Kyllä Kouvolassa onnistutaan

Anonyymi-ap

nimittäin möhlimään ihan kaikki. Viimeisimpänä se että Kymsoten hallinto menee Kotkaan. Onnetonta porukkaa päättämässä asioista, siirtäkää se Kouvolan kaupungintalokin sinne Kotkaan niin ehkä veronmaksajat pääsee hieman halvemmalla.

6

219

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eissaakeli tänne Kotkaan, siirtäkää Elimäjelle.

  • Anonyymi

   Kyllä Kouvolassa osataan

   Kouvolan kaupunki omistaa 100-prosenttisesti KSS Energia -konsernin ja KSS Energia puolestaan 100-prosenttisesti konkurssiin ajautuneen, vuonna 2016 perustetun Karhu Voiman. Kyse on yhtiöryppäästä, joka on puhtaasti julkisessa omistuksessa. Olemme aikaisemmin kertoneet kymenlaaksolaisen Karhu Voiman konkurssin vaikutuksista yrittäjien toimintaan.

   Suomalaiset veronmaksajat piikki auki Kouvolalle .Kouvola sai valtiolta 1,35 miljoonaa euroa lisärahaa kuntatalouden vaikeuksien vuoksi.

   Kouvolan hakemuksessa tuotiin esiin muun muassa poikkeusoloista aiheutuneet tulojen menetykset ja menojen lisäykset sekä kaupungin yleisesti haastava taloudellinen tilanne, talousjohtaja Hellevi Kunnas sanoo kaupungin tiedotteessa.

   Kouvolan hakema summa oli 3 miljoonaa euroa. Korotusta myönnettiin 1,35 miljoonaa euroa, eli 17 euroa asukasta kohden.

   Kouvola oli tuensaajista suurin kaupunki asukasluvulla mitattuna, ja myönnetty tukisumma oli toiseksi suurin Mikkelin jälkeen. Mikkelille myönnettiin 1,6 miljoonan euron korotus.

   Hyvin perusteltu hakemus Kouvolan talousguruilta, ei tarvitse Kotkan taas jelpata.

  • Anonyymi

   KSS maksoi miljoonaosingot

   Jos Karhu Voimalla olisi ollut enemmän omaa tuotantoa, se olisi Kari Jääskeläisen mukaan voinut selvitä tilanteesta paremmin ja olisi kenties pystynyt paremmin hinnoittelemaan yrityssopimuksia. 

   – Toivon, että tämä tapaus herättää keskustelua kunnallisten energiayhtiöiden roolista. Siitä, onko niiden tehtävä olla yksityisiä vai julkisia.

   Närää entisissä yritysasiakkaissa on herättänyt muun muassa se, että Karhu Voiman omistaja KSS Energia maksoi viime vuonna omistajilleen osinkoja kahdeksan miljoonaa euroa. Osinkoja on maksettu vielä tänä vuonna.

   – Karhu Voimalla oli velkoja kahdeksan miljoonaa ja varoja taseessa seitsemän miljoonaa. Konkurssi ei siis olisi ollut kovin iso, mutta tässä haluttiin välttää isot tappiot ja laittaa yksityiset maksamaan. Se on arveluttavaa toimintaa julkiselta omistajalta. Moraalin perään voi aiheellisesti kysellä, Jääskeläinen sanoo.

   • Anonyymi

    Saisiko sillä led-lampun palamaan jos silittäisi kissaa ahkerasti?


  • Anonyymi

   EI IHME KUN MIKÄÄN EI TOIMI. POHJOIS - POHJANMAAN KUNNALLISET, VALTIOLLISET, YKSITYISET FIRMAT LESTAADIO OMISTEISIA, JOHTOSIA JA HERRA TIETÄ NÄYTTÄÄ PÄIN HELVETTIÄ.

  • Anonyymi

   Kaupunginjohtajatar täytyisi vaihtaa nopeasti. Kompetenssi ei vaan riitä, sotkee kaikki suhteet ja saanut asukkaat lähtemään kovemmalla vauhdilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   75
   3772
  2. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   73
   1109
  3. Seiskan mukaan

   Stefun raittius on muisto vain. Syyksi ratkeamiseen kerrotaan olevan se, että hän oli Stefun kaveri, joka murhattiin Puotilassa. Oma mielipiteeni on,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   1098
  4. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   920
  5. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   49
   876
  6. Olenhan minä syöksynyt syvälle rakkauteen

   Olen umpirakastunut ja näen sinussa kaiken, mitä ikinä naiselta voi odottaa, mutta silti minun on tehtävä järkevä arvio. Ansaitset paremman miehen its
   Ikävä
   51
   801
  7. Sofia löysi taas uuden miehen käytyään Ruotsissa.

   On se kivaa kun on sinkkuja, voi vaihtaa miestä kuin paitaa, suutelee tulisesti jotain miestä baarissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   798
  8. Ateisti ei kritisoinut evlut kirkkoa

   Tänään radiossa haastateltiin erästä ateistia. Hän sanoi hyvin, ettei hänellä ole evlut kirkosta mitään kritisoitavaa koska se on jo niin maallistunut
   Luterilaisuus
   447
   702
  9. Sano nyt prkl pitääkö se paikansa

   Että leikitkö sinä vaan koko tämän ajan?
   Ikävä
   90
   688
  10. Ihmiset aina kehuu itseään

   Miten hyviä ovat ihmisinä ja suhteissaan, kuinka kurjia oli exät ja huonoa oli kohtelu. Ok. Mutta kehtaako kukaan myöntää olleensa itsekin joskus aiv
   Sinkut
   194
   607
  Aihe