuus.


  • Anonyymi

   Yhden asian hallitus ainakin voi päättää vaikka erillislailla. Areva ja Siemens ei saa toimittaa ikikuunapäivänä minkäänlaista voimalaa Suomeen ja TVO ei saa olla tilaaja ja rakennuttaja. Tuollaista tumpula sakkia ei kaivata.

  • Anonyymi

   Ranskassakin voimaloita seisoo,kun paikkoja hajonnut... VenäläistenTekemät senkun porskuttaa!

   • Anonyymi

    Varastetut aineet Venäjällä älä esitä tyhmää.


  • Anonyymi

   Hanketta sabotoitu koko ajan. Tehtiinkö osallistujille turvatarkastukset/ taustaselvitykset ennen työmaalle pääsyä?

  • Anonyymi

   Kaikki ryssän pierut Suomesta veks, ei siinä muuta tarvi tehdä. Jokainen on uhka !

  • Anonyymi

   Renaultin vesipumppuko hajosi . Ehtiikö teknikotpaskalle .

  • Anonyymi

   Tämä poliittinen koekappale tullut kalliiksi kateussodaksi Venläisten standardi voimaloita vasyaan,jotka puksuttaa jo yliaikaa !?

  • Anonyymi

   Voi tyrmäävä tyhmyys! Hallituksenko muka pitäisi ostaa varaosat ydinvoimaloihin?
   Pitääkö hallituksen pyyhkiä aloittajan pylly?

  • Anonyymi
   UUSI
  • Anonyymi
   UUSI

   Hyvä,että se vanhentunut tomu seisoo... Ei aiheuta ydinonnetomuus vaaraa?

  • Anonyymi
   UUSI

   Lapsihallitus vaihtoon, aikuiset tilalle ja voimalaitos hörähttää käyntiin. Niin kauan kuin tuo hysteerinan BLM-akkalauma wokeilee ei täällä mikään toimi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   534
   1452
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   73
   1314
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1098
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   1006
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   66
   801
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   757
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   671
  8. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   652
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   45
   639
  Aihe