Sähkön hinnat jäätävässä nousussa. Alkuvuosi näyttää pahalta. Mitä tekee hallitus???

Anonyymi-ap

Eikö päättäjät todella ymmärrä missä mennään???!!!??? Kun ei mitään tapahdu niin täytyy olla niin että tämä asia ei päättäjille ole valjennut. Moni maksaa nyt jopa 10 x hintaa sähköstä. Jos ennen meni 3000€ vuodessa sähköön, nyt menee 30 000€. Alkaako valjeta??? Sähköä tuottavien yritysten kulut eivät ole kohonneet juuri lainkaan mutta ne käärivät nämä SUURvoitot. Vastaava ministeri pitää haastaa valtakunnanoikeuteen mikäli noita voittoja ei verota pois ja palauteta kansalle joka noita törkyhintoja maksaa!!!

Miksi eduskunta ei säädä lakia joka antaa mahdollisuuden verottaa sähköyhtiöitä harkinnanvaraisesti? Tuo olisi täysin mahdollista tehdä jos olisi tahtoa. Erityisesti yhtiöt joilla on omaa tuotantoa saavat aivan törkeitä siis supertörkeitä voittoja jotka pitäisi verottaa pois! Siis jos tahtoa olisi päättäjillä niin tämä tehtäisiin ja nuo verot käytettäisiin ihmisten sähkölaskuihin.

Näin kun annetaan jatkua niin liikehdintä alkaa kansan parissa viimeistään helmikuussa. Ihmiset lähtevät kaduille vaatimaan parempia päättäjiä. Nämä hinnat tulevat olemaan täysin katastrofaaliset erityisesti omakotilämmittäjille joilla monella kulutus on luokka +/- 30 000 kWh/vuosi. Keväällä roikutaan pörssisähkössä ja jopa yli 1€/kWh hinnoissa. Se tietää tuhansien € laskua /kk!!! (joulu. tammi. helmi kulutukset tyypillisesti 3500-5000kWh/kk)
Ei juuri kukaan ja varsinkaan perheelliset perusduunia tekevät perheet selviä noista laskuista.

Koittakaa nyt arkadianmäen TUNARIT saada tämä asia hoidettua!!! Koittakaa nyt ymmärtää että ihmisten sähkölaskuihin on tullut yksi ylimääräinen nolla perään!!

2

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Riippuu kenen etuja puolue ajaa. Jotkut puolueet, kuten esim. Kokoomus, ajavat rikkaiden ja yritysten etuja tai sijoittajien etua. Alla esimerkki menneiltä vuosilta.

   "Luonnollisten monopolien pitäisi lähtökohtaisesti olla julkisessa omistuksessa. Luonnollista monopolia ei pitäisi luovuttaa tahoille, jotka pyrkivät käyttämään monopoliasemaansa maksimaalisen voiton tavoitteluun.

   Carunan yhteydessä näin tehtiin. Fortumin omistamat sähköverkot myytiin yhtiölle, jonka taustalla operoivat ulkomaiset pääomasijoittajat.

   Erityisesti vastuun Caruna-kaupasta kantavat Fortumin omistajaohjauksesta vastannut ministeri Pekka Haavisto (vihr.) ja energia-asioista vastannut ministeri Jan Vapaavuori (kok.). Myös silloinen pääministeri Jyrki Katainen (kok.) tuki ja puolusti voimakkaasti kauppaa."

   Lähde >> https://vasemmisto.fi/caruna-kaupan-salat-julki/

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Merikarvian nuoriso

   taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
   Yleistä Satakunnasta
   70
   5079
  2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

   Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
   Ikävä
   72
   3576
  3. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

   Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
   Ikävä
   104
   3182
  4. Naiselle, rakkaalle!

   Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
   Tunteet
   42
   2851
  5. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

   Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
   Luterilaisuus
   175
   2733
  6. Kuvaile kaivattusi ulkonäköä?

   Asiallista keskustelua kiitos! Itse vastaan, naisella on isot rinnat.
   Ikävä
   116
   1936
  7. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

   https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
   Hindulaisuus
   619
   1798
  8. Morning has broken

   Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
   Ikävä
   151
   1615
  9. Jos et kaipaakaan minua täällä

   Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
   Ikävä
   18
   1334
  10. Ihanaa Juhannusviikkoa kaikille

   Erityisesti eräälle erityiselle Pupuselle🥹😍🐇🌿🌼 Tämä varmaan taas poistetaan kuitenkin, mutta kokeilen onneani✌🏻
   Sinkut
   143
   1246
  Aihe