Vedonvälittäjät onnesta soikeana!

Anonyymi-ap

On ollut niin erikoiset MM-kisat tähän asti, että ei oikein tiedä mitä sanoa. Se on ainakin jo varmaa, että ensimmäinen viikko ei ole mennyt "ihan" odotetulla kaavalla. Jättiläisten toistuva kompuroiminen alkuviikon peleissä ja sitten nämä karmeat 0-0 tasurit useiden päivien aikana saa itseni epäilemään jopa jonkinlaista tulosmanipulaation mahdollisuutta. Esim. Englanti oli 6-2-voiton jälkeen sellaisella säästöliekillä USA:aa vastaan, ettei mitään rajaa. Yksi laukaus kohti maalia kertoo oleellisen. Saksa on kisojen pahin farssi Argentiinan ohella. Ton tason maat eivät voi tulla kompuroimaan yhtäkään ottelua kun kyseessä on MM-kilpailut.

Vedonlyöjien laittama rahamäärä otteluvetoihin pyörii tähtitieteellisissä lukemissa kun nykyään kaikkein syrjäisimpienkin maiden tappioTaavetit lyövät pieniä palkkojaan likoon ja häviävät - tottakai. Yhteenlasketut vedonlyöntisummat ovat valtaisia.

Kuinkakohan monta itsemurhaa vedonlyöjät teki jo alkuviikolla kun hirvittävillä summilla Argentiinaa lyöneet joutuivat karkeasti pettymään. Seuraavaksi oli Saksan vuoro viedä kenties jonkun omaisuus miljonääribuukkerien ahneisiin kitoihin. Aivan järjetöntä vedätystä!

Ihan kuin nämä MM-kisat olisivat arvoasteikolla jotain puulaakitason pelejä, joissa tappiolla ei sinänsä ole maatamullistavaa merkitystä! Siltähän se em. suurmaiden kohdalla vaikuttaa.

Onkohan kabineteissa järkätty näihin kisoihin todellinen yllätysvoittaja. Joku jota kukaan ei pysty uskomaan ennakkoon todeksi?

Toisaalta olen lähes varma, että Brasilian floppia emme tule näkemään. Jalkapallomaailmassa on tiettyjä lainalaisuuksia. Yksi on se, että vedonlyöjät menköön polvilleen ja menettäköön kaiken. Muistakaa, että yksikään hävitty veto ei mene köyhien taskuun vaan eliitille.

5

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Liian kuumista olosuhteista tuo maalien vähäisyys osin johtuu. Kun aavikolla juostaan pallon perässä niin nopeasti siellä jalat makaronisoituu. Valmennuskin on edennyt niin puolustukseen perustuvaksi että lopputulos näkyy taululla nollanollina.

    • Anonyymi

      Rankkarilinja on ollut aika omituinen. On annettu enemmän rankkareita kuin pitäisi, mutta kaipa pelaajat ovat oppineet sukeltamaan niin taidokkaasti, että se näyttää virheeltä VAR-kopissa. Esim. Saudien rankkari Puolaa vastaan oli ihan selvä sukellus, mutta oikeus toteutui, kun Puolan mokke torjui pilkun. Käsivirheissä rankkarialueella ei näytä olevan mitään linjaa, vaan yhdestä tulee pilkku, toisesta ei. Aivan täyttä arvontaa. Ei sellaista pitäisi näkyä MM-kisoissa.

      Kyösti ei ole vielä nähnyt Tunisian ja Ranskan matsista muuta kuin maalin, mutta aika vapaastihan tuo tunisialainen sai purjehtia vetopaikkaan. Väkisinkin tulee mieleen, että jatkopaikan jo varmistanut Ranska halusi vähän jeesata Tunisiaa, johon sillä on läheiset välit. Eihän siitä avusta ollut hyötyä, kun Aussit voitti Tanskan. Kuinkahan monta autoa ensi yönä palaa Pariisissa, kjäh kjäh?

      Kyöstin mielestä kisat on kolmen kauppa: Brasilia, Ranska ja Espanja. Kyösti toivoo brassien mestaruutta, koska onhan heillä pari Liverpoolin pelaajaa riveissään. Sitä paitsi ranskalaisten ylimielisyys ärsyttää. Neymar menee maihin usein, mutta kyllä häntä usein rapataankin rajusti. Toivottavasti Neymar kuntoutuu mahdolliseen brassien finaaliin, koska vaikeata tulee ilman häntä, vaikka brassien mestaruus ei maalivahdista tai hyökkäyksestä jääkään kiinni.

      Kyösti ei ihan varma ole ottelukaaviosta, mutta hän on käsittänyt, että yhdellä puoliskolla Brasilia ja Espanja ratkovat finaalipaikan. Toisella puoliskolla Ranskan pitäisi kai hoidella Hollanti ja Englanti päästäkseen finaaliin. Toivottavasti Ranska häviää viimeistään finaalissa joko Brasseille tai Espanjalle et sillei hei!

      Mitä tulee vedonlyöntiin, niin saa nähdä, kuinka alhaalle tasurien kertoimet painuvat, kun pleijarit alkavat. Voisi kuvitella, että tulee tiukkoja pelejä, joiden todennäköisyys mennä jatkoajalle tai rankkareihin kasvaa. Toivottavasti Englanti ei joudu rankkareihin, koska historian painolasti tulee murskaamaan lädit jälleen kerran, kjäh kjäh.

      tiedättekyllä

    • Anonyymi

      Onpahan ollu melkoiset paskakisat käynnissä. Loogiselle ajattelulle ei ole annettu paljoa siimaa ottelutulosten pohdinnassa vaan puhtaalla nopan heitolla olisi varmaan tehnyt isot rahat vakiopanoksin pelattuna.

      Mestari on tietenkin jompikumpi kaksikosta Argentiina-Ranska. Historian kirjat kertoo, että MM-tasolla joukkueet ovat kohdanneet kolmesti ja 2/3 on Argentiina voittanut Ranskan. Vuoden 2018 kotikisoissaan Ranska onnistui Argentiinan pudotuspeleissä voittamaan 4-3 lukemin.

      Qatarin öljysheikit yrittävät todennäköisimmin junailla asiat Argentiinan toivomalla tavalla, jotta PSG:n tähti saisi kruunattua uransa maailmanmestaruuteen.

      Oma veikkaus on siis Argentiinan maailmanmestaruus. Johan siitä 1986 vuodesta ja edellisestä mestaruudesta on tarpeeksi aikaa. Diego Armando Maradona ei tätä mestaruutta enää todista, mutta väliäkö sillä. Argentiinan 36 vuoden odotus tulee päätökseensä.

      • Anonyymi

        Jos Argentiina ja Marokko kohtaavat finaalissa niin päätuomarointi mennee kehutulle Turpinille Ranskasta tai Oliverille Englannista.

        Jos finaalista tulee 2018 kisojen uusinta tai jos Ranska ja Argentiina kohtaavat finaalissa niin käytänteiden mukaan tuomari ei voi tulla Euroopasta eikä Amerikasta. Silloin kunnian saanee Qatarin tai Arabiemiirikuntien tuomari. Maksettu lopputulos on siinä tilanteessa hieman todennäköisempi kuin muutoin olisi.

        Onneksi tämä painajainen on pian ohi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Argentiina ja Marokko kohtaavat finaalissa niin päätuomarointi mennee kehutulle Turpinille Ranskasta tai Oliverille Englannista.

        Jos finaalista tulee 2018 kisojen uusinta tai jos Ranska ja Argentiina kohtaavat finaalissa niin käytänteiden mukaan tuomari ei voi tulla Euroopasta eikä Amerikasta. Silloin kunnian saanee Qatarin tai Arabiemiirikuntien tuomari. Maksettu lopputulos on siinä tilanteessa hieman todennäköisempi kuin muutoin olisi.

        Onneksi tämä painajainen on pian ohi.

        Kyöstin suurin mielenkiinto kisoja kohtaan lerpahti, kun Brasilia ja Englanti tippuivat. Kroatian ja Marokon maalivahdit pelaavat upeaa turnausta, ei voi muuta sanoa, mutta silti Kyösti toivoo, että finaaliin menisivät Ranska ja Argentiina. Jos finaali olisi Kroatia-Marokko, niin siitä tulisi taatusti ihan järkyttävän tylsä puolustuspelaamisen näytös. Kyösti ihailee Mbappen nopeutta ja Giroud'n uskomatonta pääpelitaitoa, eikä tykkää sikailevista argentiinalaisista, mutta jotenkin Kyösti silti toivoisi, että Messi saisi upean seurajoukkueuransa lisäksi maailmanmestaruuden. Onhan jalkapallon MM kaikki urheilulajit mukaan laskien himoituin ja arvostetuin saavutus. Realistina Kyösti kuitenkin arvelee, että Ranska voittaa finaalissa Argentiinan 2-1, elleivät erotuomarit päätä jälleen avustaa Messiä rankkarilla tai parilla. Messihän saa palkkansa PSG:ssä qatarilaisilta, mutta niin saa Mbappekin, joten voi vain arvailla, mitä hämäräsheikit haluavat. Ainakin se näistä kisoista on jää mieleen, ettei valkokaapuisia paikallisia miehiä juuri jalkapallo kiinnosta, koska tuhansia tuoleja on ollut turnauksen peleissä tyhjinä, ja usein valkokaavut lompsivat paikoilleen vasta pelin loppuvaiheessa. Ei näitä kisoja kyllä urheiluhengen riemuvoittona muistella...

        tiedättekyllä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2325
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1950
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      174
      1750
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1745
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe