sota vai rauha

Anonyymi-ap

kumpi parempi ois?

38

205

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itse kannatan rauhantilaa.

   • Anonyymi

    Voitko sinä kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus kuvitella tilannetta, jossa puolustaisit tarpeellista voimaa käyttäen sinun ja perheesi terveyttä ja mahdollisesti henkeä uhkaavaa väkivaltaista joukkiota vastaan?
    Ukrainalaiset tekevät juuri sitä nyt Ukrainassa Venäjän fasismidiktatuurin hyökätessä.


  • Anonyymi

   Ihmisellä on luontainen tahto ja halu puolustaa voimakeinoin silloin kun tilanne sitä vaatii. Ihmiskunta on aina elänyt uhkien maailmassa niitä uhkia on nyt ja niin tulee tulevaisuudessakin olemaan, uhkiin pitää aina valmistautua. Sillä tavalla rauhaakin voidaan pitää yllä. täydellistä "rauhan paratiisia" maailmasta ei saada koskaan.

  • Anonyymi

   Vastatkaa kumpi on parempi, sotainen vai rauhanomainen tilanne.

   • Anonyymi

    Rauhan tilanne on hyvä tilanne, mutta siihen ei pidä koskaan tuudittautua, kuten ollaan nähty, Venäjä on rikkonut hyvältä näyttävän rauhantilan, aivan Euroopan valtioiden silmien edessä. Yhteistyöllä ja valtioiden välisillä luottamuksellisilla sopimuksilla ja konfliktia ehkäisevillä toimilla voidaan rauhantilaan vaikuttaa.


   • Anonyymi

    Venäjän fasismidiktatuuri miehittää suuria alueita Ukrainasta, ja ukrainalaisten koteja.

    Onko asevoimalla toteutettu valtion miehitys sinusta miehitetyn maan asukkaille oikeudenmukainen rauhan tila, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus?

    Suomen Kommunistinen Puolue, Kommunistien liitto sekä Kommunistinen Työväenpuolue haluaisivat Ukrainan ja ukrainalaisten antautuvan sille Venäjälle, jonka sinä Partacus olet itsekin myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen" valtio, joten ettepä te suomalaiset kommunistit näytä fasisminvastaista työtä tekevänkään.


  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin armeijan hyökätessä jatkuvasti massiivista asevoimaa käyttäen Ukrainaan ja ukrainalaisten koteihin, vaatii Suomen Kommunistinen Puolue, että Ukrainalle ei tule antaa lainkaan puolustustaisteluun tarvittavaa aseistusta, mikä SKP:n vaatimus olisi toteutuessaan tarkoittanut sitä, että Ukraina olisi joutunut jo viime keväänä antautumaan sille Venäjälle, joka jopa täällä kommentoivan kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen mukaan on "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", kuten hän joulukuussa 2019 Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -aloituksen kommentissaan myönsi.

   Kommunistit fasismin asialla!, näyttää siis olevan SKP:n valitun politiikan vaikkakaan ei lausuttu, mutta käytännössä tosiasiallinen motto, ja se kutsuu sitä sitten - rauhaksi.

   Partacus näyttäisi sen sijaan sallivan ukrainalaisille sentään koivuvitsan käytön hyökkäävän Venäjän fasismidiktatuurin armeijan torjumiseksi, mutta merkillistä on se, että sama kommunisti kertoo kuitenkin juhlivansa aina 9. toukokuuta antaumuksella Voitonpäivää, tuota juhlapäivää liittoutuneiden sotilaallisesta voitosta kansallissosialistisesta Saksasta, joka voitto toteutui jopa Josif Stalinin vuonna 1943 Teheranissa liittoutuneiden kokouksessa lausumana vain Yhdysvaltain massiivisen Lend Lease -ase- ja materiaaliavun turvin.

   Stalin:

   ”Yhdysvallat on koneiden maa. Me saamme niitä Yhdysvalloilta. Ilman niitä häviäisimme sodan”

   h eteen
   ttps://seura.fi/ilmiot/historia/tiesitko-tata-yhdysvaltojen-massiivinen-materiaaliapu-neuvostoliitolle-ratkaisi-toisen-maailmansodan-suunnan-euroopassa/

   Ei sunkas suomalaiset kommunistitkaan ole niin yksinkertaisia että olettavat Wehrmachtin nujerretun pelkästään rauhanvärssyjä veisaamalla ja koivunvitsoilla virpomalla, vai?

   Jos Suomella ei olisi ollut riittävän vahvaa armeijaa ja kansalaisilla tahtoa puolustaa kotimaataan, kotejaan, perheitään, itsenäisyyttään ja vapauttaan maahamme hyökkäävää Neuvostoliiton puna-armeijaa vastaan talvella 1939-1940, jonka imperialistisen hyökkäyssodan muuten Suomen Kommunistinen Puolue osana Kommunistista Internationaalia Kominternia hyväksyi, olisi Suomen itsenäisyys ja monipuoluedemokratia lakkautettu ja suomalaiset orjuutettu Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin alamaisiksi, mikä oli tietysti ollut SKP:n hartain toive puolueensa perustamisesta lähtien.
   Neuvostoliitto oli muuten tuolloin kansallissosialistisen Saksan liittolainen, jonka kanssa se oli aloittanut aiemmin syyskuussa toisen maailmansodan Euroopassa, hyökkäämällä Puolaan.

  • Anonyymi

   Historia on historiaa. Antaa olla.
   Ei kiinnosta.

   • Anonyymi

    Tuo kommenttisi on jo historiaa. Ei kiinnosta.


  • Anonyymi

   Kaksi pitää rauhaa parempana.
   Neljä tukee sotatilaa.
   Sotatilaa puoltavat kantaansa epämääräisin perustein Perusteena ei voi olla väkivaltageeni.
   Kumpi on parempi; rauhantila vai sotatila?

   • Anonyymi

    Rauha pitää niin kauan jos ei sitä joku valtio tai terroristi riko. Jatkuva rauhantila on utopiaa kuten on jatkuva sotatilakin. Rauhaan kuitenkin aina pyritään.
    Ihmisen luontaisia ominaisuuksia on turhaa lähteä kiistämään.


  • Anonyymi

   Onko miehittäjävaltion omaan valtioonsa pakkoliittämän maan asukkaiden orjuus parempi kuin taistella vapaudestaan olla itsenäinen kansa, itsenäisessä maassa.

   Venäjän fasismidiktatuuri yrittää pakottaa ukrainalaiset tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon, ja suomalaiset kommunistit toimivat sen pikkuapulaisina, vaatiessaan käytännössä Ukrainan aseriisuntaa.

   Minä taistelen mieluummin ase kädessä Suomen ja suomalaisten vapauden ja itsenäisyyden puolesta, ja oikeudesta elää sen jälkeen rauhassa itsenäisessä Suomessa, kuin antaudun vapaaehtoisesti Moskovan fasistijuntan orjuuteen.

   Jos taas suomalaiset kommunistit haluavat takaisin SKP:n synnyinmaan, Venäjän, vallan alle, niin mikäpä minä olen heidän paluumuuttoaan tuohon paratiisiinsa estämään.

   Toukokuussa 2022 julkaistun Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan kyselytutkimuksessa sanotaan näin:

   "Maanpuolustustahto mittaushistorian korkein

   - ”Jos Suomeen hyökätään, niin olisiko suomalaisten mielestänne puolustauduttava aseellisesti, vaikka tulos näyttäisi epävarmalta?”

   Myönteisesti kysymykseen vastaa 83 prosenttia.
   Kielteisesti vastaa 7 prosenttia "

   --

   Olisiko Neuvostoliiton siis ollut parempi antautua jo heti 22. kesäkuuta 1941 kansallissosialistiselle Saksalle ja välttää siten sotatila, ja elää rauhantilassa Adolf Hitlerin vallan alla?

   Onko miehittäjävaltion omaan valtioonsa pakkoliittämän maan asukkaiden orjuus parempi kuin taistella vapaudestaan olla itsenäinen kansa, itsenäisessä maassa.
   Venäjän fasismidiktatuuri yrittää pakottaa ukrainalaiset tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon, ja suomalaiset kommunistit uurastavat pää märkänä Moskovan fasistijuntan pikkuapulaisina.

  • Anonyymi

   Älkää kiemurrelko.
   Sota vai rauhantila. Kumpi on parempi?
   Vastaukseksi ei kelpaa sotageeni tai olemassa olevat sodat.

   • Anonyymi

    Me monipuoluedemokratiaa kannattavat fasismin- ja kommunisminvastaista työtä tekevät olemme sitä mieltä, että Moskovan fasistijunttaa ja sitä tukevaa Venäjän federaation kommunistista puoluetta vastaan on syytä taistella aseellisestikin niin pitkään kunnes Venäjän kansa tulee järkiinsä ja heivaa niskaperseotteella tuon imperialistisen fasistis-kommunistisen klikin historian hautuumaalle, ja rauha Ukrainaan palautetaan.

    Toivottavasti te suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ymmärrätte jo ennen sitä edes sen verran, että ymmärrätte vetää pois tukenne Putinin-Zjuganovin rikollisjoukkiolta. Teistä itsestännehän ei ole enää mitään vaaraa Suomen yhteiskunnalle, ellette aja rollaattorilla jonkun päälle tai hakkaa Leninin kootuilla jotakuta trotskilaista tai muuta eriseuraista henkihieveriin.


  • Anonyymi

   Rauhantilahan on ilman muuta parempi.
   Yhden tuuman voi aina antaa periksi.

   • Anonyymi

    Makkarakin silputaan sentti kerrallaan ja pää heitetään koiralle.

    Putinin-Zjuganovin imperialistisen fasistis-kommunistisen klikin orjuuteen ei ole meidän tervejärkisten syytä alistua, vaikka se kommunismidiktatuurin puuhastelijoita tietysti kovin viehättääkin.
    Kommunistit voivat tietysti luovuttaa omasta kodistaan ja tontistaan aivan mielensä mukaan kelle tahansa vaatijalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Makkarakin silputaan sentti kerrallaan ja pää heitetään koiralle.

    Putinin-Zjuganovin imperialistisen fasistis-kommunistisen klikin orjuuteen ei ole meidän tervejärkisten syytä alistua, vaikka se kommunismidiktatuurin puuhastelijoita tietysti kovin viehättääkin.
    Kommunistit voivat tietysti luovuttaa omasta kodistaan ja tontistaan aivan mielensä mukaan kelle tahansa vaatijalle.

    Selvä. Teidän mielestä sotatila on parempi.


  • Anonyymi

   Ikuinen rauha on uskovaisilla taivaassa, kommunisti-uskovaisilla maanpäällä, kummatkin hölynpölyä. Hyväksytään maailman olevan aina epätäydellinen johtuen ihmislajin omasta epätäydellisyydestä. Näin on vain tosiasiat.

  • Anonyymi

   Eikö olekin merkillistä, että suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat SKP:ssä ja muuten eivät moiti Kiinan ja Pohjois-Korean kommunismidiktatuurien asevarustelua ja sotauhoa lainkaan, aivan samalla tavalla kun he eivät moittineet konsaan Neuvostoliiton ja Varsovan liiton maiden asevarustelua, sotauhoa ja niiden aseiden käyttämistä sotaan?
   Nämä edellä mainitut tahot valmistivat ja valmistavat suomalaisten kommunistien mielestä ilmeisesti aina vain rauhanpommeja, vai miten muuten tuo on ymmärrettävissä?

  • Anonyymi

   Kommunistit vihaavat länsimaista demokratiaa ja toitottavat aina kuinka sota tulee lännestä ja rauha idästä samaten kaikki hyvä tulee idästä ja kaikki paha lännestä. Historiasta voidaan tietää, että kommunistit pitivät NL:ttoa ja sen Kommunistipuoluetta ihmiskunnan suurimpana saavutuksena ja vielä ihmiskunnan rauhan esitaistelijana......?
   Nämä nykyiset komujäärät ovat pitäneet ihmiskunnan suurta ja mahtavaa sotavaltiota oikeana ihanteenaan...?
   Kuitenkin kommunistivaltiot pitävät yllä sotavoimiaan ja sortokoneistojaan ihmisten kurissa pitämiseksi...? Eihän komuvaltiot pidä sotavoimiaan turhaan vaan, että niitä voidaan käyttää.

  • Anonyymi

   Jos aloittaja kyselisi sodasta ja rauhasta Venäjällä, jonka muuten jopa täällä kirjoittava kommunisti Partacuskin myönsi joulukuussa 2019 Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa -aloituksen kommentissaan olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", olisi hänen kotiovensa takana pian sisäministeriön OMONin joukot, jotka kuskaisivat kiireenvilkkaa moisen Rodina-vastaisen ekstremistin putkaan ja kuulusteluihin.

   https://suomenkuvalehti.fi/ulkomaat/venaja-kielsi-uutisista-sanat-hyokkays-invaasio-ja-sodanjulistus-suurin-osa-venalaisista-seuraa-vain-valtion-kontrolloimaa-mediaa/

   • Anonyymi

    Ihminen jos joutuu puolustautumaan sotatilanteessa ja hyökkääjä on varustautunut kaikin mahdollisin asein, sotaan tulee olla silloin oikeutettu syy, puolustaa itseään läheisiään maataan. Jotka eivät halua puolustaa itseään, omaisiaan, maataan, heidät täytyy jättää silloin vihollisen armoille vihollisen tuhottavaksi.
    Venäläisillä joukoilla lähteä hyökkäämään ja valtaamaan Ukrainaa on matalampi kynnys sotia, kun taas ukrainalaisilla on kysymys paljon suuremmista arvoista joka motivoi heitä.

    Kommunisteja motivoi Ukrainan hallituksen mollaaminen Venäjän näkökulmasta "fasisteiksi/"natseiksi/kapitalisteiksi" mutta ukrainalaisille pakolaisille tuollaisen sanominen loukkaisi varmasti.


  • Anonyymi

   Jos ihmisellä on sotageeni niin sota on luonnollinen olotila. Sodan aloittaja on syyntakeeton. Se valtio tai ihmiset olisivat hyväntekijöitä Sota ei olisi rikos ihmiskuntaan kohtaan. Sodan synnyttäjää ei voisi rangaista, koska hän toimii luontonsa mukaisesti!
   Kumpi olotila on parempi, sota vai rauhantila?

  • Anonyymi

   Ei sellaista ole olemassaan kuin "sotageeni", agressiivisuus ihmisessä on luontainen ominaisuus muiden ominaisuuksien lisäksi. Rauhantila on hyvä tila, ja pitää yllä, mutta sotatilanne on välttämätön kun puolustetaan. Ikuista rauhaa ei tule koskaan, jossain aina paukkuu.

  • Anonyymi

   Typerää vedota puolustukseen. Se on osa sotaa.
   Puolustusta ei tarvita kun ei hyökätä.
   Silloin rauhantila säilyy.
   Rauhantila on parempi.

   • Anonyymi

    "Typerää vedota puolustukseen."

    Miten minä olen muistelevinani sellaista, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, että sinä olet sanonut puolustavasi itseäsi, perhettäsi ja kotiasi, jos väkivaltainen joukkio hyökkkää.
    Nytkö sinä oletkin siis sitä mieltä, että olet ollut typerys noin sanoessasi?

    "Puolustusta ei tarvita kun ei hyökätä."

    Eli sinä et siis lukitse ovia ja ikkunoita edes yöksi, koska et usko kenenkään tunkeutuvan kotiinne, ja jos sen joku kuitenkin sen tekee, olet omasta mielestäsi typerys jos lukitset oven tai puolustaudut.

    Oliko Neuvostoliiton johtokin siis tykkänään typeryksiä, koska puolustautuivat kesällä 1941 Saksan hyökätessä?

    "Rauhantila on parempi."

    Silloin kun mikään toinen valtio ei miehitä sinun kotimaatasi tai käy sotaa sitä vastaan, kuten Venäjän fasismidiktatuuri tekee nyt Ukrainassa, on maassa rauhan aika. Ukrainassa on kuitenkin sotatila, koska Putinin-Zjuganovin fasistis-kommunistinen sotaklikki hyökkää maassa ja haluaa vallata Ukrainan ja alistaa ukrainalaiset orjuuteensa.
    Etkö sinä kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus ymmärrä tosiasioita?


   • Anonyymi

    Ukrainalaisilla on myönteistä agressiivisuutta se suuntautuu vihana maahan tunkeutuneita vihollisia kohtaan,, heillä on mitä puolustaa, mutta venäläisillä ei muuta kuin yrittää vallata, raiskata ryöstää hävittää ja varastaa. Se on kielteistä agressiivisuutta. Imperialistisen valtion ikiaikaista ahneutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Typerää vedota puolustukseen."

    Miten minä olen muistelevinani sellaista, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, että sinä olet sanonut puolustavasi itseäsi, perhettäsi ja kotiasi, jos väkivaltainen joukkio hyökkkää.
    Nytkö sinä oletkin siis sitä mieltä, että olet ollut typerys noin sanoessasi?

    "Puolustusta ei tarvita kun ei hyökätä."

    Eli sinä et siis lukitse ovia ja ikkunoita edes yöksi, koska et usko kenenkään tunkeutuvan kotiinne, ja jos sen joku kuitenkin sen tekee, olet omasta mielestäsi typerys jos lukitset oven tai puolustaudut.

    Oliko Neuvostoliiton johtokin siis tykkänään typeryksiä, koska puolustautuivat kesällä 1941 Saksan hyökätessä?

    "Rauhantila on parempi."

    Silloin kun mikään toinen valtio ei miehitä sinun kotimaatasi tai käy sotaa sitä vastaan, kuten Venäjän fasismidiktatuuri tekee nyt Ukrainassa, on maassa rauhan aika. Ukrainassa on kuitenkin sotatila, koska Putinin-Zjuganovin fasistis-kommunistinen sotaklikki hyökkää maassa ja haluaa vallata Ukrainan ja alistaa ukrainalaiset orjuuteensa.
    Etkö sinä kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus ymmärrä tosiasioita?

    Olette jäänyt kiinni varkaushommissa ja puratte katkeruutta! Varastaminen on rikos, muistakaa se
    Vastatkaa kumpi on parempi, sota vai rauhantila.
    Rauhantila on mielestäni parempi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olette jäänyt kiinni varkaushommissa ja puratte katkeruutta! Varastaminen on rikos, muistakaa se
    Vastatkaa kumpi on parempi, sota vai rauhantila.
    Rauhantila on mielestäni parempi.

    Sellainen rauhantila kuin Suomessa nyt on, on hyvä, puolustusvoimat ja vahvistuva Nato-jäsenyys vielä lisää Suomen turvallisuutta, paremmin ei voisi asiat enään olla.
    Kommunistin kysymys sota vai rauhantila kumpi parempi, Suomessa on hyvä rauhantila koska se on myös turvattu.


  • Anonyymi

   Mikäli kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus kokee olevansa typerys puolustaessaan itseään ja perheenjäseniään väkivaltaista päällehyökkääjää vastaan, niin tuossa tilanteessa häntä voinee auttaa vain psykiatrian puolen ammattilainen, jos sitten hänkään. Väkivalta ei ole kuitenkaan asianomistajarikos, ja jos kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus jättää perheenjäsenensä hyökkääjän käsiin edes yrittämättä puolustaa heit, voi kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacusta syyttää ainakin heitteillepanosta.

   - Heitteillepanoon syyllistyy se, joka saattaa toisen avuttomaan tilaan ja heitteillepanoon syyllistyy sekin, joka jättää avuttomaan tilaan sellaisen henkilön, josta hän on velvollinen huolehtimaan ja siten aiheuttaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle. Heitteillepanosta on rangaistuksena sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta.

   • Kohdistitte parjauksen persoonaani. Joku kertonee totta teikäläisestä; Olette saanut turpiin varkausyrityksestä. Asia ei meikäläistä kiinnosta, joten se siitä.
    Vastaan aloitukselle: Mielestäni rauhantila on välttämätön. On parempi ratkaista ongelmia puhumalla kuin nyrkeillä tai tykeillä.


   • Anonyymi
    Partacus kirjoitti:

    Kohdistitte parjauksen persoonaani. Joku kertonee totta teikäläisestä; Olette saanut turpiin varkausyrityksestä. Asia ei meikäläistä kiinnosta, joten se siitä.
    Vastaan aloitukselle: Mielestäni rauhantila on välttämätön. On parempi ratkaista ongelmia puhumalla kuin nyrkeillä tai tykeillä.

    "On parempi ratkaista ongelmia puhumalla kuin nyrkeillä tai tykeillä."

    Suomen Kommunistinen Puolue ei saa edes niitä sanoja suustaan tuomitakseen toveripuolueensa, Venäjän federaation kommunistisen puolueen kanssarikollisuuden Moskovan fasistijunatan imperialistiseen hyökkäyssotaan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, jota sinä itsekin puolustelit kiivaasti vielä ennen 24. helmikuuta 2022.
    On sinussa varsinainen "rauhanaatteen" levittäjä kun lukee kommenttejasi vuosien varrella.

    Saa sitä puhua ja neuvotella, mutta silloin kun käydään päälle ase kourassa ja pyritään murhaamalla alistamaan kokonainen kansa orjuuteen, kuten Moskovan fasistijuntta ja sitä tukeva Venäjän federaation kommunistinen puolue yrittää imperialistisessa hyökkäyssodassaan Ukrainassa ukrainalaisille, ovat puolustajan aseet välttämättömiä, ellei halua antautua vapaaehtoisesti Venäjän fasismidiktatuurin orjiksi. Ukrainalaiset ovat osoittaneet etteivät halua, ja ymmärtäneet sen, etteivät sanat auta silloin, kun vastapuoli on sulkenut diplomatian sanakirjan ja puhuu taistelukentän kieltä ohjuksillaan, tykeillään ja panssareillaan.

    Siinä ei kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus rauhanvärssyjen veisaaminen ja sateenkaariliput aseellista päällehyökkääjää pidättele, vaan niitä on ammuttava kasoihin niin pitkään kunneka alkavat vielä eläviltä tulohalut tyssäämään.

    Suomi ja suomalaiset opetti tuon tosiasian niin sanotusti kädestä pitäen Josif Stalinille ja Kominternille, johon SKP:kin silloin kuului, talvella 1939-1940, ja siihen suomalaisten sinnikkääseen aseelliseen vastarintaan tyssäsi neuvostojohdon vakaat suunnitelmat Suomen itsenäisyyden ja monipuoluedemokratian lakkauttamisesta ja suomalaisten alistamisesta orjikseen.

    Minä tiedän sen, että suomalaisia kommunismidiktatuurin puuhastelijoita kyrsii vieläkin tuo Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin epäonnistuminen Suomen alistamisessa, sillä se olisi ollut SKP:n toiveiden täyttymys ja riemun lähde, kun taas me tervejärkiset ymmärrämme sen millainen katastrofi ja tuho Suomea ja suomalaisia olisi kohdannut.
    Aseita piti olla maataan, itsenäisyyttään ja vapauttaan puolustavilla suomalaisilla tuolloin ja kun naapurinamme on edelleen Venäjän diktatuuri, aseita on oltava sitä varten nytkin.

    - Olisi varmasti suurin virhe ajatella, että myönnytykset merkitsisivät rauhaa. Mitään sellaista ei tapahdu. Myönnytykset ovat pelkkää sodan uutta muotoa.

    Vladimir I. Lenin


  • Anonyymi

   Rauhantila näyttää olevan mieluisampi kuin sota.

   • Anonyymi

    Rauhantilaan on aina suunnattava ja rauhaa vahvistettava, hyviä puolustusvoimia unohtamatta. Puolustus kuitenkin turvaa viimekädessä rauhantilan. Ydinpommi on nytkin estänyt Euroopassa sodan laajenemisen.


  • Anonyymi

   " Puolustus kuitenkin turvaa viimekädessä rauhantilan. "
   Kannatatte rauhaa. Hyvä.

   Miten suhtaudutte aseistamisen kilpavarusteluun?
   Pienikin aseistuksen lisääminen johtaa toisen aseistuksen lisäämiseen. Pienikin ristiriita voi johtaa niinkuin on johtanut sotaan ja jota normaalihenkinen rahvas karttaa.

   • Anonyymi
    UUSI

    Maassa, jossa on vieraan, asevoimaa käyttäen väkisin maahan tunkeutuneita miehittävän valtion joukkoja, ei ole rauhaa.

    Jostain kumman syystä te siellä SKP:ssä ette ole vieläkään halunneet tuomita toveripuoluettanne Venäjän federaation kommunistista puoluetta sen vankkumattomasta tuesta Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistiselle sodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.
    Mistä tuollainen vätystely oikein johtuu, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus?

    Suomalaisilla kommunismidiktatuurin puuhastelijoilla näyttää olevan harhakuvitelma siitä, että kunhan vain Suomi riisuu aseensa ja jättäytyy vielä yksin, ilman mitään liittolaisia, niin naapurimaamme Venäjän fasismidiktatuuri tulee yhtäkkiä tunnontuskiinsa, lopettaa hyökkäyssotansa Ukrainassa, vetää miehitysjoukkonsa maasta ja maksaa vielä roimat sotakorvauksetkin.

    Noinhan ei tulisi Venäjän fasismidiktatuurin osalta käymään, vaan se valtaisi vielä Suomenkin ja alistaisi suomalaiset oman diktatuurinsa orjuuteen, mikä epäilemättä sopisi suomalaisille kommunismidiktatuurin puuhastelijoille oikein hyvin, sillä heillehän Venäjä on paratiisi vailla vertaa.

    "Pienikin ristiriita voi johtaa niinkuin on johtanut sotaan ja jota normaalihenkinen rahvas karttaa."

    Naapurimaamme Venäjä on Vladimir Putinin johtama fasismidiktatuuri ja sen kansa, "rahvas", tukee venäläisen Levada-tutkimuskeskuksen aiemmin syksyllä tekemän kyselyn mukaan 72 prosentin ylivoimaisella enemmistöllä maansa imperialistista valloitussotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.
    Miksi venäläisten noin suuri enemmistö haluaa orjuuttaa ukrainalaiset Venäjän vallan alle?

    Jos sinun naapurissasi, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, majailee väkivaltainen aseistettu rosvojoukkio, joka on jo tunkeutunut toisten naapuriensa koteihin, niin kuinka luottavainen sinä olet tuon rosvojoukkion käyttäytymisestä oman ja perheesi turvallisuuden suhteen ja valmistudutko sinä puolustamaan itseäsi ja perhettäsi pahimman varalle vai ihanko vain luotat rauhanvärssyjen ja sateenkaarilippujen autuaaksi tekevään voimaan?

    Ukrainan urhealle kansalle tulee antaa kaikki tarvittava ase- ja muu apu, jotta se voi karkottaa joka ainoan Putinin-Zjuganovin fasistis-kommunistisen sotaklikin rosvosotilaan pois murhaamasta, tuhoamasta ja kotiensa rauhaa häiritsemästä.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Maassa, jossa on vieraan, asevoimaa käyttäen väkisin maahan tunkeutuneita miehittävän valtion joukkoja, ei ole rauhaa.

    Jostain kumman syystä te siellä SKP:ssä ette ole vieläkään halunneet tuomita toveripuoluettanne Venäjän federaation kommunistista puoluetta sen vankkumattomasta tuesta Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistiselle sodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.
    Mistä tuollainen vätystely oikein johtuu, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus?

    Suomalaisilla kommunismidiktatuurin puuhastelijoilla näyttää olevan harhakuvitelma siitä, että kunhan vain Suomi riisuu aseensa ja jättäytyy vielä yksin, ilman mitään liittolaisia, niin naapurimaamme Venäjän fasismidiktatuuri tulee yhtäkkiä tunnontuskiinsa, lopettaa hyökkäyssotansa Ukrainassa, vetää miehitysjoukkonsa maasta ja maksaa vielä roimat sotakorvauksetkin.

    Noinhan ei tulisi Venäjän fasismidiktatuurin osalta käymään, vaan se valtaisi vielä Suomenkin ja alistaisi suomalaiset oman diktatuurinsa orjuuteen, mikä epäilemättä sopisi suomalaisille kommunismidiktatuurin puuhastelijoille oikein hyvin, sillä heillehän Venäjä on paratiisi vailla vertaa.

    "Pienikin ristiriita voi johtaa niinkuin on johtanut sotaan ja jota normaalihenkinen rahvas karttaa."

    Naapurimaamme Venäjä on Vladimir Putinin johtama fasismidiktatuuri ja sen kansa, "rahvas", tukee venäläisen Levada-tutkimuskeskuksen aiemmin syksyllä tekemän kyselyn mukaan 72 prosentin ylivoimaisella enemmistöllä maansa imperialistista valloitussotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.
    Miksi venäläisten noin suuri enemmistö haluaa orjuuttaa ukrainalaiset Venäjän vallan alle?

    Jos sinun naapurissasi, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, majailee väkivaltainen aseistettu rosvojoukkio, joka on jo tunkeutunut toisten naapuriensa koteihin, niin kuinka luottavainen sinä olet tuon rosvojoukkion käyttäytymisestä oman ja perheesi turvallisuuden suhteen ja valmistudutko sinä puolustamaan itseäsi ja perhettäsi pahimman varalle vai ihanko vain luotat rauhanvärssyjen ja sateenkaarilippujen autuaaksi tekevään voimaan?

    Ukrainan urhealle kansalle tulee antaa kaikki tarvittava ase- ja muu apu, jotta se voi karkottaa joka ainoan Putinin-Zjuganovin fasistis-kommunistisen sotaklikin rosvosotilaan pois murhaamasta, tuhoamasta ja kotiensa rauhaa häiritsemästä.

    Mainio kirjoitus. Te tuette sotaa. Näköjään tiedätte Suomen kommunistien kannan olevan kielteinen asevarusteluun ja aseilla turvallisuuden luomiseen.

    Miten suhtaudutte aseistuksen kilpavarusteluun? Lisääkö se turvallisuutta.


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Mainio kirjoitus. Te tuette sotaa. Näköjään tiedätte Suomen kommunistien kannan olevan kielteinen asevarusteluun ja aseilla turvallisuuden luomiseen.

    Miten suhtaudutte aseistuksen kilpavarusteluun? Lisääkö se turvallisuutta.

    Hyökkäyssota on kansainvälisen oikeuskäytännön mukaan kiellettyä, kun taas maan puolustaminen on täysin sallittua, ja siinä jopa suositellaan toisen valtion hyökkäystä vastaan puolustavan valtion auttamista kaikin keinoin.
    Eivätkö kommunistit ole tienneet tästä tosiasiasta?

    https://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2017/20170056

    Se on kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus sellainen asia, että sinäkin saat voimaa käyttäen itsepuolustaa, jos sinun kimppuusi käydään, kun taas se kimppuusi hyökkäävä osapuoli on rikoksen teillä, kuten muun muassa Venäjän fasismidiktatuuri nyt hyökätessään Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   201
   10453
  2. 655
   3193
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   133
   1768
  4. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   102
   1219
  5. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   113
   1219
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   960
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   254
   848
  8. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   217
   848
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   803
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   372
   747
  Aihe