Uutisten lukija sekoili klo 7.00 uutisissa

Anonyymi-ap

Ja väitti perussuomalaisten olevan kakkosena. Oliko lukija juovuksissa kun parrantynkäkin oli jäänyt ajamatta.

https://yle.fi/a/3-12683819

8

187

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se uutisten lukija oli Tommi Fränti, eikä tuota oikaissut kukaan. Nykyään kaikki Ylessä ajaa kokoomusta pääministeripuolueeksi kuin sikaa teuraaksi. Ja persuja siihen sitten vauhditetaan kylkeen. Kepun luisu ei auta nyt Orpoa ollenkaan.

   • Anonyymi

    Ja nyt uusintana sama toistuu. Tahallinen virhe Yleltä, mutta kyllähän sen korjata voi, jos haluaa. Potkut Fräntille vai onko Merja Ylä-Anttila ja Jouko Jokinenkin vielä kännissä.


  • Anonyymi

   Taas tänään samaa sekoilua ja uutistenlukija epäsiisti, ikään kun olisi dagen efter. Ja puoluekannatisluvut lukee sinne päin. Kuulijat ei kaipaa lukijan omaa mielipidettä vaan faktaa ja oikein luettuna, pilkulleen!

  • Anonyymi

   Propagandaa. Voikin alkaa ihan tosissaan miettimään kauanko perussuomalaiset on todellisuudessa ollut suosituin puolue? Onko Suomen vaalijärjestelmä todella 100% luotettava kaiken sen perusteella mitä on nähty?

   • Anonyymi

    Vaalijärjestelmä on luotettava mutta persut ja niiden kannattajat eivät ole,valehtelevat kaikilla somealustoilla ja jotkut hölmöt uskovat vielä heidän satujaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaalijärjestelmä on luotettava mutta persut ja niiden kannattajat eivät ole,valehtelevat kaikilla somealustoilla ja jotkut hölmöt uskovat vielä heidän satujaan.

    Oleppa nyt viherpiiperö hiljaa! Persut ei valehtele toisinkuin Vihreät! Eikä hyysää ketään vaan on tavallisen suomalaisen puolella!


  • Anonyymi

   Kokoomus huuma noussut persujen myötä päähän.

   • Anonyymi

    Petteri Orpo kun päästelee sammakoita suustaan samaan tahtiin kuin tähänkin saakka , kyllä Kokoomuksen kannatus laskee. Jouluviikolla se rökitti Kaikkosta ,kun se jäi vanhempain lomalle.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   190
   1312
  2. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   782
  3. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   705
  4. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   99
   660
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   3
   634
  6. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   23
   577
  7. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   126
   569
  8. Kuka palstalainen

   Olisi hyvää matkaseuraa? -flowersreally-
   Sinkut
   152
   520
  9. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   12
   495
  Aihe