On vaikea löytää siistiä paria

Jos haluaa, kuten me haluamme, vaikkapa saunoa ja hipsutella samassa huoneessa toisen parin kanssa, toisen parin löytäminen on aika hankalaa. Tunnemme olevamme erilaisia, kun emme ole bi tai emme halua alistuksia ja satuttamisia. Tavallinen on parasta. Ja jos pääsemmekin jonkun kanssa keskusteluun, homma kaatuu siihen, että toisilla ei ole juuri käsitystä, miten ihmisten kanssa jutellaan kirjoittamalla.

Lienemme liikaa vaatimassa, mutta ei mahda mitään, että jarrut iskee päälle, jos kaikki kirjoitetaan pötköön ilman pisteitä. Tai pitkään viestiin vastataan kolmella sanalla. Tai jos ei tunnuta oikealta tyypiltä jätetään kokonaan vastaamatta ja unohdetaan koko juttu.

Vuoden olemme koittaneet saada toista paria samoille lauteille, mutta kun ei niin ei.

Jos meidän kanssa aikoo jotain tehdä, pitää ensimmäisenä olla kirjoitustaito kohdallaan. Tai edes sinne päin. Ja halu kirjoittaa. Onko se liikaa nykypäivänä?

Jos siinä lukiessasi satut miettimään, mitä oikein olemme parejamme, voimmehan liittää tähän jossain palstalla käyttämämme esittelyn. Herättäisikö kiinnostusta? Vai nopean klikkauksen seuraavaan tarjokkaaseen?

---

"Jos rakastat liikaa kirjoja, miten käy minun, kun tunnet minut kannesta kanteen ja juoneni lakkaavat kiinnostamasta ja muistat ulkoa kaiken?" Tällaistakin saattaa pariskunta herätä ajattelemaan; mitä tehdä, että kipinä säilyy, eikä sammu. Että löytyisi "uusia juonia" ja takakannen takaa uusia sivuja. Siksi olemme täällä ja etsimme jotain. Mutta mitä?

Olemme noin 40-vuotias aviopari ja suhteemme on vahva. Koemme itsemme rauhallisiksi ja kilteiksi. Jos etsit räväkkää menoa ja kovia ääniä, emme ole sinua varten. Sen sijaan, jos pidät kynttilänvalosta ja tunnelmasta, katsomme samaan suuntaan. Emme pidä alistamisesta saati satuttamisesta, mutta hipsuttelu ja supattelu on meidän mieleen. Sanovat sitä vaniljaksi. Silloin tällöin ripaus kanelia riittää meille. Olemme M-L-kokoisia.

Etsimme kilttiä ja ystävällistä pariskuntaa esim saunomaan ja jännittämään, mitä salaisuuksia siellä tapahtuu. Parinvaihto ei ole mahdollista meidän puolelta tällä hetkellä.

Lämmintä, kaunista ja lempiää iltaa odottaen.
Yhteydenotot mielellään kik: jko401

6

848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkennuksena, että haluaisimme harrastaa seksiä toisen parin kanssa samaan aikaan samassa huoneessa. Olemme Pirkanmaalta.

      • Anonyymi

        Parinvaihtoa jo 10 vuotta harrastettu, hyviä ystäviä sitä kautta löydetty.
        Aina kun tapaamme uuden parin eka kertaa, tutustumme rauhassa toisiimme ilman seksiä. Suurimman osan kanssa aloitamme rakastelun omien puolisoiden kanssa samassa sänkyssä, josta yleensä luonnollinen vaihto onistuu ilman kitkaa. Pari 50v


    • Anonyymi

      Kikkelis kokkelis vaan sullekin pikkukikkeli nauti ja hanki tauti

    • Anonyymi

      Ihan vain kommenttina esittelyynne. Aivan ihana teksti ! Minua lämmitti ja kiinnostaisi. Puolisoni, hänestä en tiedä innostuisiko koko asiasta.

      • No kiitos. :) Ehkä toteutimme kirjailija Dan Brownin tekniikkaa; hän sanoi kirjoittavansa "sellaisia kirjoja, joita haluaisi itse lukea". Haluaisimme itse lukea tällaisen ilmoituksen. Siksi kirjoitimme sellaisen. Hyviä keskusteluja teille miehesi kanssa.


      • Eiku.. Mistä muka päättelin, että "olet nainen ja puolisosi on mies". Voi se olla toisinkin päin. Miten vain. Ihminen on joskus vähän herkkä stereotypioissaan. Huomaamattaan. Lause "Aivan ihana teksti" kuuluu minun päässäni naisen suusta sanottuna. Vaikka itsekin voisin sen sanoa, Olen tämän pariskon mies. Tämmöstä tämä on, ihmisen elämä. Kaikkea hyvää joka tapauksessa teille, jos satutte asiasta keskustelemaan.

        On muuten niin, että aika hyvä tuuri kyllä on, jos pariskunta sattuu toivomaan ja haluamaan samoja asioita. Nehän voi mennä ihan ristiin. Toinen haluaa vaikka minkälaista menoa ja hyppyä ja toiselle kävisi parhaiten, kun vieressä makaa. Jos siis on, että halut on samat, voi melkein huudahtaa "hip hei" ja lyödä käsiä yhteen ilon merkiksi.

        Jos halut ei kohtaa, ei siinä auta mikään muu kuin avoin keskustelu. Minä haluan näin ja sinä noin, mitäs tehdään?


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      446
      9984
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      265
      6984
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      18
      3140
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      335
      2363
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1737
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1653
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      191
      1359
    8. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1293
    9. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      1009
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      49
      985
    Aihe