Venäjä pian maailman surkein maa asua.

Anonyymi-ap

Venäjä teki tempun ja kärsii siitä. Kukaan, ei kukaan Eurooppalainen, läntinen maa, enää tee kauppaa Venäjän kanssa varsinkaan silloin kun Putin on vallan kahvassa tai Putinin samankaltainen seuraaja.
Venäjä saa olla aivan yksin.

10

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä määritelty terroristivaltioksi. Tulevat sukupolvet siellä tulevat olemaan järkyttyneitä kaikesta kun totuudet paljastuvat. Putin ja hallintonsa kuolevaisia.
      Miksi Venäjä kyttää pohjoismaita.. koska tahtoisi tännekin hyökätä! Venäjälle ei halua enää astua jalallaan kukaan edes turistina. Koko Venäjä on henkisen alennustilan alimmassa pohjassa.

    • Anonyymi

      Eikö yhdestä sekopäisestä hallitsijasta pääse eroon! Hänen ympärilleen pyrkivät uhoamaan lisäksi vain sosiopaattiset ääriainekset. Vetäneet koko Venäjän viemäriin.
      Sadat miljardit rahaa sotaan! Hukkaan. Kärsimystä ja tuhoa. Turhaan. Vain siksi että Putin koettaa väkisin pakottaa itsenäisen naapurimaan orjuuteensa. Tuhotaan kaikki kehitys ja hyvä mitä siellä luotu vuoden 1991 jälkeen. Muka Venäjä loi Ukrainan. Venäjä tuhoaa taukoamatta Ukrainaa.

    • Anonyymi

      Valtaan ei tulisi enää koskaan päästää tuollaisia psykopaatteja kuin Putin! Hän ihailee vain valtaa, väkivaltaa ja omaa egoaan. Pitäisi olla johdossa psyykkisesti terveitä, tuntevia, humaaneja ihmisiä joilla pehmeät arvot ja epäitsekkyys, globaali hyvä pääasia.
      Auttaminen.

    • Anonyymi

      Hyvin on pesty Saharovinkin aivot! Lienee Putin polkenut aivopesuohjelman takaapäin Saharovin päähän.

    • Anonyymi

      Putin pakottaa pojista sotilasrobotteja, pitää olla kova ja väkivaltainen machouros.. ei saa olla inhimillinen, herkkä, empaattinen, pehmeä. Jo kouluihin tulossa erikoistappo-opetus. Vihollispropaganda. Homoja aletaan yhä enemmän vainota, vaientaa ja vangita. Koska homomies on yleensä pasifisti, tunteva ja humaani. Ja lesbonaiset ei halua aivottomiksi objekteiksi ja vain mykiksi kotiäideiksi jotka eivät edes kapinoi vaikka pojat lähetetään kuolemaan sotiin.

    • Anonyymi

      Myös ulkomailla asuvat venäläiset pitäisi palauttaa sinne

      Ukrainan miehitetyillä alueilla toiminut Venäjän vastatiedustelu oli ennen invaasion alkamista koonnut listoja, joissa ukrainalaiset jaettiin neljään joukkoon.

      1. Fyysisesti likvidoitavat ukrainalaiset.
      2. Ne, joita tuli painostaa ja pelotella.
      3. Neutraalit ukrainalaiset, jotka voitaisiin johdatella yhteistyöhön.
      4. Yhteistyöhön valmiit Ukrainalaiset.
      Ensimmäisen kategorian suhteen valmistelut olivat pisimmällä. FSB ja laskuvarjojääkärien eliittijoukko VDV olivat jo sotapeleissä pelanneet erityisiä kiinniotto- tai tappotehtäviä.

      Itse miehityshallinnolla oli tarkoitus olla sekä kansallinen että alueellinen taso. Tarkoituksena oli ohjeistaa Ukrainan parlamentin venäläismyönteistä osaa perustamaan rauhanliike, jonka varjolla kaikenlainen vastarinta kiellettäisiin.

      Tarvittaessa parlamentti voisi painostaa vastarintaan ryhtyviä alueita katkaisemalla niiltä esimerkiksi sähköt ja vesihuollon.

      Invaasion tavoitteena oli muun muassa Ukrainan kansallisen itsemääräämisoikeuden sekä kansallisen identiteetin tuhoaminen, maan asevoimien tuhoaminen sekä kieltäminen.

      Tutkijoiden mukaan Ukrainan rajalla syksyllä 2021 odottaneet venäläisjoukot saivat ohjeistuksen, jonka mukaan ne eivät palaisi varuskuntiinsa vielä yhdeksään kuukauteen. Venäjä siis todennäköisesti odotti saavansa Ukrainan täyteen hallintaansa kesään 2022 mennessä.

      Itse miehityssuunnitelmat olivat varsin yksityiskohtaisia, ja tutkijoiden mukaan ne olisivat voineet onnistua, mikäli toteutus olisi ollut taidokasta. Tutkijat korostavat myös, että Venäjä oli paljon lähempänä onnistua tavoitteissaan kuin mitä yleisesti ajatellaan.

      Esimerkiksi venäläisjoukkojen menestys Ukrainan eteläosissa osoittaa, että nopea eteneminen olisi voinut toimia. Lisäksi Venäjän asevoimien sotilaallinen vahvuus oli invaasion alussa sitä luokkaa, että sillä olisi voitu päihittää merkittävä osa Ukrainan asevoimista

      Tiedustelupalvelu FSB aliarvioi Ukrainan kansalaisyhteiskunnan vahvuuden, mutta tällä ei ollut ratkaisevaa merkitystä miehityssuunnitelmien onnistumisen suhteen.
      Tutkijoiden mukaan invaasion odotettua heikompaan menestykseen vaikutti kehnon toteutuksen sekä asevoimien huonon suoritustason lisäksi ainakin se, että sotasuunnitelmista vastasi hyvin pieni joukko ihmisiä.

      Pienen piirin työ auttoi Venäjää saavuttamaan operatiivisen tason yllätyksen hyökkäyksen alussa, mutta samalla suunnitelmaan pesiytyi joukko vääriä olettamuksia, joita ei missään vaiheessa haastettu.

      Lopputuloksena oli suunnitelma, jossa ei ollut tilaa b-vaihtoehdoille eikä tarkistuspisteitä, joissa olisi arvioitu, pitääkö aikomuksia muuttaa.

      FSB:n epätarkka arvio Ukrainan yhteiskunnan reaktiosta Ukrainan miehityksen vaikutti suunnitelman onnistumiseen merkittävästi vähemmän kuin se, että ilmeisesti kukaan Venäjän sodanjohdossa ei pohtinut, mitä tapahtuisi, jos joku suunnitelman oletuksista osoittautuisi vääräksi, tutkijat toteavat.

      Venäjän kansan sisällä täytyy asua sisäinen pahuus, jotta näin pahoja asioita voidaan suunnitella ja toteuttaa nykyaikana. Nämä eivät voi olla vain joidenkin maan johtajien ja sotilaiden päätöksiä. Tämä ajatusmaailma elää Venäjän kansalaisten ajatusmaailmassa tiedostamattomana tai tiedostettuna. Tämän takia olisi Venäjän passin tai kansalaisuuden omaavien ulkomailla asuvien henkilöiden palattava kärsimään aiheuttamastaan tilanteesta takaisin Venäjälle.

    • Anonyymi

      Venäjä on pieni mutta miehittää valtioita, venäjä hajoaa useaan alkuperäiseen valtioon ja sotarikolliset jäävät alakynteen, tuhotaan geeni virheiden vuoksi laskemalla virus johon vain sivistyneillä mailla on lääke.

      • Anonyymi

        Venäjä on tosiaan nykyisin aivan kehitysmaa, köyhää ja pelkkää kurjuutta. Kaikki yhden Putinin syytä. Kansa näkee siellä jo nälkää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä on tosiaan nykyisin aivan kehitysmaa, köyhää ja pelkkää kurjuutta. Kaikki yhden Putinin syytä. Kansa näkee siellä jo nälkää.

        IMF:n tänään julkaistu talousennuste % 2023/2024:
        Yhdysvallat 2,1/1,5
        Euroalue 0,7/1,2
        Kiina 5,0/4,2
        Intia 6,3/6,3
        Venäjä 2,2/1,1


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        IMF:n tänään julkaistu talousennuste % 2023/2024:
        Yhdysvallat 2,1/1,5
        Euroalue 0,7/1,2
        Kiina 5,0/4,2
        Intia 6,3/6,3
        Venäjä 2,2/1,1

        Suomi -0,1/?,?


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      936
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      48
      821
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      721
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      717
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      709
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      677
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      662
    9. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      653
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      600
    Aihe