Marinin prinsessahallitus

Anonyymi-ap

Marinin hallitus ei ole tehnyt yhtään mitään sille että sähköyhtiöt purkavat jvanhoja sähkösopimuksia a tekevät uusia yksipuolisia sähkösopimuksia. Minulla nousi 55 % vuodessa sähkön hinta vaikka en ole tehnyt kirjallista enkä suullista sopimusta että käyttämäni sähkö muutettiin pörssisähköksi. Keväällä 2023 tämä nykyinen hallitus ei voi tehdä yksipuolista sopimusta että se jatkaa, siitä jatkosta äänestetään.

19

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt aletaan pikkuhiljaa myöstämäään että myös EU:n Venäjälle asettamat boikotit vaikuttavat energian hintaan. Venäläinen tuontienergia on meille halvempaa kuin muualta ostettu mutta meillä politiikot ovat päättäneet että suomalaiset käyttävän kalliimpaa tuontienergiaa.

      • Anonyymi

        Onhan tappaminen hieman ikävää, mutta ei se niin ikävää ole kuin hintojen nousu.


      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­N­­­y­m­­­f­­o­­­m­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17645191V

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Venäläisen energian osuus maamme energiakulutuksesta oli 34 % viime vuonna ja sähkölaskuni 68 kuukaudessa, nyt se on 410 % kuukaudessa. Teille tumpelot ja ääliöt ei kelpaa halvempi venäläinen sähköäenergia, älkää enää kertaakaan valttako ja poratko sähkön hinnankorotuksia. Sitä saadaan mitä te tilaatte. TerveisiäJaska.

      • Anonyymi

        Ota näistä sekokommenteista nyt sitten selvää. Mikä on 410%? Hä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota näistä sekokommenteista nyt sitten selvää. Mikä on 410%? Hä?

        Se on prosenttiluku.


      • Anonyymi

        Länsi käy koko ajan Venäjän kanssa kauppaa. Myös Suomi.

        Putinia näkee harvoin Porissa. On hän kuitenkin jonkun kerran tullut vastaan tänä vuonna.


      • Anonyymi

        1.Ukrainaa ei ole KOSKAAN ratifioitu omaksi maakseen, laillisesti alue kuuluu edelleen neuvostoliitolle eli nykyryssille.

        2.ukrainassa tapettiin ryssiä amerikkalaisten bio ase laboratorioissa valmistettavilla bio aseilla.asian ja labrojen olemassaolon (30kpl) JULKISESTI myönsi yhdysvaltain hallituksen alivaltiosihteeri Victoria Nuland

        3.Putin pisti nuo edellämainitut labrat paskaksi.Ensi iskujen kohdat kartalla sopivat suoraan bio ase laboratorioiden sijainteihin.

        4.Ukraina on maailman rahanpesun, IHMISKAUPAN ja korruption keskus.Koko paskan saakin laittaa matalaksi ja asfalttia päälle.

        5.zelinskiy EI ole presidentti, vaan korkokengissä viihtyvä homo näyttelijä joka ottaa käskynsä yhdysvaltain hallitukselta ja ashkenazi juutalaisilta.Herran korkkarikenkätanssivideot on netissäkin jaossa.

        6.CGI eli tietokoneella tehtyjä "sota" kuvia jaetaan iltalehdissäkin totena.Monet ovatkin paljastettu propagandaksi ja valheeksi kun on menty paikan päälle ja videokuvattu ehjä talo CGI valheen tilalla.

        7.Lehtiuutiset ryssien pommittamasta talosta ja naisesta joka sieltä pelastettiin, paljastuikin vuosia aiemmin sattuneeksi kaasuräjähdykseksi ja se uutisen nainenkin oli meikattu rähjäiseksi.Nimi ja sotilasarvo oli netissä jaossa sekä armeijasta kuvia kalashnikov kädessä.

        8.Propagandavideoiden teko paljastui myös kun ensin kaikki olivat paikallaan, ja kun merkki annettiin juoksivat kauhuissaan karkuun feikkisotaa eri suuntiin.Huppista keikkaa kun joku muukin oli paikalla videokameroineen propagandaa paljastamassa.


        Sota ei ole koskaan yksipuolista, propagandaa ja valheita syydetään "meidän omassa"kin mediassa jatkuvasti. Muunmuassa se pato jonka "venäjä uhkasi rikkoa", tuli nimenomaan venäläisten PELASTAMAKSI kun zelenskyin korkokenkä armeijan pojat ampuivat 10 ohjusta sitä kohti ja venäjä esti niiden osumisen.


        Ei, en diggaa ryssistä, saisi poistaa jokaisen suomesta rajan yli takaisin ilman paluun oikeutta, mutta tuo bio ase labrahomma menee yli.Jenkit joutuisivat sotaoikeuteen jos tekisivät viruksia omassa maassaan, siksi ne tehdään ukrainassa.

        Ennen suupieliesi aukomista, ota asioista selvää ja tällä tarkoitan itse asioiden tutkimista eri lähteistä eikä vain iltalehden (koukkunokkaomisteinen propagandaroskajulkaisu) nettisivujen pläräämistä.


    • Anonyymi

      Englannissa ja Ruotsissa on hallitsijana kuningas, mutta Suomessa on viiden prinsessan hallitus.

      • Anonyymi

        Kauvan eläköön prinsessat.


    • Anonyymi

      Nytn pitää lopettaa ydinvoiman tukeminen. Ei ole tarvetta lisää sähkölle. Ihmiset oppivat laittaa sänkön kulutukset vähemmälle. Lisäksi tuulivoimaa tulee nyt siihen tahtiin. On vanhanaikaista ydinvoimalla tuotettu sähkö jonka tuleva sukupolvi maksaa.

      • Anonyymi

        Mitä sitten tehdään sähkön tuotannon suhteen. kun ei tuule, tai tuulee liikaa.


    • Anonyymi

      Ei ole hallitus tehnyt juurikaan mitään kansalaistenkaan hyväksi. Sähköyhtiöiden järjetön voitonkalastelu vain jatkuu. Suuria voittoja vain sähköyhtiöille ja kyllä se tulee näkymään kansalaisten arjessa ja hallituspuolueiden kannatuksessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lerska otti juhannukseks vekselin ettei akseli katkee ja mylvi koko jussin ja mylvii seom paarimmäellä vieläki. Päivähyttäne 111 kaania louksuttaa joutokäyntiä siellä kesoilion pihalla nii että söödertäljen patarummut paukuttaa paviaanimusiikkia ja kärpäset pörrää Lervon ajouran eli persvaon ympärillä, se on varma kesän merkki aina. Sitä kimakampi mylväisy ja räväkämpi turhapuromainen kuskinauru kun oman nimensä trattalistoilla näkee. Jaksaa tuo kojoottisonnin ajomulli vielä LA:ssakin karjua yhtäsoittoa tuota ilosanomaansa ja antaa "hyvän" tulla isoihin kolitseihinsa tuttuun ja turvalliseen, hyväksi havaitsemaansa tapaan.

    • Anonyymi

      Joo sähköyhtiöt ovat rikollisia tuollaisesta yksipuolisesta sopimuksesta rikosilmoitus. Ei se kansalaisten vika ole jos Forttumin johto on ryssinyt. Johto maksamaan ryssimisensä. Eikös johtajilla ole sitä varten iso palkka, että kantavat vastuun tekemisistään.

    • Anonyymi

      Miksi EU:ssa nopeimmin on noussut sähkön hinta juuri Suomessa ja juuri SDP:n puh.johtajien Rinteen ja Marinin hallituksien aikana ?

      Miksi nopeimmin Suomessa?

      • Anonyymi

        Et tiedä edes itse miten päin puet kalsarit päällesi, kun et pese niitä koskaan. Vittu ja syytät siitäkin hallitusta.


    • Anonyymi

      Antti Lindtman julistaa suoraan, että EU-parlamentissa he eivät halua olla noiden ja noiden kanssa kanssa tekemisissä. Se on maalittamista. Se on rasismia. Hiekkalaatikkoleikkiä, ei asioiden hoitamista. Eikö asioita pidä hoitaa yhdessä ja järkiperustein, ei luokittelemalla ihmisiä, esim. sen mukaan, minkävärisellä autolla ajaa. Politiikka ja asioiden hoitaminen ovat selvästi kaksi eri asiaa. Pidän asioiden hoitamista parempana. Entä sinä?

      Demarirasismia esiintyy työpaikoilla, kun ay-demarit uhkailevat ja syrjivät ammattiliittoon kuulumattomia. Lakkojen aikana lakkovahdit eivät päästä ihmisiä töihin ja töihin menijöitä uhkaillaan. Se on ihmisoikeusrikos, koska jokaisella on oikeus työntekoon, eikä ole pakko kuulua liittoon. Työt eivät ole koskaan lakossa.

      Demarit yrittävät viedä politiikkaa työpaikoille, jopa seurakuntien päättäviin elimiin. Sosialismin soluttamista. Ei mitään tekemistä asioiden hoitamisen kanssa. Politiikka ei kuulu työpaikoille, eikä työaikaan.

      SDP on rasistinen puolue, ja diktatorinen puolue. Puheenparsi kuuluu, että "yhdessä päätettiin", mutta mitä se on oikeasti? Se on sitä, että politbyroo sanoo, mitä tehdään ja muut nyökyttelevät. Jos ei nyökyttele, niin joutuu puhutteluun ja pahimmassa tapauksessa erotetaan ryhmästä. Se on sitä, mitä Putinin Venäjällä tapahtuu. Erimieliset ovat rupusakkia ja joutavat vaikka vankilaan.

      Urpilaisen presidentinvaaleissa saama 4% äänistä oli oikea tulos. Kyllä kansa tietää. SDP:n jutut on historiaa. Tulevaisuus tehdään järkiperustein, ei sosialisti-ideologisin voimin. Sata vuotta vanhat työväentalot kaikuvat tyhjyyttään ja haisevat homeelle.

      Demareiden ay-liike sai jopa Suomen työmarkkinatkin sekaisin järjestämällä poliittisia lakkoja. Lakoista ei ollut mitään hyötyä. Vain haittaa. Onneksi lakkolait tulevat suojelemaan työntekijöitä ammattiyhdistysliikkeen välineelliseltä mielivallalta. SDP ei jatkoon.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1240
    2. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      47
      858
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      51
      794
    4. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      94
      758
    5. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      58
      750
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      82
      717
    7. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      41
      671
    8. Mitä haluaisit sanoa

      Minulle? Tiedän että aikaa on kulunut mutta ihan mielenkiinnosta, kuitenkin kutkuttelit mun sisintä. T. V
      Ikävä
      42
      625
    9. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      28
      621
    10. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      51
      615
    Aihe