Mikä elokuva tämä on?

Anonyymi-ap

Moi!

Kokeillaan löytyisikö täältä apua, kun on elokuvan nimi hukassa. Olen tehnyt kaikki mahdolliset haut ja etsinnät, mutta oikeaa leffaa ei ole löytynyt. Tuntuu käsittämättömältä, että saman lajityypin leffoista on varmaan kaikki muut tulleet etsinnöissä vastaan, paitsi tämä haettu. Muutaman kerran jo luullut löytäneensä, mutta onkin ollut vain hyvin saman tyylinen. Ei ollut kyse mistään huippuleffasta, mutta aivan katsottava ja olisi mukava nähdä uudelleen. Ja eniten tässä ärsyttää kun ei löydy millään. Puolisokin leffan muistaa ja suunnilleen samat asiat siitä, mutta nimestä ei hajua.

Katsottiin tämä melko varmasti vuosina 2017-2018 ja sellainen fiilis, ettei kyse ollut mistään kovin vanhasta tekeleestä tuolloin. Ihan alkuun olin varma, että se katsottiin Netflixisistä, mutta katseluhistoriasta oikeaa ei löytynyt. On toki voinut tulla televisiostakin, tai sitten on ollut Telia-viihteen vuokraleffa. Harmi kun näistä Telian vuokrakuiteista ei ilmene mitä on vuokrannut...

Mennäänpäs sitten itse elokuvaan. Menee sinne slasher-kauhun suuntaan ja porukkaa otetaan päiviltä yksitellen. Pääosin tapahtumapaikka oli jonkinlainen luminen erämaa. Sinne lähti pääosan nainen muistaakseni selvittämään jotakin asiaa menneisyydestä (en ole varma), mutta menee jo vähän arvailuksi tämä. Hän päätyy joko tarkoituksella tai vahingossa isohkolle "mökille" tai huvilalle, jossa on toisilleen muistaakseen tuntematonta väkeä. Syytä en muista. Yksi-kaksi "hippiä" siellä ainakin oli. Mökille oli muistaakseni rinteessä. Pääosan nainen jäi myös mökille, koska lähettyvillä ei kaiketi ollut muuta suojaa. Luulen, että mökillä oli 6-10 henkilöä, miehiä ja naisia. Kukaan ei tainnut luottaa toisiinsa. Sitten yht äkkiä porukkaa rupeaa kuolemaan yksitellen ja sitten mietitään kuka on tekijä. Muistelen, että mökin pihalla on jokin lasiseinäinen (tms. läpinäkyvä) huvimajatyylinen rakennelma, jossa (tai sen lähellä) yksi mieshenkilö saa surmansa. Jossain vaiheessa loppupuolella murhaaja katkaisee muistaakseni joltakin kaulan kirveellä melko näyttävästi ja tässä ollaan ulkona metsässä. Samantyylisiä leffoja on varmasti hirvittävä määrä ja valitettavasti tämän katsomisesta jo sen verran aikaa, että muistikuvat vähän hataria. Silti ihmettelen, ettei tätä ole tullut samantyylisten leffojen ohella vastaan. Tästä voisi päätellä, että kyse on jostain hyvin vähälle huomiolle jääneestä pienen budjetin leffasta..

Aika monta leffan nimeä on ollut hakusessa, mutta tähän asti kaikki onnistunut kaivamaan omin avuin, mutta tässä täytyi nyt nostaa kädet pystyyn. Iso kiitos jos joku tämän keksii ja viitsii auttaa.

8

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaiko Stallonen D-Tox???

    • Anonyymi

      Ei valitettavasti oli Identity, eikä myöskään D-tox...

      -ap

    • Anonyymi

      Saattaisi olla Don`t Blink. Sellainen muistikuva, että joku suomalainen kanava olisi esittänytkin tuohon aikoihin kun katsoitte.

      • Anonyymi

        Don`t Blink oli jo hyvä ehdotus, katsoin jo traileria ja hetken jo luulin että tärppäsi. Mutta ei, ei ollut kuitenkaan tuokaan vaikka varmaan hyvin samantyyppisestä leffasta kyse.

        -ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Don`t Blink oli jo hyvä ehdotus, katsoin jo traileria ja hetken jo luulin että tärppäsi. Mutta ei, ei ollut kuitenkaan tuokaan vaikka varmaan hyvin samantyyppisestä leffasta kyse.

        -ap

        Joo, ehdotin tuota elokuvaa kun olen sen itse katsonut, vaikka en paljoa siitä muistakaan. Tapahtumaympäristö täsmää kuvaukseesi ja elokuva on ollut Telian valikoimissakin. Ei oikein tule mieleen muita tuolloin tehtyjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, ehdotin tuota elokuvaa kun olen sen itse katsonut, vaikka en paljoa siitä muistakaan. Tapahtumaympäristö täsmää kuvaukseesi ja elokuva on ollut Telian valikoimissakin. Ei oikein tule mieleen muita tuolloin tehtyjä.

        Piti oikein tarkistaa tuon elokuvan loppuratkaisu, eikä tapahdukaan metsässä kuten etsimässäsi elokuvassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2031
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      146
      1523
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe