Onko Suomen ÄÄNESTYS aitoa vai onko lopputulos AINA etukäteen sovittu ?

Anonyymi-ap

Nyt kun lukee uutisia, miten koko Etelä-Suomi on kauhun vallassa maahanmuuttajiensa kanssa, tulee ensimmäisenä mieleen onko Suomen äänestys vain näytelmää eli kansalle teatteria ?

Eli päätetäänkö puolueet ja muut voittajat etukäteen jossain "salaisella jauhoklubilla" ?

Miten Suomesta voisi löytyä enää yhtäkään "äänestäjää", joka haluaisi, että hänen lapsensa ryöstetään, raiskataan tai ammutaan kadulle ?

Silti joka vuosi sekä Kansanedustajiksi että Hallitukseen pääsee kuin taikaiskusta kaiken maailman maahanmuuttajien ihailijaa ja kusettavat vielä rikkaita yritysten johtajia, että näistä saa työvoimaa, vaikka kaikki tietää, eivät ole tulossa töihin, eivätkä turvaan, vaan ilmaista elintasoa hakemaan...

Ensimmäistä kertaa elämässäni alkoi iskeä epäilys ja salaliittoteoriat tuli jo mieleen, onko "Suomen Äänestyksetkin" nykyään korruptiota ja huijausta ?

Eihän Suomessa voi olla yhtäkään äänestysintoista mummoa tai pappaa joka haluaisi näitä ulkomaalaisia kaduille hakkaamaan kristittyjä, nuoret ei toki edes äänestä, eikä heitä politiikka kiinnosta, mutta työssäkäyvät keski-ikäiset saattaa vielä äänestää, hekö ovat tämän katuturvattomuuden takana ?

Perinteiset tavantallaajatko täällä äänestää "maahanmuuttajat-katujengi-fanikerholaiset" Suomen asioista päättämään ?

Vai äänestääkö Suomessa enää vain maahanmuuttajat itse, hekö täällä pyörittävät tätä koko korruptio systeemiä ihan keskenään plus eduskunnan kätyrien kautta ?

Huh huh, pitäisiköhän laittaa jo tuutilullaa, niin ahdistavaa lukea enää uutisia pääkaupunkiseudulta...

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitäiskö pyytää, että Putin tekee tännekin erikoisoperaation ja pelastaa meidät omalta hallitukseltamme? ;-)

      • Anonyymi

        Otahan hieman selvää,millaisen"pelastuksen" Putlerin operaatio on Ukrainalle tarjonnut ja kerro sitten haluatko tänne samanlaisen.

        Meillä on sentään demokraattisesti valittu eduskunta ja sen luottamusta nauttiva hallitus.
        Tiedätkö,miten Venäjän hallitus on valittu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Otahan hieman selvää,millaisen"pelastuksen" Putlerin operaatio on Ukrainalle tarjonnut ja kerro sitten haluatko tänne samanlaisen.

        Meillä on sentään demokraattisesti valittu eduskunta ja sen luottamusta nauttiva hallitus.
        Tiedätkö,miten Venäjän hallitus on valittu?

        Vai on meillä mielestäsi demokraattisesti valittu hallitus??
        Vai nauttii se luottamusta??
        Vähintään 49% suomalaisista on kanssasi eri mieltä molemmissa asioissa. Joku jo aiemmin kirjoittikin, että Suomessa ei ole demokratiaa ja koko vaalijärjestelmä on syvältä. Viimeisimmän hallituksen muodostaminen oli siitä irvokas esimerkki. Nyt meillä on vallassa ns. pienpuolueet, joilla ei ole juurikaan kannatusta, mutta erilaisilla takkien käännöillä ja SDP:n lupauksilla "hallitusyhteistyöstä", hallitus saatiin kasaan. No, lopputulos on nyt kaikkien nähtävillä. Vaalivalttina seuraavissakin vaaleissa näyttää olevan rahan jakaminen ja maan saattaminen syvään lamaan. Muistelemme nyt entisen hyvinvointivaltion, koulutettua ja onnellista kansaa, sitä kun ei enää ole. R. I. P. Suomi


    • Anonyymi

      Sinulla on tosiaan syytä rasvata köysi kunnolla ja ottaa se tarkoitettuun käyttöön.
      Olet niellyt kaikki valeet,mikä on inhimillisesti mahdollista ja sehän yhdelle ihmiselle riittää.
      Tee siis ajoissa johtopäätös,etteivät kuvittelemasi kamalat mamut tee sitä puolestasi.
      Kepeät mullat!

    • Anonyymi

      MUMUT PÄÄSTETÄÄN TUHOAMAAN SUOMI, SIIS MILLÄÄN EI OLE ENÄÄN MITÄÄN VÄLIÄ.

      • Anonyymi

        Mumut :D Psykoosipersu melkein osaa kirjoittaa.


    • Anonyymi

      Sehän saa demokratia äänestellä mitä ja ketä sattuu. Jos ei satu klopalistien tai media mieleinen niin näyttä olevan monia konsteja korjata demokratian tekemiä "virheitä", ettei vaan soorokset suutu ja nosta korkoja.

    • Anonyymi

      Minusta tuntuu, että ihminen ei äänestä enää itse omasta tahdostaan, vaan yhteisö määrää ja painostaa mitä pitää äänestää. Samoin kaikki uutiset eli media menee suoraan ihmisten aivoihin. Olemme lähes robotin kaltaisia nykyään. Täysin manipuloituja.

    • Anonyymi

      Raha se on joka ratkaisee. Suomi on siksi niin pahasti korruptoitunut valtio, koska asia pysyi salassa Suomalaisen puhumattomuuden ansiosta. Mutta nythän se onkin kansalle ollut hirveä shokki. Sääliksi käy vanhuksia, jotka uskoivat ja luottivat Suomeen. Heidän silmissään koko Suomi on murentunut. Me nuoret ollaan tiedetty tämä aina. Jo lapsena sen näki koulussa, kenellä oli uusia vaatteita ja ketkä sai kirpputorilta. Suomessa tasa-arvo on menetetty ajat sitten. Samoin kansan luottamus valtion toimivuutta kohtaan. Yhtä kusetusta kaikki.

      Ei puutu, kuin paljastuisi nyt, että lotto jäisi kiinni, että arvonta suoritetaankin niin, että mahdollisimman moni rivinsä ostanut häviää. Jolloin kaikki 1971 vuodesta asti lotonneet tajuaisivat vihdoin menettäneen kaikki rahansa hölynpölyyn.

    • Anonyymi

      Selitys on yksinkertainen. Täällä Etelä-Suomessa ei ole mitään hätää. Suurin osa meistä ei ole jengiläiseen koskaan edes törmännyt. Asiasta räyhää muutama anopersu, mikä ei edistä kummankaan puolueen kannatusta. Suurin osa meistä elää reaalimaailmassa. Poliisi on täysin kykenevä hoitamaan yksittäiset rikokset joita on aina Suomessakin ollut.

      • Anonyymi

        Pääkaupunkiseudulla ei kuule suomen kieltä enää lainkaan. Kaikki terveyspalvelut ja muut ovat ulkomaalaisten käytössä. Suomi ei kestä tätä ulkomaalaisten määrää, eikä heidän aiheuttamaa rikollisuutta Suomessa. He edustavat vankiloissa ja he vievät Kelan tuet eli kaikkien työssäkäyvin verorahoilla elää.

        Miksi kukaan Suomalainen käy enää töissä, kun heidän palkka ja työpanos valuu näille kehitysmaan loisille ?


    • Anonyymi

      Aina kun netissä järjestetään gallup, tulokset ovat erilaiset kuin vaaleissa ja median tekemissä valmiiksi täytetyissä "gallupeissa".

      • Anonyymi

        Jokainen halukashan voi ostaa ihan oman gallupin ja saada ihan mieleisensä lopputuloksen. Surullisintahan tässä on se, että useat lehdet teettävät omiaan saadakseen lehtiä kaupaksi ja osa "oman puolueen" esille tuomiseksi. Suomeen pitäisi ehdottomasti saada täydellinen gallup kielto, alkaen kaksi vuotta ennen vaaleja. Näin ei suomalaisia saataisi niin helposti manipuloitua.


