Kysymys kepulaisille

Anonyymi-ap

Missä mielestänne meni pieleen, kun kepun kannatus on nyt sitä luokkaa ollut jo kauan, ettei kepu ole enää yksi suurista?

15

114

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kepulaisena sanoisin, että se alkoi kun kirottu Vanhanen aloitti valtion velanoton rankan lisäämisen ja siten Sipilä tuhosi kaiken mitä päätti, Kulmuni ei saanut aikaan mitään ja nyt Saarikko riitelee kaikkien muitten puolueitten kaikkien edustajien kanssa ja sanoo kaikkien muitten olevan syyllisiä kaikkiin riitoihin Keskustan kanssa.

   Ja sitten se Väyrysen kanssa hempeily, se on ohessa vienyt puolueemme voimia aivan tavattomasti. Myyränä on saanut mellastaa vuosikymmenet, eikä kukaan enää usko selllaisen hyysäämiseen jälkeen puolueemme johdon tekemisiin.

   • Anonyymi

    No, aiotko jatkossa kepua kannattaa, esmes ensi vuoden EK-vaaleissa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, aiotko jatkossa kepua kannattaa, esmes ensi vuoden EK-vaaleissa?

    En enää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No, aiotko jatkossa kepua kannattaa, esmes ensi vuoden EK-vaaleissa?

    Totta kai ja äänestän kepun parasta ehdokasta tupaillan tanhukuningasta mustanaamiota.


  • Anonyymi

   Siirtyykö lestadiolaisetkin kokoomukseen, toiseksi suurimpaan lestadiolaispuolueeseen kepun jälkeen?

   Se on sinänsä yllättävää, että aikoinaan SKDL:n kannattajissa oli paljon lestoja. Neuvostoliitto rahoitti Maalaisliittoa, että nuo kommarit saataisiin käännytettyä Neuvostoliitolle myönteisen Maalaisliiton kannattajiksi.

   • Anonyymi

    "Lestadiolaisuuden alkuaikoina ja 1900-luvun alkuvuosikymmeninä ei ollut epätavallista, että lestadiolaisia toimi avoimesti myös vasemmistopuolueissa ja työväenliikkeessä. Mutta SRK:n ympärille tapahtuneen organisoitumisen jälkeen vasemmisto demonisoitiin liikkeessä absoluuttisesti.

    Vielä 1950-luvulla vasemmistolaisella SKDL:llä oli silti edelleen myös vanhoillislestadiolaisia tukijoita, mikä sai liikkeen johdon puhumaan kommunismia ja myös sosialidemokratiaa vastaan entistä avoimemmin. "


    ???


  • Pääasiallinen syy on samantapainen kuin monessa muussakin asiassa. Kivijalkakauppias kysyy miksi asiakkaita ei käy eikä näy. Pankkia ei tahdo enää löytää mistään. Puhelinkoppeja ei enää ole joka kadunkulmassa.

   • Anonyymi

    Pankkia ei tahdo löytää, mutta kokoomuslainen mielipidepankki löytyy, kun osaa oikean kutsuhuudon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pankkia ei tahdo löytää, mutta kokoomuslainen mielipidepankki löytyy, kun osaa oikean kutsuhuudon.

    Olet oikeassa. Yrityselämässäkin hinnoitteluvoimaiset laatuyhtiöt pärjäävät muutostenkin keskellä. Sitä kai se on sitten minunkin kanssani. Kun on laatua, niin ei helposti kaadu.


  • Anonyymi

   Kepun kannatus on silti enemmän kuin se ajamista asioista on hyötyjiä!Ajaa ökyisäntien ja turpeennostajien etuja,muu maa saa mennä vaikka konkkaan!

  • Anonyymi

   Kepulla ei ole pitkään aikaan ollut mitään sellaista OMAA POLIITTISTA ydin asiaa jonka ympärille se rakentaisi puolueen muun agendan.

   Kepu vaan poukkoilee sinne tänne aina asia kerrallaan eikä koskaan voi etukäteen tietää että mikä sen kanta tulee olemaan mihinkin asiaan, tämähän on sietämätön tilanne äänestäjää ajatellen.

   Esim. mm. RKP, vihreät ja Persut ovat hyviä esimerkkejä siitä että niillä on perussanoma joka määrittelee KAIKEN muunkin poliittisen toiminnan, äänestäjän ei tarvitse arvailla millä linjalla puolue tekee päätöksiä muistakin asioista.

   Kepun vanha maaseudun leimakaan ei kauan enää auta varsinkin kun se ei edes johdonmukaisesti puolusta maaseudun etua vaan määräysvaltaa annetaan surutta EU:lle.

   Lisäksi maaseutu autioituu koko ajan joten kepun pitäisi nopeasti "keksiä" tai päättää että mikä on se KONKREETTINEN juttu jota kepu ajaa!

   • Anonyymi

    Vihreiden sanoma on woke ja meetoo ja munat pois.
    Luonnosta ei ole enää niinkään väliksi.


  • Anonyymi

   Keskusta unohti tyhmyytensä takia omat äänestäjänsä maaseudulla.Sen tiedot kehityksestä olivat täysin väärät ja puutteelliset. Nimikin selvästi sanoo syyn rappioon. Kaupungit ja asutuksen keskittäminen vei siltä kannutuksen toisinkuin muilta puolueilta jotka eivät ole tekemisissä maatalouden kanssa. Kunenergia ja siitä riippuvat talous on nyt vaikeuksissa niin pitäisi käsittää mitä pitäisi tehdä eikä jatkaa tuhoon tuomittua kaupunkien tukemista. Putinin toimet näyttivät mistä kana kusee. Sitä ei Keskustassa tulla ikinä käsittämään vaikka sen kannattajat tietävät. Johto on ollut retuperällä jo vuosikymmeniä luullessaan kapungistumisen olevan puolueiden pelastus. Kaupungit jodutaan pakosta tyhjentämään ja asukkaat siirtämään tuottavaan työhön maalle kuten 50-luvulla oli tilanne. Öljy oli sadan vuoden projekti joka loppui omaan mahdottomuuteensa. Sähkö on riippuvainen öljystä joten siihen ei kannata satsata. Sensijaan on pantava ruismoottorit työhön tekemään ruokaa ilman öljyä ja konevoimia jos halutaan pysyä hengissä.Mitä enemmän lässytetään muutoksista laiskotteluun sitä pahemmin käy. Diokiloikka onutopiaa joka toteuttamalla tuhoaa koko ihmiskunnan jollei sitä pysäytetä ajoissa. Nämä uskonnot pitää ehdottomasti heivat pois tieltä aiheuttamasta ongelmia . Keskusta tätä ei ikinä tule tajuamaan. Siksi sitä ei pidä äänestää.

  • Anonyymi

   Kepu tuhosi maaseudun.
   Sipilän pr temppu kutsui huonosti integroituvia muslimi miehiä Suomeen. Nyt näiden toimia puidaan Oulun käräjäoikeudessa.
   Kepu hengaili Venäjän kanssa.
   Kepu antoi yksityismetsätalouden tuhoutua vihreiden toiveiden mukaan.
   Kepu oli Uniperin pääarkkitehti ja nyt maksamme sitä sähkölaskussa.
   Sipilä leikkasi koulutuksen piloille. Pisa tulokset romahtivat.
   Saarikko on hövelein kirstun vartija. Kaikki velaksi lastemme maksettavaksi. Baila, baila.
   Mihin tahansa kepu koskee, niin jälki on täyttä tuhoa.
   Tämän täytyy näkyä vaaleissa rajusti ja pysyvästi.

  • Anonyymi

   Ihan selvä homma. Ensin epäonnistuimme Väyrysen presidentittämisessä. Hänet olisi ehdottomasti pitänyt valita presidentiksi. Sitten viimeisenä tämä Saarikko. Meidän jokaisen olisi pitänyt seistä hänen takanaan. Hänessä kulminoituu keskustan sielu. Valtiomies Jäätteenmäen kohtalo myös ajattelututtaa. Hän oli hyvä pääministeri, ehkä paras kaikista. Miksei hän ollut edes ehdolla Nobelin palkinnon saajaksi ? En ymmärrä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   270
   1697
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   12
   1513
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   105
   1212
  4. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   991
  5. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   964
  6. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   169
   913
  7. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   835
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   772
  9. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   762
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   158
   627
  Aihe