näköalattomuus voivat olla osatekijänä katuryöstöjen tekemiselle

Anonyymi-ap

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Katuryöstöjen määrä on lisääntynyt rajusti Tampereen seudulla, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Poliisi on ilmiöstä huolissaan.

   Poliisi kertoo vastaanottaneensa Tampereen alueelta yli 20 rikosilmoitusta, joissa tekotapa on samantyyppinen. Epäillyistä rikoksista 10 on tapahtunut marraskuun aikana.

  • Anonyymi

   Kyseessä on terroristijärjestöjen toiminta.

  • Anonyymi

   Tässä maassa tulee rikokset lisääntymään roimasti, syynä kallis eläminen ja asuminen. Nuorten kohdalla myös koulujärjestelmän alasajo. Ei siitä herrat tekeleineen kärsi.
   Nuorten ryöstelyä voisi koettaa vähentää nuorille laitettavalla yöaikaisella ulkonaliikkumiskiellolla, 25-vuotiaaksi asti. (Pakollisiin kulkemisiin vaikkapa siivous, -tai ravintolatyötä tekeville viranomaisten antama liikkumislupa.)
   Vaikkapa Moskovassa ei lapset eikä nuoret saa kulkea ilman huoltajaa yöaikaan. Voisi katsoa kuinka muualla ratkaistaan ongelmien ilmaantuminen ja ottaa oppia eikä vain ihmetellä ja hiljaa hyväksyä. Edes kokeilumielessä?
   On huono asia että on paljon nuoria joista ei kukaan välitä. Kaikilla pitäisi olla joku aikuinen neuvomassa, tukemassa sekä ohjaamassa elämässä. Aidosti välittävä, ei vain palkkansa eteen rahasta toimiva henkilö. (Pahimmillaan sellainen julkaisee myöhemmin kirjan toisten kärsimyksillä mässäillen ja tienaa itselleen lisää luxusta!) Kun aidosti välittävää henkilöä ei ole, se on tuhoisaa nuorelle itselleen ja ympäristölle myös. Harvoin nuorena tuossa jamassa tajuaa tavoitella muutosta saati parempaa elämää. Sen paremman elämän tavoittelu on vaikeaa, miltei mahdotonta myös monille muille tänä aikana.
   Kun nuorten annetaan vajota piittaamatta, he itse saattavat myöhemmin, kasvettuaan miettiä elämäänsä ja uutta suuntaa mutta rasitteita on kertynyt matkalla joten syrjäytyneen, kenties päihteitä käyttävän, rikoksista tuomitun, velkaisen, sairauksia ja vammoja saaneen nuoren mahdollisuudet hyvään elämään ovat olemattomat.
   Herätys. Jos on puoliorpoja, yksinäisiä, päihde,- tai/ja mielenterveysongelmaisten, velkaisten varattomien perheiden lapsia lähipiirissänne, voisitteko kysyä heiltä mitä kuuluu (jos oikeasti kiinnostaa ja olette valmiita antamaan aikaanne) ? Ja ehkä jopa ehdottaa tapaamista vaikkapa jonkin mukavan tekemisen merkeissä (tivoli kesällä, sirkus, elokuvissa käynti jne..)? Tekohuolenpidot eivät kenenkään mieltä lämmitä.
   On nuoria joilla ei ole ketään. Joissakin perheissä jopa uudet kumppanit (pahimmillaan ulkolaiset maksulliset elätit jälkeläisineen) laitetaan huollettavien edelle. Omat nuoret ajetaan pois häiritsemättä. Sanokaa sellaiseen syyllistyville elostelijoille suorat sanat laiminlyönnistä jos huomaatte.

  • Anonyymi

   Ymmärrystä ja pään paijausta tarjoaa vihervasemmisto näille roistoille jotka pitäisi karkottaa pois isänmaastamme. Sen sijaan seuraavaksi käydään puhumaan kovaan ääneen rakenteellisesta rasismista ja syyllistämään suomalaisia rikoksen uhreja.

   • Anonyymi

    vaalit on edessä ja nyt lisää


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   233
   11213
  2. 724
   3793
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   141
   1937
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   169
   1520
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   138
   1424
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   978
  7. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   218
   955
  8. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   256
   939
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   41
   893
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   390
   814
  Aihe