Pukeuduin tytöksi ja viettelin appiukkoni, osa 2/2

..... Seuraavana päivänä aika kuitenkin koitti. Vaimo lähti anoppini kanssa kaupungille ostoksille ja minä ja appiukko jäimme asuntoon kahden kesken. Mies istuskeli kaikessa rauhassa olohuoneen sohvalla lehteä lukien, kun minä menin kammariin kaapilleni.

Voitelin huuhdellun reikäni liukkaalla, hyvältä tuoksuvalla rasvalla, ja työntelin sitten kipeän suurta dildoani edestakaisin syvällä pepussani, kunnes sen aukko nöpötti punottavana ruusukkeena, työntyen ulos perseestäni, kutsuvana kuin prinsessa Ruususen pillu. Meikkasin huolella vielä kasvoni, pukeuduin ihanaan pitsisomisteiseen toppiin ja blondiin peruukkiin, puin jalkaani näteimmät, rusetein somistetut yli polven ulottuvat tyttösukkani, ja lopuksi seksikkäät punaiset korkokengät. Levitin punatuille huulilleni vielä sensuellin makuista huulikiillettä sekä kaulalle naisellisen täyteläistä parfyymia, ja tässä asussa rohkaisin sitten itseni ja kävelin lanteet keinuen ja tytöltä tuoksuen olohuoneeseen appeni eteen.

Vatsanpohjani kihelmöi jännityksestä ja poskeni kuumottivat punaisina, kun pyörähdin korkokengissäni ympäri siinä olohuoneen lattialla ja kysyin ujosti, mahdollisimman viattomalla äänellä: "Pidätkö asustani Uke, näytänkö nätiltä?" Appiukko rutisti lehtensä käsiinsä ja hänen silmänsä pullistuivat.

"Mi- miten sinä ny- nyt tuolla tavalla esiinnyt, naisten hepenissä poika! Tu- tuohan on julkean rietasta, oletko, oletko miehimys…?!" mies änkytti vapisevalla äänellä.

En vastannut, vaan muistaen ison miehen heikon kohdan uskaltauduin muitta mutkitta istuutumaan hänen syliinsä Otin hänen leveät jykevät kasvonsa käsieni väliin ja aloin suudella häntä suulle, hitaasti, suljetuin silmin, pitkään ja hellästi... ja ah, kuinka nautinkaan appiukkoni hervahtaessa täysin avuttomaksi, kun hän sai himokkaan vävypoikansa tällä tavoin syliinsä, tuoksuvana ja seksikkäänä, huoran asussa!

Mies alkoi varovaisesti vastata suudelmaani, ja minä kiedoin käsivarteni hellästi vielä tiukemmin hänen kaulaansa ja liu'utin kieltäni pitkin hänen kieltään ja pehmeitä huuliaan.

"Nussi minua kulta, mmhh... slurpss.. oi nussi, jooko, mmmh..!" kuiskutin kiihkeästi hänen korvaansa suudelmien välillä.

Appiukkoni alkoi täristä ja päästi jonkinlaisen kiihkeän korahduksen ja urahti:

"Sinä… sinähän... tunnut ja maistut tytöltä, oummh…mmm!" Mies maisteli yhä ahnaammin punattuja huuliani ja pian hän oli jo päässyt housuistaan.

Hyväilimme toisiamme munat paljaina, toistemme kulleja puristellen. Appi huohotti punakoin kasvoin enää kätkemättä kiimaansa ja työnsi sitten paksun sormensa peppureikäni sisään, sitten toisenkin… ja ahh, vielä kolmannen! Oi kuinka hyvältä ukon paksut sormet tuntuivatkaan tunkeutuessaan liukkaaseen voideltuun perseeseeni!

Sitten iso mies nousi yllättäen seisomaan, ja minä kiedoin notkeat säärösenii hänen ympärilleen, kun hän kannatteli minua sylissään ja kantoi minut makuukammariini ja laski vuoteelle. Minä hihittelin, vikisin ja kukertelin kuin pikkutyttö tuntien itseni hentoiseksi pikku neitoseksi siinä vuoteella, jalassa julkean korkeakorkoiset, kiiltävän punaiset kenkäni, kun tuo iso kiimainen sonni kävi päälleni.

Iso urooni tarttui kourillaan siroihin neidonnilkkoihini ja taivutti minut kaksin kerroin niin, että korkkarit painuivat pääni taakse korot sojottaen ja paisunut persnuppuni työntyi munieni alta riettaan kutsuvana esiin.

“Kun kerran olet lutka, niin tästä saat kyrpää, aaahh… senkin huora! iso mies huusi ja työnsi valtavan, jättimäiseksi patukaksi kovettuneen kyrpänsä tiukan peppureikäni uumeniin.

Ukko laskeutui päälleni kuin tiejyrä, kietoi vartaloni tiukasti käsivarsiensa otteeseen ja alkoi tiuhaan tahtiin suudella lutkuttaa suutani huulillaan samalla, kun hänen kivikova suuri kyrpänsä upposi litsahdellen perseeseeni, yhä uudelleen ja uudelleen, aaahh… tyveä myöten, sisään ja ulos...

“Aaahhh…. oi kulta, nussi mua, nussi…!” voihkin äänekkäästi, ja punaiset huorakorkkarini lensivät nussimisen voimasta jalastani kopisten makuuhuoneen parketille.

“Oiiih, ihanaa, ihanaa kun sain sinut, ooh… ihana nussiva pukki… aaah, nussi ihana pukki lutkaa!” huusin nautintoni huumassa.

Nyt nussiva uroksenikin alkoi tulla orgasmiin ja alkoi karjahdella ja kouristella päälläni, kun hänen kyrpänsä lopulta laukesi ja alkoi paineella ruiskia suuria annoksia lämpöistä spermaa sisälleni.

“Ooiiihh, eiih… ahh.. mikä ihana lutka! Aaaaahhh, voiiih…!” iso mies voihki ja karjahteli ja lopulta vain nyyhkytti ja huohotti nussimisen tahdin vaimetessa.

Iso mies nytkähteli päälläni pitkään, siementäen vielä viimeisillä sperma-annoksillaan allaan vikisevää pikkulutkaansa. Ynisin ja valitin hiljaa, nussittuna ja raukeana, hengittäen huoneessa leijuvaa lämmintä kullin, hien, parfyymini ja siemennesteen lemua. Appeni suukotteli minua hellästi vielä kauan aikaa kaulalle, huulille ja poskille, kunnes nukahdin kuin pieni lapsi.

0

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        123
        9726
      2. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        50
        2847
      3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        170
        2634
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        22
        2059
      5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        14
        1816
      6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        15
        1637
      7. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        15
        1547
      8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        15
        1505
      9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        11
        1449
      10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        14
        1336
      Aihe