Ukrainan aseapu lisää Suomen turvallisuutta

Anonyymi-ap

Jokainen lahjoitettu ase vähentää vihollisen kykyä uhata Suomea. Suomen juuri ostamat Himars-raketit voisi myös lähettää Ukrainan kautta perille kohteeseen. Ei ne aseet jossain armeijan varastossa saa mitään aikaiseksi.

10

447

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jokainen annettu /myyty ase pitkittää ukrainalaisten kärsimyksiä.
   Sota ei lopu sotimalla

   • Anonyymi

    Jokainen annettu/myyty ase lopettaa lyhyeen ryZZä naZin kärsimykset. Sotimalla ne sodat loppuu.


  • Anonyymi

   Suomi saa lisää GMRLS raketteja vasta Ukrainan sodan jälkeen, voi arvata.

   JDAM pommeja ehkä.

   Jokainen antamaton ase lisää ukrainalaisten kärsimyksiä ja myös venäläisten koska se pitkittää venäjän tappiota. Mitä nopeammin Ukraina voittaa, sitä parempi venäläisille.

  • Anonyymi

   Niin että aloittaja tarkoittaa jokaisen aseen mikä nytkin Suomesta lähtee, pitkittää sotaa ja aiheuttaa ukrainalaisten kuolemia ylivoimaisen vastustajan kuitenkin voittaessa tämän vihanpidon. Venäjä ei valloita vaan se suojelee ukrainalaisa - huomatkaa tämä te, jotka ette vielä tätä ymmärrä.

  • Anonyymi

   <Niin että aloittaja tarkoittaa jokaisen aseen mikä nytkin Suomesta lähtee, pitkittää sotaa ja aiheuttaa ukrainalaisten kuolemia ylivoimaisen vastustajan kuitenkin voittaessa tämän vihanpidon. Venäjä ei valloita vaan se suojelee ukrainalaisa - huomatkaa tämä te, jotka ette vielä tätä ymmärrä.<

   • Anonyymi

    Putinisteja pilvenreunalle. Sieltä näkee paremmin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putinisteja pilvenreunalle. Sieltä näkee paremmin.

    Lapsikin olisi voinut sanoa tuon. Tuo hässäkkä käydään tuolla pääasiassa kuulemma siksi, että ukrit pommitti maansa itäalueiden vähemmistöä, jota Venäjä ei voinut enää katsoa sivusta. Taitaa Kiinan tallaama uiguuri olla enemmän kun venäläinen, koska heidän kaltoinkohtelustaan on tullut juttua, muttei itäukrainan venäläisvähemmistöjen ongelmista?

    En ole ennen nähnyt näin mieletöntä "paha venäjä" -propagandaa suomessa. Tuolla on sairaanloisen hyväuskoisia, jotka jättävät ajattelematta yksinkertaisissakin asioissa.
    Pekka Toverin voitte unohtaa kokonaan, mutta on eräs kentsu, joka sanoi tärkeän asian, että kun sota alkaa, myös propa eri osapuolten välillä alkaa, ja että Ukraina ei ole kertonut tappioistaan, eikä sotilaidensa tekemistä rikoksista. Silminnäkijät kertovat.

    Laittakaa youtubeen venäjäksi "ukrainan sota, kidutus", ja matskua tulee ukrien teoista. Se on molemminpuolista. Vai ovatko suomalaiset niin taantumuksellisessa tilassa, että tulkitsevat seinään piirrettyjä "todisteita" kuin koira kusta, että kuka ollut paikalla? Koira ei tiedä kusen väärentämisistä mitään, saati mitä on lavastaminen.

    Tämä näkyy myös suomessa jopa niin, että osa ihmisistä on alkanut menettää ymmärrystään mitä ihmisyys on, ja mitä sota on. Erityisen vaarallisessa asemassa ovat lohikäärmeen vuonna syntyneet, joista tuppaa tulemaan liian herkkäuskoisia.

    Kun otetaan huomioon miten herkkä luonto on, ja ihminen on osa sitä, on sotien välinen propa yksi pahinta ihmismielen kaivelua, ja mikä pahinta, omien toimesta.
    Muistakaa, että ihmisen kansalaisuutta ei määritä se, millä puolen rajaa hän syntyy, vaan se, miksikä hän itse itsensä tuntee, tai miksikä itseään kutsuu. Suomessa on tuhansia ihmisiä, joita ei voi erottaa venakosta tai ukrista ulkonäön perusteella. Haluaako joku mennä loukkaamaan heitä alkaen haukkua r..äksi, olettaen, ettei ymmärrä mitä sanotaan? Ja vaikka puhuisi "sitä kieltä", miten erotat sen venäjästä tai sen kielen murteesta?

    Kun eläin näkee toisen eläimen, se myös olettaa, että sen näkemä on sitä miltä näyttää. Oletteko te eläimiä, ja missä on se, joka haluaa teidän olevan elukoita?


  • Anonyymi

   Joku uskottavuusproagandaan uskovan ajattelematon ehdotus taas. Jokainen luovutettu ase kyllä parantaa turvallisuutta sillä tavalla, että kun kaikki on luovutettu, on turvallisuus huipussaan - vihollinen voi vallata maan väkivallatta, kun vastustajalla ei ole mitään millä vastata! Kenenkään ei tarvitse kuolla!

  • Anonyymi

   Jokainen Suomesta pois viety ase heikentää Suomen puolustusvoimia. Venäjä on uhka Suomelle vaikka se sotii muualla.

  • Anonyymi

   "Satua"!!!

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   235
   1815
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   46
   1073
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   14
   1009
  4. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   965
  5. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   247
   929
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   180
   817
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   779
  8. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   739
  9. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   259
   722
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   52
   658
  Aihe