Nettiseuranta

Anonyymi-ap

Popparit valmiiksi ja peiton alle sohvan nurkkaan. Siinä minun tämän päivän kohokohta klo 17, kun alkaa nettilähetys valtuuston kokouksesta. Pääsen itse näkemään kokouksen kulun ja valtuutettujen puheenvuorot eikä tarvitse kuulopuheiden tai lukemansa varassa olla, että mitä on tapahtunut.

Suosittelen nettiseurantaa myös sinulle, jos olet kiinnostunut poliittisesta päätöksenteosta. Tänään aiheena on muun muassa kaupunginjohtajan valinta, josta kaupunginhallitus on oman kantansa kertonut.

17

423

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo itse kannattaa asioita seurata ja niihin perehtyä, silloin ei tarvitse arvailla huhupuheiden varassaa, ja erityisesti kaikessa politiikassa, paikallisesssa, valtakunnallisessa ja koko maailman tasolla!

  • Anonyymi

   Ilman muuta seuraan! Lyödäänkö vetoa, Repolainen käyttäytyy tällä kertaa niin hyvin kuin osaa.

   • Anonyymi

    Repolainen käyttäytyy AINA niin hyvin kuin osaa. En usko, että jaksaa tätäkään kokousta vetää hillitysti loppuun asti, mutta saattaahan olla, että kameran katveessa "puhkuu ja puhisee" kiukkunsa ulos .. seurataan siis taukojakin siellä paikan päällä.

    Ilkalle tsemppiä, on kasvun paikka❣️


  • Anonyymi

   Asiallinen kokous. Hinno valittiin kaupunginjohtajaksi suljetulla lippuäänestyksellä. Ääntenlaskijoina Repo ja Ritola, joten ei tule valitusta.
   Paljon hyviä valtuustoalotteita.

  • Anonyymi

   Joo,päästään porukalla saunaan!!

   • Anonyymi

    Taidankin laittaa sähkösaunan päälle. Se on vain köyhille kallista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taidankin laittaa sähkösaunan päälle. Se on vain köyhille kallista.

    Puusaunassa parrat löylyt, jos mahtuu vielä lauteilla makkoileen.


  • Anonyymi

   Oppi se Repokin käyttäytymään ja sai hyviä asioita esiin ku vähän on opetettu. Hyvä että asia nousi esiin pittää kiittää haapavesilehteä.

   • Anonyymi

    Tuo oli "koko kylä kasvattaa" - projekti... ja taisi vaikuttaa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo oli "koko kylä kasvattaa" - projekti... ja taisi vaikuttaa...

    Hyvä niin. Ilkka käyttäytyi yhtä hyvin ku Kepulaiset.


  • Anonyymi

   Hieno kokous niin kuin aina. Ei Revon käyttäytymisessä ollut moitittavaa niin kuin ei aiemmissakaan kokouksissa. Taas opimme uutta, miten täällä toimitaan. Tukioeptus tehdään vaikeaksi ilmeisesti säästöjen toivossa ja samalla tehdään syrjäytyneitä. Eniten särähti korvaan miten kehitysvammaisten lasten kohtelu on hoidettu. Miksi he eivät saa elää ikäistensä seurassa? On sivistysjohtajalta erikoista jos näin syrjii kehitysvammaisia nuoria. Repo se kertoo meille ulkopuolisillekkin miten täällä toimitaan.

   • Anonyymi

    Sivistysjohtaja sanoi, että jos tukiopetusta ei voi järjestää klo 9-15, niin silloin ajetaan taksilla.


  • Anonyymi

   Saimme taas nähdä ja kuulla kuka pureutuu asioihin missä puututaan heikompien ongelmiin. Yksi on ylitse muiden. Ei ihme että oli vaaleissa ääniharava ja keräsi toiseksi eniten ääniä vaaleissa. Miksi te muut ummistatte silmänne näille epäkohdille?

  • Anonyymi

   Hyviä asioita ajoi Repo. Jälleen. Sieltä tulee aina merkittäviä nostoja asioissa. Olen seurannut kokouksia livenä ja paikan päällä. Ei ole ollut Revon käytöksessä moitittavaa. Tuo ihmisen persoonaan menevä härkkiminen on vain tapa koittaa siirtää huomio sivuraiteille, kun asiat joita Repo on nostanut esille eivät ole olleet poliittisille vastalaidoille mieluisia. Ei me ihmiset niin tyhmiä olla. Kyllä me nähdään mikä on poliittista peliä ja Haapavesilehden tyylistä ja tasoista provokaatiota.
   Jatkahan Repo hyvää työtä. Hienoa kun et provosoidu vaan jatkat siellä hyvää työtä. 10 pistettä!

   • Anonyymi

    Totta kirjoitat, Ilkka on aina perusteelisesti asioiden päällä, Itselläni herätti huomiota Hinnon vapautus kuuden kuukauden koeajasta. Hallinto - oikeus oli tuominnut Hinnon edelisen valinnan kaupunginjohtajaksi laittomana. Eli käytännössä hänelle ei kertynyt pisteitä joita olisi tarvinnut lainmukaan vapautua koeajasta. Mutta keskustan johdolla päätettiin vapauttaa. Perussuomalaiset äänestivät yhtä lukuunottamatta vastaan. Menikö se taaskaan tuota niinkun strmssöössä.


  • Anonyymi

   Repo on valtuuston paras puhuja, ei mee senat sakasi. Perehtyy asioihin juurta jaksaen. Malttaa mielensäki kun ei provosoijja. Sytty kohillaan heti kun muut vielä miettii, että mistä nyt puhuttaan:)

  • Anonyymi

   Joo kyl oli ps:llä taas hyviä alotteita. Kepulaiset määkii vaan!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   488
   2479
  2. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   464
   1559
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1531
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   124
   1359
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   273
   1238
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   65
   1043
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   94
   974
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   23
   875
  Aihe