100 km/h Vähälinnankadulla?

Anonyymi-ap

Parin viikon sisään olen ollut silminnäkijänä kaksi kertaa, kun auto on ajanut aivan päätöntä nopeutta Vähälinnankadulla keskellä päivää. Ilmeisesti houkutus on suuri, kun "lähtövalot" ovat Lääkäritalon kohdalla ja siitä aukeaa viivasuora baana kohti Keski-Porin kirkkoa. Valistunut arvio on, että autot ovat ajaneet Vähälinnankadulla keskellä päivää noin 100 km/h tai lujempaa. Kesällä moottoripyöriä nykyy silloin tällöin ajavan vielä hullummilla nopeuksilla kyseisellä kadulla.

Onko sinulla ideoita, miten kaahaamista voisi suitsia? Kameratolppa Vähälinnakadun ja Maaherrankadun risteykseen tai Juhana Herttuan kadun ja Maaherrankadun väliselle osuudelle? Siihen kohtaan mennessä autolla ja moottoripyörällä saa jo aika huiman nopeuden.

4

77

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei autot aja ,vaan kuskit.

   • Anonyymi

    Heitä varten kameratolppia laitetaan.


  • Anonyymi

   Töyssyjä sen verran matkalle että kaahari on katollaan jos vielä kaahaa.Ei noihin mulgguihin muu tehoa.

   • Anonyymi

    Töyssyt ovat toki sitten kaikkien reimuna. Eli kun tuhannesta autoilijasta yksi ajaa aivan päätähuimaavaa ylinopeutta, niin kaikkia autoilijoita muistetaan hidastetöyssyllä?

    Mikonkadulla näkyy ilta- ja yöaikana mielenkiintoisia kisoja liikennevaloista toiseen. Ei ole liioiteltua, että Mikonkatua saatetaan paahtaa ruotsalaisen koulun kohdalla kohti vesitornia pitkälti yli 100 km/h, kun otetaan kisaa oikein kunnolla.

    Mikokadulla (jalankulkijana) olen muutaman kerran kääntynyt katsomaan perään, kun autojen ajonopeus on ollut aivan päätähuimaava eli pitkälle yli 100 km/h.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   572
   1741
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   74
   1413
  3. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1164
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   248
   1143
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   68
   831
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   810
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   743
  8. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   702
  9. Hyvää perjantaita haaveisiin

   Onko omaa kaivattua löytynyt? Miehelle kysymystä. :)
   Ikävä
   92
   666
  Aihe