    • Anonyymi

      Vaalituloksen ratkaisee
      Ne jotka laskevat äänet

    • Anonyymi

      Olen miettinyt ihan samaa. Onko äänestyksellä enää mitään merkitystä ?

      Suomeen ei tullut mitään muutosta Jytky-vuosinakaan. Tosin heillä oli takinkääntäjä johtajana, eihän sille voi mitään, että huijari päässyt vahingossa johtoon.

      Tämä Sipilä-kausi tuhosi työttömien elämän ja laittoi heidät köyhäksi.

      Tämä Marin-kausi tuhosi työssäkäyvien elämän ja laittoi heidät köyhäksi.

      Mitä tapahtuu 2023 alkaen ?

      Suomen myynti ulkomaalaisille vai annettu jo ilmaiseksi, Suomen konkurssi vai itsenäisyyden menetys ?

      Tuleeko meistä Venäjä vai joku EU-maiden valtioista ?

      • Anonyymi

        Susta tulee folihattujen päämestari vuonna 2023.


    • Anonyymi

      Eikö ruuhkasuomessa oikeasti ole vihreillä 100% kannatus? Politiikasta päätellein näin olisi?

      • Anonyymi

        Pääkaupunkiseudulla ei asu enää helsinkiläisiä, on vain joukko ihmisiä... (lainausta jostain Hectorin laulusta), isolla osalla heistä on äänioikeus, ja joukko kasvaa hurjaa vauhtia. Luonnollisesti vaaleissa he haluavat "kiittää" vihreitä siitä, että ovat tänne "päässeet". Luonnollisesti sukulaiset ja kaverit halutaan tänne myös, siksi äänestetään vihreitä. Kaikki, jotka tämän "kehityksen" näkevät, kutsutaan rasisteiksi. Ei tarvitse olla ihan kauhean vilkas mielikuvitus, kun näkee hesan tulevaisuuden. Vrt länsinaapurimme.


    • Anonyymi

      Puolue, joka on pettänyt äänestäjänsä, suosio on nousussa. Tämä on todiste siitä ettei mitään päätetä ennalta.

    • Anonyymi

      Aivan sama ketä äänestää. Molemmat vaihtoehdot tulevat vain ja ainoastaan lisäämään rikolisuutta.

      Suomalaiset poliitikot ovat täysiä tumpuloita joka ikinen.

    • Anonyymi

      Minä en ole voinut äänestää koskaan, sillä Suomessa ei ole yhtään puoluetta, joka olisi toteuttanut vaalilupauksiaan. En kestä kansalle päin naamaa valehtelua, enkä pidä siitäkään kuinka tyhmät ihmiset uskoo kaiken, mitä heille on vuosikymmeniä jo höpötelty.

      • Anonyymi

        Ei siellä Pietarissa äänestetä suomalaisia puolueita.


    • Anonyymi

      Nyt on kyllä kansa kyllästynyt siihen, että koulupaikat on viety, työpaikat on viety, kelan tuet on viety, vaatteet on viety suoraan päältä jne. Kaikki nuoretkin näköjään äänestää PS, jotka eivät halua enää, että poikaystävä puukotetaan ja tyttöystävä raiskataan.

    • Anonyymi

      "Miten Suomesta voisi löytyä enää yhtäkään "äänestäjää", joka haluaisi, että hänen lapsensa ryöstetään, raiskataan tai ammutaan kadulle ?"

      Kommentti:
      Hyvä kysymys. Tätä matukiimaa ei ymmärrä meikäläinenkään millään. Työtä tekevät ihan ok, mutta kassalla shoppailijat eivät. Mitä sellainen tekee täällä loisimassa, jotka matkustaa kotimaahansa turvapaikan saatuaan. Afganistanistakin tuotiin niitä tänne ainakin puoli koneellista.

    • Anonyymi

      Jossain vaaleja voitetaan 99%:lla. Suomessa vaalit voitetaan alle prosentin erolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe