Ukrainan aseapu lisää Suomen turvallisuutta

Anonyymi-ap

Jokainen lahjoitettu ase vähentää vihollisen kykyä uhata Suomea. Suomen juuri ostamat Himars-raketit voisi myös lähettää Ukrainan kautta perille kohteeseen. Ei ne aseet jossain armeijan varastossa saa mitään aikaiseksi.

11

794

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jokainen annettu /myyty ase pitkittää ukrainalaisten kärsimyksiä.
      Sota ei lopu sotimalla

      • Anonyymi

        Jokainen annettu/myyty ase lopettaa lyhyeen ryZZä naZin kärsimykset. Sotimalla ne sodat loppuu.


    • Anonyymi

      Suomi saa lisää GMRLS raketteja vasta Ukrainan sodan jälkeen, voi arvata.

      JDAM pommeja ehkä.

      Jokainen antamaton ase lisää ukrainalaisten kärsimyksiä ja myös venäläisten koska se pitkittää venäjän tappiota. Mitä nopeammin Ukraina voittaa, sitä parempi venäläisille.

    • Anonyymi

      Niin että aloittaja tarkoittaa jokaisen aseen mikä nytkin Suomesta lähtee, pitkittää sotaa ja aiheuttaa ukrainalaisten kuolemia ylivoimaisen vastustajan kuitenkin voittaessa tämän vihanpidon. Venäjä ei valloita vaan se suojelee ukrainalaisa - huomatkaa tämä te, jotka ette vielä tätä ymmärrä.

    • Anonyymi

      <Niin että aloittaja tarkoittaa jokaisen aseen mikä nytkin Suomesta lähtee, pitkittää sotaa ja aiheuttaa ukrainalaisten kuolemia ylivoimaisen vastustajan kuitenkin voittaessa tämän vihanpidon. Venäjä ei valloita vaan se suojelee ukrainalaisa - huomatkaa tämä te, jotka ette vielä tätä ymmärrä.<

      • Anonyymi

        Putinisteja pilvenreunalle. Sieltä näkee paremmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinisteja pilvenreunalle. Sieltä näkee paremmin.

        Lapsikin olisi voinut sanoa tuon. Tuo hässäkkä käydään tuolla pääasiassa kuulemma siksi, että ukrit pommitti maansa itäalueiden vähemmistöä, jota Venäjä ei voinut enää katsoa sivusta. Taitaa Kiinan tallaama uiguuri olla enemmän kun venäläinen, koska heidän kaltoinkohtelustaan on tullut juttua, muttei itäukrainan venäläisvähemmistöjen ongelmista?

        En ole ennen nähnyt näin mieletöntä "paha venäjä" -propagandaa suomessa. Tuolla on sairaanloisen hyväuskoisia, jotka jättävät ajattelematta yksinkertaisissakin asioissa.
        Pekka Toverin voitte unohtaa kokonaan, mutta on eräs kentsu, joka sanoi tärkeän asian, että kun sota alkaa, myös propa eri osapuolten välillä alkaa, ja että Ukraina ei ole kertonut tappioistaan, eikä sotilaidensa tekemistä rikoksista. Silminnäkijät kertovat.

        Laittakaa youtubeen venäjäksi "ukrainan sota, kidutus", ja matskua tulee ukrien teoista. Se on molemminpuolista. Vai ovatko suomalaiset niin taantumuksellisessa tilassa, että tulkitsevat seinään piirrettyjä "todisteita" kuin koira kusta, että kuka ollut paikalla? Koira ei tiedä kusen väärentämisistä mitään, saati mitä on lavastaminen.

        Tämä näkyy myös suomessa jopa niin, että osa ihmisistä on alkanut menettää ymmärrystään mitä ihmisyys on, ja mitä sota on. Erityisen vaarallisessa asemassa ovat lohikäärmeen vuonna syntyneet, joista tuppaa tulemaan liian herkkäuskoisia.

        Kun otetaan huomioon miten herkkä luonto on, ja ihminen on osa sitä, on sotien välinen propa yksi pahinta ihmismielen kaivelua, ja mikä pahinta, omien toimesta.
        Muistakaa, että ihmisen kansalaisuutta ei määritä se, millä puolen rajaa hän syntyy, vaan se, miksikä hän itse itsensä tuntee, tai miksikä itseään kutsuu. Suomessa on tuhansia ihmisiä, joita ei voi erottaa venakosta tai ukrista ulkonäön perusteella. Haluaako joku mennä loukkaamaan heitä alkaen haukkua r..äksi, olettaen, ettei ymmärrä mitä sanotaan? Ja vaikka puhuisi "sitä kieltä", miten erotat sen venäjästä tai sen kielen murteesta?

        Kun eläin näkee toisen eläimen, se myös olettaa, että sen näkemä on sitä miltä näyttää. Oletteko te eläimiä, ja missä on se, joka haluaa teidän olevan elukoita?


    • Anonyymi

      Joku uskottavuusproagandaan uskovan ajattelematon ehdotus taas. Jokainen luovutettu ase kyllä parantaa turvallisuutta sillä tavalla, että kun kaikki on luovutettu, on turvallisuus huipussaan - vihollinen voi vallata maan väkivallatta, kun vastustajalla ei ole mitään millä vastata! Kenenkään ei tarvitse kuolla!

    • Anonyymi

      Jokainen Suomesta pois viety ase heikentää Suomen puolustusvoimia. Venäjä on uhka Suomelle vaikka se sotii muualla.

    • Anonyymi

      "Satua"!!!

    • Anonyymi

      Ei ne aron pellet (Ukrainalaiset) pärjää vaikka kaikki aseet vietäisiin niin onnetonta ja kädetöntä homma on,leikiivät nöyrää ja kusettavat länsimaita.Kun porukka on niin uunoa ettei ne osaa taistella eikä operoida mikä alkaa näkyä hommassa voihan vii*****tu.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      276
      2974
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1538
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1270
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe